"מה לעשות?"אני חושב."מצד אחד,היצור ההוא.מצד שני,אושאווט.רגע,מה אני חושב?אושאווט,אני בא!"אני רץ אל אושאווט.אתה צועק בקול, ושומע תגובה "אני חושב... שאני זה שצריך עזרה... אאוץ!! תעזבו אותי!!" נשמע קולו של אושאווט.
הקול מגיע מהכיוון ההפוך ממנו הלכת.
בלי לדבר אני יורה (יורק) עליו את הזרעים, כמו שיורים את הגרעינים של הרימון שלא אוהבים ללעוס ולבלוע, בכל הכוח. אחר כך אני רץ אליו מיד וחובט בו עם הזנב חזק בפנים.
לבסוף אני קופץ אחורה במהירות.
"אז איך זה היה?" אני שואל אותו בציחקוק אם הכל ילך כשורה.
~~~~~~~~~~~~~;;;;
תודה שהתגעגת אלי, הייתי בטיול פתיחת שנה.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
בולט- "חשבתי דווקא על גיראטינה פי מאה יותר גדול שירדוף אחריהם, אבל במחשבה שניה, כבשה זה הרבה יותר מפחיד, לא?" אומר פאניק, ולוחץ את שני אצבעותיו בכח.
לפתע, הבעתו משתנה משמחה למודאגת. "מה קורה? זה לא עובד לי! אני לא מצליח להפחיד!! אני... אני חושב שאני רעב מדי...". הבטן שלו מקרקרת בחזקה.
"כן, אני בהחלט רעב מדי" הוא אומר, "אולי כדאי שנלך מהר לטאפיג, שיביא לנו איזה חטיף שנוכל להשביע את רעבוני?".
יאיר- הוספתי חוק חדש, אתה מוזמן ואפילו חייב לקרוא אותו לפני התגובה הבאה שלך.
~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל לרוץ במהירות לכיוון הר הגעש, אך לפתע רואה ערימת סלעים גדולה שחוסמת אותך.
לפתע, ערימת הסלעים קמה ממקומה, וקוראת "בוא הנה... אני לא עומד לפגוע בך, יצור קטן ועסיס...נחמד!! בוא אלי, ותקבל ממני פרס! אני רק סטיליקס נחמד שרוצה לעזור לך להציל את החבר הזה שלך... בוא אליי ולא תיאכל!"
גלעד- זה לא הזרעים עצמם, אלא... טוב, אתה תראה בתגובה עצמה
~~~~~~~~~~~
אתה מרגיש את הבליטות, ולפתע, אתה מרגיש חודים שיוצאים מהם. אתה ממשש אותם בלשונך, ולפתע, עשרות זרעים קטנים יוצאים מתוך הבלוטות, ונורות בכח על צ'ארמנדר.
אבל בלי להתרגש צ'ארמנדר קופץ ואומר "אל תשכח את היתרון הקטן שיש לי עליך" ויורה גיצים קטנים של אש, שמכאיבים לך מאוד.
אתה נופל, ורואה את צ'ארמנדר עומד מולך. הוא מתחיל להזיע. הציפורנים שעל ידיו מתחילות לגדול ולהתעבות, ומשנות את צבעם מלבן לכסוף בוהק. צ'ארמנדר משייף את הטפרים, וקורא "שים לב למהלך הבא שלי... יכולת מיוחדת, שבדרך כלל רק יצורים מתכתיים משתמשים בה...". הוא משסף אותך עם הטפרים, ואתה מתעלף.
אתה קם בגזע עץ. צ'ארמנדר עומד לידך, ושופך עליך מים. "אתה בסדר?" הוא קורא, "נראה שקצת נסחפתי בקרב שלנו... בכל מקרה, תכיר את טאפיג."
הוא מצביע על יצור אדמדם ושמן, בעל שני אזנים שחורות, חוטם גדול וזנב מתפתל. אחוריו בצבע שחור. הוא קורא "אני טאפיג, שמעתי שאתם רוצים לאכול מהאוכל שלי! קודם תצטרכו להשלים משימה, אתם יודעים?"
נועם- בפעם הבאה תצטט גם את השם שלך,
ואל תשכח שלפי החוק החדש, מחשבות מסמנים ב- ', ודיבור ב- ".
ד"א אדון, אם לא קלטת עד עכשיו, אושאווט הוא זה שצעק אליך קודם -_-
~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ לכיוון אושאווט, ורואה אותו בידיו של שני יצורים שעירים, עם ידיים ורגליים, אזניים מחודדות וחוטם קטן. שניהם קוראים "היצור הזה לקח למאנקי את הפרי! תן לנו לטפל בו, או שגם אתה תחטוף!"
דור- אתה מצליח להפיל את הכבשה. מגאבי קורא "אין בעיה!" ומתחיל לירות כדורים אדומים ולוהטים מפיו. הכבשה מתעצבנת, ובורחת מהמקום.
"וואו" קורא מגאבי, "זה היה ממריץ! תודה לך על שעזרת לי!"
דילן- "המשימה הראשונה שלך תהיה להשיג פרי כחול מאחד העצים שביער, ולהביא לכאן!" אומר גאלפין בחיוך.
צ'ימצ'אר שורט אותך בפניך, ואומר "הגיע לך!". הוא מחייך אליך חיוך שובב בחזרה.
גל- נכון
~~~~~~
אתם ממשיכים ללכת, ורואים קהל של סלוגמות שקוראים "אל תלכו, אנחנו לא ניתן לכם להסתכן! ולא רק זה, אף אחד לא ייקח את פירות הליצ'י שיש כאן! הם שלנו!"
הם מטפסים אחד על השני, ובונים חומה שחוסמת את דרככם.
נירו- פייי, יש לך עוד זמן עד שתפגוש בן אדם, זה יקרה רק עוד כמה זמן, כשתלך למשימות ריגול וחילוץ וכו'.
~~~~~~~~
אתה נותן לו את הליצ'י. טאפיג מכניס אותו לתוך קערה, יחד עם פירות כחולים ועסיסיים. הוא טוחן את הכל, מוסיף סוכר וכמה פירות כחולים שלמים, ומערבב הכל. הוא מושיט לכם את הקערה, ואומר "בתיאבון!". הוא מסתובב אחורה, ומסתובב בחזרה אליך, אך הפעם עם כרטיס כחול בידו. "עשרה נקודות אהדה, זה מה שאני מביא לכם בתמורה על כך שעזרתם לי!"
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
אייס קיבל מנה משלו או לא? אם כן, מה שמסומן בסוגרים האלה{} אני עושה ואם לא אז אל תתייחס לזה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה רבה!" אני אומר ומתחיל לאכול מהמנה שהוא הכין לי. {לפני שאני מסיים את המנה, אני נותן קצת לאייס שיאכל} אני לוקח את הכרטיס ויוצא החוצה עם ליירה. "היה טעים?" אני שואל אותה. אחרי שהיא עונה לי, אני אומר "בואי נלך לגלאפין, לתת לו את הכרטיס, נוכל לקנות כמה דברים לנו ולאייס!" והולך לכיוון העץ עם הצינור שיביא אותי למקום ששם קיבלתי את המשימה הראשונה שלי.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
מקווה שיש מקום..
שם: עמית.
שם בפורום: Vangurard
הפוקימון שאתם: סטארלי/אברה(לא הצלחתי לבחור)
השותף שלכם: ארון.
זכר\נקבה: זכר.
אופי: ציני,עוזר לחבריו,קצת פחדן וחכם.
בקשות\הערות:מזמן לא הייתי במ"ת מיסטרי דאנג'ן.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)