פורסם במקור על ידי
Sandshrew
בלייז- לא רשום, תשקיע יותר בהרשמה ותקרא את הכל לפני שאתה ממהר להירשם.=
טל- "אסלח לך רק אם תילחמי בי" קוראת טייני, "או שאת מפחדת מדי!" היא אומרת בלגלוג.
היא מסתכלת עליך, ולפתע מתחילה להזיז את ידיה מצד לצד באיטיות. לאחר כמה רגעים, במקום להיות ביער, את מוצאת את עצמך באמצע זירת קרב גדולה ורחבת ידיים. פוקימונים שונים ומשונים נמצאים בכל מקום מסביבך, מעודדים.
"ברוכים הבאים לפוקימון גלדיאטור" נשמע קול, "הקרב בין טוגפי לצ'יקוריטה!"
מה תעשי?
נירו- "כן, קדימה!" קוראת ליירה, תופסת את ידך ורצה לכיוון הצינור.
מה תעשה?
בולט- אתה מזנק לתוך הצינור, ונשאב במהירות לתוכו. אתה מאבד שליטה, ומתגלגל בתוכו. אתה שם לב לדמות מהבהבת, שמתבררת כפאניק, שמחייך אליך ונעלם. הוא מופיע שוב מאחוריך, צוחק בקול שמהדהד ברחבי העץ. אתה עף הצידה, ומוצא את עצמך ביער.
"בוא נחפש איזה פרי או שניים!" קורא פאניק.
מה תעשה?
גל- ראלטס ממקד את מחשבתו, ולפתע מאנקי אחד עף לתוך העץ. השני מזנק על ראלטס ועליך, וזורק את שניכם בכוח לתוך העץ. אתה נופל, ושם לב שהמאנקי מועד ונופל גם. אתה נופל מתוך הצינור, ומוצא את עצמך במועדון העץ. אתה רואה ששני המאנקי מתחילים לזרוע הרס במקום.
מה תעשה?
יאיר- אתה יורה עליהם כדור בוץ גדול, שמעיף את שניהם לתוך העץ החלול. אבל אחד מהם מצליח לתפוס ענף מחוץ לעץ, ומושך אותך לתוכו. שלושתכם נופלים, ואתה שומע את טאפיג קורא "אני בא!!".
אתה נופל מתוך הצינור, ומוצא את עצמך במועדון העץ. אתה רואה ששני המאנקי מתחילים לזרוע הרס במקום.
מה תעשה?
סיג'- "מאיפה לי לדעת? אני לא איזה מגיד עתידות!" קורא בלדום, ואומר "קוראים לי בלדום פשוט בלדום. נעים מאוד להכיר אותך, חבר. רוצה מולי קרב?"
מה תעשה?
יאיר- אתם בורחים, והיצורים ההמומים מטפסים על העץ ממנו הם ירדו.
אתם ממשיכים לרוץ, ורואים כבר את העץ שממנו נכנסים למועדון, אך פתאום שני היצורים קופצים עליכם, וחוסמים את הדרך בניכם לבין העץ!
מה תעשה?
אני ירק עליהם חול כדי להעיף אותם ויצעק מהר לטאפיג שיקפוץ מהר ויקפוץ לששם מהר
סיג'- כן אני יודע שאתה חשמל, ובכל זאת האו מחשמל אותך. תבין למה בקרוב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אל תודה לי עכשיו!" קורא בלדום, ונתקל בכבשה בחזקה. הכבשה מועדת, ונופלת.
אתה נושך אותה חזק ברגלה, והיא מייבבת מכאב. היא קמה ובורחת מהמקום.
מה תעשה?
אני ניגש אל בלדום ואומר בשמחה:"תודה שעזרת לי. אבל מה קרה לפוקימון המסכן הזה??
ד"א, איך קוראים לך?"