תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
גלעד- אתה נכנס במהירות, ורואה את צ'ארמנדר נכנס מאחוריך, ואומר "ידוע שנשים קודם, לא?"
אתה מתגלגל ומחליק, ולבסוף נוחת. אתה רואה מקום עשוי מעץ, וגדול מאוד. היצור הירוק נמצא לידך, ואומר "כל זה עשוי מעץ אחד חלול. פה תוכל לעזור לפוקימונים אחרים, ולקבל פרסים!"
אתה רואה את צ'ארמנדר מאחוריך, כשהוא שואל "אז, איך מתחילים?"
~~~~~~~~
שנה טובה גם לך צדיק!
גל- היצור הירוק לוקח את הכרטיס, מעביר אותו על מכשיר מוזר שנמצא ליד לוח המודעות, ואומר "נוספו לך 5 נקודות אהדה! מכיוון שאנחנו לא משתמשים כאן בכסף, ככל שתצבור יותר נקודות תוכל לרכוש יותר דברים, כמו פירות, חפצים שירשימו פוקימונים אחרים ויגרמו להם לרצות להצטרף אליך, ואפילו בגדים!"
אתה רואה את ראלטס מחייך ואומר "אז למה שלא נלך וניקח לנו איזה פרי או שניים, או חמישה, או עשרה, או מאה??"
הוא נראה מאוד מתלהב.
~~~~~~~~
זו רק ההתחלה, כמו שאמרת.
נערך לאחרונה על ידי Master Po, 10-01-2011 בשעה 10:42 PM
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
למה לא אמרת לי כבר את ההמשך? מה אני יכול להגיב על זה כבר?
~~~~~~~~~~~~
"באמת מתי מתחילים?" אני מחזק את דברי שותפי לעתיד.
"בעצם מתחילים מה?" אני שואל "על מה מדובר, ואיך בכלל הגעתי לכא..." אני נעצר כשאני נזכר שהפוקימונים החופשיים לא אוהבים בני אדם ומתקן את עצמי "...לל למצב שבו אני צקארמנדר עובדים ביחד כשאנחנו עוד בקושי מכירים אחד את השני?"
~~~~~~~~~~~~~
טוב, מסתבר שיש לי מה לענטות לך, אבל זה רק בגלל שאני כזה מוכשר (וצנוע)...
ולכל המשתתפים האחרים, בבקשה תעשו את התגובות שלכם ברורות יותר להבנה, אי אפשר להבחין כמעט בין מה שאתם אומרים למה שאתם חושבים או מה שאתם עושים.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
״איך הפרי הזה נראה בכלל?״ אשאל את פאניקבולט- אתה מזנק לתוך הצינור, ונשאב במהירות לתוכו. אתה מאבד שליטה, ומתגלגל בתוכו. אתה שם לב לדמות מהבהבת, שמתבררת כפאניק, שמחייך אליך ונעלם. הוא מופיע שוב מאחוריך, צוחק בקול שמהדהד ברחבי העץ. אתה עף הצידה, ומוצא את עצמך ביער.
"בוא נחפש איזה פרי או שניים!" קורא פאניק.
מה תעשה?
גלעד- רציתי שתגיב עכשיו, כדי שאוכל להשלים את תגובתו של גאלפין.
~~~~~~~~~~~~
"רגע" אומר צ'ארמנדר בחשד, "מה קורה כאן? למה עצרת את מה שאמרת?? אתה יודע, אני די חד הבחנה, מה רצית לומר?"
בולט- "אולי כזה?" אומר פאניק, ומצביע על פרי כחול וגדול, שנמצא תלוי על עץ, יחד עם עוד הרבה פירות עגולים ועסיסיים שעומדים לידו.
פאניק מוריד פרי אחד, ולפתע אתה שומע קול מתוך העץ, שאומר "תחזירו לנו את הפרי!!!"
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
"שום דבר שיעניין אותך, או שאמור לעניין אותך." אגיד בנחרצות כמעט נבזית "ואמשיך, אז איך בדיוק נקבע שאנחנו צוות, אני בכלל לא חושב שאנחנו מתאימים."
אני אחפש רגע לכיוון של צ'ארמנדר למקרה שהוא עוד רוצה לחפור על זה, אם אני אזהה שהוא ממשיך להציק אני אגיד: "פשוט תעזוב את זה, אין לי כוח לריב איתך, ואני לא הולך לגלות לך בכל מקרה."
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
״בוא נתחפף מכאן!״ אגיד לפאניק ״כמה פירות צריכים?״בולט- "אולי כזה?" אומר פאניק, ומצביע על פרי כחול וגדול, שנמצא תלוי על עץ, יחד עם עוד הרבה פירות עגולים ועסיסיים שעומדים לידו.
פאניק מוריד פרי אחד, ולפתע אתה שומע קול מתוך העץ, שאומר "תחזירו לנו את הפרי!!!"
גל- "תיקון טעות" אומר היצור הירוק, "לא קונים פה כלום. אם יש לכם מספיק נקודות, תוכלו לקחת מה שתרצו בחינם! כי הרי מי שיש לו נקודות, סימן שהוא עזר לפוקימונים כאן, והוא אורח כבוד ביער! אם תרצו לקנות דברים, ברחבי היער יש הרבה אנשים שיציעו לכם מה שתרצו!"
גלעד- "אני מבין מתי אומרים לי לא" אומר צ'ארמנדר.
הוא פונה אל היצור הירוק ואומר "אם גלעד לא מוכן, אני יכול לעשות את המשימה לבדי! איפה בדיוק מוצאים פירות?"
"ברחבי היער!" אומר היצור הירוק.
צ'ארמנדר מתקדם לעבר הצינור, וקופץ אליו, כשהוא נשאב לבפנים.
בולט- "אחד" אומר פאניק, "אבל אני תמיד אומר 'טוב שני פירות ביד משניים בעץ'".
פאניק קוטף שלושה פירות עסיסיים, ומוריד למטה, כשהוא לא מתייחס לקולות ההולכים ונשנים שמגיעים מתוך העץ.
לפתע, שני יצורים שעירים, בעלי זוג ידיים ורגלים, אזנים מחודדות וחוטם קטן, עומדים לפניכם ואומרים "את הפירות- אלינו!"
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
״אמאלה!״ אבהל ואתחיל לרוץ סביב עצמי ״מה אתם אמורים להיות?״בולט- "אחד" אומר פאניק, "אבל אני תמיד אומר 'טוב שני פירות ביד משניים בעץ'".
פאניק קוטף שלושה פירות עסיסיים, ומוריד למטה, כשהוא לא מתייחס לקולות ההולכים ונשנים שמגיעים מתוך העץ.
לפתע, שני יצורים שעירים, בעלי זוג ידיים ורגלים, אזנים מחודדות וחוטם קטן, עומדים לפניכם ואומרים "את הפירות- אלינו!"
בולט- "איך אתה לא מזהה את צמד המאנקי המפורסמים?" אומרים שני היצורים בחיוך, "אולי זה יעזור לך להיזכר" אומר אחד מהם ושורט אותך בפניך.
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אוקיי זה רע אחשוב לעצמי,אני פה בזיאת קרב מול טייני אוקיי אנ אנסה עלי תער
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טל- אני לא מגיב לך קודם כל תצטטי אחרי זה אני יגיב. אני מאוד מקפיד מעכשיו על הכללים
בולט- אתה נוגח בו בחזקה, אך הוא לא נותן לך לברוח ומזנק על גבך.
"רודיאו כבשים!" הוא קורא, אך פתאום משנה את הבעת פניו למבועת, ורץ אל העץ שלידו, מתנגש בו בחזקה ומסתחרר.
אתה רואה את פאניק יוצא מראשו, כשהוא מתגלגל מצחוק וקורא "בוא נחסל אותם!"
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)