Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 34 ראשוןראשון ... 162425262728 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 510
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    בולט- "המשימה שלכם תהיה משימה מסוכנת. אני לא הייתי שולח לשם סתם פוקימונים, אבל אתם נראים לי מתאימים. תצטרכו אומץ, והרבה. אתם צריכים להגיע להר הגעש הפעיל, ולהביא לי משם שלושה פירות ליצ'י." אומר טאפיג.
    "הר הגעש הפעיל?!" אומר פאניק בפאניקה(כמה אירוני), "זה לא המקום שהמוני אירודקטיל משגיחים שאף אחד לא ייכנס אליו?!"
    "בדיוק כך" אומר טאפיג, "זה המקום."
    "אני לא מפחד מציפורית עתיקות!" אגיד באומץ אך אשקשק בפחד [כמה אירוני D=]

2. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    נירו- "אני באמת קצת עייפה..." אומרת ליירה ומפהקת, "אולי כדאי שנביא לגאלפין את הכרטיס, ומחר נלך לקניות?"
    לאחר תשובתך, אתם הולכים לעץ, נכנסים לתוכו ונופלים בצינור.
    אתם נוחתים על רצפת העץ של המועדון, וגאלפין שעומד ליד הלוח קורא "נו? איך היה האוכל של טאפיג?"
    "מצוין!" אני אומר לו. "הוא הביא לנו גם כרטיס" אני אומר ומושיט לו את הכרטיס הכחול. אחרי שהוא סורק אותו כמו עם הכרטיס הקודם, אני אומר "בואי נצא ליירה, נלך לישון" ויוצא מהעץ ופונה לכיוון הבית של ליירה ביחד איתה.

3. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    [COLOR="Red"][B]גלעד- "המשימה שלכם תהיה ללכת להר הגעש, ולהשיג משם פרי ליצ'י זהוב." אומר טאפיג, ומראה לכם קערה מחרס,
    "אם תעשו זאת, אוכל להכין בקערה הזאת את מרק הפירות הטוב ביותר שאי פעם היה!". הוא מראה לכם מדף מלא במרכיבים משונים שבחיים לא אמרתם, "חסר לי ליצ'י זהוב, מכיוון שמאוד קשה להשיג אותו... אני מקווה שתשיגו לי את הליצ'י, אודה לכם מאוד!"
    "הר הגעש?!" קורא צ'ארמנדר בבהלה, "יש לי רגשות מעורבים למקום הזה. מצד אחד אני מאוד נמשך לעוצמה של המאגמה, אבל מצד שני... המקום מלא באירודקטיל!!".
    "חדשות רעות, בעיקר בשבילך..." אני אומר לו בהירהור על עניין המעופף "אני אומר שכדאי לנו ללכת, למרות שנראה לי שזה לא המקום המושלם בשבילי..."
    אבל לעצמי אני חושב 'בטוח שיהיו לי הזדמנויות להתחזק בדרך...'
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אני יכול להשתמש ב"יכולות" של קבוצת הביצים שלי?
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: דור
    דור- "אתם עוד תראו" אומר גאלפין.
    אתם עומדים בפני עץ חלול, וגאלפין נכנס לתוכו.
    חברך, מגאבי, מציץ אל תוך העץ וקורא "הוא נעלם!!"
    "נעלם?!" אצעק בבהלה ואקח שני צעדים אחורה. "לאן הוא נעלם?! איך הוא נעלם?!" אומר ואסתכל על העץ החלול. "נראה לי שאכנס לשם. אתה בא?" אשאל את מגאבי ואכנס אל תוך העץ החלול.

5. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    [COLOR="Red"][B]
    דילן- "בשביל לעבור תצטרכו לעלות דרך הצינור שנכנסתם אליו..." אומר גאלפין.
    צ'ימצ'אר מהנהן, וקופץ לתוך הצינור.
    אתה קופץ אחריו, ויוצא מצידו השני, ביער.
    אתם מחפשים פרי כחול, ולפתע צ'ימצ'אר מצביע על עץ קרוב וקורא בהתרגשות "הנה! הנה!"
    "טוב, אני קצת מפחד לטפס, אולי תטפס אתה ? בכל זאת אתה סוג של קוף לא ?" אני אומר לצ'ימצ'אר.
    ומכין את עצמי למה שהכי קרוב ל"סולם גנבים" שפיצ'ו יכול לעשות (XD)

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    [COLOR="Red"][B]

גל- "אני בהחלט יעיף!" אומר מאשין ומרכז את כוחותיו.
    לפתע, כל היצורים עפים לצד.
    אתה רואה ביצה קטנה במקום בו היו היצורים לפני שניה, ומאשין קורא:
    "זאת ביצה!! אולי כדאי שנשמור אותה?".
    "חייבים לשמור אותה" אומר בלהט ואקח אותה.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

7. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    נועם- חשבתי שכבר דיברנו על זה. תצטט גם את השם שלך.
    וגם לא משתמשים בשמות של התקפות פה. אני מבקש שתקרא שוב את החוקים. בפעם הבאה תקבל אזהרה בה"פ לפני יציאה מהמשחק.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אושאווט מתכופף, ואתה מנסה לירות אבנים חמות מפיך. אך במקום זה, אתה מרגיש חום עצום בפה שלך, ולפתע עמוד אש גדול מתפרץ מפיך ושורף את שני המאנקי, שנופלים כמעולפים. אושאווט קורא בבכי "זה עצוב לראות איך שניהם שרופים ככה!" ולאחר שהוא משתלט על דמעותיו הוא רץ אליך בבכי ואומר "הצלת אותי!"
    "אהה,זה כלום...בעצם זה לא כלום.עכשיו,מה זה הפרי הזה שהמאנקי דיברו עליו?"אני שואל את אושאווט.

8. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    בעקבות סיקורו של מגאניום על המשחק שלי, ובעקבות כך שהוא נתן לי ציון של 9 מתוך 10, וזה דרך אגב הציון הגבוה ביותר שהוא נתן למשחק מבין כל הסיקורים האחרים שלו עד כה, החלטתי שיכול להיות שבעוד כמה תגובות יקרה משהו נחמד מאוד שאוסיף; איוונט חדש לרגל הציון הגבוה.
    ומה יהיה האיוונט?
    יקראו לו איוונט "מאה הגדולים" והאיוונט יילך כך:
    המשתמש הראשון שישיג מאה נקודות אהדה יזכה בפרס מיוחד שלא ייאמן;
    פוקימון אגדי לחבורה!
    כן, בדיוק כך. השחקן הראשון שישיג מאה נקודות אהדה, יזכה בפוקימון אגדי(!!) מבין הרשימה הבאה לפי בחירתו:

מיו
    סלבי
    ג'יראצ'י
    שיימין
    קלדו
    ואיך זה יעבוד?
    הפוקימון האגדי יגיע אליכם, ויציע לכם להילחם בו. במידה ותנצחו, תקבלו את הפוקימון האגדי לצוות שלכם!!

אז קדימה, התחילו במרתון להשגת מאה הנקודות, ואולי תזכו בפוקימון אגדי שיתווסף לחבורה שלכם!!!

דרך אגב, נוסף דבר חדש למשחק: לאחר שתגמרו משימה(אלא אם כן תצטרכו לעשותה בלילה ואז לא תלכו לישון) השמש תשקע ותצטרכו ללכת לישון.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    נועם- "אז מה שקרה" אומר אושאווט, "כמו שאמרת, חיפשתי פירות, ולפתע ראיתי עץ ענק עם... עם כל כך הרבה פירות עסיסיים!! לקחתי אחד, ולפתע שניהם קפצו עלי!!" הוא קורא בבכי.
    "עכשיו," אומר אושאווט ומנגב את דמעותיו, "מה אמר גאלפין שצריך לעשות עם הפרי?"

גל- "אז כך נעשה!" אומר ראלטס בשמחה, ותוחב את הביצה הקטנה אל בין שני ידיו.
    אתם ממשיכים לעלות לפסגת הר הגעש, בזמן שמאשין מלטף את הביצה שבידיו, אך לפתע אתם רואים צל גדול שמכסה אתכם.
    הצל גדל וגדל, ולפתע יצור גדול, מעופף ואפור, בעל לסתות גדולות וקרן מאחורי ראשו שואג עליכם, ומסתכל על הביצה בליקוק שפתיים.

דילן- "אתה גם ככה לא תצליח לעשות לי סולם גנבים" אומר צ'ימצ'אר וקורץ לך. הוא מטפס על העץ בקלילות, וקוטף פרי.
    הוא קופץ למטה, וקורא "קלי קלות!" אך לפתע נשמע קול מהעץ שאומר "תחזירו לנו את הפרי!!"

דור- "באמת נראה לך שיש לי מושג?" קורא מגאבי, "אבל אני לא מתכוון להשאיר אותו שם לבד!".
    הוא מזנק לתוך העץ.
    אתה מתכוון להיכנס, ומבחין שגם הוא נעלם.
    אתה נכנס לתוך העץ, מתגלגל ומחליק, ובסוף נוחת. אתה מוצא את עצמך במקום גדול שעשוי מעץ חלול, ולידך עומד שותפך, מגאבי. אתה מבחין בגאלפין, שקורא "ברוך הבא לבסיס העץ! כאן תוכלו לקבל משימות, ולקבל נקודות אהדה! רוצים להתחיל במשימה הראשונה שלכם?"

גלעד- לפי מה שראיתי, טריקו לא כלול בקבוצת הביצים של סוג עשב, ולכן אני חושש שלא תוכל.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "אבל רגע," קורא צ'ארמנדר, "אתה טריקו, אתה חזק נגד יצורי אבן! אבל חלש נגד יצורים מעופפים...". הוא נראה מבואס, אבל הוא מנער את ראשו מצד לצד ואומר "לא! אסור לנו לפחד! קדימה, טריקו, בוא נלך למצוא לנו הרפתקה! שנתחיל ללכת?".

נירו- גאלפין סורק את הכרטיס, וזורק אתו לפח. הוא קורא "קיבלתם עוד עשרה נקודות אהדה! עכשיו הגיע הזמן להביא לכם פרס מיוחד!".
    גאלפין מראה לכם מכשיר אלקטרוני קטן בעל מסך שחור, ואומר "את זה הכין יצור שנודע כסטיליקס, הוא נמצא בהר הגעש הקרוב. הוא הכין לנו הרבה כאלו, הוא פוקימון מאוד נחמד!". הוא מושיט לך את המכשיר, וקורא "כאן תוכלו לראות כמה נקודות אהדה יש לכם!". הוא מדליק את המכשיר, ולפתע המספר 15 שמואר בצבע אדום מופיע על המסך של המכשיר. "זה סימן שיש לכם 15 נקודות אהדה!" אומר גאלפין.
    אתם מתכוונים ללכת, אך לפתע גאלפין קורא "חכו! אני רוצה שתקבלו את המשימה הבאה שלכם, ומחר בבוקר כבר תצאו לעשותה. המשימה הזאת תהיה יותר מאתגרת. מכיוון שכמו שאני רואה פה, יש לכם חבר חדש, אני בטוח שתרצו לעשותה. האם אתם מסכימים?"

בולט- "אז אם אתה לא מפחד כמו שאתה אומר," קורא פאניק, "כדאי שנתחיל לזוז!".
    "בהחלט כדאי" אומר טאפיג, "בשעה הקרובה האירודקטיל ששם לא תוקפניים, אך כשהמאגמה הרוטחת עולה ללוע ההר... כדאי לכם להיזהר."
    "אז, שנלך?" שואל פאניק. אתה רואה שהוא רועד במקצת.

יאיר- אתה מנסה לקפוץ למעלה, אך אתה לא מצליח לקפוץ גבוה מספיק כדי להגיע לאירודקטיל. לפתע, אתה מבחין ביצור קטן ואפור, בעל פנינה ורודה וגדולה שמוחזקת בין שתי אזניו, וקפיץ קטן מתחתיו. היצור קורא "תוכל לעזור לי בבקשה? אני מאוד רעב, ואני צריך אוכל. אם תסכים לתת לי ליצ'י זהוב, אשמח לעזור גם לך להגיע אל היצור שתלוי שם!".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    דילן- "אתה גם ככה לא תצליח לעשות לי סולם גנבים" אומר צ'ימצ'אר וקורץ לך. הוא מטפס על העץ בקלילות, וקוטף פרי.
    הוא קופץ למטה, וקורא "קלי קלות!" אך לפתע נשמע קול מהעץ שאומר "תחזירו לנו את הפרי!!"
    "מי זה ?! תראה את עצמך !!!" אני נכנס "לעמדת קרב"
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אגב איך מקבלים נקודות אהדה ומהם עושות ?
    וברכותי על הציון הטוב שנותנים, אתה באמת ממש משקיע אבל אני חושב שהינו מתקדמים יותר מהר אם היית מגיב קצת יותר מהר XD...
    נערך לאחרונה על ידי alonsiro, 10-18-2011 בשעה 04:06 PM

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: דור
    דור- "באמת נראה לך שיש לי מושג?" קורא מגאבי, "אבל אני לא מתכוון להשאיר אותו שם לבד!".
    הוא מזנק לתוך העץ.
    אתה נכנס לתוך העץ, מתגלגל ומחליק, ובסוף נוחת. אתה מוצא את עצמך במקום גדול שעשוי מעץ חלול, ולידך עומד שותפך, מגאבי. אתה מבחין בגאלפין, שקורא "ברוך הבא לבסיס העץ! כאן תוכלו לקבל משימות, ולקבל נקודות אהדה! רוצים להתחיל במשימה הראשונה שלכם?"
    "משימה ראשונה?" אשאל בפליאה ואמשיך: "ממתי התחלנו לקבל משימות?!" אשאל בציניות ואסתכל על מגאבי. "בכל מקרה, אני מוכן למשימות... זה יכניס קצת פלפל לחיים שלי." אומר ולאחר שאומר זאת אזכר שהפכתי לפוקימון ואשאל מהר את גאלפין: "היי גאלפין, קרה לי משהו מוזר. אני הייתי פעם בן אדם ויום אחד התעוררתי בתור פוקימון ופוקימון אחר, מגאבי, העיר אותי."

11. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    בעקבות סיקורו של מגאניום על המשחק שלי, ובעקבות כך שהוא נתן לי ציון של 9 מתוך 10, וזה דרך אגב הציון הגבוה ביותר שהוא נתן למשחק מבין כל הסיקורים האחרים שלו עד כה, החלטתי שיכול להיות שבעוד כמה תגובות יקרה משהו נחמד מאוד שאוסיף; איוונט חדש לרגל הציון הגבוה.
    ומה יהיה האיוונט?
    יקראו לו איוונט "מאה הגדולים" והאיוונט יילך כך:
    המשתמש הראשון שישיג מאה נקודות אהדה יזכה בפרס מיוחד שלא ייאמן;
    פוקימון אגדי לחבורה!
    כן, בדיוק כך. השחקן הראשון שישיג מאה נקודות אהדה, יזכה בפוקימון אגדי(!!) מבין הרשימה הבאה לפי בחירתו:

מיו
    סלבי
    ג'יראצ'י
    שיימין
    קלדו
    ואיך זה יעבוד?
    הפוקימון האגדי יגיע אליכם, ויציע לכם להילחם בו. במידה ותנצחו, תקבלו את הפוקימון האגדי לצוות שלכם!!

אז קדימה, התחילו במרתון להשגת מאה הנקודות, ואולי תזכו בפוקימון אגדי שיתווסף לחבורה שלכם!!!

דרך אגב, נוסף דבר חדש למשחק: לאחר שתגמרו משימה(אלא אם כן תצטרכו לעשותה בלילה ואז לא תלכו לישון) השמש תשקע ותצטרכו ללכת לישון.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    נועם- "אז מה שקרה" אומר אושאווט, "כמו שאמרת, חיפשתי פירות, ולפתע ראיתי עץ ענק עם... עם כל כך הרבה פירות עסיסיים!! לקחתי אחד, ולפתע שניהם קפצו עלי!!" הוא קורא בבכי.

גל- "אז כך נעשה!" אומר ראלטס בשמחה, ותוחב את הביצה הקטנה אל בין שני ידיו.
    אתם ממשיכים לעלות לפסגת הר הגעש, בזמן שמאשין מלטף את הביצה שבידיו, אך לפתע אתם רואים צל גדול שמכסה אתכם.
    הצל גדל וגדל, ולפתע יצור גדול, מעופף ואפור, בעל לסתות גדולות וקרן מאחורי ראשו שואג עליכם, ומסתכל על הביצה בליקוק שפתיים.

הוא מזנק לתוך העץ.

גלעד- לפי מה שראיתי, טריקו לא כלול בקבוצת הביצים של סוג עשב, ולכן אני חושש שלא תוכל.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "אבל רגע," קורא צ'ארמנדר, "אתה טריקו, אתה חזק נגד יצורי אבן! אבל חלש נגד יצורים מעופפים...". הוא נראה מבואס, אבל הוא מנער את ראשו מצד לצד ואומר "לא! אסור לנו לפחד! קדימה, טריקו, בוא נלך למצוא לנו הרפתקה! שנתחיל ללכת?".

נירו- גאלפין סורק את הכרטיס, וזורק אתו לפח. הוא קורא "קיבלתם עוד עשרה נקודות אהדה! עכשיו הגיע הזמן להביא לכם פרס מיוחד!".
    גאלפין מראה לכם מכשיר אלקטרוני קטן בעל מסך שחור, ואומר "את זה הכין יצור שנודע כסטיליקס, הוא נמצא בהר הגעש הקרוב. הוא הכין לנו הרבה כאלו, הוא פוקימון מאוד נחמד!". הוא מושיט לך את המכשיר, וקורא "כאן תוכלו לראות כמה נקודות אהדה יש לכם!". הוא מדליק את המכשיר, ולפתע המספר 15 שמואר בצבע אדום מופיע על המסך של המכשיר. "זה סימן שיש לכם 15 נקודות אהדה!" אומר גאלפין.
    אתם מתכוונים ללכת, אך לפתע גאלפין קורא "חכו! אני רוצה שתקבלו את המשימה הבאה שלכם, ומחר בבוקר כבר תצאו לעשותה. המשימה הזאת תהיה יותר מאתגרת. מכיוון שכמו שאני רואה פה, יש לכם חבר חדש, אני בטוח שתרצו לעשותה. האם אתם מסכימים?"

"בהחלט כדאי" אומר טאפיג, "בשעה הקרובה האירודקטיל ששם לא תוקפניים, אך כשהמאגמה הרוטחת עולה ללוע ההר... כדאי לכם להיזהר."

יאיר- אתה מנסה לקפוץ למעלה, אך אתה לא מצליח לקפוץ גבוה מספיק כדי להגיע לאירודקטיל. לפתע, אתה מבחין ביצור קטן ואפור, בעל פנינה ורודה וגדולה שמוחזקת בין שתי אזניו, וקפיץ קטן מתחתיו. היצור קורא "תוכל לעזור לי בבקשה? אני מאוד רעב, ואני צריך אוכל. אם תסכים לתת לי ליצ'י זהוב, אשמח לעזור גם לך להגיע אל היצור שתלוי שם!".
    'איפה יש ליצ'י זהוב...' אחשוב לעצמי "אני....ינסה להשיג לך ליצ'י זהוב אבל קודם...בבקשה תציל את החבר המסכן שלי..."
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

12. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    "צריך להביא אותו לטפיג או משהו כזה..."אני מתקדם ואומר לאושאווט לבוא איתי.
    נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 10-20-2011 בשעה 12:28 PM

13. היכל התהילה
    "כן" אגיד ואחשוב לעצמי 'בסך הכול קצת ציפורים ענתיקות, מה הם כל כך מפחדים'.
    ואתחיל ללכת לשם

14. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    בולט- "רק שלא תשכחו," אומר טאפיג, "הר הגעש נמצא מזרחית מהעץ!!"
    שניכם יוצאים מהעץ, ומתחילים להתקדם לכיוון מזרח. אתם רואים מרחוק הר גדול, שמפסגתו יוצא עשן אפור וסמיך.
    "המקום הזה גורם לי להשתין במכנסיים..." אומר פאניק, "מזל שאין לי כאלו." הוא צוחק בקול רם.
    אתם ממשיכים להתקדם, ועומדים כעט לפני הר הגעש.

נועם- אחי, אני רק רוצה שתבין, לא היה פוקימון שקרא לעזרה!! הפוקימון שקרא לעזרה היה אושאווט, ואתה חשבת שזה מישהו אחר. לכן, אשמח אם תכתוב את תגובתך מחדש.

יאיר- "אין בעיה" אומר היצור הקטן, "ודרך אגב, קוראים לי ספוינק. תעלה על הפנינה שעל ראשי, ואני אדאג להקפיץ אותך לגובה מספיק גבוה כדי להגיע לאירודקטיל!".
    הוא מכווץ את הקפיץ שמתחתיו, ומסמן לך לעלות על הפנינה שעל ראשו.

דור- "אתם מקבלים את המשימה הראשונה שלכם עכשיו," אומר גאלפין ותולש דף קטן שנמצא על לוח מודעות מלא בדפים עם תמונות ודברים שונים שכתובים עליהם. הוא קורא את הדף בקול "הביאו אליי בבקשה פרי כחול וגדול, תוכלו למצוא כאלו על העצים שביער! זאת נשמעת משימה למתחילים. מוכנים לעשות אותה?"
    "ברור" קורא טאפיג.
    "עכשיו, לעניין מה שקרה לך..." אומר גאלפין, "אני בחיים לא שמעתי על סיפור מוזר שכזה. אבל יש אגדה שמדברת בדיוק על זה, האגדה מספרת על *תקרא על אגדת שבעת הגיבורים כדי לדעת מה גאלפין אמר *"
    "ועכשיו," אומר גאלפין לאחר שסיפר לך את האגדה, "האם אתה מסכים לקבל על עצמך להשלים את המשימה?"

דילן- תחשוב על כך שכל תגובה שלי לוקחת בערך 10 דקות לכתוב, אז כן, זה לא בקצב הכי מהיר. ובקשר לנקודות אהדה, פשוט משלימים משימות. תסתכל למשל על התגובות שהגבתי לנירו(nairo) ותראה שהוא קיבל כרטיס כחול עם 10 נקודות אהדה.
    ~~~~~~~~
    אתה נכנס לעמדת קרב, ושומע מהעץ "הוהו... אנחנו ועוד איך נחשוף את עצמנו...".
    לפתע, שני יצורים שעירים ועגולים, בעלי זוג ידיים ורגליים, אזניים מחודדות וחוטם קטן קופצים מהעץ ונוחתים לפניך. "תעביר למאנקי את הפרי..." הם אומרים, "או שלא תזכה לראות אור יום."
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    בולט- "רק שלא תשכחו," אומר טאפיג, "הר הגעש נמצא מזרחית מהעץ!!"
    שניכם יוצאים מהעץ, ומתחילים להתקדם לכיוון מזרח. אתם רואים מרחוק הר גדול, שמפסגתו יוצא עשן אפור וסמיך.
    "המקום הזה גורם לי להשתין במכנסיים..." אומר פאניק, "מזל שאין לי כאלו." הוא צוחק בקול רם.
    אתם ממשיכים להתקדם, ועומדים כעט לפני הר הגעש.

נועם- אחי, אני רק רוצה שתבין, לא היה פוקימון שקרא לעזרה!! הפוקימון שקרא לעזרה היה אושאווט, ואתה חשבת שזה מישהו אחר. לכן, אשמח אם תכתוב את תגובתך מחדש.

יאיר- "אין בעיה" אומר היצור הקטן, "ודרך אגב, קוראים לי ספוינק. תעלה על הפנינה שעל ראשי, ואני אדאג להקפיץ אותך לגובה מספיק גבוה כדי להגיע לאירודקטיל!".
    הוא מכווץ את הקפיץ שמתחתיו, ומסמן לך לעלות על הפנינה שעל ראשו.

דור- "אתם מקבלים את המשימה הראשונה שלכם עכשיו," אומר גאלפין ותולש דף קטן שנמצא על לוח מודעות מלא בדפים עם תמונות ודברים שונים שכתובים עליהם. הוא קורא את הדף בקול "הביאו אליי בבקשה פרי כחול וגדול, תוכלו למצוא כאלו על העצים שביער! זאת נשמעת משימה למתחילים. מוכנים לעשות אותה?"
    "ברור" קורא טאפיג.
    "עכשיו, לעניין מה שקרה לך..." אומר גאלפין, "אני בחיים לא שמעתי על סיפור מוזר שכזה. אבל יש אגדה שמדברת בדיוק על זה, האגדה מספרת על *תקרא על אגדת שבעת הגיבורים כדי לדעת מה גאלפין אמר *"
    "ועכשיו," אומר גאלפין לאחר שסיפר לך את האגדה, "האם אתה מסכים לקבל על עצמך להשלים את המשימה?"

דילן- תחשוב על כך שכל תגובה שלי לוקחת בערך 10 דקות לכתוב, אז כן, זה לא בקצב הכי מהיר. ובקשר לנקודות אהדה, פשוט משלימים משימות. תסתכל למשל על התגובות שהגבתי לנירו(nairo) ותראה שהוא קיבל כרטיס כחול עם 10 נקודות אהדה.
    ~~~~~~~~
    אתה נכנס לעמדת קרב, ושומע מהעץ "הוהו... אנחנו ועוד איך נחשוף את עצמנו...".
    לפתע, שני יצורים שעירים ועגולים, בעלי זוג ידיים ורגליים, אזניים מחודדות וחוטם קטן קופצים מהעץ ונוחתים לפניך. "תעביר למאנקי את הפרי..." הם אומרים, "או שלא תזכה לראות אור יום."
    אני עולה על הפנינה ומתכונן לקפיצה חזקה....
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

עמוד 26 מתוך 34 ראשוןראשון ... 162425262728 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •