"כנראה" אני אומר וצוחק יחד איתה. אני מתמתח לאחור ונשכב על הגב שלי. אני מסתכל למעלה לשיים, בחיפוש אחר כוכבים שעדיין נראים בשעות הבוקר המוקדמות. אני מתבונן בכוכבים/עננים אם אין כוכבים, ומחפש צורות מיוחדות בעננים.אחרי שאני מנמנם קצת, אני קם ואומר "מה את אומרת, נלך למשימה?"
'רק רגע...' אני חושב "אייס די קטן, והוא מסתכן בלהיות איתנו במשימה. מה דעתך, נשאיר אותו בבית עם מישהו שיישמור עליו, או שניקח אותו איתנו?" אני אומר ומביע את חששותי בקול
נירו- "אני אומרת שניקח אותו איתנו" אומרת ליירה, "אם נתרץ שזה מסוכן, המשימות הרי נעשות יותר ויותר מסוכנות אם לא שמת לב, וחייבים לחזק אותו, אחרת לא נוכל לאמן אותו יותר.". היא מרימה את אייס על גבה, וקוראת "בוא מאמי, צריך לצאת".
~~~~~~~~~~
היא דיברה אליך כשהיא אמרה "מאמי".
דילן- גאלפין מסתכל עליך במבט מבאס, וקורא בקול "צא החוצה".
לפתע, יצור קטן וחמוד, צהבהב עם אזנים בצורת משולש בצבעי שחור לבן, לחיים אדומות ועיניים קטנטנות, יוצא מתוך דלת קטנה. היצור נראה כמעט בדיוק כמוך. הוא אומר בקול צייצני "שלום, אני פיצ'ו! וואו, הבאתם לי פרי כחול? תודה! הפרי הזה יעזור לאמא שלי החולה להבריא!". היצור הקטן לוקח ממך את הפרי, ורץ אל הדלת, אך לפני שנכנס אל הדלת "אוי! כמעט שחכת!" הוא רץ אליך ומושיט לך כרטיס קטן, עליו רשום "5 נקודות אהדה כאות להשלמת משימה". הוא רץ אל הדלת ונעלם.
"את הכרטיס תביאו בבקשה אלי" אומר היצור הירוק.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
נירו- אתה מתחיל לרוץ, אך רואה שליירה עומדת במקום, כשהיא מבולבלת. "איך בדיוק מגיעים למערת הדיגלט?" היא שואלת.
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אחשמל את הסלאגמה ואז אעשה פרצוף דרמטי כמו המרמיטה כדי להפחיד אותו Xdבולט- אתם עולים למעלה תוך ששניכם מתגלגלים מצחוק, ולפתע אחד הסלאגמה מגיע אליכם וקורא "יא זבל!! עכשיו יש לי לבה נוזלית אפילו עוד יותר!!". הוא מתנפל על פאניק, שמרוב צחוק לא יכול להשיב מלחמה, והוא קורא "תעזור לי--חחחההההה!!!"
למה התגובה שלך כל כך תוקעת, הייתי אמור כבר להגיע להר הגעש (או לפחות יכול) בתגובה הזאת, או למשהו שהוא בעל משמעות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בטוח שהטיפוס לא יזיק לך" אני אומר לו ומתחיל להגביר את הקצב, אני רוצה כבר להגיע ללמעלה.
~~~~~~~~~;
דרך אגב, לפני התגובה האחרונה שלך (אחת לפני זאת) הייתי בטוח שאנחנו כבר למעלה.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יש לי כמה שאלות עליכם, בתגובה הבאה שלכם אני רוצה שתענו עליהם:
-רוצים רומן במשחק?
-רוצים יותר אקשן במשחק?
-רוצים אתגרים(שיכול להיות מאוד שתתעלפו בהם)?
-יש עוד דברים שאתם רוצים שאוסיף? אשפר? רעיונות מה לעשות במשחק(כמו למשל שהוספתי רשימת מקומות, דברים אירגוניים)?
אשמח אם תגידו לי~~~~~~~~
גלעד- חח רציתי שתגיד לו מה דעתך על המשפט שלו
~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להגביר את הקצב, ואתה כבר רואה את הפסגה במרחק לא רב.
לפתע, אתה שם לב ליצור בצבע לבה, נוזלי ודומה לחשופית, שאומר לך "שלום, אני סלאגמה, ואני לא מרשה לכם לעלות להר הגעש.". נראה שהוא אומר את זה בצורה תמימה ובלי להתלהב, כאילו לומר את זה זה דבר רגיל אצלו.
בולט- זה למור, לא מרמיטה
~~~~~~~
אתה מחשמל את הסלאגמה בחזקה, והוא לפתע... מתאדה.
"ווהו!!!" קורא פאניק, "זה היה גדול! ממש אידית אותו!!". הוא נותן כיף לפרסתך.
"עכשיו כדאי שנמשיך לעלות מהר, שלא ניתקל בעוד סלאגמות כאלו" אומר פאניק, ומתחיל לרחף לכיוון פסגת ההר. נראה שעכשיו היא קרובה מתמיד.
דור- "גם לנו נמאס ממך!" אומר המאנקי שכיוונת את הגפנים שלך אליו. הוא קופץ ומתחמק מהגפנים, ולפתע, קורע אותם עם שיניו. אתה מרגיש כאב עז שמפלח את ליבך. ראשך מסתחרר, ואתה עומד להתעלף. לפתע, אתה מרגיש נגיעה מאחורי הגב. הראייה שלך מתשטשת. אתה נופל ארצה, אבל עדיין בהכרה. אתה שם לב למגאבי, שקופץ בזעם על שני המאנקי, ושורט אותם בחזקה המון פעמים.
אתה מתעלף.
~~~
אתה פוקח את עיניך, אתה נמצא עדיין בבסיס העץ, אך המאנקי לא שם. מגאבי נוגע בך ואומר "אתה ער? הלו? יופי, אתה ער!". לידו נמצא גאלפין. הוא שופך עליך מים, ואתה מרגיש רענן ומלא חיים. אתה יכול עכשיו להתנהג כרגיל, חוץ מזה שגפניך התקווצו מאוד ונבלו, ותצטרך לחכות עוד קצת זמן לפני שיצמחו מחדש.
"הברחנו את המאנקי" אומר מגאבי, "והפירות אצלי."
נירו- אתה וליירה קוראים בקול אם מישהו יודע איך מגיעים, ולפתע שומעים רחש. הרחש מגיע מתוך האדמה. לפתע, יצור חמוד בצבע חול, שדומה לארמדיל, יוצא מהאדמה ואומר "אני יכול! אם תתנו לי פרי כחול, אשמח לעזור לכם!".
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
Wtf רומן?-יש עוד דברים שאתם רוצים שאוסיף? אשפר? רעיונות מה לעשות במשחק(כמו למשל שהוספתי רשימת מקומות, דברים אירגוניים)?
אשמח אם תגידו לי~~~~~~~~
גלעד- חח רציתי שתגיד לו מה דעתך על המשפט שלו
~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להגביר את הקצב, ואתה כבר רואה את הפסגה במרחק לא רב.
לפתע, אתה שם לב ליצור בצבע לבה, נוזלי ודומה לחשופית, שאומר לך "שלום, אני סלאגמה, ואני לא מרשה לכם לעלות להר הגעש.". נראה שהוא אומר את זה בצורה תמימה ובלי להתלהב, כאילו לומר את זה זה דבר רגיל אצלו.
בולט- זה למור, לא מרמיטה
~~~~~~~
אתה מחשמל את הסלאגמה בחזקה, והוא לפתע... מתאדה.
"ווהו!!!" קורא פאניק, "זה היה גדול! ממש אידית אותו!!". הוא נותן כיף לפרסתך.
"עכשיו כדאי שנמשיך לעלות מהר, שלא ניתקל בעוד סלאגמות כאלו" אומר פאניק, ומתחיל לרחף לכיוון פסגת ההר. נראה שעכשיו היא קרובה מתמיד.
דור- "גם לנו נמאס ממך!" אומר המאנקי שכיוונת את הגפנים שלך אליו. הוא קופץ ומתחמק מהגפנים, ולפתע, קורע אותם עם שיניו. אתה מרגיש כאב עז שמפלח את ליבך. ראשך מסתחרר, ואתה עומד להתעלף. לפתע, אתה מרגיש נגיעה מאחורי הגב. הראייה שלך מתשטשת. אתה נופל ארצה, אבל עדיין בהכרה. אתה שם לב למגאבי, שקופץ בזעם על שני המאנקי, ושורט אותם בחזקה המון פעמים.
---
ארוץ בעקבותיו, מה עוד יש לי לעשות? לחזור אחורה בריקוד הורה? Xd
---
וזה לא מרמיטה אבל ממש לא למור.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)