Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 34 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 510
  1. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו

Into the pokemon world

יש אישור מלורד אביזי:

אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל Sandshrew לפתוח את משחק התפקידים "Into the Pokemon World" בתנאי שיבצע מספר תיקונים קטנים עליהם סוכם בה"פ.

דבר המנהל

שלום לכל אלו שמסתכלים על המשחק, הרקע וההרשמה הם בלשון זכר, אך מיועדים לשני המינים. אני ממליץ לכם להירשם!
    המשחק הזה יהיה שונה משאר משחקי הפוקימון שנתקלתם בהם בפורום.
    אז תיהנו מהמשחק, ותשקיעו!!

עלילה
    השמיים החלו לשנות את צבעם מכחול כהה לתכלת, חושפים עננים רבים ויצורים שעופפו מתחתיהם.
    יצור קטן בצבע ירוק, עם פה מעוגל ורגליים מרובות, זחל מתוך העץ בו הוא נמנם. הוא עמד על הרצפה, תוך שהוא קורא קולות שמחה.
    יצור נוסף, יצור בצבע חום בהיר, עם שני אזנים, עיגול על בטנו וזנב גדול במיוחד, ניתר על זנבו מתוך המאורה בה הוא ישן. הוא התמתח, ורץ אל היצור הירוק בשמחה. שניהם החלו לשוחח.
    יצורים נוספים החלו להגיח מתוך כל מיני מקומות בהם הם ישנו, יצורים חומים ומוארכים עם אף אדום יצאו מתוך האדמה, יצורים צהובים עם פסים חומים על גבם וזנב מזוגזג, בעלי לחיים ורודות ואזנים מחודדות קפצו מצמרות העצים, והחלו לדבר עם שאר היצורים המשונים שהיו במקום. יצורים מעופפים ועגולים, בעלי עיניים אדומות וגדולות וריסים ארוכים, החלו לישון את השינה היומית שלהם, ולא שמו לב לשאר היצורים, שדיברו ושיחקו יחד. חלק מהם עסקו בקרבות אחד נגד השני, על מנת להתחזק ולרכוש כבוד בקרב חבריהם.

"אנחנו עומדים לשנות את גורל העולם!" קרא אדם מסתורי, בעל שיער ארוך וירקרק. האדם לבש בגדים סגולים וארוכים, ומשקף אדום שכיסה את עינו. אנשים נוספים, שלבשו תלבושת ששיוותה להם מראה של אבירים, עמדו והסתכלו עליו.
    "מצאתי את התרכובת הכימית שתעזור לנו להשתלט על עולם הפוקימונים!!" קרא.
    הוא הסתכל על כבשה קטנה וכחולה, בעלת צמר צהבהב. הכבשה ישנה בתוך מיכל מלא בנוזל כחול.
    האדם המסתורי לחץ על כפתור שהיה על המיכל, ולפתע, בועות החלו לבעבע מתוכו.
    הכבשה הקטנה החלה להסתחרר. היא החלה לגדול ללא הפסקה. קרניים גדולות ומחודדות צמחו מראשה, שיניה הפכו לדוקרנים עצמתיים, ועיניה החלו לזהור בצבע אדום. הכבשה גדלה עוד ועוד, עד שהפסיקה. היא הייתה ענקית, ואישיותה השתנתה מרגועה לעצבנית ואכזרית.
    כל האנשים שהיו סביב האדם המסתורי מחאו לו כפיים.
    "היום מתחיל עידן חדש! אנחנו, צוות פלאזמה, נשתלט על עולם הפוקימונים, בעזרת מוטאנטים שאנחנו נייצר מהחומר שהמדענים שלנו הצליחו לייצר, החומר האפל!!"
    הוא חייך, ולחץ על כפתור נוסף, בצבע אדום, שפתח את המיכל, כשהוא מרוקן את הנוזל שהיה בתוכו. הכבשה הענקית השתחררה.
    "מאריפ, המשימה שלך היא להרוס את היער, ולהביא את כל הפוקימונים שחיים שם אלינו. אנחנו נהפוך גם אותם למוטאנטים."
    האדם המסתורי צחק צחוק מרושע, כשהוא צופה בכבשה הגדולה דוהרת אל מעבר למפקדה הסודית של צוות פלאזמה, כשהיא מותירה אחריה הרבה מאוד אבק.

רקע והתחלה

כל מה שאתה זוכר זה מכת ברק שפגעה ישירות בך. חשת כאב עז, שפילח את לבך. יותר מזה, הכל מעורפל.

אתה פוקח את עיניך. אתה מסתכל סביבך ורואה שאתה ביער. אתה קם, ורואה יצור שעומד לידך. הוא מסתכל עליך ואומר "אתה לא מהאיזור הזה, נכון?"
    אתה מסתכל על עצמך, ורואה שאתה בגוף... לא אנושי. אתה נכנס לפאניקה, וצורח "אימא!! מה נהייתי?!", כשהיצור שלידך אומר "אין צורך לפחד! אתה בטוח איתנו. בוא אחרי, נמצא לך מקום לנוח בו. יש לנו מקום שיתאים לפוקימונים כמוך"
    "אני פוקימון?!" אתה קורא, כשהיצור שלידך מסתכל עליך, ונראה כאילו הוא מחשיב אותך למוזר, ואומר "כן, אתה פוקימון... בבקשה, בוא אחרי!"
    אתה הולך אחריו, ומגיע לקרחת היער. המון יצורים שונים ומשונים הלכו, דיברו ושיחקו שם. לפתע, כולם השתתקו. צל ענק כיסה את כל האיזור.
    כבשה גדולה וכחולה, עם צמר צהבהב, קרניים חומות ומחודדות ועיניים אדומות זוהרות שאגה על כולם, והחלה לרמוס את כל מה שבדרכה.
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי Master Po, 10-23-2011 בשעה 12:23 AM
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    חוקים

-כרגע ישנם 2 מקומות פנויים להירשם למשחק. במידה ואין עוד מקומות להירשם למשחק, הישארו אופטימיים, אולי יתפנה מקום מתישהו. תהיו בטוחים שאם יתפנה, אני יודיע.
    -חוקי הפורום חלים גם כאן.
    -המשחק מיועד לעשרה שחקנים בלבד!!
    -אין לרשום תגובות שלא קשורות, כמו "דילגת עלי" או "שלחתי לך בפרטי"
    -הודעות ניתן לשלוח לי בפרטי, ותאמינו לי שאשים אליהן לב מיד.
    -מי שמתכוון לפרוש מהמשחק, ולהפסיק להגיב, שיגיד לי בפרטי ואני אמחק אותו מרשימת הרשומים.
    -מי שלא יגיב לפרק זמן מסוים שאני אחליט, יקבל אזהרה בפרטי. אם הוא לא יגיב עדיין עוד כמה ימים, הוא ייצא מהמשחק.
    -בקשר לתגובות שלכם, אין לשאול שאלות כמו "איזה התקפות יש לי" ושאלות בסגנון. תחשבו שאתם בעולם הפוקימונים, ומאמנים לא שולטים בכם. אין פה עניין של שמות להתקפות, פשוט תעשו דברים דומים לזה, למשל במקום "אני משתמש באקדח מים" תרשמו "אני יורה הרבה מים מפי" ודברים כאלה.
    -אין לרשום לי "דילגת עלי" ודברים דומים, וגם לא בפרטי, אלא אם כן אתם רואים שכבר 10 דקות אני לא עורך את ההודעה, וגם אז תשלחו לי בפרטי בלבד.
    -חובה בכל תגובה שלכם לצטט את התגובה הקודמת שלי אליכם, או לפחות את החלק שלכם בתגובה. זה ייקל עליי וגם עליכם.
    -חובה להגיב בנוהל הבא: דיבור ב "שלום" ומחשבה ב 'שלום' (שלום זו רק דוגמא)
    מקווה שתיהנו, אוהד.

פוקימונים לבחירה
    כאן תוכלו לבחור מי אתם בעצם, איזה פוקימון אתם. תצטרכו לבחור שני פוקימונים, אחד בשבילכם ואחד בשביל שותפכם.
    לפני שתבחרו, בדקו למטה ברשומים האם יש כבר את הפוקימונים שאתם רוצים, מכיוון שאסור לבחור פוקימון שמישהו אחר כבר בחר.
    תוכלו לקחת כל פוקימון אחר שעונה לקריטריונים הבאים:
    בעל 3 התפתחויות(אחת אחרי השניה)
    לא מסוג דרקון.

שחקן שבחר שותף, לא יוכל לבחור את אותו פוקימון לעצמו.
    שחקן שרוצה לבחור פוקימון שתפקידו כבר בתור שותף או פוקימון של שחקן אחר, לא יוכל לעשות זאת.

טופס הרשמה

שם: השם שלכם במשחק, שיהיה קליט, כדי שאוכל לזכור אותו כמו שצריך.
    שם בפורום: שם המשתמש שלכם בפורום.
    הפוקימון שאתם: איזה פוקימון מהרשימה שלמעלה תהיו?
    השותף שלכם: מי יהיה השותף שלכם מהרשימה?
    זכר\נקבה: המין שלכם ושל השותף שלכם, אפשר מינים שונים.
    אופי: האופי שלכם.
    בקשות\הערות: תכתבו פה דברים כמו מה אתם מצפים ממני במשחק, בקשות שיש לכם וכולי.

טופס ריק:
    שם:
    שם בפורום:
    הפוקימון שאתם:
    השותף שלכם:
    זכר\נקבה:
    אופי:
    בקשות\הערות:
    נערך לאחרונה על ידי Master Po, 10-23-2011 בשעה 09:26 PM
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    מקומות שהתגלו במשחק

היער
    היער הוא המקום בו אתם גרים. יש בו הרבה עצים ופוקימונים שונים, איתם תוכלו להתחבר, או להתאמן נגדם בקרבות. במידה ותפסידו בקרב, ולא תוכלו עוד להילחם, השותף שלכם יביא אתכם ליער. אם השותף שלכם לא יכול להילחם, חובתכם להחזיר אותו ליער.

בסיס העץ
    בסיס תת קרקעי, בו ניתן לקבל נקודות אהדה ומשימות. ניתן להגיע אליו דרך היער, ע"י כניסה לגזע העץ הצינורי מבפנים. גאלפין מפקד עליו, הוא נותן לכם משימות והוא מפקיד לכם נקודות אהדה.

הר הגעש הפעיל
    הר געש גבוה ופעיל, בתוכו יש פירות ליצ'י נדירים ביותר, שלא ניתן למצוא בשום מקום אחר. ניתן למצוא בהר סלאגמה ואירודקטיל.
    ניתן להגיע דרך היער, ניתנת משימה במקום מטאפיג השף.

מערת הדיגלט
    מערה גדולה ועמוקה, ניתן למצוא בה שרידים של פוקימונים עתיקים, כגון קאבוטו, אומנייט וכו'.
    ניתן למצוא במערה דיגלט, דאגטריו, וכל מיני פוקימונים עתיקים שעדיין חיים.
    ניתן להגיע דרך היער, ניתנת משימה במקום מגאלפין.

צוות פלאזמה
    צוות פלאזמה הוא צוות מרושע, שבעיקרון היה אמור לשחרר מכל המאמנים את הפוקימונים שלהם.
    זאת לפחות הייתה המטרה שלהם, עד שהם גילו שאפשר, בעזרת כמה כימיקלים, להפוך פוקימונים רגילים לגדולים ורצחניים.
    צוות פלאזמה מנסים להשיג את כל הפוקימונים שקיימים בעולם, ולהפוך אותם למוטאנטים, והם יעשו הכל כדי להשיג את מה שהם רוצים.
    מנהיג הצוות

אדם מסתורי, לא ידוע עליו כלום.
    חיילים
    החיילים של האדם המסתורי משתמשים בקרבות שלהם בדרך כלל בפוקימוני רעל. כשתתקדמו במשחק, תגלו שיש להם גם מוטאנטים.
    עוזר ראשי בצוות

בינתיים לא ידוע על האדם הזה שום דבר.

אגדת שמונת הגיבורים

אם חשבתם ששמונת הגיבורים זו האגדה, אתם לגמרי טועים.
    שמונת הגיבורים היו חבורת פוקימונים, שמונה במספר, ששמרו על היער.
    תחילה הגיע הגיבור הראשון, אמבואר. הוא הגיע ממקום רחוק שלא ידוע עליו הרבה.
    פוקימונים אחרים ביער החליטו להצטרף אליו, ואלו היטמונלי, סוואיפר, דאסטוקס, פלייגון, מטאגרוס ווייפלום.
    אליהם הצטרף בקושי סנדסלאש, שהתקבל בתור סנדשרו כשהפגין אומץ רב והתקבל לצוות.
    שמונת הגיבורים יוצאים למשימות בלתי אפשריות ברחבי העולם, מצילים פוקימונים ומונעים מבני אדם לכפות עליהם להיות שלהם.
    עכשיו לאגדה:
    האגדה אומרת, שיבוא יום ויגיעו עשרה פוקימונים ממקום לא ידוע, מיקום מקביל, יחברו לפוקימונים מקומיים, והפוקימונים האלו יהפכו להיות הגיבורים החדשים של המקום. הם יהיו עשרים הגיבורים.
    אתם צריכים להיות אותם גיבורים...
    *חדש! לסיפור הרשמי של שבעת הגיבורים- http://www.myforum.co.il/showthread....68#post1241368 *

פרסים ואיוונטים

פרסים:
    פותח עמוד 25 יקבל סיכויים גבוהים במיוחד שהפוקימון הבא שירצה לצרף יסכים להצעה להצטרף אליו.
    פותח עמוד 50 יקבל פוקימון בהתפתחות ראשונה, כל פוקימון מכל סוג שירצה המשתמש.
    פותח עמוד 75 יזכה בשלושים נקודות אהדה.
    פותח עמוד 100 יזכה בחמישים נקודות אהדה(!)
    הפרסים לא כוללים פוקימונים אגדיים.
    עוד פרסים יתווספו בהמשך.

איוונטים:
    איוונט "כל המוצא זוכה!"- הראשון שימצא מוטאנט נוסף(חוץ ממאריפ) וינצח אותו בקרב, ייקבל ביצה מסתורית, שהפוקימון שייצא ממנה יהיה זוהר!

איוונט "מאה הגדולים"- המשתמש הראשון שישיג מאה נקודות אהדה יזכה בפרס מיוחד שלא ייאמן;
    פוקימון אגדי לחבורה!
    כן, בדיוק כך. השחקן הראשון שישיג מאה נקודות אהדה, יזכה בפוקימון אגדי(!!) מבין הרשימה הבאה לפי בחירתו:

מיו
    סלבי
    ג'יראצ'י
    שיימין
    קלדו
    ואיך זה יעבוד?
    הפוקימון האגדי יגיע אליכם, ויציע לכם להילחם בו. במידה ותנצחו, תקבלו את הפוקימון האגדי לצוות שלכם!!

עוד איוונטים יתווספו בקרוב.

רשומים

גל
    בלסררה
    גל הוא טארטויג זכר, ושותפו ראלטס זכר.
    לגל יש ביצה מסתורית.
    גל עצבני, ילדותי, אך אוהב לעזור.
    רמת אהדה: 5
    חפצים:

גלעד
    RabbiKingler
    גלעד הוא טריקו זכר, ושותפו צ'ארמנדר זכר
    גלעד היפר, חד תגובה (מגיב מהר), שאפתן ללמוד ולהתחזק, נחמד וחברותי.
    חפצים:

יאיר
    yairb1a
    יאיר הוא מאדקיפ זכר, ושותפו טאפיג זכר
    יאיר נחמד עצבני ומהיר
    חפצים:

נירו
    nairo908
    נירו הוא סינדקוויל זכר, ושותפו באלבאזור נקבה בשם ליירה.
    נירו אמיץ, היפראקטיבי, עם בעיות קשב וריכוז, קצת פזיז אבל חכם
    נירו קיבל ביצה שבקע ממנה אירודקטיק זכר.
    רמת אהדה: 15
    חפצים:

בולט
    Tigraro
    בולט הוא מאריפ זכר, ששותפו דאסקול זכר בשם פאניק.
    בולט בעל פתיל קצר, עקשן, תמים, תלותי, פחדן.
    חפצים:

דילן
    alonsiro
    דילן הוא פיצ'ו זכר, ושותפו צ'ימצ'אר זכר.
    דילן חמוד, חברותי, פחדן, שובב, בעל יכולת מנהיגות.
    רמת אהדה: 0
    חפצים:

דור
    dor_rod
    דור הוא סנייבי זכר, ושותפו מגאבי זכר.
    דור נדיב,נחמד,חברותי וחרוץ.
    חפצים:

עמית.
    Vangurard
    עמית הוא סטארלי זכר, ושותפו ארון זכר.
    עמית ציני,עוזר לחבריו,קצת פחדן וחכם.
    חפצים:
    נערך לאחרונה על ידי Master Po, 10-24-2011 בשעה 11:56 PM
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

4. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    שם:גל
    שם בפורום:המעריץ
    הפוקימון שאתם:טרטוויג
    השותף שלכם:ראלטס
    זכר\נקבה:אני זכר וראלטס זכר
    אופי:עצבני, ילדותי, אוהב לעזור
    בקשות\הערות:רעיון ממש טוב
    נערך לאחרונה על ידי The Charmeleon, 09-27-2011 בשעה 04:03 PM

5. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    שם:נועם
    שם בפורום:bugoji1
    הפוקימון שאתם:טורצ'יק
    השותף שלכם:אושווט
    זכר\נקבה:אני זכר ואושווט זכר
    אופי:מצחיק,אסטרטג,כיפי ויצירתי
    בקשות\הערות:לצרף הראקרוס או מריפ{אני פשוט אוהב את אמפרדוס}

6. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    טופס ריק:
    שם: גלעד
    שם בפורום: RabbiKingler
    הפוקימון שאתם: טריקו
    השותף שלכם: צ'ארמנדר
    זכר\נקבה: שנינו זכרים.
    אופי: היפר, חד תגובה (מגיב מהר), שאפתן ללמוד ולהתחזק, נחמד וחברותי.
    בקשות\הערות: שונא פוקיומונים מדור 4 ומעלה, איתך אין לי שום סיבה להזכיר שאני שומר שבת.
    רעיון יפה, האם אני אוכל ללמוד מתקפות של קבוצת ביצים (Egg group/Breeding)? האם נכיר חברים נוספים בהמשך?
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    שם:אופק
    שם בפורום:shakofek
    הפוקימון שאתם:טוטודייל
    השותף שלכם:סקווירטל
    זכר\נקבה:אני זכר וסקווירטל נקבה
    אופי:חצוף חרוץ ילדותי ועוזר בעת צרה
    בקשות\הערות:אין

Spoiler ספוילר

8. Surgeon of Death
    טופס ריק:
    שם:יונתן
    שם בפורום:‏~Gaara-Kazakh~
    הפוקימון שאתם:צ'רמנדר
    השותף שלכם:סקרוויטל
    זכר\נקבה:זכר
    אופי:מרדן,תחמן,חכם ונחמד
    בקשות\הערות:מצפה למשחק הרבה ממך..

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    שם:טל
    שם בפורום:ttrrtte
    הפוקימון שאתם:צ'יקוריטה
    השותף שלכם:טוגפי
    זכר\נקבה:נקבה
    אופי:יהירה,חכמה,אופי קשוח
    בקשות\הערות:
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    גארה, אני מצטער אבל שני ההפוקימונים שבחרת תפוסים, ולכן לא ארשום אותך עד שתודיע לי שערכת את ההודעה.

כל השאר רשומים, ומוזמנים להגיב להתחלה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    רקע והתחלה

כל מה שאתה זוכר זה מכת ברק שפגעה ישירות בך. חשת כאב עז, שפילח את לבך. יותר מזה, הכל מעורפל.

אתה פוקח את עיניך. אתה מסתכל סביבך ורואה שאתה ביער. אתה קם, ורואה יצור שעומד לידך. הוא מסתכל עליך ואומר "אתה לא מהאיזור הזה, נכון?"
    אתה מסתכל על עצמך, ורואה שאתה בגוף... לא אנושי. אתה נכנס לפאניקה, וצורח "אימא!! מה נהייתי?!", כשהיצור שלידך אומר "אין צורך לפחד! אתה בטוח איתנו. בוא אחרי, נמצא לך מקום לנוח בו. יש לנו מקום שיתאים לפוקימונים כמוך"
    "אני פוקימון?!" אתה קורא, כשהיצור שלידך מסתכל עליך, ונראה כאילו הוא מחשיב אותך למוזר, ואומר "כן, אתה פוקימון... בבקשה, בוא אחרי!"
    אתה הולך אחריו, ומגיע לקרחת היער. המון יצורים שונים ומשונים הלכו, דיברו ושיחקו שם. לפתע, כולם השתתקו. צל ענק כיסה את כל האיזור.
    כבשה גדולה וכחולה, עם צמר צהבהב, קרניים חומות ומחודדות ועיניים אדומות זוהרות שאגה על כולם, והחלה לרמוס את כל מה שבדרכה.
    מה תעשה?[/QUOTE]

מה לעזעזל הכבשה הזאת עו/שה פה??? אומר בחרדה קודם אני פוקימון עכשיו זה??!!! ואצחיל לברוח
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    רקע והתחלה

מה תעשה?
    אני אשאל את השותף שלי "מה כדאי לנו לעשות?" ואתחיל לברוח מהכבשה תוך כדי דיבור

Spoiler ספוילר

13. היורתמים לא תמיד מנצחים
    רקע והתחלה

מה תעשה?[/QUOTE]

אימא'לה אני חייב לברוח אני אומר ומתחיל לברוח מהכבשה המסתורית בעודי חושב "איך הפכתי לפוקימון".

נ.ב: מה עם הביצה המסתורית.

14. משתמש מנוסה
    ttrrtte- את מתחילה לברוח, אך לפתע רואה שהפוקימון שמצא אותך, טוגפי, עוצרת.
    "ז..זהה... זה מאר...מארי! הוא.. הוא היה איתנו ב.. ביער לפני כמה ימים, ואז הוא נעלם!"
    היא בוהה בכבשה הגדולה, שמסתכלת עליה ורצה ישר לעברה, כאילו היא עומדת לרמוס את טוגפי המסכנה.
    מה תעשי?

shakofek- אתה מתחיל לברוח כשאתה קורא לסקווירטל, אך לפתע רואה שהיא נעצרת.
    "ז..זהה... זה מאר...מארי! הוא.. הוא היה איתנו ב.. ביער לפני כמה ימים, ואז הוא נעלם!"
    היא בוהה בכבשה הגדולה, שמסתכלת עליה ורצה ישר לעברה, כאילו היא עומדת לרמוס את סקווירטל המסכנה.
    מה תעשה?

המעריץ- אתה מתחיל לברוח, אך לפתע רואה שהפוקימון שמצא אותך, ראלטס, עוצר.
    הוא בוהה בכבשה הגדולה, שמסתכלת עליו ורצה ישר לעברו, כאילו היא עומדת לרמוס את ראלטס המסכן.
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~;
    אתה תגלה על הביצה המסתורית בהמשך
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

15. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    ttrrtte- את מתחילה לברוח, אך לפתע רואה שהפוקימון שמצא אותך, טוגפי, עוצרת.
    היא בוהה בכבשה הגדולה, שמסתכלת עליה ורצה ישר לעברה, כאילו היא עומדת לרמוס את טוגפי המסכנה.
    מה תעשי?

shakofek- אתה מתחיל לברוח כשאתה קורא לסקווירטל, אך לפתע רואה שהיא נעצרת.
    היא בוהה בכבשה הגדולה, שמסתכלת עליה ורצה ישר לעברה, כאילו היא עומדת לרמוס את סקווירטל המסכנה.
    מה תעשה?

המעריץ- אתה מתחיל לברוח, אך לפתע רואה שהפוקימון שמצא אותך, ראלטס, עוצר.
    הוא בוהה בכבשה הגדולה, שמסתכלת עליו ורצה ישר לעברו, כאילו היא עומדת לרמוס את ראלטס המסכן.
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~;
    אתה תגלה על הביצה המסתורית בהמשך
    ראלטס לאאאאאאאאא אני אומר ודוחף אותו.

נ.ב:מעולה, הלוואי שזה יהיה סווינאב או באגון.

עמוד 1 מתוך 34 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •