Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 34 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 510
  1. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    דילן- אתה דוחף את צ'ימצ'אר, והוא קורא "זבלל!!!!!"
    אתה קופץ לעץ אחריו, ונופל.
    אתה מתגלגל ומחליק, ולבסוף נוחת. אתה רואה מקום עשוי מעץ, וגדול מאוד. היצור הירוק נמצא לידך, ואומר "כל זה עשוי מעץ אחד חלול. פה תוכל לעזור לפוקימונים אחרים, ולקבל פרסים!"
    צ'ימצ'אר נמצא מאחוריך, ואומר "תגיד תודה שאני לא שורט אותך עכשיו!"
    אני מחייך לצ'ימצ'אר חיוך שובב ושואל את גאלפין : "טוב, מה המשימה הראשונה שלנו אדוני ?"

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: דור
    דור- "אולי תעזור לי עם הכבשה?"
    קורא מגאבי, בעודו עף מגבה של הכבשה ונוחת על האדמה.
    אני אקום על הרגליים ולאחר שאתאושש,ארוץ שוב אל הכבשה ואצליף עם הגפנים ברגלייה בחוזקה בכדי שתיפול. לאחר מכן אצעק למגאבי:"מגאבי, תשתמש באש שקודם ירית מפיך על הכבשה!" ואני אמשיך להצליף בה עם עלי הגפן מאחור.

3. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אתה צועק בקול, ושומע תגובה "אני חושב... שאני זה שצריך עזרה... אאוץ!! תעזבו אותי!!" נשמע קולו של אושאווט.
    הקול מגיע מהכיוון ההפוך ממנו הלכת.
    "מה לעשות?"אני חושב."מצד אחד,היצור ההוא.מצד שני,אושאווט.רגע,מה אני חושב?אושאווט,אני בא!"אני רץ אל אושאווט.

4. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד- "טוב נו..." אומר צ'ארמנדר, "רק קרב אחד וקטן..."
    אתה מכניס יד לתוך הגרון שלך, מחפש רמזים למיקום הזרעים, ולפתע מרגיש בליטות קטנות מתחת ללשונך.
    "אז, אולי אתה תתחיל עם המהלך הראשון?" קורא צ'ארמנדר, "אני מתחיל להיות רעב.
    בלי לדבר אני יורה (יורק) עליו את הזרעים, כמו שיורים את הגרעינים של הרימון שלא אוהבים ללעוס ולבלוע, בכל הכוח. אחר כך אני רץ אליו מיד וחובט בו עם הזנב חזק בפנים.
    לבסוף אני קופץ אחורה במהירות.
    "אז איך זה היה?" אני שואל אותו בציחקוק אם הכל ילך כשורה.
    ~~~~~~~~~~~~~;;;;
    תודה שהתגעגת אלי, הייתי בטיול פתיחת שנה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    דור- בשמחה, אני רושם אותך, בינתיים תגיב להתחלה.

סיג'- אתה לא עומד לרוץ לאנקי שעומד מספיק קרוב אליך כדי לשרוט אותך
    ~~~~~~~~~~
    אתה בועט באדמה, וקצת דשא עף על פניו של מאנקי.
    מאנקי מתעטש, ולא צליח לחמוק מהביס שנתת לאזנו.
    מאנקי נופל מעולף
    המאנקי השני שורט את בלדום, שמתחיל לצחוק בקול רם. המאנקי שורט את בלדום עוד ועוד, ולפתע, הציפורנים שלו נשברות.
    "לעולם אל תשרוט מתכת שוב, טירון" אומר בלדום, ומתקיל בחזקה את המאנקי המסכן, שעף על גזע עץ, ונופל על הרצפה, מעולף.
    "בוא נלך מהר עם הפרי, שלא יקומו ויקחו אותו!" קורא בלדום

נועם- אתם מתפצלים.
    אתה הולך לך ביער, מחפש פרי, ולפתע, אתה שומע צרחה, וקול בכי מוכר, שמגיע מהכיוון ההפוך מהכיוון אליו הלכת.
    "תעזרו לי!! אני לא יודע איך להקיא פירות מהבטן!!! אני רק יצור קטן ומסכן!!" נשמע שוב הקול המוכר.

בולט- שניכם יוצאים מהעץ, ונוחתים על הדשא הרך שביער.
    "אז.. מישהו יודע איפה טאפיג??" קורא בקול פאניק.
    לפתע, המוני פוקימונים קופצים עליכם ואומרים "אני מכיר!" "אני יודע איפה הוא גר!" "היי אחי!"
    "איפה הוא גר?" אומר פאניק.
    "בוא אני אראה לך!" "למה כולם כאן?" "אאוץ', אל תדרוך עלי!" אומרים הפוקימונים.
    "אז איפה הוא גר?!" קורא פאניק, הפעם בנימה כועסת, "תגידו לי או שתסבלו מסיוטים!!"
    כל קהל הפוקימונים מצביע על עץ שנמצא במרחק יחסית קצר, ופאניק אומר "תודה באמת! יש לכם מזל שאני במצב רוח טוב היום, אחרת..."
    אחרי שכולם הולכים, פאניק קורא "תסמוך עלי שלפחות אחד מהם יצרח היום מסיוט שאני יביא לו... שנלך?"

גלעד- "טוב נו..." אומר צ'ארמנדר, "רק קרב אחד וקטן..."
    אתה מכניס יד לתוך הגרון שלך, מחפש רמזים למיקום הזרעים, ולפתע מרגיש בליטות קטנות מתחת ללשונך.
    "אז, אולי אתה תתחיל עם המהלך הראשון?" קורא צ'ארמנדר, "אני מתחיל להיות רעב.

נירו- "המשימה שלי תדרוש מכם הרבה אומץ, תושיה, וכח רצון. אולי אני נראה לכם שמן וגדול, אבל בעברי הייתי אחד משבע-עשרה הגיבורים!"
    "מה זה שבע-עשרה הגיבורים?" שואלת ליירה.
    "שבע-עשרה הגיבורים מתחלפים כל דור חדש של פוקימונים. זו קבוצה של שבע-עשרה פוקימונים, אחד מכל סוג, שהם מוכתרים כפוקימונים שקיבלו הכי הרבה נקודות אהדה מכולם. הם יוצאים למשימות קשות ברחבי העולם, ומשלימים את כל המשימות שלהם בהצלחה. רק כדי שתדע, שבע-עשרה הגיבורים נלחמים גם באגדיים. לדוגמא, אני נלחמתי בעצמי בגראודון, שליט האדמה, וכמעט ניצחתי. אבל הוא גבר עלי, ובדרך מוזרה גרם לכך שבמקום להיות אמבואר חזק ושרירי, נהפכתי לטאפיג שמן ועצלן. לכן החלטתי להפוך לשף, והיום תראו אותי."
    "המשימה שלכם" ממשיך טאפיג, "היא ללכת להר הגעש הפעיל, שנמצא במרחק די ארוך מכאן, ולהביא לי פרי ליצ'י זהוב. לפרי הזה יש יכולות מיוחדות, וכשאוסיף אותו למרק הפירות הכחולים שלי, מי שישתה אותו יזכה לשינוי מהיר יותר, כלומר תוכלו לשנות את צורתכם לגמרי, במהירות גדולה יותר מהרגיל."
    "מה דעתך?" שואלת ליירה.

יאיר- "טוב, אז תתייבש כאן, עם המאנקי ששומרים על הפירות שלהם" קורא טאפיג, ומתחיל ללכת.
    לפתע, אתה רואה קהל של יצורים אפורים ומעופפים, שקוראים "ארוחת ערב! אתה בא איתנו!"
    "אירודקטיל?" קורא טאפיג בפחד, "מה אתם עושים כאן?!"
    "לוקחים שלל!" קוראים האירודקטיל, תופסים את טאפיג ולוקחים אותו, הישר ללוע ההר הגעש שנמצא רחוק.
    "תעזור לי!!" נשמעת קריאה מטאפיג, רגע לפני שנכנס להר הגעש.

דילן- אתה מנסה לשרוט את הכבשה, אך מכיוון שאין לך ציפורניים, אתה חובט בה.
    הכבשה מתעצבנת, ומחשמלת אותך בכוח.
    אתה מרגיש זרם עצום שמשתולל בתוך גופך. אתה מרגיש אתה עומד להתעטש. אתה מרים את ראשך למעלה ו...
    מתעטש בכח.
    כל החשמל שהיה בגופך נפרק על הכבשה, שנבהלת ובורחת מהמקום.
    "מרשים!" קורא צ'ימצ'אר.

אופק- "טוב," אומרת סקווירטל, ויוצאת מהעץ דרך הצינור שממנו נכנסה לפני כמה רגעיםץ
    "בוא אחרי!!" היא קוראת.

גל- "אין לי מושג מי זה..." אומר ראלטס, ומושך את כתפיו.
    שניכם עוקבים אחרי השביל שנוצר, ולפתע הוא מפסיק.
    אתם רואים את היצור יוצא החוצה וקורא "שמי קרמבו, ואני דיגלט! הר הגעש נמצא בכיוון הזה" הוא אומר.
    אתם מסתכלים, ורואים הר גדול וגבוה, שעשן יוצא מתוכו.
    "בהצלחה!" קורא דיגלט, ונכנס לתוך האדמה.
    (לא יכולתי להגיב הייתי בטיול)
    עזבו אותו!!! אני יצעק וירדף אחריהם במהירות
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

6. היכל התהילה
    בולט- שניכם יוצאים מהעץ, ונוחתים על הדשא הרך שביער.
    "אז.. מישהו יודע איפה טאפיג??" קורא בקול פאניק.
    לפתע, המוני פוקימונים קופצים עליכם ואומרים "אני מכיר!" "אני יודע איפה הוא גר!" "היי אחי!"
    "איפה הוא גר?" אומר פאניק.
    "בוא אני אראה לך!" "למה כולם כאן?" "אאוץ', אל תדרוך עלי!" אומרים הפוקימונים.
    "אז איפה הוא גר?!" קורא פאניק, הפעם בנימה כועסת, "תגידו לי או שתסבלו מסיוטים!!"
    כל קהל הפוקימונים מצביע על עץ שנמצא במרחק יחסית קצר, ופאניק אומר "תודה באמת! יש לכם מזל שאני במצב רוח טוב היום, אחרת..."
    אחרי שכולם הולכים, פאניק קורא "תסמוך עלי שלפחות אחד מהם יצרח היום מסיוט שאני יביא לו... שנלך?"
    "חחח" אגחך ואתקרב בחשש לעץ "תוכל לתת להם סיוט שכבשה צהובה רודפת אחריהם?"

7. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    בולט- "חשבתי דווקא על גיראטינה פי מאה יותר גדול שירדוף אחריהם, אבל במחשבה שניה, כבשה זה הרבה יותר מפחיד, לא?" אומר פאניק, ולוחץ את שני אצבעותיו בכח.
    לפתע, הבעתו משתנה משמחה למודאגת. "מה קורה? זה לא עובד לי! אני לא מצליח להפחיד!! אני... אני חושב שאני רעב מדי...". הבטן שלו מקרקרת בחזקה.
    "כן, אני בהחלט רעב מדי" הוא אומר, "אולי כדאי שנלך מהר לטאפיג, שיביא לנו איזה חטיף שנוכל להשביע את רעבוני?".

יאיר- הוספתי חוק חדש, אתה מוזמן ואפילו חייב לקרוא אותו לפני התגובה הבאה שלך.
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל לרוץ במהירות לכיוון הר הגעש, אך לפתע רואה ערימת סלעים גדולה שחוסמת אותך.
    לפתע, ערימת הסלעים קמה ממקומה, וקוראת "בוא הנה... אני לא עומד לפגוע בך, יצור קטן ועסיס...נחמד!! בוא אלי, ותקבל ממני פרס! אני רק סטיליקס נחמד שרוצה לעזור לך להציל את החבר הזה שלך... בוא אליי ולא תיאכל!"

גלעד- זה לא הזרעים עצמם, אלא... טוב, אתה תראה בתגובה עצמה
    ~~~~~~~~~~~
    אתה מרגיש את הבליטות, ולפתע, אתה מרגיש חודים שיוצאים מהם. אתה ממשש אותם בלשונך, ולפתע, עשרות זרעים קטנים יוצאים מתוך הבלוטות, ונורות בכח על צ'ארמנדר.
    אבל בלי להתרגש צ'ארמנדר קופץ ואומר "אל תשכח את היתרון הקטן שיש לי עליך" ויורה גיצים קטנים של אש, שמכאיבים לך מאוד.
    אתה נופל, ורואה את צ'ארמנדר עומד מולך. הוא מתחיל להזיע. הציפורנים שעל ידיו מתחילות לגדול ולהתעבות, ומשנות את צבעם מלבן לכסוף בוהק. צ'ארמנדר משייף את הטפרים, וקורא "שים לב למהלך הבא שלי... יכולת מיוחדת, שבדרך כלל רק יצורים מתכתיים משתמשים בה...". הוא משסף אותך עם הטפרים, ואתה מתעלף.
    אתה קם בגזע עץ. צ'ארמנדר עומד לידך, ושופך עליך מים. "אתה בסדר?" הוא קורא, "נראה שקצת נסחפתי בקרב שלנו... בכל מקרה, תכיר את טאפיג."
    הוא מצביע על יצור אדמדם ושמן, בעל שני אזנים שחורות, חוטם גדול וזנב מתפתל. אחוריו בצבע שחור. הוא קורא "אני טאפיג, שמעתי שאתם רוצים לאכול מהאוכל שלי! קודם תצטרכו להשלים משימה, אתם יודעים?"

נועם- בפעם הבאה תצטט גם את השם שלך,
    ואל תשכח שלפי החוק החדש, מחשבות מסמנים ב- ', ודיבור ב- ".
    ד"א אדון, אם לא קלטת עד עכשיו, אושאווט הוא זה שצעק אליך קודם -_-
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה רץ לכיוון אושאווט, ורואה אותו בידיו של שני יצורים שעירים, עם ידיים ורגליים, אזניים מחודדות וחוטם קטן. שניהם קוראים "היצור הזה לקח למאנקי את הפרי! תן לנו לטפל בו, או שגם אתה תחטוף!"

דור- אתה מצליח להפיל את הכבשה. מגאבי קורא "אין בעיה!" ומתחיל לירות כדורים אדומים ולוהטים מפיו. הכבשה מתעצבנת, ובורחת מהמקום.
    "וואו" קורא מגאבי, "זה היה ממריץ! תודה לך על שעזרת לי!"

דילן- "המשימה הראשונה שלך תהיה להשיג פרי כחול מאחד העצים שביער, ולהביא לכאן!" אומר גאלפין בחיוך.
    צ'ימצ'אר שורט אותך בפניך, ואומר "הגיע לך!". הוא מחייך אליך חיוך שובב בחזרה.

גל- נכון
    ~~~~~~
    אתם ממשיכים ללכת, ורואים קהל של סלוגמות שקוראים "אל תלכו, אנחנו לא ניתן לכם להסתכן! ולא רק זה, אף אחד לא ייקח את פירות הליצ'י שיש כאן! הם שלנו!"
    הם מטפסים אחד על השני, ובונים חומה שחוסמת את דרככם.

נירו- פייי, יש לך עוד זמן עד שתפגוש בן אדם, זה יקרה רק עוד כמה זמן, כשתלך למשימות ריגול וחילוץ וכו'.
    ~~~~~~~~
    אתה נותן לו את הליצ'י. טאפיג מכניס אותו לתוך קערה, יחד עם פירות כחולים ועסיסיים. הוא טוחן את הכל, מוסיף סוכר וכמה פירות כחולים שלמים, ומערבב הכל. הוא מושיט לכם את הקערה, ואומר "בתיאבון!". הוא מסתובב אחורה, ומסתובב בחזרה אליך, אך הפעם עם כרטיס כחול בידו. "עשרה נקודות אהדה, זה מה שאני מביא לכם בתמורה על כך שעזרתם לי!"
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

גל- נכון
    ~~~~~~
    אתם ממשיכים ללכת, ורואים קהל של סלוגמות שקוראים "אל תלכו, אנחנו לא ניתן לכם להסתכן! ולא רק זה, אף אחד לא ייקח את פירות הליצ'י שיש כאן! הם שלנו!"
    "מאשין תעיף אותם עם היכולות העל חושיות שלך" אומר למאשין.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

9. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    בולט- "חשבתי דווקא על גיראטינה פי מאה יותר גדול שירדוף אחריהם, אבל במחשבה שניה, כבשה זה הרבה יותר מפחיד, לא?" אומר פאניק, ולוחץ את שני אצבעותיו בכח.
    לפתע, הבעתו משתנה משמחה למודאגת. "מה קורה? זה לא עובד לי! אני לא מצליח להפחיד!! אני... אני חושב שאני רעב מדי...". הבטן שלו מקרקרת בחזקה.
    "כן, אני בהחלט רעב מדי" הוא אומר, "אולי כדאי שנלך מהר לטאפיג, שיביא לנו איזה חטיף שנוכל להשביע את רעבוני?".

יאיר- הוספתי חוק חדש, אתה מוזמן ואפילו חייב לקרוא אותו לפני התגובה הבאה שלך.
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל לרוץ במהירות לכיוון הר הגעש, אך לפתע רואה ערימת סלעים גדולה שחוסמת אותך.
    לפתע, ערימת הסלעים קמה ממקומה, וקוראת "בוא הנה... אני לא עומד לפגוע בך, יצור קטן ועסיס...נחמד!! בוא אלי, ותקבל ממני פרס! אני רק סטיליקס נחמד שרוצה לעזור לך להציל את החבר הזה שלך... בוא אליי ולא תיאכל!"

~~~~~~~~~~~
    אתה מרגיש את הבליטות, ולפתע, אתה מרגיש חודים שיוצאים מהם. אתה ממשש אותם בלשונך, ולפתע, עשרות זרעים קטנים יוצאים מתוך הבלוטות, ונורות בכח על צ'ארמנדר.
    אבל בלי להתרגש צ'ארמנדר קופץ ואומר "אל תשכח את היתרון הקטן שיש לי עליך" ויורה גיצים קטנים של אש, שמכאיבים לך מאוד.
    אתה נופל, ורואה את צ'ארמנדר עומד מולך. הוא מתחיל להזיע. הציפורנים שעל ידיו מתחילות לגדול ולהתעבות, ומשנות את צבעם מלבן לכסוף בוהק. צ'ארמנדר משייף את הטפרים, וקורא "שים לב למהלך הבא שלי... יכולת מיוחדת, שבדרך כלל רק יצורים מתכתיים משתמשים בה...". הוא משסף אותך עם הטפרים, ואתה מתעלף.
    אתה קם בגזע עץ. צ'ארמנדר עומד לידך, ושופך עליך מים. "אתה בסדר?" הוא קורא, "נראה שקצת נסחפתי בקרב שלנו... בכל מקרה, תכיר את טאפיג."
    הוא מצביע על יצור אדמדם ושמן, בעל שני אזנים שחורות, חוטם גדול וזנב מתפתל. אחוריו בצבע שחור. הוא קורא "אני טאפיג, שמעתי שאתם רוצים לאכול מהאוכל שלי! קודם תצטרכו להשלים משימה, אתם יודעים?"

נועם- בפעם הבאה תצטט גם את השם שלך,
    ואל תשכח שלפי החוק החדש, מחשבות מסמנים ב- ', ודיבור ב- ".
    ד"א אדון, אם לא קלטת עד עכשיו, אושאווט הוא זה שצעק אליך קודם -_-
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה רץ לכיוון אושאווט, ורואה אותו בידיו של שני יצורים שעירים, עם ידיים ורגליים, אזניים מחודדות וחוטם קטן. שניהם קוראים "היצור הזה לקח למאנקי את הפרי! תן לנו לטפל בו, או שגם אתה תחטוף!"

דור- אתה מצליח להפיל את הכבשה. מגאבי קורא "אין בעיה!" ומתחיל לירות כדורים אדומים ולוהטים מפיו. הכבשה מתעצבנת, ובורחת מהמקום.

דילן- "המשימה הראשונה שלך תהיה להשיג פרי כחול מאחד העצים שביער, ולהביא לכאן!" אומר גאלפין בחיוך.

גל- נכון
    ~~~~~~

נירו- פייי, יש לך עוד זמן עד שתפגוש בן אדם, זה יקרה רק עוד כמה זמן, כשתלך למשימות ריגול וחילוץ וכו'.
    ~~~~~~~~
    אתה נותן לו את הליצ'י. טאפיג מכניס אותו לתוך קערה, יחד עם פירות כחולים ועסיסיים. הוא טוחן את הכל, מוסיף סוכר וכמה פירות כחולים שלמים, ומערבב הכל. הוא מושיט לכם את הקערה, ואומר "בתיאבון!". הוא מסתובב אחורה, ומסתובב בחזרה אליך, אך הפעם עם כרטיס כחול בידו. "עשרה נקודות אהדה, זה מה שאני מביא לכם בתמורה על כך שעזרתם לי!"
    'הוא לא נראה מישהו שאפשר לסמוך עליו' אני יחשוב לעצמי 'אבל גם ככה אין סיכוי שאני ישיג אותם...' "בסדר" אני יגיד 'אני יבוא אליו אבל ישים לב לכל תנועה מוזרה שלו,אני יהיה ב"היכון" '
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

10. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ~~~~~~~~
    אייס קיבל מנה משלו או לא? אם כן, מה שמסומן בסוגרים האלה{} אני עושה ואם לא אז אל תתייחס לזה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תודה רבה!" אני אומר ומתחיל לאכול מהמנה שהוא הכין לי. {לפני שאני מסיים את המנה, אני נותן קצת לאייס שיאכל} אני לוקח את הכרטיס ויוצא החוצה עם ליירה. "היה טעים?" אני שואל אותה. אחרי שהיא עונה לי, אני אומר "בואי נלך לגלאפין, לתת לו את הכרטיס, נוכל לקנות כמה דברים לנו ולאייס!" והולך לכיוון העץ עם הצינור שיביא אותי למקום ששם קיבלתי את המשימה הראשונה שלי.

11. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ~~~~~~~~~~~
    "מה? אה, טוב בסדר." אני אומר, מנסה להדחיק לצד את התיסכול שאני מרגיש מהתבוסה, באמת חשבתי שאני אוכל לנצח אותו.
    "אז מה המשימה?" אני שואל אחרי בליעה, מנסה להתעודד 'לא נורא, אני אתחזק לעצמי ואז אני אוכל לנצח אותו' אני חושב וכבר חיוך קטן מזדחל לי לפנים ואני מתעודד כמעה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. היכל התהילה
    "כן" אענה לו ואתקרב לעץ, אשאל "טאפיג, אתה כאן?"

13. משתמש מנוסה
    שם: דור
    "אין בעיה!" אומר לו בשמחה. "ודרך אגב, זה לא היה ממריץ, זה היה כמעט מוות!" אומר בצחוק. "היי, מה דעתך שנלך לנוח קצת? שנינו קצת תשושים." אומר ואחשוב: 'בעיקר אני... איך הפכתי לפוקימון?!'.

14. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    "אוקי, אתה בא צ'ימצ'אר ?" ואני עולה למעלה (אני לא לגמרי בטוח איך עולים חזרה...) ומתחיל לסייר ביער ולחפש את ה"פרי" הכחול

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    מקווה שיש מקום..
    שם: עמית.
    שם בפורום: Vangurard
    הפוקימון שאתם: סטארלי/אברה(לא הצלחתי לבחור)
    השותף שלכם: ארון.
    זכר\נקבה: זכר.
    אופי: ציני,עוזר לחבריו,קצת פחדן וחכם.
    בקשות\הערות:מזמן לא הייתי במ"ת מיסטרי דאנג'ן.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 24 מתוך 34 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •