מה יש לך על העורף שלך
אני אומר לה וחושב מה הסיכוי שזה חיישן איתור
תעדכני בעמוד הראשון
אנדי-''אה.....'' אומרת שרה בביישנות ומסבירה ''נולדתי עם תאומה,האמת שנולדנו במכוון,כלומר ההורים שלי קיבו כס על זה שיילדו אותי,אני ואחותי היינו מיועדות לצורכי מחקר אבל אחותי נולדה חלשה לזה ולכן הלכה עם הוריי,ואני.. השאירו את גורלי לידי המעדענים המטופשים האלה.... הם קיעקעו את המספר 2 על העורף שלי,הם גם השלתילו לי שבב איתור ביד,הם המרחק קילומטרים מפה אבל כל 12 שעות השבב מריש חומר מרדים ואני נרדמת ל3 שעות,זה נותן להם זמן להדביק ת הקצב זה למה אני בורחת,העניין הוא שאני די... חצויית בלוסם,ברגע שאני יוצאת החוצה אני נהפת ישר לבלוסם,השמש עושה לי את זה...'' אתה מעכל את מה שהיא בסיפרה לך אבל אז שומע אותה ''אוי שיט עברו 12 שעות'' היא אומרת ונרדמת
נ.ב כה אני יודעת אני סתומה-מה לעדכן?![]()
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדי-אתה מניח את בלוסם על הקרקע ומתפלא מהיופי ואז אתה שם לב שהשקיע מתחילה,אתה פורש שק שינה ונרדם,אתה מתעורר בבוקר ולידך פתק אתה קורא
''לקחנו את 2,החזרנו אאותה למעבדה שם מקומה
להתראות ובברכה מעבדות ט.ר''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדי-אתה עובד במסדרונות בלי אירועים ניוחדים,לפתע אתה שומע קול מוכר מאחד החדרים אתה מציץ מבעד לחדר ורואה חדר חואר לגמרי ושרה בתור בלוסום,קשורה למיטת בית חולים ורופאים מזריקים לה כל מיני דברים אתה רואה-
רופא שמזריק לה מיןנוזל כתום שגורם לה להרדם
נוזל כחול שגורם לה להתעורר
נוזל שחור שגורם לה לצרוח מכאב
לאחר עוד כמה זריקות אתה שם לב מה הם מנסים לעשות,אתה רואה לוח גדול ועליו כתוב ''מעבדת הריגת פוקימונים בחצים''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדי-פיצ'ו זוהר ומתפתח לפיקאצ'ו (זה מתנת סליחה על זה שלא עידכנתי חח..)
כה אתה יכול
כל הפוקימונים מתקיפים ועושים זאת כל הרופאים מתעלפים במקום
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)