Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 118
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שיין
    איווי משתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות וכך הוא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס.לאחר מכן איווי משתמש בכדורי צל על אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מן כדורי הצל ונפגע מהם קשה.אתה מוציא את הפוקידע ומרכיב אותו על עינך ובודק מידע על אוניקס.הפוקידע אומר לך" אוניקס סוג אדמה ואבן.היכולת שלו זה פירוק.הוא יכול לפרק את גופו לאבנים ולתקוף עם האבנים את היריב.אוניקס יודע : זנב ברזל,צווחה,חפירה".

סטיב
    זוראה משתמש ביכולת שלו ומשנה את צורתו להונטר.הוא נעלם ואז מופיע מאחורי הגובלין.האנטר תוקף בכדור צל את הגבולין. כדור הצל פוגע בגובלין די קשה. פרקסרו משתמש בפרצוף מפחיד עליו. אבל הפרצוף מפחיד לא משפיע על גובלין.פרקסרו עובר לתקוף בזעם דרקון את גובלין.גובלין קופץ קפיצה גבוה ומתחמק מן הת'קפה.גובלין רץ אל פרקסרו כשהוא תוקף בציפורן אדומה.

אייס
    אין לי כוח
    ---------------------------------
    אייס אתה ניגש לזירה בהתרגשות ועולה לזירה. בזירה אתה רואה כבר את היריב שלך רודגיגו.השופט אומר " הקרב היה 2 על 2.בכול תור מותר להוציא רק פוקימון אחד.מותר לכם להחליף את הפוקימונים שלכם כמה שתרצו.כמובן שתוכלו להשתמש ביכולות המיוחדות שלהם.טוב אתם מוזמנים להתחיל בקרב ". רודריגו מוציא מקלף התפיסה שלו את מאצ'וק.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    זוראה משתמש ביכולת שלו ומשנה את צורתו להונטר.הוא נעלם ואז מופיע מאחורי הגובלין.האנטר תוקף בכדור צל את הגבולין. כדור הצל פוגע בגובלין די קשה. פרקסרו משתמש בפרצוף מפחיד עליו. אבל הפרצוף מפחיד לא משפיע על גובלין.פרקסרו עובר לתקוף בזעם דרקון את גובלין.גובלין קופץ קפיצה גבוה ומתחמק מן הת'קפה.גובלין רץ אל פרקסרו כשהוא תוקף בציפורן אדומה.
    "תשתמש בכדור צל זורואה!" אומר לזורואה ולאחר מכן אגיד לפרקסורו:"תשתמש בציפורן דרקון!"
    NYO HO HO BITCH

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    זוראה משתמש בכדור צל על גובלין.הוא יורה עליו כדור צל חזק מאוד.פרקסרו משתמש בציפורן דרקון על ציפור אדומה של הגובלין.מתקפת הציפורן של גובלין מתנגשת בשני המתקפות של פרקסרו וזוראה.מתרחש מהתנגשות פיצוץ חזק מאוד.גובליף עף אחורה ונחבט בקיר בגופו.לאחר כמה שניות הגובלין קם אך מתמוטט מאפיסת כוחות. הדלת שמאחוריך עכשיו פתוחה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    סטיב
    זוראה משתמש בכדור צל על גובלין.הוא יורה עליו כדור צל חזק מאוד.פרקסרו משתמש בציפורן דרקון על ציפור אדומה של הגובלין.מתקפת הציפורן של גובלין מתנגשת בשני המתקפות של פרקסרו וזוראה.מתרחש מהתנגשות פיצוץ חזק מאוד.גובליף עף אחורה ונחבט בקיר בגופו.לאחר כמה שניות הגובלין קם אך מתמוטט מאפיסת כוחות. הדלת שמאחוריך עכשיו פתוחה.
    "יופי זורואה ופרקסורו-עשיתם עבודה טובה!" אומר לשני הפוקימונים שלי, ארפא אותם עם הפוקידע שלי ואחזיר את זורואה לקלף שלו.לאחר מכן אמשיך עם פרקסורו בסיור שלי.
    NYO HO HO BITCH

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    אתה מרפא את זוראה ואת פרקסרו מהפציעות שחטפו בקרב.לאחר מכן אתה מחזיר את זוראה לקלף שלו ויוצא מהחדר עם פרקסרו ואתה ממשיך איתו את הסיור במקדש המוזר הזה.אתם מתחילים ללכת בעוד מסדרון ארוך.לאחר הליכה ארוכה אתם מגיעים לסוף המסדרון.בסוף המסדרון נמצאת עוד דלת.אתם נכנסים לתוך הדלת ומעיפים מבט מה יש בה.אתה רואה מלא מולטרסים שכלואים בכלוב ואז מכונה מזרה הופכת אותם למוטצית מולטרס.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. היכל התהילה
    אייס
    אין לי כוח
    ---------------------------------
    אייס אתה ניגש לזירה בהתרגשות ועולה לזירה. בזירה אתה רואה כבר את היריב שלך רודגיגו.השופט אומר " הקרב היה 2 על 2.בכול תור מותר להוציא רק פוקימון אחד.מותר לכם להחליף את הפוקימונים שלכם כמה שתרצו.כמובן שתוכלו להשתמש ביכולות המיוחדות שלהם.טוב אתם מוזמנים להתחיל בקרב ". רודריגו מוציא מקלף התפיסה שלו את מאצ'וק.
    בכל מקרה לא הבנתי את השאלה אז לא אוכל לענות לך.
    ---
    "צא פלאריון!" אורה לפלאריון שלי להכנס לזירה "מכת ברק! תנסה להשתלט עליה טוב!"

7. NYO HO HO
    סטיב
    אתה מרפא את זוראה ואת פרקסרו מהפציעות שחטפו בקרב.לאחר מכן אתה מחזיר את זוראה לקלף שלו ויוצא מהחדר עם פרקסרו ואתה ממשיך איתו את הסיור במקדש המוזר הזה.אתם מתחילים ללכת בעוד מסדרון ארוך.לאחר הליכה ארוכה אתם מגיעים לסוף המסדרון.בסוף המסדרון נמצאת עוד דלת.אתם נכנסים לתוך הדלת ומעיפים מבט מה יש בה.אתה רואה מלא מולטרסים שכלואים בכלוב ואז מכונה מזרה הופכת אותם למוטצית מולטרס.
    שמת לב שאתה לוקח הרבה דברים מקרוס וורס שאתה אפילו לא יודע עליהם?
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    "עוד קרב?" אומר לעצמי בייאוש ואוציא את זורואה.לאחר מכן אגיד לזורואה:"תהפוך לבלאסטויז ותשתמש עליהם ביכולות המים שלך!"
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    התכונתי לשאול באיזה כפר אתה? כפר דרייק או כפר סוקרוב?
    -----------------------
    אתה בוחר בפלראון שילחם נגד מאצ'וק של רודריגו.פלראון נכנס לתוך זירת הקרב.פלראון משתמש במכת ברק על מאצ'וק.הוא מנסה שיצא לו ברק באופן מושלם אך הוא יוצא לו ברק קטן שנעלם עד שהוא מגיע למאצ'וק.רודריגו מצחקק לו ואומר לך " הפלראון שלך חלש.הוא אפילו לא מסוגל לשלוט טוב במתקפת ברק. מאצ'וק גמור את פלראון באגרוף דינאמי ". מאצ'וק משתמש באגרוף דינאמי על פלארון.

סטיב
    כמו מה?
    ----------------------
    אתה חושב שגם פה היה לך איזה קרנ נגד יצור משונה.אתה מוציא את זוראה מהקלף שלו והוא משנה את צורתו באלאסטויז.בלאסטויז משתמש בריקוד גשם.גשם מתחיל לרדת בכול החדר.הגשם פוגע במולטרסים ומחליש אותם מאוד כך שהם לא יכולים לעשות כלום.לאחר זה אתה רואה הילה סגולה סבביב שרשראות שנמצאות לידך.השרארות תופסת את זוראה ומחזירות אותו למצב האמיתי שלו.השרשאראות מנסות עכשיו לתפוס את פרקסרו ואותך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. היכל התהילה
    אייס
    התכונתי לשאול באיזה כפר אתה? כפר דרייק או כפר סוקרוב?
    -----------------------
    אתה בוחר בפלראון שילחם נגד מאצ'וק של רודריגו.פלראון נכנס לתוך זירת הקרב.פלראון משתמש במכת ברק על מאצ'וק.הוא מנסה שיצא לו ברק באופן מושלם אך הוא יוצא לו ברק קטן שנעלם עד שהוא מגיע למאצ'וק.רודריגו מצחקק לו ואומר לך " הפלראון שלך חלש.הוא אפילו לא מסוגל לשלוט טוב במתקפת ברק. מאצ'וק גמור את פלראון באגרוף דינאמי ". מאצ'וק משתמש באגרוף דינאמי על פלארון.
    נראלי דרייק
    ---
    "אף-אחד-לא-ידבר-ככה-על-פלאריון שלי!" אצעק בעצבנות "כדור צל עם מכת ברק!"

10. NYO HO HO
    סטיב
    כמו מה?
    ----------------------
    אתה חושב שגם פה היה לך איזה קרנ נגד יצור משונה.אתה מוציא את זוראה מהקלף שלו והוא משנה את צורתו באלאסטויז.בלאסטויז משתמש בריקוד גשם.גשם מתחיל לרדת בכול החדר.הגשם פוגע במולטרסים ומחליש אותם מאוד כך שהם לא יכולים לעשות כלום.לאחר זה אתה רואה הילה סגולה סבביב שרשראות שנמצאות לידך.השרארות תופסת את זוראה ומחזירות אותו למצב האמיתי שלו.השרשאראות מנסות עכשיו לתפוס את פרקסרו ואותך.
    סליחה אני טעיתי..
    --------------------------
    "פרקסורו-תשתמש בציפורן דרקון כדי לחתוך את השרשראות!" אומר לפרקסורו ולאחר מכן אגיד לזורואה:"זורואה-השתמש בכוח חבוי כדי לצאת מהשרשראות!" ואנסה להתחמק מהשרשראות.
    NYO HO HO BITCH

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    פרקסרו משתמש בציפורן דרקון על השרשראות. ציפורן הדרקון פוגעת בשרשראות וחתוכת אותם לשניים. אתה מצליח להתחמק מן השרשראות שמנסות לתפוס אותך.זוראה מנסה להשתמש בכוח חבוי כדי לצאת מן השרשראות אך השרשראות חוסמת את התקפה. פרקסרו שובר את השרשראות בעזרת ציפורן דרקון ומשחרר את זוראה.זוראה מודה לפרקסרו. באופק נשמע קול " יפה הבסת את השרשראות שלי."

אייס
    אתה מתעצבן על איך רודריגו מגבר על פלראון שלך. פלראון גם מתעצבן עליו. פלארון משתמש בכדור צל משולב עם מכת הברק. מכת הברק יוצאת הפעם יותר גדולה מפעמיים קודמות. כדור צל הברק עף ישירות אל מאצ'וק.מאצ'וק לא מצליח להתחמק מן כדור צל ברק ונפגע ממנו די קשה. רודריגו אומר " אני אבר איך שבא לי על פלראון שלך,מאצ'וק מכת קארטה על פלארון ". מאצ'וק תוקף במכת קארטה את פלארון.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. NYO HO HO
    סטיב
    פרקסרו משתמש בציפורן דרקון על השרשראות. ציפורן הדרקון פוגעת בשרשראות וחתוכת אותם לשניים. אתה מצליח להתחמק מן השרשראות שמנסות לתפוס אותך.זוראה מנסה להשתמש בכוח חבוי כדי לצאת מן השרשראות אך השרשראות חוסמת את התקפה. פרקסרו שובר את השרשראות בעזרת ציפורן דרקון ומשחרר את זוראה.זוראה מודה לפרקסרו. באופק נשמע קול " יפה הבסת את השרשראות שלי."
    "מי אמר את זה?" אומר לקול ואסמן לפרקסורו וזורואה להיות מוכנים לקרב.
    NYO HO HO BITCH

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    "אני אמרתי " קול מן האפלה נשמע.אתה מביט אל האפלה ואתה מצליח לראות מי דיבר אליך לפני שנייה. אתה רוואה דמות מוזרה. הדמות אומרת לך " נעים להכיר אותך ילד, שמי הוא קראולי. אני מביין שהבנת כבר שהבית מקדש הזה הוא לא בית מקדש רגיל. די חבל שנכסת לבית מקדש מלכחתיכלה כי אתה עומד למות פה.כול חדר במקדש יש בו מלא מלכודות שיכולות להרוג אותך "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. NYO HO HO
    סטיב
    "אני אמרתי " קול מן האפלה נשמע.אתה מביט אל האפלה ואתה מצליח לראות מי דיבר אליך לפני שנייה. אתה רוואה דמות מוזרה. הדמות אומרת לך " נעים להכיר אותך ילד, שמי הוא קראולי. אני מביין שהבנת כבר שהבית מקדש הזה הוא לא בית מקדש רגיל. די חבל שנכסת לבית מקדש מלכחתיכלה כי אתה עומד למות פה.כול חדר במקדש יש בו מלא מלכודות שיכולות להרוג אותך "
    "אבל בינתיים אני ניצלתי מכולן." אומר לקראולי. "ואני עכשיו עוזב." ואלך מבית המקדש.
    NYO HO HO BITCH

15. היכל התהילה
    אייס
    אתה מתעצבן על איך רודריגו מגבר על פלראון שלך. פלראון גם מתעצבן עליו. פלארון משתמש בכדור צל משולב עם מכת הברק. מכת הברק יוצאת הפעם יותר גדולה מפעמיים קודמות. כדור צל הברק עף ישירות אל מאצ'וק.מאצ'וק לא מצליח להתחמק מן כדור צל ברק ונפגע ממנו די קשה. רודריגו אומר " אני אבר איך שבא לי על פלראון שלך,מאצ'וק מכת קארטה על פלארון ". מאצ'וק תוקף במכת קארטה את פלארון.
    הוא למד ברק?
    ---
    "תתקוף בקרן על חושית!" אורה לו בעצבנות בידיעה שזה אמור להשפיע בחוזקה על מאצ'וק

עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •