Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 118
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Brieza צפה בהודעה
    אייס
    פלראון לא למד את מכת ברק מצוין בכך שהוא יכול לשלוט בברק מצוין.אז לא עדכנתי לו.כשהוא ישלוט במתקפה מצוין אעדכן לו
    -----------------------------
    פלראון משתמש בסופת חול ואז בכדור צל.את שניהם הוא מאחד למתקפה אחת חזקה.סופת צל חול נעה במהירות לעבר מכת הברק.שני המתקפות מתנגשות בעוצמה חזקה ולאחר כמה שניות נעלמות משדה הקרב.לאחר מכן פלראון משתמש בקרן על חושית על ג'ולטאן.קרן ורודה פוגעת בג'ולטאן ומונעת ממנו לתקוף.ג'ולטן נפגע קשה מהקרן העל חושית ולא יכול לתקוף יותר.
    "תגמור אותו בניב אש!" אורה לפלאריון

2. the bitch is back
    רובי
    איגליבאף שמח ממה שאמרת לו.שניכם משיכים ללכת אל הלא נודע.אתם הולכים והולכים ולא נראה שאתם מגיעים לאנשהו אבל בכול זאת אתם עדיין הולכים.לאחר הליכה ארוכה מאוד אתם פוגשים בפיצ'ו קטן.

.[/COLOR][/B]

אוי איכס XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב איגליבאף בואי נראה מה את שווה התחילי עם נשיקה מתוקה ואז ראשיה!" אקרא בביטחון.

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אתה מודה לקליין שמרשה לך לסייר במקדש.אתה ופרקסרו מתחילים לנוע ברחבי המקדש ולראות מה יש בה.אתם מגיעים למקום שבו יש 3דלתות.אתה נכנס לדלת מס' 1 עם פרקסרו.בדלת מס' 1 אתה רואה הרבה גסטלי,דאסקל ואת התפחיות שלהם כולאים במלא כלובים.מאחוריך דלת מס' 1 נסגרת ונעלת חזק שלא תוכל לצאת מהחדר.
    "הא?למה הדלתות ננעלו?" אשאל את עצמי, אוציא את אוניקס מהקלף ואגיד לו:"אוניקס-השתמש בחפירה כדי להוציא אותנו מהחדר!"
    NYO HO HO BITCH

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סטיב
    אתה מוציא את סטיליקיס מן קלף התפיסה שלך שיעזור לך לצאת מהחדר.סטיליקיס יוצא מהקלף ומיד משתמש במתקפת חפירה.הוא חופר בור מתחת לחדר שיוציא אותכם מהחדר.לאחר כמה שניות אתה שומע צעקה שסטיליקיס משמיע.סטיליקיס יוצא מהבור מעולף לגמרי. קול נשמע בחדר " הדרך היחידה שלך לצאת מן החדר הזה היא להביס אותי בקרב פוקימונים.כשפי שאתה רואה סטיליקיס שלך מעולף מהמלכודת שיש מתחתיכם "

רובי
    אתה מורה לאיליבאף לתקוף בנשיקה מתוקה.איגליבאף משתמשת בנשיקה מתוקה.נשיקה נשלחת אל פיצ'ו.פיצ'ו במהירות מצליח להתחמק מן הנשיקה שעפה לעברו.לאחר מכן איגליבאף משתמשת בראשיה על פיצ'ו.הפעם פיצ'ו לא מצליח להתחמק מן התקפה של איגליבאף ונפגע ממנה די קשה. פיצ'ו משתמש במכת ברק.הוא שולח ברק אל איגליבאף.

אייס
    אתה מורה לפלראון לגמור את ג'ולטאן בניב אש.פלראון רץ אל ג'ולטאן שהוא משתמש בניב אש שלו.ג'ולטאן לא מצליח להתחמק מן ניב האש של ג'ולטאן.ניב האש מביס את ג'ולטאן וגורם לו להתעלף.קלאוס מחזיר אותו לקלף שלו.קלאוס אומר לך " ניצחת קרבות פוקימוני גדליאטורים נגמרים בגלל שחדר הבקרה נהרס ". לאחר כמה שניות מופיע הבזק אור מהיר ושאוב לתוכו את קלאוס.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. NYO HO HO
    סטיב
    אתה מוציא את סטיליקיס מן קלף התפיסה שלך שיעזור לך לצאת מהחדר.סטיליקיס יוצא מהקלף ומיד משתמש במתקפת חפירה.הוא חופר בור מתחת לחדר שיוציא אותכם מהחדר.לאחר כמה שניות אתה שומע צעקה שסטיליקיס משמיע.סטיליקיס יוצא מהבור מעולף לגמרי. קול נשמע בחדר " הדרך היחידה שלך לצאת מן החדר הזה היא להביס אותי בקרב פוקימונים.כשפי שאתה רואה סטיליקיס שלך מעולף מהמלכודת שיש מתחתיכם "
    "אוי לא סטיליקס!" אומר בדאגה ואלך לראות מה שלום סטיליקס.לאחר מכן אחזיר את סטיליקס מהפוכדור ואומר לקול:"בוא לכאן ותנסה אותי!"
    NYO HO HO BITCH

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [B

אנג'ל
    צ'ארמנדאר רץ לעבר ספירו כדי לשרוט את כנפיו.צ'ארמנדאר שורט בחוזקה את ספירו בכנפיו.לאחר מכן צ'ארמנדאר משתמש בראשיה על ספירו.הוא רץ במהירות רבה לעבר ספירו במתקפת הראשיה.הראשיה פוגעת בספירו ומעיפה אותו אחורה למרחק 2 מטר.ספירו נופל על האדמה מעולף.צ'ארמנדאר ניצח בקרב.צ'ארמנדאר שמח שהצליח לנצח את ספירו.

]
    אסכל על הקלף המוזר שהפרופסור נתן לי הרים גבה ואנסה לזרוק אותו על ספירו כמו שזורקים פוכדור.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. היכל התהילה
    אייס
    אתה מורה לפלראון לגמור את ג'ולטאן בניב אש.פלראון רץ אל ג'ולטאן שהוא משתמש בניב אש שלו.ג'ולטאן לא מצליח להתחמק מן ניב האש של ג'ולטאן.ניב האש מביס את ג'ולטאן וגורם לו להתעלף.קלאוס מחזיר אותו לקלף שלו.קלאוס אומר לך " ניצחת קרבות פוקימוני גדליאטורים נגמרים בגלל שחדר הבקרה נהרס ". לאחר כמה שניות מופיע הבזק אור מהיר ושאוב לתוכו את קלאוס.
    ״היית מעולה פלאריון״ אגיד וארוץ לחפש את האיש שדיברתי איתו קודם

8. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Brieza
    שיין
    אתה ואיווי נכנסים לתוך דינות המוות.אתם מתחילים ללכת בדינות הגדולות ומנסים שלא לפגוש בפוקימונים מסוכנים.לפתע אתה מרגיש שאתה קטן.אתה שם לב שאתה בחול טובעני.איווי רץ מהר אליך ומצליח בעזרת כוחתיו להוציא אותך מהחול הטובעני ולהציל אותך ממות.אתם ממשיכים ללכת ופוגשים באוניקס. הפוקידע אומר " אוניקס סוג אדמה ואבן. היכולת שלו מאפשרת לו לפרק את גופו ולהעיף את האבנים שמחברות אותו אל היריב.".
    עוד לפני שאני מספיק להודות לאיווי האוניקס מופיע והורס את "המסיבה".
    אני בורח עם איווי ומסתתר מאחורי אחת הדיונות. לאחר מכן אני לוחש לאיווי:"תפתיע אותו מאחורנית ותשתמש בכדור צל"

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שיין
    אתה ואיוי מתחילים לברוח מפני אוניקס לפני שהוא יהרוג אותכם.אתה ואיוי רצים הכי מהר שאתם יכולים.אתם רואים דיונה גדולה מאוד ומסתתרים מפני אוניקס.אוניקס לא שם לב שאתם מסתתרים מאחורי דיונה והוא ממשיך לזחול אחר לחפש אותכם. לאחר שאוניקס עובר אותכם.איווי שולח כדור צל חזק אל אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מן כדור הצל של איווי ונפגע קצת.אוניקס משתמש בזנב ברזל על איווי.

אייס
    פלראון שמח לשמוע שהוא היה מעולה. אתה ופלראון מתחילים לרוץ אחר חיפוש האיש.לאחר כמה דקות אתם מוצאים אותו.אתה מספר לו שהבסת את קלאוס.האדון אומר לך " כול הכבוד אייס.הצלת מלא פוקימונים מות ודאי.כול הכבוד לך.עכשיו אם אני מבין נכון באת מהעלום שלמעלה.אז כדי שתחזור במהירות כי החור שבו נכנסת לפה עומד להיסגר.אם לא תצא ממנו בזמן.אתה תשאר לפה עד שהחור יפתח שוב ".

אנג'ל
    אתה מוציא את קלף התפיסה שקיבלת מהפרופסור וזורק אותו כמו פוכדור על ספירו.קלף התפיסה מרחף מעל ספירו ולוכד אותו בכלוב חשמלי.לאחר כמה שניות הקלף שואב לתוכו את ספירו והקלף חוזר ליידיף. הפוקידע אומר לך" תפסת ספירו ".

סטיב
    אתה רץ אל סטיליקיס ורואה שהוא פצוע בפציעות קשות.אתה מחזיר אותו לקלף וקורא לקול לצאת החוצה מולך. הקול אומר לך " אין בעיה אני אצא וראה לך את פניי ". [IMG][/IMG] מולך מופיע יצור עם עור ירוק שנראה כמו גובלין. היצר אומר לך " שמע גוב.אם נחשת אני גובלין.עכשיו אתה עומד למות על ידי. אתה מוכן למות ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. NYO HO HO
    סטיב
    אתה רץ אל סטיליקיס ורואה שהוא פצוע בפציעות קשות.אתה מחזיר אותו לקלף וקורא לקול לצאת החוצה מולך. הקול אומר לך " אין בעיה אני אצא וראה לך את פניי ". [img][/img] מולך מופיע יצור עם עור ירוק שנראה כמו גובלין. היצר אומר לך " שמע גוב.אם נחשת אני גובלין.עכשיו אתה עומד למות על ידי. אתה מוכן למות ?"
    "יש מישהו אחר שרוצה בכך." אומר לגובלין ואוציא את זורואה מהקלף."תתקוף את הגובלין בכוח חבוי!" אומר לזורואה ולאחר מכן אגיד לפרקסורו:"תקוף את הגובלין בזעם דרקון!"
    NYO HO HO BITCH

11. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אייס
    פלראון שמח לשמוע שהוא היה מעולה. אתה ופלראון מתחילים לרוץ אחר חיפוש האיש.לאחר כמה דקות אתם מוצאים אותו.אתה מספר לו שהבסת את קלאוס.האדון אומר לך " כול הכבוד אייס.הצלת מלא פוקימונים מות ודאי.כול הכבוד לך.עכשיו אם אני מבין נכון באת מהעלום שלמעלה.אז כדי שתחזור במהירות כי החור שבו נכנסת לפה עומד להיסגר.אם לא תצא ממנו בזמן.אתה תשאר לפה עד שהחור יפתח שוב ".
    "תודה לך!" אגיד לו וארוץ אל המקום שנכנסתי ממנו, אל החור

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    תזכיר לי באיזה כפר הגעת לכפר עם זוראה או ריולו?
    ---------------------------------
    אתה מודה לאיש הנחמד ואז אתה ופלראון רצים במהירות לעבר החור לפני שהוא יסגר ולא תוכלו לצאת.תוך מס' דקות אתם יוצאים מהעיר ומגיעים למקום שממנו התחלתם.אתם רואים גרם מדרגות שמוביל לפתח החור.אתם מתחילים ללכת עליו במהירות לפני שהחור יסגר.לאחר 5 דקות של הליכה אתם יוצאים מהחור ואז החור נסגר.אתה שומע ברמקול " קרב הגמר הוא בין אייס לרודריגו נא לגשת לזירה.

סטיב
    אתה מוציא את זוראה מהקלף שלך.זוראה משתמש במתקפת כוח חבוי שלמד לא מזמן.פרקסרו משתמש בזעם דרקון על הגובלין.נראה שהגובלין לא מתכוון להתחמק משני התקפות.גוהלין אומר " ציפורן אדומה ". היד שלו נהפכת לאדומה.הוא שולח את היד האדומה שלו לעבר שני המתקפות.היד האדומה שלו פוגעת בשני המתקפות ומחסלת את שני התקפות.גובלין אומר " אין לך שום סיכוי להביס אותי.אלא אם כן נלחמת פעם בגובלין"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. היכל התהילה
    אייס
    תזכיר לי באיזה כפר הגעת לכפר עם זוראה או ריולו?
    ---------------------------------
    אתה מודה לאיש הנחמד ואז אתה ופלראון רצים במהירות לעבר החור לפני שהוא יסגר ולא תוכלו לצאת.תוך מס' דקות אתם יוצאים מהעיר ומגיעים למקום שממנו התחלתם.אתם רואים גרם מדרגות שמוביל לפתח החור.אתם מתחילים ללכת עליו במהירות לפני שהחור יסגר.לאחר 5 דקות של הליכה אתם יוצאים מהחור ואז החור נסגר.אתה שומע ברמקול " קרב הגמר הוא בין אייס לרודריגו נא לגשת לזירה.
    לא זוכר.. אתה יכול לבדוק במ״ת הקודם..
    ---
    אגש לזירה בהתרגשות, לא כל יום מצליחים להעפיל לגמר

14. NYO HO HO
    סטיב
    אתה מוציא את זוראה מהקלף שלך.זוראה משתמש במתקפת כוח חבוי שלמד לא מזמן.פרקסרו משתמש בזעם דרקון על הגובלין.נראה שהגובלין לא מתכוון להתחמק משני התקפות.גוהלין אומר " ציפורן אדומה ". היד שלו נהפכת לאדומה.הוא שולח את היד האדומה שלו לעבר שני המתקפות.היד האדומה שלו פוגעת בשני המתקפות ומחסלת את שני התקפות.גובלין אומר " אין לך שום סיכוי להביס אותי.אלא אם כן נלחמת פעם בגובלין"
    מזכיר את באגראמון..
    ------------------------------
    "לא, אתה הראשון שלי"(נפסלתי) אומר לגובלין "זורואה-תשתנה להאונטר!" אומר לזורואה "תעלם ותצוץ מאחוריו ולאחר מכן תתקוף אותו בכדור צל!" אח"כ אגיד לפרקסורו:"תשתמש בפרצוף מפחיד ואז בזעם דרקון!"
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    שיין
    אתה ואיוי מתחילים לברוח מפני אוניקס לפני שהוא יהרוג אותכם.אתה ואיוי רצים הכי מהר שאתם יכולים.אתם רואים דיונה גדולה מאוד ומסתתרים מפני אוניקס.אוניקס לא שם לב שאתם מסתתרים מאחורי דיונה והוא ממשיך לזחול אחר לחפש אותכם. לאחר שאוניקס עובר אותכם.איווי שולח כדור צל חזק אל אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מן כדור הצל של איווי ונפגע קצת.אוניקס משתמש בזנב ברזל על איווי.
    בקור רוח מפתיע אני קורה לאיווי "השתמש במתקפה מהירה כדי להחמק מזנב הברזל של אוניק ומיד אחרי זה כמה שיותר כדורי צל שתוכל!" בואותו הזמן אני שולף את הפוקדקס שלי ומרכיב אותו על העין כדי לבדוק את האוניקס הזה.

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •