פורסם במקור על ידי
Sandshrew
חברים, אני רק מודיע לכולכם שעוד כמה תגובות אני כנראה יערוך את האופי של כל שחקן כאן, כי חלק בכלל לא מתייחסים לאופי שהם כתבו לי, ולכן אני אקבע בשבילם את האופי לפי התגובות שלהם.
~~~~~~~~~~~
גלעד- "כן, גם אני לא טיפוס של שופינג... אבל היי! שמעתי שיש כאן פוקימון בשם "טאפיג", והוא השף הכי גדול בכל היער! אולי נלך לקחת ממנו אוכל? שמעתי שאם רוצים לקחת אוכל, חייבים להשלים משימה בעבורו!" אומר צ'ארמנדר.
~~~~~~~~~~~~
לא שמת לב שרשמתי "קנו גללים!", אה?
נירו- אתה קופץ אל תוך הצינור, ומרגיש משהו נוגע בך.
אתה מסתכל למטה, ורואה את הגפנים של ליירה תופסים אותך, והיא אומרת "אני גם עולה, אל תשכח אותי!"
אתם מגיעים למעלה, ואתה קורא "מישהו יודע איפה גר טאפיג השף?"
לפתע, המוני פוקימונים קופצים עליכם ואומרים "אני מכיר!" "אני יודע איפה הוא גר!" "היי אחי!"
"איפה הוא גר?" אומרת ליירה
"בוא אני אראה לך!" "למה כולם כאן?" "אאוץ', אל תדרוך עלי!" אומרים הפוקימונים.
"אז איפה הוא גר?!" קוראת ליירה, הפעם בנימה כועסת.
כל קהל הפוקימונים מצביע על עץ שנמצא במרחק יחסית קצר, וליירה אומרת "תודה!"
אחרי שכולם הולכים, ליירה קוראת "קהל קשה... טוב, אז נלך?"
יאיר- אתה טועם את המרק, ומרגיש טעם מר ונוראי בפה.
"אתה... *גאלפ* אתה באמת טבח... 'מצויין' "
"אוי, שכחתי! צריך מרכיב סודי! אנחנו צריכים את פרי הליצ'י הזהוב, שנמצא בפסגת הר הגעש הפעיל. אני יודע איך הולכים לשם, צריך לקטוף שלושה פירות ליצ'י ולהוסיף למרק, ועד שלא נעשה זאת, טעם הלוואי הזה יישאר בפיך!! שנזוז?"
דילן- אתה מנסה להוציא אנרגיה מלחייך, אבל מה שקורא זה שאתה גורם לזרם סטטי בגוף שלך!
"נו קדימה, גורל היער תלוי בך!!" קורא צ'ימצ'אר, ושורט את הכבשה בפניה.
הכבשה מחזירה אש במכה חשמלית חזקה, שמרטיטה את צ'ימצ'אר ומפילה אותו.
נועם- אתה יוצא מהעץ, ואושאווט יוצא אחריך.
"עכשיו איפה נמצא את הפרי הזה?" קורא אושאווט.
גל- "כן, ואני פוקימון עם... פטריה נראלי, על הראש שלי, יופי לי!" קורא ראלטס,
"עכשיו כדאי שנבדוק איפה המקום הזה, נכון?"
בולט- "אני אומר שנלך על זה" אומר פאניק, "וגם אם משימה לא תהיה מאתגרת, לפחות נאכל אוכל טעים, נכון? ואולי אני גם ייכנס לראש שלו ויגרום לו לסיוטים... מוחעחעחעחעעע!!!!"
הוא מתגלגל על הרצפה מרוב צחוק.
סיג'- אתה רץ אליהם עם הראש מכוון אליהם, והקרן שנמצאת על ראשך מעיפה את מאנקי על עץ קרוב.
"אתה תשלם על זה!" קורא אחד מהמאנקי, ושורט אותך בפניך.
"בוא נרביץ" אומר בלדום.