חברים יקרים, אני רוצה שלפני שתגיבו במשחק, תקראו את הסיפור הרשמי של המשחק(מבוסס על המשחק) ותגיבו מה אתם חושבים:
http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=46014
~~~~~~~~~~~~~~~~
דילן- "אז כדאי לכם לפחד..." אומרים היצורים. לפתע, אחד מכם שורט אותך בפנים בחזקה. השני שורט את חברך, צ'ימצ'אר, שמתעצבן ושורט את מאנקי בחזרה.
תוך רגעים ספורים שניהם נפצעים בפניהם, ועומדים להתעלף. אך ברגע האחרון, צ'ימצ'אר דוחף את מאנקי על עץ, ונשאר עומד על רגליו. המאנקי לעומת זאת, נתקע בעץ ונפל, מעולף.
"אתם תשלמו על זה ביוקר!" אומר המאנקי השני.
נירו- קודם תגיד למאה, אחרי זה תדבר איתי
~~~~~~~~~~~~~~
"אני אומרת שבסדר," אומרת ליירה, "נקבל את המשימה ונעשה אותה מחר!".
"אם כך," אומר גאלפין ותולש דף מלוח המודעות, "המשימה שלכם היא ללכת למאורת הדיגלט ולהביא משם... אוי לא." גאלפין מפסיק את הדיבור.
"מה קרה?" שואלת ליירה.
"תצטרכו להביא משם ביצת דיגלט. ואם הדיגלט ששם יגלו שלקחתם ביצה... אתם די גמורים."
גלעד- זנב ברזל? ברצינות? המילה "יכולת" לא אומרת לך שום דבר?
~~~~~~~~~~~~~~~~
"נכון, בנות קודם" אומר צ'ארמנדר בחיוך ודוחף אותך אל מחוץ לעץ.
אתה מתגלגל, ועוצר לאחר כמה שניות. צ'ארמנדר עומד מולך וצוחק בקול רם.
"עכשיו," הוא אומר, "הגיע הזמן שנתחיל ללכת!"
דור- אופס התבלבלתי
~~~~~~~~~
שניכם יוצאים מהעץ דרך הצינור שממנו נכנסתם, ואתם נוחתים ביער. אתם מסתובבים קצת ביער, ולפתע מבחינים בעץ גדול ומלא פירות כחולים ועסיסיים.
גל- "אני לא חושב שהוא מעוניין דווקא בביצה..." אומר מאשין תוך שהוא רועד, "הוא מעוניין בנו!"
היצור הגדול שואג בקול, ומנסה לנשוך את ראלטס, אך הוא קופץ למעלה ומצליח להתחמק מהנשיכה.
"גל!" צועק מאשין, "אתה חייב לירות עליו עלים מגבך! מהר!"
אתה יורה עלים מגבך, והם פוגעים באירודקטיל בחזקה. אירודקטיל מנענע את ראשו לצדדים, ועולה למעלה, לשמיים.
לפתע, הוא צולל למעלה, כשמפיו פורץ גל של אש.
"אמא!!" קורא מאשין בפחד.
יאיר- אתה עולה על הפנינה, ומתכונן לקפיצה.
ספוינק מכווץ את הקפיץ שלו עוד ועוד, עד שהוא כבר לא יכול יותר. הוא מזנק למעלה, ועוזב אותך. אתה עף גבוה מאוד, ואתה כבר יותר גבוה מהאירודקטיל.
"עכשיו תנווט באוויר!" צועק אליך ספוינק מלמטה, "כך תגיע לאירודקטיל!"