Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 34 ראשוןראשון ... 182627282930 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 510
  1. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    חברים יקרים, אני רוצה שלפני שתגיבו במשחק, תקראו את הסיפור הרשמי של המשחק(מבוסס על המשחק) ותגיבו מה אתם חושבים:
    http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=46014
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    גלעד- זנב ברזל? ברצינות? המילה "יכולת" לא אומרת לך שום דבר?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "נכון, בנות קודם" אומר צ'ארמנדר בחיוך ודוחף אותך אל מחוץ לעץ.
    אתה מתגלגל, ועוצר לאחר כמה שניות. צ'ארמנדר עומד מולך וצוחק בקול רם.
    "עכשיו," הוא אומר, "הגיע הזמן שנתחיל ללכת!"
    רציני לגמרי. ואני אסביר לך למה, זה כי אני עדיין חושב עדיין בתור בן אדם, אבל אני משתדל להתנהג כמו פוקימון.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן?" אני אומר לו "נראה אותך משיג אותי!"
    ואני מביט סביב לראות איפה יש הר גבוה ושחור שאמור להיות הר געש ואני רץ אליו בשיא המהירות.
    אחרי דרך מסויימת אני אחכה מאחורי בול עץ כדי לעשות לו "בו".
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: דור
    כן, תיקנתי והנה קישור חדש לסיפור

דור- אתם לוקחים את הפירות, ומתכוונים ללכת, אך לפתע שומעים קול שאומר "תחזירו את הפירות, או שתחטפו!!". הקול בא מהעץ.
    "מי זה? מה הבעיה?" אצעק בחזרה ואלך כמה צעדים אחורה ואלחש למגאבי: "תתכונן לכל מקרה."

3. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    חברים יקרים, אני רוצה שלפני שתגיבו במשחק, תקראו את הסיפור הרשמי של המשחק(מבוסס על המשחק) ותגיבו מה אתם חושבים:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    דילן- "אז כדאי לכם לפחד..." אומרים היצורים. לפתע, אחד מכם שורט אותך בפנים בחזקה. השני שורט את חברך, צ'ימצ'אר, שמתעצבן ושורט את מאנקי בחזרה.
    תוך רגעים ספורים שניהם נפצעים בפניהם, ועומדים להתעלף. אך ברגע האחרון, צ'ימצ'אר דוחף את מאנקי על עץ, ונשאר עומד על רגליו. המאנקי לעומת זאת, נתקע בעץ ונפל, מעולף.
    "אתם תשלמו על זה ביוקר!" אומר המאנקי השני.

נירו- קודם תגיד למאה, אחרי זה תדבר איתי
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "אני אומרת שבסדר," אומרת ליירה, "נקבל את המשימה ונעשה אותה מחר!".
    "אם כך," אומר גאלפין ותולש דף מלוח המודעות, "המשימה שלכם היא ללכת למאורת הדיגלט ולהביא משם... אוי לא." גאלפין מפסיק את הדיבור.
    "מה קרה?" שואלת ליירה.
    "תצטרכו להביא משם ביצת דיגלט. ואם הדיגלט ששם יגלו שלקחתם ביצה... אתם די גמורים."

גלעד- זנב ברזל? ברצינות? המילה "יכולת" לא אומרת לך שום דבר?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "נכון, בנות קודם" אומר צ'ארמנדר בחיוך ודוחף אותך אל מחוץ לעץ.
    אתה מתגלגל, ועוצר לאחר כמה שניות. צ'ארמנדר עומד מולך וצוחק בקול רם.
    "עכשיו," הוא אומר, "הגיע הזמן שנתחיל ללכת!"

דור- אופס התבלבלתי
    ~~~~~~~~~
    שניכם יוצאים מהעץ דרך הצינור שממנו נכנסתם, ואתם נוחתים ביער. אתם מסתובבים קצת ביער, ולפתע מבחינים בעץ גדול ומלא פירות כחולים ועסיסיים.

גל- "אני לא חושב שהוא מעוניין דווקא בביצה..." אומר מאשין תוך שהוא רועד, "הוא מעוניין בנו!"
    היצור הגדול שואג בקול, ומנסה לנשוך את ראלטס, אך הוא קופץ למעלה ומצליח להתחמק מהנשיכה.
    "גל!" צועק מאשין, "אתה חייב לירות עליו עלים מגבך! מהר!"
    אתה יורה עלים מגבך, והם פוגעים באירודקטיל בחזקה. אירודקטיל מנענע את ראשו לצדדים, ועולה למעלה, לשמיים.
    לפתע, הוא צולל למעלה, כשמפיו פורץ גל של אש.
    "אמא!!" קורא מאשין בפחד.

יאיר- אתה עולה על הפנינה, ומתכונן לקפיצה.
    ספוינק מכווץ את הקפיץ שלו עוד ועוד, עד שהוא כבר לא יכול יותר. הוא מזנק למעלה, ועוזב אותך. אתה עף גבוה מאוד, ואתה כבר יותר גבוה מהאירודקטיל.
    "עכשיו תנווט באוויר!" צועק אליך ספוינק מלמטה, "כך תגיע לאירודקטיל!"
    אני מנסה לנווט ולחבוט בכל הכח בארודקטיל...
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

4. היכל התהילה
    בולט- "רק שלא תשכחו," אומר טאפיג, "הר הגעש נמצא מזרחית מהעץ!!"
    שניכם יוצאים מהעץ, ומתחילים להתקדם לכיוון מזרח. אתם רואים מרחוק הר גדול, שמפסגתו יוצא עשן אפור וסמיך.
    "המקום הזה גורם לי להשתין במכנסיים..." אומר פאניק, "מזל שאין לי כאלו." הוא צוחק בקול רם.
    אתם ממשיכים להתקדם, ועומדים כעט לפני הר הגעש.
    "טוב.." אפהק "איפה הציפורים המכוערות האלו?"
    "תזכיר לי מה אנחנו אמורים לעשות כאן?" אגחך.

5. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    נירו- אתה מרגיש שאתה עומד להירדם, וצונח על המיטה. אתה כמעט נרדם, וברגע האחרון בו אתה ער, אתה שם לב שליירה כורכת את גפניה סביבך. אתה נרדם.
    אתה קם בבוקר, ורואה שאתה מחבק את ליירה. היא ישנה עליך כמו תינוקת.
    למעלה, אייס גם יישן בשקט, אתה שומע את הנשימות הקטנות שלו.
    אתה שומע מבחוץ ציוץ של כמה ציפורים, ומבין מתוך זה שהשעה ממש מוקדמת.
    אני מפהק פיהוק ארוך, ומשפשף את העניים. אני מוריד ממני את ליירה בעדינות, וקם מהמיטה. אני מלטף את הראש של אייס, ויוצא לטיול בוקר קטן כדי לראות את הסביבה הקרובה של היער, ולפגוש כמה פוקימונים.

6. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    דילן- "אז כדאי לכם לפחד..." אומרים היצורים. לפתע, אחד מכם שורט אותך בפנים בחזקה. השני שורט את חברך, צ'ימצ'אר, שמתעצבן ושורט את מאנקי בחזרה.
    תוך רגעים ספורים שניהם נפצעים בפניהם, ועומדים להתעלף. אך ברגע האחרון, צ'ימצ'אר דוחף את מאנקי על עץ, ונשאר עומד על רגליו. המאנקי לעומת זאת, נתקע בעץ ונפל, מעולף.
    "אתם תשלמו על זה ביוקר!" אומר המאנקי השני.
    "אתה לא ממש בעמדת איומים חבר !!!" (מעכשיו אני כל הזמן יגיד "חבר"...) ואני רץ ומנסה לנגוח במאנקי...

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    אחים תדרגו את המ"ת על 5 כוכבים סבבה? :d
    ועלה לי רעיון אדיר; אני אעשה לכם דברים לפי רמת התגובות שלכם. למשל אם מישהו יכתוב לי תגובה של חצי שורה מסיבה לא מוצדקת, אני יעשה לו דווקא שהוא יפשל. אך אם הוא ישקיע בתגובה שלו, הוא יצליח(לפחות בדרך כלל)! מה אתם אומרים על זה?
    ~~~~~~~

נירו- אתה מלטף את ראשו של אייס, והוא לפתע מתעורר. נראה שהוא רוצה לצאת איתך לטיול. "אררר! ארר!" הוא קורא אליך בשמחה, וקופץ על גבך. מכיוון שאתה כבר עירני, הלהבה שלך דלוקה בעצמה מלאה, אך אייס לא נשרף.

בולט- "הציפורים המכוערות האלה נמצאות למעלה" אומר פאניק, "בפסגה."
    "אל תשחק איתי משחקים," הוא אומר אחרי שאתה שואל מה אמורים לעשות כאן, "המקום הזה גורם לי לצמרמורת... וחסר לך שהציפורים המכוערות האלה ישמעו שהם מכוערות. צריך לזוז, לא?" הוא שואל. אתה שם לב שהוא ממש מפחד, מה שלא אופייני לפוקימון רוח.

יאיר- אתה מטה את גופך לכיוון האירודקטיל, וצולל ישר לעברו. האירודקטיל לא שם לב אליך. אתה ממשיך, וחובט בו. האירודקטיל מתעצבן, ותופס אותך ברגליו. אתה מבחין במגאבי, שאומר לך "כל הכבוד, עכשיו בכלל אנחנו אבודים!"

דור- "הבעיה היא," נשמע שוב הקול, "שאתם משיגי גבול!".
    לפתע, שני יצורים שעירים בעלי זוגות ידים ורגלים, אזנים מחודדות וחוטם קטן נוחתים על האדמה, וקוראים בכעס "תן למאנקי את הפירות, או שמאנקי יחסלו אותך..."

גלעד- טוב, זה בהחלט נכון.
    ~~~~~~~~
    אתה מחפש הר שחור עם עשן יוצא ממנו, אבל כל מה שאתה רואה זה הר חום שיוצא עשן ממנו(כמה חבל). צ'ארמנדר אומר לך "תאכל אבק!" ורץ במהירות(כמה מהר שיצור כמוהו יכול) לעבר ההר. אבל נראה שהפער בניכם לא גדול.

דילן- אתה נוגח במאנקי בחזקה, וגם הוא מתעלף.
    "כמה שהם קשוחים, הם ממש חלשלושים" אומר לך צ'ימצ'אר, "כדאי שנלך, לפני שהם יתעוררו!!"

עמית- אתה קץ אל הציפור, ואתה שם לב שמתוך רפלקס הכנפיים שלך מתחילות לרטוט ולזוז מצד לצד. לפתע, במשק כנפיים, אתה ממריא למעלה. אתה לא מצליח לשלוט בכיוון התעופה שלך, ונתקע בעץ. ארון צועק אליך "תעזור לי! הכבשה הזאת מחשמלת אות--ואהההההה!!!".
    נערך לאחרונה על ידי Master Po, 10-20-2011 בשעה 08:37 PM
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    אחים תדרגו את המ"ת על 5 כוכבים סבבה? :d
    ועלה לי רעיון אדיר; אני אעשה לכם דברים לפי רמת התגובות שלכם. למשל אם מישהו יכתוב לי תגובה של חצי שורה מסיבה לא מוצדקת, אני יעשה לו דווקא שהוא יפשל. אך אם הוא ישקיע בתגובה שלו, הוא יצליח(לפחות בדרך כלל)! מה אתם אומרים על זה?
    ~~~~~~~

נירו- אתה מלטף את ראשו של אייס, והוא לפתע מתעורר. נראה שהוא רוצה לצאת איתך לטיול. "אררר! ארר!" הוא קורא אליך בשמחה, וקופץ על גבך. מכיוון שאתה כבר עירני, הלהבה שלך דלוקה בעצמה מלאה, אך אייס לא נשרף.

"אל תשחק איתי משחקים," הוא אומר אחרי שאתה שואל מה אמורים לעשות כאן, "המקום הזה גורם לי לצמרמורת... וחסר לך שהציפורים המכוערות האלה ישמעו שהם מכוערות. צריך לזוז, לא?" הוא שואל. אתה שם לב שהוא ממש מפחד, מה שלא אופייני לפוקימון רוח.

יאיר- אתה מטה את גופך לכיוון האירודקטיל, וצולל ישר לעברו. האירודקטיל לא שם לב אליך. אתה ממשיך, וחובט בו. האירודקטיל מתעצבן, ותופס אותך ברגליו. אתה מבחין במגאבי, שאומר לך "כל הכבוד, עכשיו בכלל אנחנו אבודים!"

לפתע, שני יצורים שעירים בעלי זוגות ידים ורגלים, אזנים מחודדות וחוטם קטן נוחתים על האדמה, וקוראים בכעס "תן למאנקי את הפירות, או שמאנקי יחסלו אותך..."

~~~~~~~~
    אתה מחפש הר שחור עם עשן יוצא ממנו, אבל כל מה שאתה רואה זה הר חום שיוצא עשן ממנו(כמה חבל). צ'ארמנדר אומר לך "תאכל אבק!" ורץ במהירות(כמה מהר שיצור כמוהו יכול) לעבר ההר. אבל נראה שהפער בניכם לא גדול.

דילן- אתה נוגח במאנקי בחזקה, וגם הוא מתעלף.
    "כמה שהם קשוחים, הם ממש חלשלושים" אומר לך צ'ימצ'אר, "כדאי שנלך, לפני שהם יתעוררו!!"

עמית- אתה קץ אל הציפור, ואתה שם לב שמתוך רפלקס הכנפיים שלך מתחילות לרטוט ולזוז מצד לצד. לפתע, במשק כנפיים, אתה ממריא למעלה. אתה לא מצליח לשלוט בכיוון התעופה שלך, ונתקע בעץ. ארון צועק אליך "תעזור לי! הכבשה הזאת מחשמלת אות--ואהההההה!!!".
    זה טאפיג לא מגבי..."תגיד תודה ניסיתי להציל אותך!!!" אני אצאק אליו ויצעק "הצילו"...
    חולללללה על קומבסקין!!!

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    "ארון!" אומר ואנסה לעוף אל הכבשה ולנקר אותה בתקוו שאצליח לשלוט בכיוון התעופה שלי.
    NYO HO HO BITCH

10. היכל התהילה
    "חה! אל תגיד לי שאתה מפחד!" אתגרה בו ואחפש עצי ליצ'י, כשאמצא אגיד "האחרון שמגיע הוא חביתה מעוכה!" וארוץ לעצים.

11. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ~~~~~~~~
    אני לפתע מחייך בערמומיות כי עולה לי רעיון.
    ברגע אחד אני מתעקב ואז עוצר כשאני מכוון את הזנב שלי שיכשיל את צ'ארמנדר בדרך ויפיל אותו.
    אני מגחך אליו "לא לימדו אותך שמסוכן לרוץ ככה?" ומתחיל לרוץ שוב בשאי המהירות ובתקווה לבצע את התעלול שלי הפעם.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    "נראה שהסתבכנו קצת..." אלחש למגאבי ואסתכל על המאנקי שמולי. "אין בעיה... אנחנו נחסל אותם! אני מקווה..." אומר ואת סוף המשפט אמלמל. "אוקיי מגאבי, זו התכנית: אני ארוץ לכיוון מאנקי אחד ואתה לשני ובזמן הריצה, אני אושיט אליך את עלי הגפן שלי ואתה תשתמש בלהבות שאתה מוציא מפיך ותשרוף אותם, ואז נקשור בעזרתם את שני המאנקי אחד לשני ואז הם גם יפגעו וגם יהיו קשורים. אם לא נצליח או שהם ימלטו מהקשר, פשוט תשתמש בגחלת שלך ותפגע באחד ואני אשתמש בעלי הגפן שלי ואצליף בשני." אלחש למגאבי בזריזות ואקווה שעלי הגפן שלי לא ישרפו כליל מהגחלת שלו.

13. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    גלעד- תגיב מחדש, הוא לפניך ולא מאחוריך

בולט- אתה מחפש במקום עצי ליצ'י, ואתה רואה שפאניק מנענע את ראשו מצד לצד כמתעשט, והוא עוזר לך לחפש.
    נראה שהמאמצים עלו בתוהו, מכיוון שלא מצאתם שום דבר.
    "אתה יודע שיש ליצ'י רק למעלה, לא?" נשמע קול.
    מאחוריכם, עומד יצור זוחל ונוזלי, שדומה לחשופית.
    "הליצ'י נמצא למעלה, בפסגת ההר, אבל תיזהרו, שלא יאכלו אתכם."

עמית- אתה מנסה לשלוט במעופך, אך המאמצים עולים בתוהו.
    אתה מטה את גופך לצד, אך במקום לפנות, גופך מסתחרר ללא הרף, ואתה נתקע במשהו פרוותי. אתה מסתכל, ורואה שאתה קבור בתוך הפרווה של הכבשה המעוצבנת.
    "אני בא לחלץ אותך!" קורא ארון, נותן כאפה עסיסית לכבשה המעוצבנת, ועולה על פרוותה. הוא שולף אותך מהפרווה, וקורא "תעשה משהו, לפני שהיא תמחץ אותנו!!"

יאיר- אוף אני כל הזמן מתבלבל
    ~~~~~~~~
    "אמרתי כל הכבוד, לא מספיק?" אומר טאפיג. הוא נראה מתוסכל.
    "הצילו!!" שניכם קוראים.
    לפתע, אתה שם לב לדמות שחורה שעולה למעלה במהירות. לפתע, הדמות מתבהרת, ואתה רואה את ספוינק עומד לפניך.
    לפתע, הפנינה שעל ראשו זוהרת בצבע תכלת, וקרן תכולה וקפואה נורית ממנה.
    הקרן מקפיאה את האירודקטיל, וגם אתכם. אתה נופל יחד עם טאפיג ואירודקטיל, ונוחת על האדמה. הקרח נשבר, ואתה חופשי עכשיו.
    "אירווו..." קורא האירודקטיל התשוש.
    "שמחתי לעזור" אומר לך ספוינק, והולך מהמקום. "קיבלתי את הליצ'י שלי מאירודקטיל שהפיל אותו מהאוויר!!" הוא קורא לפני שהוא נעלם מטווח הראייה שלך.
    "תודה לך" אומר טאפיג, "בכל זאת ניסית לעזור...".
    "אירו..." אתה שומע את האירודקטיל התשוש, נראה שהוא חטף כוויה רצינית מהקיפאון.

דור- אתה מתחיל לדבר, אך לפתע המאנקי קוטעים אותך בכאפה מצלצלת, שמסחררת אותך. אתה נופל על הישבן, והמאנקי קוראים ביחד "אל תתעסק איתנו ואל תתכנן אסטרטגיות, תן את הפירות עכשיו! או שלא יהיה נעים..."
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    גלעד- תגיב מחדש, הוא לפניך ולא מאחוריך

בולט- אתה מחפש במקום עצי ליצ'י, ואתה רואה שפאניק מנענע את ראשו מצד לצד כמתעשט, והוא עוזר לך לחפש.
    נראה שהמאמצים עלו בתוהו, מכיוון שלא מצאתם שום דבר.
    "אתה יודע שיש ליצ'י רק למעלה, לא?" נשמע קול.
    מאחוריכם, עומד יצור זוחל ונוזלי, שדומה לחשופית.
    "הליצ'י נמצא למעלה, בפסגת ההר, אבל תיזהרו, שלא יאכלו אתכם."

עמית- אתה מנסה לשלוט במעופך, אך המאמצים עולים בתוהו.
    אתה מטה את גופך לצד, אך במקום לפנות, גופך מסתחרר ללא הרף, ואתה נתקע במשהו פרוותי. אתה מסתכל, ורואה שאתה קבור בתוך הפרווה של הכבשה המעוצבנת.
    "אני בא לחלץ אותך!" קורא ארון, נותן כאפה עסיסית לכבשה המעוצבנת, ועולה על פרוותה. הוא שולף אותך מהפרווה, וקורא "תעשה משהו, לפני שהיא תמחץ אותנו!!"

יאיר- אוף אני כל הזמן מתבלבל
    ~~~~~~~~
    "אמרתי כל הכבוד, לא מספיק?" אומר טאפיג. הוא נראה מתוסכל.
    "הצילו!!" שניכם קוראים.
    לפתע, אתה שם לב לדמות שחורה שעולה למעלה במהירות. לפתע, הדמות מתבהרת, ואתה רואה את ספוינק עומד לפניך.
    לפתע, הפנינה שעל ראשו זוהרת בצבע תכלת, וקרן תכולה וקפואה נורית ממנה.
    הקרן מקפיאה את האירודקטיל, וגם אתכם. אתה נופל יחד עם טאפיג ואירודקטיל, ונוחת על האדמה. הקרח נשבר, ואתה חופשי עכשיו.
    "אירווו..." קורא האירודקטיל התשוש.
    "שמחתי לעזור" אומר לך ספוינק, והולך מהמקום. "קיבלתי את הליצ'י שלי מאירודקטיל שהפיל אותו מהאוויר!!" הוא קורא לפני שהוא נעלם מטווח הראייה שלך.
    "תודה לך" אומר טאפיג, "בכל זאת ניסית לעזור...".
    "אירו..." אתה שומע את האירודקטיל התשוש, נראה שהוא חטף כוויה רצינית מהקיפאון.

דור- אתה מתחיל לדבר, אך לפתע המאנקי קוטעים אותך בכאפה מצלצלת, שמסחררת אותך. אתה נופל על הישבן, והמאנקי קוראים ביחד "אל תתעסק איתנו ואל תתכנן אסטרטגיות, תן את הפירות עכשיו! או שלא יהיה נעים..."
    "חכה!" אני יצעק לו "אתה רוצה להצטרף לצוות שלנו?" אני ישאל אותו...
    חולללללה על קומבסקין!!!

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

15. משתמש מנוסה
    "אין שום בעיה..." אומר להם, אניח את הפירות לידם ואלך קצת אחורה. לאחר מכן אפתיע אותם בזמן שיקחו את הפירות ואצליף בהם עם עלי הגפן שלי ואומר למגאבי: "קדימה, אנחנו יכולים לחסל אותם!" ומיד ארוץ אליהם ואשתמש בעלי הגפן גם בשביל לתקוף וגם בשביל להגן על עצמי מהם.

עמוד 28 מתוך 34 ראשוןראשון ... 182627282930 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •