Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 34 ראשוןראשון ... 152324252627 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 510
  1. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    שם בפורום: quilavaxd
    פוקימון שאתם: באדו (תת ההיתפתחות של רוזליה)
    שותף: מריפ
    אופי:חכם חברותי אוהב לעזור
    בקשות הערות: אין
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    חברים, לפני שתקראו את ההודעה שלכם אני רק רוצה להודיע שיש בקרוב איוונט "כל המוצא זוכה!".
    מה יהיה האיוונט?
    הראשון שימצא עוד מוטציה של פוקימון חוץ ממאריפ, יילחם בה ויביס אותה(בלי שהיא תברח), יקבל ביצה מסתורית, שבתוכה פוקימון זוהר!
    איך תהיו בטוחים שתקבלו? כל מה שצריך זה להתקדם במהירות במשחק!
    בהצלחה לכולם.
    ~~~~~~~~~~~
    שימו לב, פרסים חדשים נוספו במשחק. כולם מוזמנים להסתכל בהם בעמוד הראשון.
    כמו כן, הפרסים שכבר אמורים לקבל, כלומר הפרס שבלסררה אמור לקבל, יינתן לו בתגובה הזאת.
    שימו לב שהראשון שיגיב אחרי יזכה בתואר פותח עמוד 25(מכיוון שquilavaxd לא רשום) ויזכה גם כן בפרס- סיכויים גבוהים במיוחד שהפוקימון הבא שירצה לצרף לחבורתו יסכים.
    שווה להקליד מהר.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

quilavaxd- מצטער אבל מאריפ כבר תפוס, ווחץ מזה לא רשמת שם. מכיוון שעמית נרשם, אני לא אוכל לרשום אותך.

עמית- אני רושם אותך עם סטארלי, אבל אם אתה מעדיף את אברה תגיד לי בתגובה הבאה שלך או שתישאר עם סטארלי. תגיב להתחלה.

דילן- "בשביל לעבור תצטרכו לעלות דרך הצינור שנכנסתם אליו..." אומר גאלפין.
    צ'ימצ'אר מהנהן, וקופץ לתוך הצינור.
    אתה קופץ אחריו, ויוצא מצידו השני, ביער.
    אתם מחפשים פרי כחול, ולפתע צ'ימצ'אר מצביע על עץ קרוב וקורא בהתרגשות "הנה! הנה!"

דור- "ננוח?" קורא מגאבי תוך שהוא קופץ במקום ומניף את אגרופיו,
    "לנוח?! אני דווקא חשבתי יותר בכיוון של להילחם אחד בשני!!"
    "דור, אני מאתגר אותך לקרב!" הוא אומר ומחייך.

בולט- אתם מתקרבים לעץ, ואתה קורא לטאפיג.
    "חכה שניה" אומר פאניק, ומתקרב עוד יותר לעץ. הוא שואף את האוויר שבקרבו, וקורא "כן, הוא בהחלט כאן. בחיים לא הרחתי ריח כזה טוב, בכל חיי האומללים! כנראה שכל הזמן הייתי אומלל ומסכן מדי כדי להריח כאלו ריחות!! למה?! איזה עולם!! למה?!?!" הוא צועק.
    "הוהוהו" נשמע קול מתוך העץ, "אני מבין שהרחת את התבשיל האחרון שלי, תבשיל האומללות, מי שמריח אותו מתחיל להרגיש אשם על כל דבר שעשה בחייו". הוא צוחק בקול רם, ואומר "היכנסו!"

גלעד- "המשימה שלכם תהיה ללכת להר הגעש, ולהשיג משם פרי ליצ'י זהוב." אומר טאפיג, ומראה לכם קערה מחרס,
    "אם תעשו זאת, אוכל להכין בקערה הזאת את מרק הפירות הטוב ביותר שאי פעם היה!". הוא מראה לכם מדף מלא במרכיבים משונים שבחיים לא אמרתם, "חסר לי ליצ'י זהוב, מכיוון שמאוד קשה להשיג אותו... אני מקווה שתשיגו לי את הליצ'י, אודה לכם מאוד!"
    "הר הגעש?!" קורא צ'ארמנדר בבהלה, "יש לי רגשות מעורבים למקום הזה. מצד אחד אני מאוד נמשך לעוצמה של המאגמה, אבל מצד שני... המקום מלא באירודקטיל!!".

נירו- אתה אוכל, ונותן גם לאייס לאכול. ליירה מצטרפת לחגיגה, ושותה מהקערה את מיץ הפירות וקוראת "זה חלום שהתגשם! וואו!!".
    שלושתכם שותים את המרק ברעבתנות, ולאחר שאתם מסיימים, אתם מודים לטאפיג, לוקחים ממנו את הכרטיס הכחול ויוצאים מהעץ.
    "היה טעים?" אתה שואל את ליירה, שעל גבה אייס מנמנם.
    "טעים?! זה היה מדהים!!!" קוראת ליירה באושר. רואים על פניה שהיא ממש שמחה.
    "אתה יודע," היא אומרת, "זה לא טוב לשמור רגשות בבטן, ומה שאמרתי לך קודם, באמת נכון! אני באמת מאוהבת בך, ולא אכפת לי להגיד את זה! המרק הזה עשה לי כל כך טוב, שאני לא חוששת עכשיו מכלום! אני רוצה להיות איתך כל החיים! אני ממש מקווה רק שגם אתה מרגיש כך כלפי...". היא מחייכת אליך.

יאיר- אתה מתקרב באיטיות לסטיליקס, שאומר "בוא אליי... אני לא עומד לפגוע בך...".
    אתה נעמד מולו. הוא מסתכל עליך במבט רעבתני, ולפתע חושף את לסתותיו, ובולע אותך.
    אתה מתעלף.
    אתה מתעורר, ומוצא את עצמך במעלה הר הגעש. אתה רואה שהאדמה שלידך אדומה, ולא חומה. "תגיד תודה על הטרמפ, וגם בזכותך תפסתי לי ארוחה..." אומר סטיליקס, ומראה לך יצור אדום ונוזלי שנראה כמו חשופית, מתפתל בזנבו של סטיליקס. סטיליקס פותח את מלתעותיו, ובולע את היצור. "מעדן" הוא אומר, ונכנס לאדמה.
    יש לך עוד קצת להתקדם למעלה, אך ממבט ראשון אתה רואה המון יצורים חומים ומעופפים חגים מסביב ללוע ההר.

גל- "אני בהחלט יעיף!" אומר מאשין ומרכז את כוחותיו.
    לפתע, כל היצורים עפים לצד.
    אתה רואה ביצה קטנה במקום בו היו היצורים לפני שניה, ומאשין קורא:
    "זאת ביצה!! אולי כדאי שנשמור אותה?".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    חברים, לפני שתקראו את ההודעה שלכם אני רק רוצה להודיע שיש בקרוב איוונט "כל המוצא זוכה!".
    מה יהיה האיוונט?
    הראשון שימצא עוד מוטציה של פוקימון חוץ ממאריפ, יילחם בה ויביס אותה(בלי שהיא תברח), יקבל ביצה מסתורית, שבתוכה פוקימון זוהר!
    איך תהיו בטוחים שתקבלו? כל מה שצריך זה להתקדם במהירות במשחק!
    בהצלחה לכולם.
    ~~~~~~~~~~~
    שימו לב, פרסים חדשים נוספו במשחק. כולם מוזמנים להסתכל בהם בעמוד הראשון.
    כמו כן, הפרסים שכבר אמורים לקבל, כלומר הפרס שבלסררה אמור לקבל, יינתן לו בתגובה הזאת.
    שימו לב שהראשון שיגיב אחרי יזכה בתואר פותח עמוד 25(מכיוון שquilavaxd לא רשום) ויזכה גם כן בפרס- סיכויים גבוהים במיוחד שהפוקימון הבא שירצה לצרף לחבורתו יסכים.
    שווה להקליד מהר.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

quilavaxd- מצטער אבל מאריפ כבר תפוס, ווחץ מזה לא רשמת שם. מכיוון שעמית נרשם, אני לא אוכל לרשום אותך.

עמית- אני רושם אותך עם סטארלי, אבל אם אתה מעדיף את אברה תגיד לי בתגובה הבאה שלך או שתישאר עם סטארלי. תגיב להתחלה.

דילן- "בשביל לעבור תצטרכו לעלות דרך הצינור שנכנסתם אליו..." אומר גאלפין.
    צ'ימצ'אר מהנהן, וקופץ לתוך הצינור.
    אתה קופץ אחריו, ויוצא מצידו השני, ביער.
    אתם מחפשים פרי כחול, ולפתע צ'ימצ'אר מצביע על עץ קרוב וקורא בהתרגשות "הנה! הנה!"

"חכה שניה" אומר פאניק, ומתקרב עוד יותר לעץ. הוא שואף את האוויר שבקרבו, וקורא "כן, הוא בהחלט כאן. בחיים לא הרחתי ריח כזה טוב, בכל חיי האומללים! כנראה שכל הזמן הייתי אומלל ומסכן מדי כדי להריח כאלו ריחות!! למה?! איזה עולם!! למה?!?!" הוא צועק.
    "הוהוהו" נשמע קול מתוך העץ, "אני מבין שהרחת את התבשיל האחרון שלי, תבשיל האומללות, מי שמריח אותו מתחיל להרגיש אשם על כל דבר שעשה בחייו". הוא צוחק בקול רם, ואומר "היכנסו!"

גלעד- "המשימה שלכם תהיה ללכת להר הגעש, ולהשיג משם פרי ליצ'י זהוב." אומר טאפיג, ומראה לכם קערה מחרס,
    "אם תעשו זאת, אוכל להכין בקערה הזאת את מרק הפירות הטוב ביותר שאי פעם היה!". הוא מראה לכם מדף מלא במרכיבים משונים שבחיים לא אמרתם, "חסר לי ליצ'י זהוב, מכיוון שמאוד קשה להשיג אותו... אני מקווה שתשיגו לי את הליצ'י, אודה לכם מאוד!"
    "הר הגעש?!" קורא צ'ארמנדר בבהלה, "יש לי רגשות מעורבים למקום הזה. מצד אחד אני מאוד נמשך לעוצמה של המאגמה, אבל מצד שני... המקום מלא באירודקטיל!!".

נירו- אתה אוכל, ונותן גם לאייס לאכול. ליירה מצטרפת לחגיגה, ושותה מהקערה את מיץ הפירות וקוראת "זה חלום שהתגשם! וואו!!".
    שלושתכם שותים את המרק ברעבתנות, ולאחר שאתם מסיימים, אתם מודים לטאפיג, לוקחים ממנו את הכרטיס הכחול ויוצאים מהעץ.
    "אתה יודע," היא אומרת, "זה לא טוב לשמור רגשות בבטן, ומה שאמרתי לך קודם, באמת נכון! אני באמת מאוהבת בך, ולא אכפת לי להגיד את זה! המרק הזה עשה לי כל כך טוב, שאני לא חוששת עכשיו מכלום! אני רוצה להיות איתך כל החיים! אני ממש מקווה רק שגם אתה מרגיש כך כלפי...". היא מחייכת אליך.

יאיר- אתה מתקרב באיטיות לסטיליקס, שאומר "בוא אליי... אני לא עומד לפגוע בך...".
    אתה נעמד מולו. הוא מסתכל עליך במבט רעבתני, ולפתע חושף את לסתותיו, ובולע אותך.
    אתה מתעלף.
    אתה מתעורר, ומוצא את עצמך במעלה הר הגעש. אתה רואה שהאדמה שלידך אדומה, ולא חומה. "תגיד תודה על הטרמפ, וגם בזכותך תפסתי לי ארוחה..." אומר סטיליקס, ומראה לך יצור אדום ונוזלי שנראה כמו חשופית, מתפתל בזנבו של סטיליקס. סטיליקס פותח את מלתעותיו, ובולע את היצור. "מעדן" הוא אומר, ונכנס לאדמה.
    יש לך עוד קצת להתקדם למעלה, אך ממבט ראשון אתה רואה המון יצורים חומים ומעופפים חגים מסביב ללוע ההר.

גל- "אני בהחלט יעיף!" אומר מאשין ומרכז את כוחותיו.
    לפתע, כל היצורים עפים לצד.
    אתה רואה ביצה קטנה במקום בו היו היצורים לפני שניה, ומאשין קורא:
    "זאת ביצה!! אולי כדאי שנשמור אותה?".
    יששש זכיתי בפרס!!!
    "אממ...אתה עדיין רעב?" אני ישאל את סטיליקס "כי יש פה הרבה ארוחת שיספיקו לך להרבה זמן..." אני יגיד לו
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אתה רץ לכיוון אושאווט, ורואה אותו בידיו של שני יצורים שעירים, עם ידיים ורגליים, אזניים מחודדות וחוטם קטן. שניהם קוראים "היצור הזה לקח למאנקי את הפרי! תן לנו לטפל בו, או שגם אתה תחטוף!"
    "לא לא לא,אתם טועים.תשחררו אותו או שאתם תחטפו!אושאווט,תתכופף!"אני צועק לאושאווט.'בבקשה שזה יצליח,בבקשה שזה יצליח...'אני מנסה להשתמש בגחלת על שני המאנקים.

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    רקע והתחלה

כל מה שאתה זוכר זה מכת ברק שפגעה ישירות בך. חשת כאב עז, שפילח את לבך. יותר מזה, הכל מעורפל.

אתה פוקח את עיניך. אתה מסתכל סביבך ורואה שאתה ביער. אתה קם, ורואה יצור שעומד לידך. הוא מסתכל עליך ואומר "אתה לא מהאיזור הזה, נכון?"
    אתה מסתכל על עצמך, ורואה שאתה בגוף... לא אנושי. אתה נכנס לפאניקה, וצורח "אימא!! מה נהייתי?!", כשהיצור שלידך אומר "אין צורך לפחד! אתה בטוח איתנו. בוא אחרי, נמצא לך מקום לנוח בו. יש לנו מקום שיתאים לפוקימונים כמוך"
    "אני פוקימון?!" אתה קורא, כשהיצור שלידך מסתכל עליך, ונראה כאילו הוא מחשיב אותך למוזר, ואומר "כן, אתה פוקימון... בבקשה, בוא אחרי!"
    אתה הולך אחריו, ומגיע לקרחת היער. המון יצורים שונים ומשונים הלכו, דיברו ושיחקו שם. לפתע, כולם השתתקו. צל ענק כיסה את כל האיזור.
    כבשה גדולה וכחולה, עם צמר צהבהב, קרניים חומות ומחודדות ועיניים אדומות זוהרות שאגה על כולם, והחלה לרמוס את כל מה שבדרכה.
    מה תעשה?
    "מה לעזאזל הדבר הזה?" אשאל את הפוקימון שלידי.

מה לעזעזל הכבשה הזאת עו/שה פה??? אומר בחרדה קודם אני פוקימון עכשיו זה??!!! ואצחיל לברוח[/QUOTE]
    NYO HO HO BITCH

6. היכל התהילה
    אכנס בחשש מרחרח את האוויר בסקרנות אך בפחדנות, שומר על קשר עין עם מי שבפנים.

7. משתמש מנוסה
    שם: דור
    "קרב?! זה לא כל כך מתאים עכשיו... אבל אני מסכים!" אומר, אעמוד מולו ואסתכל לעיניו. לאחר מכן אפתיע אותו ואנסה לתפוס אותו בעזרת עלי הגפן שלי, ארוץ אליו ואשרוט אותו.

8. משתמש מנוסה
    דור- אתם מסתכלים אחד בעיניו של השני, בוחנים אחד את השני.
    אתה שולף את ענפי הגפן שלך, ומגאבי מכין את כדורי האש שלו.
    אתם עומדים לירות, אך לפתע, אתם מפסיקים. יצור ירוק ונוזלי, בעל עלה מעל ראשו אומר "ראיתי איך נלחמתם בכבשה, כל הכבוד! אני גאלפין, ואני מבקש מכם לבוא אחרי."

בולט- אתה נכנס לתוך העץ, ורואה יצור אדמדם ושמן, בעל שני אזנים שחורות, חוטם גדול וזנב מתפתל. אחוריו בצבע שחור. הוא קורא "אני טאפיג, שמעתי שאתם רוצים לאכול מהאוכל שלי! קודם תצטרכו להשלים משימה, אתם יודעים?"
    "כן, שמענו עליך!" קורא פאניק, שנכנס לעץ מיד לאחר דבריו של טאפיג.
    "השאלה היא, האם תסכימו לבצע את המשימה?" שואל טאפיג.

עמית- "אין לי מושג מה זה..." קורא ארון, ובוהה בכבשה הגדולה, שרצה לעברו.
    אתה מתחיל לברוח, ושומע קולות דהירה ושאגות. אתה מבחין בארון שמסתכל על הכבשה הגדולה בפחד, אך הוא עומד במקום ולא זז, כמשותק.
    הכבשה הגדולה מתקרבת אליו ועומדת לרמוס אותו.

נועם- חשבתי שכבר דיברנו על זה. תצטט גם את השם שלך.
    וגם לא משתמשים בשמות של התקפות פה. אני מבקש שתקרא שוב את החוקים. בפעם הבאה תקבל אזהרה בה"פ לפני יציאה מהמשחק.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אושאווט מתכופף, ואתה מנסה לירות אבנים חמות מפיך. אך במקום זה, אתה מרגיש חום עצום בפה שלך, ולפתע עמוד אש גדול מתפרץ מפיך ושורף את שני המאנקי, שנופלים כמעולפים. אושאווט קורא בבכי "זה עצוב לראות איך שניהם שרופים ככה!" ולאחר שהוא משתלט על דמעותיו הוא רץ אליך בבכי ואומר "הצלת אותי!"

יאיר- כן, זכית בו. וסטיליקס כבר מתחת לאדמה, אתה לא רואה אותו, אז תגיב מחדש.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    אתם עומדים לירות, אך לפתע, אתם מפסיקים. יצור ירוק ונוזלי, בעל עלה מעל ראשו אומר "ראיתי איך נלחמתם בכבשה, כל הכבוד! אני גאלפין, ואני מבקש מכם לבוא אחרי."

בולט- אתה נכנס לתוך העץ, ורואה יצור אדמדם ושמן, בעל שני אזנים שחורות, חוטם גדול וזנב מתפתל. אחוריו בצבע שחור. הוא קורא "אני טאפיג, שמעתי שאתם רוצים לאכול מהאוכל שלי! קודם תצטרכו להשלים משימה, אתם יודעים?"

אתה מתחיל לברוח, ושומע קולות דהירה ושאגות. אתה מבחין בארון שמסתכל על הכבשה הגדולה בפחד, אך הוא עומד במקום ולא זז, כמשותק.

נועם- חשבתי שכבר דיברנו על זה. תצטט גם את השם שלך.
    וגם לא משתמשים בשמות של התקפות פה. אני מבקש שתקרא שוב את החוקים. בפעם הבאה תקבל אזהרה בה"פ לפני יציאה מהמשחק.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אושאווט מתכופף, ואתה מנסה לירות אבנים חמות מפיך. אך במקום זה, אתה מרגיש חום עצום בפה שלך, ולפתע עמוד אש גדול מתפרץ מפיך ושורף את שני המאנקי, שנופלים כמעולפים. אושאווט קורא בבכי "זה עצוב לראות איך שניהם שרופים ככה!" ולאחר שהוא משתלט על דמעותיו הוא רץ אליך בבכי ואומר "הצלת אותי!"

יאיר- כן, זכית בו. וסטיליקס כבר מתחת לאדמה, אתה לא רואה אותו, אז תגיב מחדש.
    'אוקיי אני ינסה להסתתר מאחורי סלעים כדי שהפוקימונים לא יראו אותי...ומתי שהם יסתובבו אני ירוץ כמה צעדים ושוב יסתתר..'
    חולללללה על קומבסקין!!!

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

10. משתמש מנוסה
    שם: דור
    "לבוא? לאן?" אשאל אותו ובאותו זמן אלך אחריו.

11. היכל התהילה
    "כן" אמשוך בכתפיי בסקרנות "מה המשימה?"

12. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    [COLOR="Red"][B]
    "ברור!" אני אומר לה בבטחון. "בואי נלך לגלאפין, ניתן לו את הכרטיס, נקבל נקודות אהדה, ונקנה דברים, ואז נלך לעוד משימה." אני אומר בהתלהבות. "או... שנלך לישון את עייפה... אבל קודם נלך לגלאפין!" אני אומר כשאני צועד ליכוון המפקדה.

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    'טוב, כנראה שאנסה לתקוף אותו!' אומר לעצמי ואנסה לנקר את הכבשה הגדולה והמפחידה.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    עמית- קראת את החוקים? אם לא וגם אם כן, תקרא שוב. לא משתמשים בשמות של התקפות פה, כי אין הגדרה למה שאתה עושה. "אני מנקר אותו" יהיה פחות סתמי.
    וכשאתה אומר לעצמך משהו, השתמש ב- ' ולא ב- "
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה לנקר את הכבשה הגדולה, אך היא מזנקת לגובה והמקור שלך לא פוגע בה.
    היא נוחתת על האדמה, ומחשמלת אותך בכח. אתה מסוחרר.

נירו- "אני באמת קצת עייפה..." אומרת ליירה ומפהקת, "אולי כדאי שנביא לגאלפין את הכרטיס, ומחר נלך לקניות?"
    לאחר תשובתך, אתם הולכים לעץ, נכנסים לתוכו ונופלים בצינור.
    אתם נוחתים על רצפת העץ של המועדון, וגאלפין שעומד ליד הלוח קורא "נו? איך היה האוכל של טאפיג?"

בולט- "המשימה שלכם תהיה משימה מסוכנת. אני לא הייתי שולח לשם סתם פוקימונים, אבל אתם נראים לי מתאימים. תצטרכו אומץ, והרבה. אתם צריכים להגיע להר הגעש הפעיל, ולהביא לי משם שלושה פירות ליצ'י." אומר טאפיג.
    "הר הגעש הפעיל?!" אומר פאניק בפאניקה(כמה אירוני), "זה לא המקום שהמוני אירודקטיל משגיחים שאף אחד לא ייכנס אליו?!"
    "בדיוק כך" אומר טאפיג, "זה המקום."

דור- "אתם עוד תראו" אומר גאלפין.
    אתם עומדים בפני עץ חלול, וגאלפין נכנס לתוכו.
    חברך, מגאבי, מציץ אל תוך העץ וקורא "הוא נעלם!!"

יאיר- אתה עומד מאחורי סלע גדול שאתה רואה. האירודקטיל שלמעלה חגים מסביב, בלי להפסיק. נראה שלא יעזור לך להתחבא.
    לפתע, אתה שומע קול "הצילו!!" ורואה את טאפיג המסכן תלוי בין שמים וארץ, בכפותיו של אחד האירודקטיל ששם.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    עמית- קראת את החוקים? אם לא וגם אם כן, תקרא שוב. לא משתמשים בשמות של התקפות פה, כי אין הגדרה למה שאתה עושה. "אני מנקר אותו" יהיה פחות סתמי.
    וכשאתה אומר לעצמך משהו, השתמש ב- ' ולא ב- "
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה לנקר את הכבשה הגדולה, אך היא מזנקת לגובה והמקור שלך לא פוגע בה.
    היא נוחתת על האדמה, ומחשמלת אותך בכח. אתה מסוחרר.

נירו- "אני באמת קצת עייפה..." אומרת ליירה ומפהקת, "אולי כדאי שנביא לגאלפין את הכרטיס, ומחר נלך לקניות?"
    לאחר תשובתך, אתם הולכים לעץ, נכנסים לתוכו ונופלים בצינור.
    אתם נוחתים על רצפת העץ של המועדון, וגאלפין שעומד ליד הלוח קורא "נו? איך היה האוכל של טאפיג?"

בולט- "המשימה שלכם תהיה משימה מסוכנת. אני לא הייתי שולח לשם סתם פוקימונים, אבל אתם נראים לי מתאימים. תצטרכו אומץ, והרבה. אתם צריכים להגיע להר הגעש הפעיל, ולהביא לי משם שלושה פירות ליצ'י." אומר טאפיג.
    "הר הגעש הפעיל?!" אומר פאניק בפאניקה(כמה אירוני), "זה לא המקום שהמוני אירודקטיל משגיחים שאף אחד לא ייכנס אליו?!"
    "בדיוק כך" אומר טאפיג, "זה המקום."

דור- "אתם עוד תראו" אומר גאלפין.
    אתם עומדים בפני עץ חלול, וגאלפין נכנס לתוכו.
    חברך, מגאבי, מציץ אל תוך העץ וקורא "הוא נעלם!!"

יאיר- אתה עומד מאחורי סלע גדול שאתה רואה. האירודקטיל שלמעלה חגים מסביב, בלי להפסיק. נראה שלא יעזור לך להתחבא.
    לפתע, אתה שומע קול "הצילו!!" ורואה את טאפיג המסכן תלוי בין שמים וארץ, בכפותיו של אחד האירודקטיל ששם.
    "עזוב אותו!!!" אני יצעק וינסה לקפוץ כדי לקחת את טאפיג ולברוח...
    חולללללה על קומבסקין!!!

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

עמוד 25 מתוך 34 ראשוןראשון ... 152324252627 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •