אני מדבר על משהו שאתם ממש משקיעים בו,ומשהו שתירצו להשתמש בו בעתיד.
אני למשל רוצה לקחת את הצילום רחוק יותר...
אני הולך להשקיע על מצלמה וציוד צילום חדש 4000 שקל ואני רוצה לקחת את הצילום רחוק יותר מתחביב..
אני מדבר על משהו שאתם ממש משקיעים בו,ומשהו שתירצו להשתמש בו בעתיד.
אני למשל רוצה לקחת את הצילום רחוק יותר...
אני הולך להשקיע על מצלמה וציוד צילום חדש 4000 שקל ואני רוצה לקחת את הצילום רחוק יותר מתחביב..
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-
ההורים שלי והמשפחה אומרים שיש לי חוש שמיעה מאוד מפותח בנגינה ואני יודע לאלתר מנגינות ממש ממש יפות אז אני חושב שאני יעבוד בתחום המוזיקה
או שאתם זוכרים אותי כ:
Ranger
Evil-metal
Devil_Cage
Best Songs in THE WORLD
Breaking Benjamin-Blow Me Away
Metallica-The day that never come
System of a Down-BYOB
עם אתה יודע על כל אלה אז יש לך איזה כישרון :POriginally posted by ranger@Oct 17 2008, 10:37 AM
כן אני יודע אל גיטרה אורגן פסנתר ויודע גם קצת על חצוצרה אבל אנ ימעדיף להמשיך על גיטרה P:
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
בעיקרון אני הייתי רוצה להיות איש מחשבים,אבל בקיץ האחרון אני יותר רוצה לפתוח אולפני דיבוב,כי אני מאוד אוהב לערוך אודיו! D:
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>HILA'S REVENGE-COMMING VERY SOON!</span></span></span>
אתה כבר לומד אז זה לא נחשב :POriginally posted by Fusion Catiteen@Oct 17 2008, 12:27 PM
אני הייתי רוצה להמשיך בתוך הנדסאי אלקטרוניקה.
יש לזה ביקוש רב בשוק. =]
כן,אני יודע שהיום עיצוב אתרים תפס נתח נאה מאוד משוקOriginally posted by Voodoo@Oct 17 2008, 12:46 PM
אני בכיוון של מוזיקה...אולי זה לא כזה תופס בארץ אבל אפשר להרוויח על זה ללחם וחמאה O:
ובו בזמן אלמד עיצוב לעומק יותר (יש מגמות לימוד במכללות אצלי בעיר וקורסים) וארוויח כסף מהצד. כי מוזיקה לא תמיד תשאר איתך בתעיד.
אבל אתה יודע,כדי שחברות ייקנו ממך עיצוב אתה חייב פוטושופ מקורי :rolleyes:Originally posted by Voodoo@Oct 17 2008, 12:51 PM
וזה לא רק הכסף, העיצוב זה החיים שלי וזה מעניין אותי.
אני כבר מעצב אתרים ומערכות פורומים...אבל כשאתה לומד לעומק אז אתה מגלה דברים ומן שטויות שאז לא היה לך מושג עליהן בגרוש.
זה כזה מגניב 3:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)