אני אהבתי ^^
אני אהבתי ^^
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
תגיד לי אתה השתגעת?!Originally posted by Fusion Catiteen@Oct 12 2008, 06:21 PM
מה העיניין של החרא?
לא מצחיק בכלל ><
גולשים בפורום הזה ילדים קטנים!
למה, למה תמיד חייבים לדבר כל כך מלוכלך?
כל כך קשה לומר ''קקי''? למה להשתמש במלה כה גסה ומלוכלכת?
תתביש לך!
חחח, אחלה תמונה.
אבל בניגוד למלה קקי, את המלה חרא לא כל הילדים הקטנים מכירים!Originally posted by Fusion Catiteen@Oct 12 2008, 06:25 PM
כי זה מה שזה,גם קקי היא מילה גסה נו אז?
לא הבנתי את הבדיחה כאן ><
אבל אתה עכשיו חשפחת אותם למלה הזאת!!!!!
איך אתה לא מתביש???!!!
נדב,גם קקי זה לא יפה!Originally posted by נדובי ההגי@Oct 12 2008, 08:27 PM
אבל בניגוד למלה קקי, את המלה חרא לא כל הילדים הקטנים מכירים!
אבל אתה עכשיו חשפחת אותם למלה הזאת!!!!!
איך אתה לא מתביש???!!!
אפשר להגיד צואה והפרשות
לא הייתי מצפה על אלכס,איזה דוגמא הוא נותן....
אחלה תמונה XD
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-
שלוש נגד שתיים O:
התמונה מצחיקה D:
סליחה-
ארבע נגד שתיים, יש גם את דני..
התמונה קורעת D:
אלכס-
כאילו האיש אמר SIT
אז הכלב שמע SHIT
והוא הפריש את צואתו.
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
LOL
5 נגד 2
D: זה קרע אותי
כולם למחוא כפיים לאלכס שהוא הצליח להבין בדיחה D:
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
לא הכי מצחיק =\ אבל סחטיין על הרעיון של היוצר.
חזק!
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)