Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 34 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 510
  1. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    יאיר- אתה רץ ונתקע בכח באחד מהם, והוא תולש מודעות מלוח המודעות ומעיף בפרצופך.
    טאפיג מתכונן להטיז גיצים חמים על היצורים, אך לפתע מגיע היצור הירוק והנוזלי, וקורא בקול "לא!!"
    "מה קרה?" שואל טאפיג.
    "אסור להשתש בשום התקפת אש, או כל התקפה אחרת שתהרוס את המועדון!" קורא היצור.
    טאפיג רץ ונתקע באחד הקופיפים, דוחף אותו ודופק את ראשו על הקיר.
    שני הקופיפים נכנעים, ורצים אל הצינור, קופצים ונשאבים לתוכו, כשהם מותירים אחריהם שובל של פירות כחולים.

טל- "לאלאאלאאלאאא!" קוראת טייני, "את כבר לא בסיוט! בלי קרן סולארית!!"
    טייני מתחילה לבכות, אך מפסיקה כשהיא רואה יצור ירוק ונוזלי, בעל עלה על ראשו, שקורא "שלום לכם, אני גאלפין! ראיתי איך נלחמת בכבשה, תוכלו בבקשה לבוא אחרי?"

גלעד- אתה עושה מה שאתה רוצה, והיצורים קוראים "התעסקת עם מאנקי? אתה תשלם, לא הפירות!" הם רודפים אחריך, ואחד מהם שורט אותך בזנבך. אתה מועד ונופל ארצה.
    המאנקי מתחילים לשרוט אותך, אך לפתע נשמע קול "עזבו אותו!"
    אתה רואה את צ'ארמנדר מסתכל במבט עצבני ובשילוב ידים על המאנקי. הוא מנפח את לחייו, מתאמץ מאוד...
    ולפתע מוציא מפיו גל אש ענקי, שפוגע בשניהם ומעיף אותם על עץ קרוב.
    שניהם נראים מעולפים.

בולט- אתה הולך לצינור, ורואה מלפניך את פאניק, נעלם ומופיע במקומות אחרים, כשהוא מחזיק הרבה פירות בידיו.
    אתה מגיע לעץ, ועומד להיכנס לתוכו, אך לפתע, שני היצורים השעירים מזנקים, ונוחתים מלפניך, כשהם חוסמים את הדרך בינך לבין העץ.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew
    סיג'- "מאיפה לי לדעת? אני לא איזה מגיד עתידות!" קורא בלדום, ואומר "קוראים לי בלדום פשוט בלדום. נעים מאוד להכיר אותך, חבר. רוצה מולי קרב?"
    אני מהרהר לעצמי 'אני דיי חדש, אבל אוכל להילחם נגדו וכך אשתפר'.
    אני אומר מיד לבלדום באתגריות "בוא מולי קרב! ושהטוב ביותר יונצח!"

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    גל- "תיקון טעות" אומר היצור הירוק, "לא קונים פה כלום. אם יש לכם מספיק נקודות, תוכלו לקחת מה שתרצו בחינם! כי הרי מי שיש לו נקודות, סימן שהוא עזר לפוקימונים כאן, והוא אורח כבוד ביער! אם תרצו לקנות דברים, ברחבי היער יש הרבה אנשים שיציעו לכם מה שתרצו!"
    טוב אז מה אפשר לקחת ב-5 נקודות אהדה? אני שואל.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. היכל התהילה
    בולט- אתה הולך לצינור, ורואה מלפניך את פאניק, נעלם ומופיע במקומות אחרים, כשהוא מחזיק הרבה פירות בידיו.
    אתה מגיע לעץ, ועומד להיכנס לתוכו, אך לפתע, שני היצורים השעירים מזנקים, ונוחתים מלפניך, כשהם חוסמים את הדרך בינך לבין העץ.
    ״לא הספיק לכם?״ אנגח בהם הצידה ואכנס לעץ

5. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    יאיר- אתה רץ ונתקע בכח באחד מהם, והוא תולש מודעות מלוח המודעות ומעיף בפרצופך.
    טאפיג מתכונן להטיז גיצים חמים על היצורים, אך לפתע מגיע היצור הירוק והנוזלי, וקורא בקול "לא!!"
    "מה קרה?" שואל טאפיג.
    "אסור להשתש בשום התקפת אש, או כל התקפה אחרת שתהרוס את המועדון!" קורא היצור.
    טאפיג רץ ונתקע באחד הקופיפים, דוחף אותו ודופק את ראשו על הקיר.
    שני הקופיפים נכנעים, ורצים אל הצינור, קופצים ונשאבים לתוכו, כשהם מותירים אחריהם שובל של פירות כחולים.

טל- "לאלאאלאאלאאא!" קוראת טייני, "את כבר לא בסיוט! בלי קרן סולארית!!"
    טייני מתחילה לבכות, אך מפסיקה כשהיא רואה יצור ירוק ונוזלי, בעל עלה על ראשו, שקורא "שלום לכם, אני גאלפין! ראיתי איך נלחמת בכבשה, תוכלו בבקשה לבוא אחרי?"

גלעד- אתה עושה מה שאתה רוצה, והיצורים קוראים "התעסקת עם מאנקי? אתה תשלם, לא הפירות!" הם רודפים אחריך, ואחד מהם שורט אותך בזנבך. אתה מועד ונופל ארצה.
    אתה רואה את צ'ארמנדר מסתכל במבט עצבני ובשילוב ידים על המאנקי. הוא מנפח את לחייו, מתאמץ מאוד...
    שניהם נראים מעולפים.

כל הפירות עשו לי תאבון אני יגיד לטאפיג ויאכל כמה פירות ואז יגיד לטאפיג בוא נחפש את מי שביקש ממנו להביא לו
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

6. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    שניהם נראים מעולפים.
    "זה היה נהדר!" אני משבח את צ'ארמנדר "הייתי אומר שביחד אנחנו לא רעים... סתם, לך מגיע כל הקרדיט! כל הכבוד!"
    אני לוקח פרי אחד והולך לעבר בית העץ "אז אתה בא?" אני שואל אותו "או שאני אאלץ לגרור אותך לשם?" אני ממשיך בחצי חיוך.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

7. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    נירו- "תחזירו או שתשלמו" נשמע קול, ולפתע שני יצורים שעירים, בעלי שני זוג ידיים ורגליים, אזנים מחודדות וחוטם קטן, נעמדים לפניכם.
    ~~~~~~~~~~~~
    תתחיל להשקיע בתגובות לפני שתגיד לי את זה.
    "עכשיו!" אני צועק לליירה תוך כדי גלגול לעבר היצורים. כשאני מגיע לאמצע הדרך, אני מגביר את הלהבה בגב שלי ומוציא גיצים מהפה שלי כדי לעטוף את עצמי באש ולתקוף את היצורים, כדי שנוכל ללכת ולהביא את הפירות למי שביקש אותם, ולאכול גם כמה לעצמנו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    לא אמרתי שאני רוצה את הפרס, אבמרתי שתוסיף פרס. וד"א אני עושה כל מה שאני יכול בתגובות, בגלל שמעמיסים עליי כל כך בשיעורי בית שבקושי יש לי זמן לעצמי.

8. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    סליחה שלא הגבתי בזמן האחרון,אח שלי עבר ניתוח אתמול...

אני עיתי את כל העבודה כאן" מתגאה אוששאווט, "אבל, שיהיה."
    אתם לוחצים ידיים, ולפתע, יצור ירוק נראה נוזלי במקצת, עם עיניים עצומות ועלה על ראשו, רץ אליכם כשהוא אומר "ראיתי איך ניצחתם את המפלצת. בואו אחרי בבקשה!"
    מה תעשה?
    "אין שום בעיה!אושאווט בוא נלך!מה אתה אומר?"

9. משתמש מנוסה
    נועם- "אני קצת מפחד ממנו" אומר אושאווט, "אבל טוב, בתנאי שאני מאחוריך".
    אתם הולכים, והיצור הירוק אומר "עקבו אחרי גאלפין!" ונכנס לתוך גזע עץ.
    אושאווט מסתכל בפנים, ואומר "הוא נעלם! ידעתי שמשהו מפחיד כאן!"
    ~~~~~~
    אין בעיה, שירגיש טוב.

נירו- אתה עושה מה שאתה עושה, והמאנקי עפים לעבר עצים שקרובים אליהם. אתה רץ רחוק עם הפירות, וליירה רצה איתך. אתם כבר רואים את העץ לפניכם, אך לפני שאתם נכנסים, ליירה צועקת "זהירות!" ותופסת אותך. היא ואתה מתגלגלים קצת אחורה, ולאחר המקרה, ליירה קוראת "תראה!"
    ~~~~~~~~
    לא יודע מה זה לקבל המון שיעורי בית. בתור נער שגומר כל יום את הלימודים בשש בערב, הייתי אומר שאני יודע ממה זה. ובכל זאת אני משקיע בתגובות.

גלעד- "לא, דווקא בא לי לנמנם קצת ליד המאנקי שעומדים להתעורר כל רגע..." אומק צ'ארמנדר בציניות, והולך אחריך.
    אתם מגיעים לעץ, אך לפתע שני המאנקי מופיעים לפניכם, כשהם חוסמים את הדרך בניכם לבין העץ.

יאיר- "רגע!" קורא טאפיג בבהלה, "אנחנו לא פרימיטיבים! מה אתה חושב, שאני חזיר שמן בשביל כלום? כי אני גם השף הכי מצליח ביער! אולי אחרי שנשלים את המשימה אני אכין לנו איזה קינוח עסיסי?"
    אתה ושותפך מנסים לחפש את היצור שאמור לקבל את הפרי, אך לפתע, יצור קטן וחמוד, צהבהב עם אזנים בצורת משולש בצבעי שחור לבן, לחיים אדומות ועיניים קטנטנות, יוצא מתוך דלת קטנה כשהוא אומר בקול צייצני "שלום, אני פיצ'ו! וואו, הבאתם לי פרי כחול? תודה! הפרי הזה יעזור לאמא שלי החולה להבריא!". היצור הקטן לוקח ממך את הפרי, ורץ אל הדלת, אך לפני שנכנס אל הדלת "אוי! כמעט שחכת!" הוא רץ אליך ומושיט לך כרטיס קטן, עליו רשום "5 נקודות אהדה כאות להשלמת משימה". הוא רץ אל הדלת ונעלם.
    "את הכרטיס תביאו בבקשה אלי" אומר היצור הירוק, שנמצא לפניכם, בלי שבכלל שמתם לב לקיומו.

בולט- אתה נוגח באחד מהם, אך המאנקי השני תופס אותו, וזורק אותו לתוך גזע העץ.
    "עכשיו תורכם" הוא אומר, ותופס בך. שותפך, פאניק, גם תופס בך, אך הוא מנסה להציל אותך. מאנקי ופאניק נאבקים עליך, אך לפתע מאנקי זורק פרי כחול על פאניק, שלשניה אחת מפסיק למשוך בך, אך באותה שניה מאנקי מושך את שניכם לתוך העץ, ואתם נשאבים בצינור. מאנקי גם נכנס.
    אתם נוחתים, ורואים ששני המאנקי מתחילים לזרוע הרס במקום.

גל- "תוכלו לקחת פירות כחולים מהעצים כאוות נפשכם!" אומר היצור, וצוחק בקול רם. "אבל אני בטוח שטאפיג, השף של היער, ישמח להכין לכם מנות עסיסיות מהפירות האלו! תשאלו עליו ביער, כולם מכירים אותו. אבל אני מזהיר אתכם, הוא ייתן לכם משימה לפני שיכין לכם אוכל!"

סיג'- "מצוין" אומר בלדום, "כך בדיוק תיארתי לי את השותף שלי! ואם אתה לא יודע, שני פוקימונים נועדים להיות שותפים מיד לאחר הקרב הראשון שלהם ביחד, לפחות כך המסורת...", הוא מפסיק לרגע, ואז משנה את הבעת פניו לרציניות ואומר "ונתחיל! אני אתחיל בכדור הילה!"
    הוא מאמץ את כוחו, אך לפתע, יצור ירוק ונוזלי, בעל עלה קטן על ראשו אומר "שלום, אני גאלפין! ראיתי איך נלחמתם בכבשה הזאת קודם, בבקשה בואו אחרי!"
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

10. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    גל- "תוכלו לקחת פירות כחולים מהעצים כאוות נפשכם!" אומר היצור, וצוחק בקול רם. "אבל אני בטוח שטאפיג, השף של היער, ישמח להכין לכם מנות עסיסיות מהפירות האלו! תשאלו עליו ביער, כולם מכירים אותו. אבל אני מזהיר אתכם, הוא ייתן לכם משימה לפני שיכין לכם אוכל!"
    משימה, אין לי בעיה עם זה כל עוד האוכל שנקבל אחר כך יהיה טעים.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

11. היכל התהילה
    בולט- אתה נוגח באחד מהם, אך המאנקי השני תופס אותו, וזורק אותו לתוך גזע העץ.
    "עכשיו תורכם" הוא אומר, ותופס בך. שותפך, פאניק, גם תופס בך, אך הוא מנסה להציל אותך. מאנקי ופאניק נאבקים עליך, אך לפתע מאנקי זורק פרי כחול על פאניק, שלשניה אחת מפסיק למשוך בך, אך באותה שניה מאנקי מושך את שניכם לתוך העץ, ואתם נשאבים בצינור. מאנקי גם נכנס.
    אתם נוחתים, ורואים ששני המאנקי מתחילים לזרוע הרס במקום.
    "תעצרו!" אנהם, פולט חשמל סטטי מקרניי "תעצרו!" אשלח גל חשמלי עוצמתי לכל הסובב אותי

12. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    סיג'- "מצוין" אומר בלדום, "כך בדיוק תיארתי לי את השותף שלי! ואם אתה לא יודע, שני פוקימונים נועדים להיות שותפים מיד לאחר הקרב הראשון שלהם ביחד, לפחות כך המסורת...", הוא מפסיק לרגע, ואז משנה את הבעת פניו לרציניות ואומר "ונתחיל! אני אתחיל בכדור הילה!"
    הוא מאמץ את כוחו, אך לפתע, יצור ירוק ונוזלי, בעל עלה קטן על ראשו אומר "שלום, אני גאלפין! ראיתי איך נלחמתם בכבשה הזאת קודם, בבקשה בואו אחרי!"
    אני קצת מהסס לבוא אחריו אך אני קורא לבלדום ואומר לו "נלך איתו, אך אם משהו קטן נראה לך חשוד מיד תתכונן לקרב"

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    שם: דילן
    שם בפורום: alonsiro
    הפוקימון שאתם: פיצ'ו !!!
    השותף שלכם: צ'ימצ'אר
    זכר\נקבה: שנינו זכרים
    אופי: חמוד (חחח), חברותי, פחדן, שובב (מאוד), מנהיג. (יודע להנהיג טוב, אם זה נחשב תכונה)
    בקשות\הערות: איווי !!! איווי !!! רק איווי !!! XD... אני רוצה שישהיו מפגשים עם בני אדם (אנושיים). למרות שאני לא בטוח עוד יש בכלל...

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

14. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    נירו- אתה עושה מה שאתה עושה, והמאנקי עפים לעבר עצים שקרובים אליהם. אתה רץ רחוק עם הפירות, וליירה רצה איתך. אתם כבר רואים את העץ לפניכם, אך לפני שאתם נכנסים, ליירה צועקת "זהירות!" ותופסת אותך. היא ואתה מתגלגלים קצת אחורה, ולאחר המקרה, ליירה קוראת "תראה!"
    ~~~~~~~~
    לא יודע מה זה לקבל המון שיעורי בית. בתור נער שגומר כל יום את הלימודים בשש בערב, הייתי אומר שאני יודע ממה זה. ובכל זאת אני משקיע בתגובות.
    אני ממהר ומפנה את הראש שלי לכיוון המקום שליירה הצביעה עליו, ומנסה לראות מה קרה שם שהוא כל כך חשוב
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מהתגובה הזאת, די קשה לעשות משהו אחר...

15. משתמש מנוסה
    נירו- אתה מסתכל, ורואה את שני המאנקי עומדים לפניך.
    "תביא את הפירות!!" שניהם קוראים.
    ~~~~~~~
    לא ציפיתי ליותר

דילן- אני ארשום אותך מחר, בינתיים תגיב להתחלה

סיג'- אתם הולכים אחרי היצור, והוא נכנס לגזע עץ.
    בלדום מסתכל בפנים, וקורא "הוא לא שם!"

בולט- אתה שולח זרם סטטי לכולם, ולפתע שם לב שפאניק לא איתך.
    שני המאנק נהיים מנוטרלים, ורועדים על הרצפה. לפתע, אחד מהם קם במהירות, מושך את השני, וגורר אותו אל הצינור. הוא קופץ, ושניהם נשאבים החוצה.
    "אחלה השתלטות, לא?" קורא פאניק, שמופיע מאחוריך.
    "כל הכבוד" קורא גאלפין, שנמצא לידכם, בלי ששמתם לב לקיומו קודם לכן.
    "עכשיו, אקרא ליצור שביקש מכם את הפרי"
    הוא קורא "צא החוצה".
    לפתע, יצור קטן וחמוד, צהבהב עם אזנים בצורת משולש בצבעי שחור לבן, לחיים אדומות ועיניים קטנטנות, יוצא מתוך דלת קטנה כשהוא אומר בקול צייצני "שלום, אני פיצ'ו! וואו, הבאתם לי פרי כחול? תודה! הפרי הזה יעזור לאמא שלי החולה להבריא!". היצור הקטן לוקח ממך את הפרי, ורץ אל הדלת, אך לפני שנכנס אל הדלת "אוי! כמעט שחכת!" הוא רץ אליך ומושיט לך כרטיס קטן, עליו רשום "5 נקודות אהדה כאות להשלמת משימה". הוא רץ אל הדלת ונעלם.
    "את הכרטיס תביאו בבקשה אלי" אומר היצור הירוק.

גל- "אל תדאג" אומר גאלפין, "אתה תיהנה".
    "אז, שנלך?" קורא ראלטס.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

עמוד 14 מתוך 34 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •