אוהד-מעצבן אחד :::אתה רואה אבן קטנה וכתומה אתה מנסה להרים אותך אבל היא מתרוממת לאוויר לבד ונספגת בגופך
יו איזה מגניב!
אני ממשיך במסעי
בתקווה ובציפיה גדולה להבין מה זה השטות הזאת שרגע נכנסה אלי
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אוהד- אתה מתחיל ללכת לעבר דרך 1,לכיוון יער ואט. מאדקיפ יוצא מהפוקדור ומשתמש באקדח מים לשמים לאות שהוא אוהב אתך משם מה גם אתה משתמש באקדח מים!!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
חחח אז יש לי את כוח הקללה הרוסית, ואני עושה את מה שמאדקיפ עושה?
אדיר!
אני מחבק את מאדקיפ, וממשיך בדרכי!
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
ג'ון-אתה מצליח להתחמק מכולם ומגיעה כמעט לקצה היער עד שמולך מופיעה סייטר
אוהד-מאדקיפ מחייך אלייך בביישנות ואתה ממשיך. אתה רואה באופק את העיר הראשונה. פתאום טיילו עוצר אותך.
אופק-ברגע שג'וי רואה את טוטודייל היא מיד מכניסה אותו לניתוח. אחרי 3 שעות היא חוזרת ואומרת שהציחה להוריד את הפיתקית המוזרה שהייתה על טוטודייל בלי לגרות שום נזק ללב.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני ממשפריץ עליו אקדח מים לפנים ואומר למאדקיפ שיעשה כמוני, ואז אני זורק עליו פוקדור
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
ג'ון- ''שלום'' אומר הסייטר ''אני סיל ואני ידריך אותך ואת הפוקימון שלך איך להשתמש ביולות שלכם בתנאי אחד-
תמיד תקשיב לי ותציית לי לא משנה כמה מגוכחת תהיה בקשתי האם אתה מסכים?''
אוהד- טיילו מתחמק בקלילות ואומר ''אני טיילור אני ידריך אותך איך להשתמש בכוחות החיביר שלך,אתה תהיה חזק מאוד בסו ההדרכה וכך גם מאדקיפ שלך,אלמד אותל את סודות החיביר בתנאי אחד-
תציית לי ותעשה מה\שאומר לא משנה כמה מגוחכת תהיה הבקשה'
אנדי-אתה רואה אבן שמתעופפת אלייך ונספגת בגופך,אתה יוצא החוצה וסינדקוויל משתמש בלהביוק וגם אתה!!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יו אתה מדבר?
מגניב
אוקיי, אני אציית לך!
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)