Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 118
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    סטיליקיס משתמש במהירות בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.הלהביור של טיפלוז'ן מפספס את סטיליקיס.סטיליקיס יוצא מהבור ומיד שולח זנב ברזל על טיפלוז'ן.טיפלוז'ן תופס את הזנב של סטיליקיס בעזרת ידו ומבטל לו את התקפה. טיפלוז'ן אומר " אין לך סיכוי לנצח אותי.אני חזק מידי בשבילך.תכנע או ששני בני האנוש האלו ימותו". טיפולז'ן מכון להביור לעבר בני האנוש שלידו.
    "אני נכנע רק על מנת להציל את בני האנוש האלה.אך, אנחנו נפגש כאן שוב, ואני אלחם נגדך.ללא בני אנוש נוספים שתוכל לאיים עליהם." אומר לטייפלוז'ן, אוציא את זורואה,אגיד לו להשתנות לצ'אריזארד ואעוף עליו רחוק מטייפולז'ן.
    NYO HO HO BITCH

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Brieza צפה בהודעה
    אנג'ל
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ובודק על צ'ארמנדאר מידע. הפוקידע אומר לך" צ'ארמנדאר הוא פוקימון מסוג אש.כשאר הלהבה על זנבו קטנה הוא נחלש.כשאר הלהבה נעלמת היכולת שלו מופעלת ולהבה מרפאת את פצעיו שחטף. צ'ארמנדאר מתפתח לצ'ארמיליון ובסוף לצ'אריזארד. צ'ארמנדאר יודע את המתקפות הבאות : שריטה,גחלת,ערפיח,ראשיה". ספירו רץ לעבר צ'ארמנדאר במתקפת ניקור.
    לא הבנת למה התכוונתי ביכולת אבל ניחה ~
    -----------------------------
    "צארמנדר תשתמש בגחלת על רגליו של ספירו !"אומר ואחכה שיבצע את ההוראה שנתתי לו.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אנג'ל
    אז למה התכונת?
    ------------------------
    אתה מורה לצ'ארמנדאר שלך שישתמש בגחלת על כפות הרגללים של ספירו.צ'ארמנדאר מקשיב לך והוא שולח גחלת די חזקה לעבר כפות הרגליים של ספירו.ספירו לא מצליח להתחמק מן הגחלת ששולח צ'ארמנדאר.הגחלת של צ'ארמנדאר פוגעת בכפות רגליו של ספירו.הגחלת גורמת לכוויות קשות ברגלי ספירו בעקבות הכוויות ספירו לא יכול ללכת.

סטיב
    אתה מחליט להיכנע כדי שבני האדם לא ימותו. אתה מוציא את זוראה.זוראה הופך לצ'אריזארד ואתה עולה עליו. טיפלוז'ן אומר לך " יפה שנכעת.בפעם הבאה שניפגש אני יהרוג אותך בלי רחמים ". צ'איזארד מתחיל לעוף לאנשהו כשאתה עליו.לאחר טיסה של 15 דקות צ'איזארד נוחת ווחזר לצורת הזוראה שלו.אתה יורד מצ'איזארד ביחד עם פרסקרו שלך.מולך אתה רואה מקדש ענקי בשם "טיפון".

אייס
    פלראון משתמש בכדור צל על ג'ולטאן.ג'ולטאן לא מצליח להתחמק מן כדור הצל של פלראון ולכן נפגע די קשה מן כדור הצל .לאחר מכן פלראון עובר לתקוף בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ושולח אותה אל ג'ולטאן.ג'ולטאן הפעם לא משתמש בחיית הברק שלו כדי לבטל את סופת החול.הוא פשוט מתחמק מן סופת החול של פלראון.ג'ולטאן שולח ברק אל פלראון.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. היכל התהילה
    אייס
    פלראון משתמש בכדור צל על ג'ולטאן.ג'ולטאן לא מצליח להתחמק מן כדור הצל של פלראון ולכן נפגע די קשה מן כדור הצל .לאחר מכן פלראון עובר לתקוף בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ושולח אותה אל ג'ולטאן.ג'ולטאן הפעם לא משתמש בחיית הברק שלו כדי לבטל את סופת החול.הוא פשוט מתחמק מן סופת החול של פלראון.ג'ולטאן שולח ברק אל פלראון.
    "תתקוף בכדור צל!" אורה לו עם מתקפת נגד

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל
    אז למה התכונת?
    ------------------------
    אתה מורה לצ'ארמנדאר שלך שישתמש בגחלת על כפות הרגללים של ספירו.צ'ארמנדאר מקשיב לך והוא שולח גחלת די חזקה לעבר כפות הרגליים של ספירו.ספירו לא מצליח להתחמק מן הגחלת ששולח צ'ארמנדאר.הגחלת של צ'ארמנדאר פוגעת בכפות רגליו של ספירו.הגחלת גורמת לכוויות קשות ברגלי ספירו בעקבות הכוויות ספירו לא יכול ללכת.
    ברגע שהוא משתמש ביכולת האש נכבת לשניה וברגע שהיא חוזרת במקום לשרוף היא מרפא ם:
    --------------------------------
    "צארמנדר תשמש בשריטה על הכנפיים של ספירו ואז ראשיה לראשו" אומר בהתלהבות.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. NYO HO HO
    סטיב
    אתה מחליט להיכנע כדי שבני האדם לא ימותו. אתה מוציא את זוראה.זוראה הופך לצ'אריזארד ואתה עולה עליו. טיפלוז'ן אומר לך " יפה שנכעת.בפעם הבאה שניפגש אני יהרוג אותך בלי רחמים ". צ'איזארד מתחיל לעוף לאנשהו כשאתה עליו.לאחר טיסה של 15 דקות צ'איזארד נוחת ווחזר לצורת הזוראה שלו.אתה יורד מצ'איזארד ביחד עם פרסקרו שלך.מולך אתה רואה מקדש ענקי בשם "טיפון".
    "מעניין מה יש שם.." אומר לעצמי, אחזיר את זורואה לקלף התפיסה שלו ואלך עם פרקסורו למקדש.
    NYO HO HO BITCH

7. the bitch is back

רובי
    אתה מוציא את איליבאף מן הפוכדור שלה. איגליבאף יוצאת מהפוכדור שלה.הפוכדור נשבר לרסיסים.איליבאף מיד משתמשת בנשיקה מתוקה על כול הג'יודדים. מלא נשיקות יוצאת מן הפה שלה שמרחפות באוויר.הנשיקות פוגעות בג'יודוד.הג'יודוד מפסיקים להתגלגל לכיונכם והם מתחילים להתאהב באיגליבאף.לאחר כמה דקות השפעה עוברת והם מתחילים לזוז לכיון אחר.

"עבודה נהדרת!" אומר לאיגליבאף בחיוך ואמשיך בדרכי בתקווה למצוא משהו פחות מסוכן..

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    רובי
    איגליבאף שמח ממה שאמרת לו.שניכם משיכים ללכת אל הלא נודע.אתם הולכים והולכים ולא נראה שאתם מגיעים לאנשהו אבל בכול זאת אתם עדיין הולכים.לאחר הליכה ארוכה מאוד אתם פוגשים בפיצ'ו קטן.

סטיב
    אתה מחזיר את זוראה לקלף שלך ואז נכנס עם פרקסרו למקדש.כשאתה נכנס יש חושך במקדש אבל אז הלפידים שבמקדש נדלקים ויש אור.אתה רואה מסדרון ארוך מאוד שמוביל לאנשהו.שניכם מתחילים להתלך במסדרון הארון.לאחר הליכה של 5 דקות אתם מגיעים לסוף המסדרון.מולכם מופיע חדר ענק שבו נמצאים 15 אנשים בחליפות סגולות מתפללים לאלוהים שלהם.

אנג'ל
    צ'ארמנדאר רץ לעבר ספירו כדי לשרוט את כנפיו.צ'ארמנדאר שורט בחוזקה את ספירו בכנפיו.לאחר מכן צ'ארמנדאר משתמש בראשיה על ספירו.הוא רץ במהירות רבה לעבר ספירו במתקפת הראשיה.הראשיה פוגעת בספירו ומעיפה אותו אחורה למרחק 2 מטר.ספירו נופל על האדמה מעולף.צ'ארמנדאר ניצח בקרב.צ'ארמנדאר שמח שהצליח לנצח את ספירו.

אייס
    פלראון מייצר כדור צל ואז שולח אותו כמתקפת נגד אל הברק של ג'ולטאן.הברק וכדור הצל מתנגשים באחד השני ונוצר פיצוץ חזק מאוד.הפיצוץ הורס לגמרי את כול חדר הבקרה..הדף של הפיצוץ פוגע בפוקימוני שלכם והם נפגעים די קשה. קלאוס מתעצבן ואומר " לעזעזל בגללך נהרס לי כול חדר הבקרה.יקח לי יום לבנות אותו בחזרה. ג'ולטאן חיית ברק ". חייתה שעשויה מברק מופיעה ורצה לכיונו של פלראון.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. NYO HO HO
    סטיב
    אתה מחזיר את זוראה לקלף שלך ואז נכנס עם פרקסרו למקדש.כשאתה נכנס יש חושך במקדש אבל אז הלפידים שבמקדש נדלקים ויש אור.אתה רואה מסדרון ארוך מאוד שמוביל לאנשהו.שניכם מתחילים להתלך במסדרון הארון.לאחר הליכה של 5 דקות אתם מגיעים לסוף המסדרון.מולכם מופיע חדר ענק שבו נמצאים 15 אנשים בחליפות סגולות מתפללים לאלוהים שלהם.
    'הממ..כדאי שלא אפריע להם..' אחשוב לעצמי ואחכה שיסיימו.
    NYO HO HO BITCH

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    אתה מחליט לא להפריע למתפללים ולעמוד בצד בשקט לצפות בהם.לאחר כמה דקות האנשים מסימים להתפלל אל האלוהים שלהם. אחד מהם שם לב אליך וניגש אליך. האיש אומר " שמי קליין. אני האחראי על מקדש פיטון זה שם המקדש.תודה שלא הנפרעת לטקס התפילה שלנו.אז רצית משהו מאיתנו שלשם כך נכנסת למקדש שלנו? ". אתה מבחין בלהבות סגולות שעולות מן קליין

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. NYO HO HO
    סטיב
    אתה מחליט לא להפריע למתפללים ולעמוד בצד בשקט לצפות בהם.לאחר כמה דקות האנשים מסימים להתפלל אל האלוהים שלהם. אחד מהם שם לב אליך וניגש אליך. האיש אומר " שמי קליין. אני האחראי על מקדש פיטון זה שם המקדש.תודה שלא הנפרעת לטקס התפילה שלנו.אז רצית משהו מאיתנו שלשם כך נכנסת למקדש שלנו? ". אתה מבחין בלהבות סגולות שעולות מן קליין
    "באתי לפה במקרה." אומר לאיש "ראיתי את המקדש ורציתי להסתכל פה קצת, אולי יש פה משהו נחוץ בשבילי."
    NYO HO HO BITCH

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    קליין אומר לך " אני מבין אתה מבקר פה פשוט. טוב אז אתה מוזמן להעיף מבט בחדרים השונים של המקדש הזה. אני מרשה לך להסתכל במקדש ולהיכנס אל תוך החדרים שלו.רק אל תבהל מהלהבות הסגולות שיצאות מכול מקום. הלהבות האלו הם מגנות על המקדש מפני אויבים.אל תגע בהם אתה יכול להישרף עדיף שתשמור מרחק מהלהבות".

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. NYO HO HO
    סטיב
    קליין אומר לך " אני מבין אתה מבקר פה פשוט. טוב אז אתה מוזמן להעיף מבט בחדרים השונים של המקדש הזה. אני מרשה לך להסתכל במקדש ולהיכנס אל תוך החדרים שלו.רק אל תבהל מהלהבות הסגולות שיצאות מכול מקום. הלהבות האלו הם מגנות על המקדש מפני אויבים.אל תגע בהם אתה יכול להישרף עדיף שתשמור מרחק מהלהבות".
    "תודה." אומר ואסייר במקדש עם פרקסורו.
    NYO HO HO BITCH

14. היכל התהילה
    אייס
    פלראון מייצר כדור צל ואז שולח אותו כמתקפת נגד אל הברק של ג'ולטאן.הברק וכדור הצל מתנגשים באחד השני ונוצר פיצוץ חזק מאוד.הפיצוץ הורס לגמרי את כול חדר הבקרה..הדף של הפיצוץ פוגע בפוקימוני שלכם והם נפגעים די קשה. קלאוס מתעצבן ואומר " לעזעזל בגללך נהרס לי כול חדר הבקרה.יקח לי יום לבנות אותו בחזרה. ג'ולטאן חיית ברק ". חייתה שעשויה מברק מופיעה ורצה לכיונו של פלראון.
    "תפוצץ אותה עם ספות חול וכדור צל ביחד!" אורה לפלאריון "תתקוף את ג'ולטיאון בקרן על חושית!"
    ---
    תעדכן את המכת ברק אם לא עדכנת

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    פלראון לא למד את מכת ברק מצוין בכך שהוא יכול לשלוט בברק מצוין.אז לא עדכנתי לו.כשהוא ישלוט במתקפה מצוין אעדכן לו
    -----------------------------
    פלראון משתמש בסופת חול ואז בכדור צל.את שניהם הוא מאחד למתקפה אחת חזקה.סופת צל חול נעה במהירות לעבר מכת הברק.שני המתקפות מתנגשות בעוצמה חזקה ולאחר כמה שניות נעלמות משדה הקרב.לאחר מכן פלראון משתמש בקרן על חושית על ג'ולטאן.קרן ורודה פוגעת בג'ולטאן ומונעת ממנו לתקוף.ג'ולטן נפגע קשה מהקרן העל חושית ולא יכול לתקוף יותר.

סטיב
    אתה מודה לקליין שמרשה לך לסייר במקדש.אתה ופרקסרו מתחילים לנוע ברחבי המקדש ולראות מה יש בה.אתם מגיעים למקום שבו יש 3דלתות.אתה נכנס לדלת מס' 1 עם פרקסרו.בדלת מס' 1 אתה רואה הרבה גסטלי,דאסקל ואת התפחיות שלהם כולאים במלא כלובים.מאחוריך דלת מס' 1 נסגרת ונעלת חזק שלא תוכל לצאת מהחדר.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •