Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 8 ראשוןראשון ... 678
מציג תוצאות 106 עד 118 מתוך 118
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אייס
    לא אבל הברק התחזק אצלו.75% הוא שולט בברק מתוך 100%
    ---------------------------------------------------
    פלראון משתמש בקרן על חושית על מאצ'וק.מאצ'וק לא מצליח להתחמק מן קרן העל חושית של פלראון.הוא נפגע מן הקרן על החושית די קשה. רודריגו אומר לך " נדיר לראות פלראון שיודע קרן על חושית.טוב נו הגיע הזמן שמאצ'וק שלי ישתמש ביכולת המיוחדת שלו.בלעדיה אנחנו נפסיד לפלארון שלך.מאצ'וק תשתמש ביכולת שלך- אגרוף מוחץ.אגרוף מוחץ כשהוא פוגע בפוקימון היריב הוא פצע אותו קשה מאוד אך קצת גם את מאצ'וק. אם פלארון יפגע מ2 אגרופי מוחץ הוא כנראה יפסיד." מאצ'וק משתמש ביכולת שלו אגרוף מוחץ.

סטיב
    אתה פונה אל דלת היציאה מן החדר אך אתה לא מצליח לפתוח אותה.דלת היציאה נעולה. קראולי אומר לך " מצטער לא תוכל לצאת מן החדר הזה עד שלא תביס. זה החוקים פה. אם תפסיד לי תמות.אם תנצח אתה יכול לצאת מהמקדש.טוב הקרב היה 1 על 1 אתה מוזמן לתקוף ראשון ". קראולי מוציא מהקלף שלו את באנאט
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    [COLOR="Blue"]
    אנג'ל
    אתה מוציא את קלף התפיסה שקיבלת מהפרופסור וזורק אותו כמו פוכדור על ספירו.קלף התפיסה מרחף מעל ספירו ולוכד אותו בכלוב חשמלי.לאחר כמה שניות הקלף שואב לתוכו את ספירו והקלף חוזר ליידיף. הפוקידע אומר לך" תפסת ספירו ".

]
    "קלף מוזר "אומר ואקח את הקלף.
    "טוב אז לאן עכשיו "אחשוב לעצמי ואחפש את היציאה מהעיר.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אנג'ל
    אתה לא נמצא בעיר
    -------------------
    אתה לוקח את קלף התפיסה שלך ומכניס אותו לכיסך.אתה וצ'ארמנדאר ממשיכים ללכת במקום המוזר שבו אתם נמצאים אל הלא נודע.לאחר הליכה של 5דקות במקום שאתם נמצאים אתה רואה דינות ענקיות.אתה רואה מולך מלא דינות ענקיות במקום 1.מצד ימין שלך נמצא שלט שכתוב עליו " דינות המוות.במקום זה יש מלא מלכודות.נמצאים פה פוקימונים מסוכנים כמו אוניקס וסטיליקיס "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל
    אתה לא נמצא בעיר
    -------------------
    אתה לוקח את קלף התפיסה שלך ומכניס אותו לכיסך.אתה וצ'ארמנדאר ממשיכים ללכת במקום המוזר שבו אתם נמצאים אל הלא נודע.לאחר הליכה של 5דקות במקום שאתם נמצאים אתה רואה דינות ענקיות.אתה רואה מולך מלא דינות ענקיות במקום 1.מצד ימין שלך נמצא שלט שכתוב עליו " דינות המוות.במקום זה יש מלא מלכודות.נמצאים פה פוקימונים מסוכנים כמו אוניקס וסטיליקיס "
    "אוניקס !"אומר אחייך חיוך רחב ואכנס לשטח בשימחה.

5. היכל התהילה
    אייס
    פלראון משתמש בקרן על חושית על מאצ'וק.מאצ'וק לא מצליח להתחמק מן קרן העל חושית של פלראון.הוא נפגע מן הקרן על החושית די קשה. רודריגו אומר לך " נדיר לראות פלראון שיודע קרן על חושית.טוב נו הגיע הזמן שמאצ'וק שלי ישתמש ביכולת המיוחדת שלו.בלעדיה אנחנו נפסיד לפלארון שלך.מאצ'וק תשתמש ביכולת שלך- אגרוף מוחץ.אגרוף מוחץ כשהוא פוגע בפוקימון היריב הוא פצע אותו קשה מאוד אך קצת גם את מאצ'וק. אם פלארון יפגע מ2 אגרופי מוחץ הוא כנראה יפסיד." מאצ'וק משתמש ביכולת שלו אגרוף מוחץ.
    "אל תתן לו לפגוע בך!" אורה לו "קרן על חושית עם מכת ברק!"

6. היכל התהילה
    אייס
    "אל תתן לו לפגוע בך!" אורה לו "קרן על חושית עם מכת ברק!"

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אתה פונה אל דלת היציאה מן החדר אך אתה לא מצליח לפתוח אותה.דלת היציאה נעולה. קראולי אומר לך " מצטער לא תוכל לצאת מן החדר הזה עד שלא תביס. זה החוקים פה. אם תפסיד לי תמות.אם תנצח אתה יכול לצאת מהמקדש.טוב הקרב היה 1 על 1 אתה מוזמן לתקוף ראשון ". קראולי מוציא מהקלף שלו את באנאט
    "קדימה זורואה!" אומר ואוציא את זורואה מהקלף שלו.לאחר מכן אגיד לו:"תשתמש בכוח חבוי על הבאנאט!"
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    אתה משתמש בזוראה בקרב נגד באנט.זוראה יוצא מן קלף התפיסה שלו.זוראה משתמש במתקפת כוח חבוי על באנט.באנט זז במהירות ומצליח להתחמק בקלות רבה מן כוח חבוי של זוראה שלך . קראולי אומר " באנט שלי הוא פוקימון מהיר יחסית למשקלו.טוב באנט שלח מלא כדורי צל אל זוראה שלו ". באנט מכין מלא כדורי צל ושולח אותם לכיונו של זוראה .

איייס
    עשית דאבל
    ------------------------------
    פלארון תוקף בקרן על חושית שמושלבת עם מכת ברק את אגרוף מוחץ של מאצ'וק.שתי המתקפות פוגעות באגרוף של מאצ'וק אך זה לא ממש מזיז לו.פלארון לא מספיק מהיר בשביל מאצ'וק ולכן הוא נפגע מן אגרוף מוחץ של מאצ'וק.פלארון עף וכמעט יוצא מהזירה.אתה רואה שמאצ'וק תשוש מלהשתמש ביכולת המיוחדת שלו.פלארון לא מוותר וקם על רגליו.

אנג'ל
    אתה שמח שדינות המוות נמצא אוניקס שתוכל לתפוס לעצמך.אתה וצ'ארמנדאר נכנסים לדינות המוות ומתחילים ללכת על החול.לאחר הליכה קצרה שאתם לא פוגשים באף פוקימון שגר באזור אתם שומעים רעש של פוקימון.אתם רצים אל הרעש ורואים מולכם אוניקס אימתני שזוחל על החול במהירות רבה לכיונכם.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. אמאש'ך פלאפי ):

אנג'ל
    אתה שמח שדינות המוות נמצא אוניקס שתוכל לתפוס לעצמך.אתה וצ'ארמנדאר נכנסים לדינות המוות ומתחילים ללכת על החול.לאחר הליכה קצרה שאתם לא פוגשים באף פוקימון שגר באזור אתם שומעים רעש של פוקימון.אתם רצים אל הרעש ורואים מולכם אוניקס אימתני שזוחל על החול במהירות רבה לכיונכם.
    "הוא קצת גדול"אומר ואבדוק על אוניקס בפוקידע.
    "צארמנדר תשתמש בגחלת בשביל להאט אותו"

10. NYO HO HO
    סטיב
    אתה משתמש בזוראה בקרב נגד באנט.זוראה יוצא מן קלף התפיסה שלו.זוראה משתמש במתקפת כוח חבוי על באנט.באנט זז במהירות ומצליח להתחמק בקלות רבה מן כוח חבוי של זוראה שלך . קראולי אומר " באנט שלי הוא פוקימון מהיר יחסית למשקלו.טוב באנט שלח מלא כדורי צל אל זוראה שלו ". באנט מכין מלא כדורי צל ושולח אותם לכיונו של זוראה .
    "תשתנה להאונטר ותתחמק זורואה!" אומר לזורואה "אחר כך תשתמש בכדורי צל רבים למלא כיוונים מאחוריו!"
    NYO HO HO BITCH

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    זוראה משתמש ביכולת המיוחדת שלו ומשנה את צורתו להאנטר.כשזוראה בצורת האנטר הוא מתחמק מן כדורי הצל של באנט.האנטר שולח מלא כדורי צל לעבר באנט מכול הכיונים.באנט מתחמק בקלות מכול כדורי הצל ששולח האנטר לכיונו. קראולי אומר לבאנט " יכולת מיוחדת בובת וודו". באנט משתמש בכדור צל והכדור צל פוגע בו.הנזק של כדור הצל מעובר להאנטר והוא נפגע די קשה מזה.

אנג'ל
    אתה בודק מידע על אוניקס שמולך. הפוקידע אומר לך " אוניקס פוקימון נחש האבנים. סוגו אדמה ואבן. אוניקס פוקימון עוצמתי בעל יכולת קטלנית מאוד. היכולת שלו נקראת פירוק. היכולת הזאת מאפשר לו לפרק את האבנים שמרכיבים אותו ולשלוח אותם אל היריב ". צ'ארמנדאר יורה גחלת אל אוניקס. הגחלת פוגעת בו ומאטה אותו. אוניקס משתמש בצווחה על צ'ארמנדאר.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. היכל התהילה
    פלארון תוקף בקרן על חושית שמושלבת עם מכת ברק את אגרוף מוחץ של מאצ'וק.שתי המתקפות פוגעות באגרוף של מאצ'וק אך זה לא ממש מזיז לו.פלארון לא מספיק מהיר בשביל מאצ'וק ולכן הוא נפגע מן אגרוף מוחץ של מאצ'וק.פלארון עף וכמעט יוצא מהזירה.אתה רואה שמאצ'וק תשוש מלהשתמש ביכולת המיוחדת שלו.פלארון לא מוותר וקם על רגליו.
    ''תתקוף בקרן העל חושית הכי חזקה שלך!'' אורה לפלאריון ''אתה יכול, חבר, תחליש אותו בהרבה אם הוא לא יובס לפחות''

13. NYO HO HO
    סטיב
    זוראה משתמש ביכולת המיוחדת שלו ומשנה את צורתו להאנטר.כשזוראה בצורת האנטר הוא מתחמק מן כדורי הצל של באנט.האנטר שולח מלא כדורי צל לעבר באנט מכול הכיונים.באנט מתחמק בקלות מכול כדורי הצל ששולח האנטר לכיונו. קראולי אומר לבאנט " יכולת מיוחדת בובת וודו". באנט משתמש בכדור צל והכדור צל פוגע בו.הנזק של כדור הצל מעובר להאנטר והוא נפגע די קשה מזה.
    *like an aktsuki!(לייק א בוס ספוף)
    "אוי לא האנטר!" אומר להאנטר ואגיד לו:"תשתמש בכוח חבוי חזק במיוחד עליו!בלי רחמים!"
    NYO HO HO BITCH

עמוד 8 מתוך 8 ראשוןראשון ... 678

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •