Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 34 ראשוןראשון ... 212930313233 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 510
  1. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    דילן- "נכון מאוד" אומר הגאלפין, "השגתם את הפירות?"
    "כן, הנה הם, (אני תונן לו אותם) מזל שזה אתה. לא הייתי רוצה שגוש נזלת יאכל את כל המפקדה, הי הי..."

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

2. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    בבסיס צוות פלאזמה, שעת ערב:
    "אני לא מאמין שהם הבריחו את הכבשה!!" קרא בחור גבוה בעל שיער ארוך וירקרק.
    "הפעם נייצר משהו יותר חזק..." קרא מדען שעמד לידו, "מצאתי פה מאובן של קאבוטו... אפשר להשתמש בזה."
    "אז קדימה, לעבודה!!!" קרא האיש המסתורי וצחק. הוא הסתכל על המאובן קם לחיים וגדל בקצב לא ייאמן, כשהוא הופך מפוקימון... למפלצת.
    "לאן נשלח אותו?" שאל המדען.
    "מאורת הדיגלט יכולה להיות מקום נחמד..." אמר האדם המסתורי, וצחק ברשעות.

~~~~~~~~~~~
    עדכון חדש- אני מוסיף עכשיו רשימת מקומות למשחק, בקרוב תוכלו לראות את זה איפה שכרגע מוצג "היער".
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

נירו- אייס מהנהן בשמחה, ואתה הולך להעיר את ליירה. אתה מנענע את הכתף שלה ברכות, והיא מתעוררת. היא נראית לך כמו מלאך. "בוקר טוב..." היא אומרת לך ומפהקת. "ישנת טוב?".
    אתם יוצאים החוצה לטיול קטן, וליירה אומרת "פה זה מקום מצוין להירגע, אפשר להישאר פה!".
    אתם מתיישבים ונחים, וליירה אומרת "כן, אני לא יודעת אם אייס צריך ללמוד לעוף עכשיו, אבל בוא ננסה לבדוק את זה".
    ליירה מותחת את גפניה, ותופסת את אייס. היא מרימה אותו לגובה, והוא מתחיל לעשות תנועות עם הכנפיים. "וואו!" שניכם קוראים בהתפעלות. ליירה עוזבת את הגפנים, ומיד אייס נופל על הקרקע, אך לא בוכה. במקום, הוא זוחל אליך ומתכרבל בין רגליך. "נראה שהוא עוד לא יכול לעוף..." אומרת ליירה וצוחקת.
    "כנראה" אני אומר וצוחק יחד איתה. אני מתמתח לאחור ונשכב על הגב שלי. אני מסתכל למעלה לשיים, בחיפוש אחר כוכבים שעדיין נראים בשעות הבוקר המוקדמות. אני מתבונן בכוכבים/עננים אם אין כוכבים, ומחפש צורות מיוחדות בעננים.אחרי שאני מנמנם קצת, אני קם ואומר "מה את אומרת, נלך למשימה?"
    'רק רגע...' אני חושב "אייס די קטן, והוא מסתכן בלהיות איתנו במשימה. מה דעתך, נשאיר אותו בבית עם מישהו שיישמור עליו, או שניקח אותו איתנו?" אני אומר ומביע את חששותי בקול

3. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    נירו- "אני אומרת שניקח אותו איתנו" אומרת ליירה, "אם נתרץ שזה מסוכן, המשימות הרי נעשות יותר ויותר מסוכנות אם לא שמת לב, וחייבים לחזק אותו, אחרת לא נוכל לאמן אותו יותר.". היא מרימה את אייס על גבה, וקוראת "בוא מאמי, צריך לצאת".
    ~~~~~~~~~~
    היא דיברה אליך כשהיא אמרה "מאמי".

דילן- גאלפין מסתכל עליך במבט מבאס, וקורא בקול "צא החוצה".
    לפתע, יצור קטן וחמוד, צהבהב עם אזנים בצורת משולש בצבעי שחור לבן, לחיים אדומות ועיניים קטנטנות, יוצא מתוך דלת קטנה. היצור נראה כמעט בדיוק כמוך. הוא אומר בקול צייצני "שלום, אני פיצ'ו! וואו, הבאתם לי פרי כחול? תודה! הפרי הזה יעזור לאמא שלי החולה להבריא!". היצור הקטן לוקח ממך את הפרי, ורץ אל הדלת, אך לפני שנכנס אל הדלת "אוי! כמעט שחכת!" הוא רץ אליך ומושיט לך כרטיס קטן, עליו רשום "5 נקודות אהדה כאות להשלמת משימה". הוא רץ אל הדלת ונעלם.
    "את הכרטיס תביאו בבקשה אלי" אומר היצור הירוק.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

4. הסבתא של הרגשות
    נירו- "אני אומרת שניקח אותו איתנו" אומרת ליירה, "אם נתרץ שזה מסוכן, המשימות הרי נעשות יותר ויותר מסוכנות אם לא שמת לב, וחייבים לחזק אותו, אחרת לא נוכל לאמן אותו יותר.". היא מרימה את אייס על גבה, וקוראת "בוא מאמי, צריך לצאת".
    ~~~~~~~~~~
    היא דיברה אליך כשהיא אמרה "מאמי".

לפתע, יצור קטן וחמוד, צהבהב עם אזנים בצורת משולש בצבעי שחור לבן, לחיים אדומות ועיניים קטנטנות, יוצא מתוך דלת קטנה. היצור נראה כמעט בדיוק כמוך. הוא אומר בקול צייצני "שלום, אני פיצ'ו! וואו, הבאתם לי פרי כחול? תודה! הפרי הזה יעזור לאמא שלי החולה להבריא!". היצור הקטן לוקח ממך את הפרי, ורץ אל הדלת, אך לפני שנכנס אל הדלת "אוי! כמעט שחכת!" הוא רץ אליך ומושיט לך כרטיס קטן, עליו רשום "5 נקודות אהדה כאות להשלמת משימה". הוא רץ אל הדלת ונעלם.
    "צודקת!" אני אומר. "עוד פעם נכון, צריך לצאת לדרך עם אנחנו רוצים להגיע בזמן למערה. אם יהיה לנו מזל, נוכל לצרף חבר חדש לצוות!" 'אני מקווה שאייס יהיה בסדר...' אני חושב ומקווה, ואז אנירץ ואומר "בואי ליירה!"

5. משתמש מנוסה
    נירו- אתה מתחיל לרוץ, אך רואה שליירה עומדת במקום, כשהיא מבולבלת. "איך בדיוק מגיעים למערת הדיגלט?" היא שואלת.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

6. הסבתא של הרגשות
    נירו- אתה מתחיל לרוץ, אך רואה שליירה עומדת במקום, כשהיא מבולבלת. "איך בדיוק מגיעים למערת הדיגלט?" היא שואלת.
    לא שמתי לב שאני לא יודע >< אני באמת עושה לפני שאני חושב ><
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צודקת" אני אומר. 'באמת איך?' אני מחפש פוקימון בסביבה כדי לשאול אותו אם הוא יכול להראות לנו את הדרך למערת הדיגלט.

7. משתמש מנוסה
    שם: דור
    דור- "בהחלט נחסל אותם" אומר מגאבי ומתחיל להפגיז אותם במטח גיצים. אתה מצליף בהם עם גפניך, והם נסוגים מהמקום. "יופי!" אומר מגאבי, "סוף סוף נפטרנ--ואהה!" קוראים שניכם. המאנקי דוחפים אתכם ואתם נופלים אל תוך גזע העץ. אתם נוחתים בבסיס העץ, וכך גם המאנקי. הם מתחילים לזרוע הרס במקום.
    "אוי לא! חייבים לעצור אותם!" אומר למגאבי, ארוץ אל שני המאנקי ואנסה לדחוף אותם אל מחוץ לעץ ואז אפגע בהם שוב עם עלי הגפן שלי ואצעק: "נמאס לי מכם!".

8. היכל התהילה
    בולט- אתם עולים למעלה תוך ששניכם מתגלגלים מצחוק, ולפתע אחד הסלאגמה מגיע אליכם וקורא "יא זבל!! עכשיו יש לי לבה נוזלית אפילו עוד יותר!!". הוא מתנפל על פאניק, שמרוב צחוק לא יכול להשיב מלחמה, והוא קורא "תעזור לי--חחחההההה!!!"
    אחשמל את הסלאגמה ואז אעשה פרצוף דרמטי כמו המרמיטה כדי להפחיד אותו Xd

9. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד- "אתה תמיד ציני בזמנים הכי לא נכונים..." אומר צ'ארמנדר. הוא נראה ממש פוחד, אך מצד שני מתרגש. "אני לא בטוח אם לקפוץ אל תוך הלבה באמת יעזור לי או יזיק לי..." הוא אומר, ומתחיל לטפס יחד איתך.
    למה התגובה שלך כל כך תוקעת, הייתי אמור כבר להגיע להר הגעש (או לפחות יכול) בתגובה הזאת, או למשהו שהוא בעל משמעות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בטוח שהטיפוס לא יזיק לך" אני אומר לו ומתחיל להגביר את הקצב, אני רוצה כבר להגיע ללמעלה.
    ~~~~~~~~~;
    דרך אגב, לפני התגובה האחרונה שלך (אחת לפני זאת) הייתי בטוח שאנחנו כבר למעלה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    יש לי כמה שאלות עליכם, בתגובה הבאה שלכם אני רוצה שתענו עליהם:

-רוצים רומן במשחק?
    -רוצים יותר אקשן במשחק?
    -רוצים אתגרים(שיכול להיות מאוד שתתעלפו בהם)?
    -יש עוד דברים שאתם רוצים שאוסיף? אשפר? רעיונות מה לעשות במשחק(כמו למשל שהוספתי רשימת מקומות, דברים אירגוניים)?
    אשמח אם תגידו לי
    ~~~~~~~~

גלעד- חח רציתי שתגיד לו מה דעתך על המשפט שלו
    ~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל להגביר את הקצב, ואתה כבר רואה את הפסגה במרחק לא רב.
    לפתע, אתה שם לב ליצור בצבע לבה, נוזלי ודומה לחשופית, שאומר לך "שלום, אני סלאגמה, ואני לא מרשה לכם לעלות להר הגעש.". נראה שהוא אומר את זה בצורה תמימה ובלי להתלהב, כאילו לומר את זה זה דבר רגיל אצלו.

בולט- זה למור, לא מרמיטה
    ~~~~~~~
    אתה מחשמל את הסלאגמה בחזקה, והוא לפתע... מתאדה.
    "ווהו!!!" קורא פאניק, "זה היה גדול! ממש אידית אותו!!". הוא נותן כיף לפרסתך.
    "עכשיו כדאי שנמשיך לעלות מהר, שלא ניתקל בעוד סלאגמות כאלו" אומר פאניק, ומתחיל לרחף לכיוון פסגת ההר. נראה שעכשיו היא קרובה מתמיד.

דור- "גם לנו נמאס ממך!" אומר המאנקי שכיוונת את הגפנים שלך אליו. הוא קופץ ומתחמק מהגפנים, ולפתע, קורע אותם עם שיניו. אתה מרגיש כאב עז שמפלח את ליבך. ראשך מסתחרר, ואתה עומד להתעלף. לפתע, אתה מרגיש נגיעה מאחורי הגב. הראייה שלך מתשטשת. אתה נופל ארצה, אבל עדיין בהכרה. אתה שם לב למגאבי, שקופץ בזעם על שני המאנקי, ושורט אותם בחזקה המון פעמים.
    אתה מתעלף.
    ~~~
    אתה פוקח את עיניך, אתה נמצא עדיין בבסיס העץ, אך המאנקי לא שם. מגאבי נוגע בך ואומר "אתה ער? הלו? יופי, אתה ער!". לידו נמצא גאלפין. הוא שופך עליך מים, ואתה מרגיש רענן ומלא חיים. אתה יכול עכשיו להתנהג כרגיל, חוץ מזה שגפניך התקווצו מאוד ונבלו, ותצטרך לחכות עוד קצת זמן לפני שיצמחו מחדש.
    "הברחנו את המאנקי" אומר מגאבי, "והפירות אצלי."

נירו- אתה וליירה קוראים בקול אם מישהו יודע איך מגיעים, ולפתע שומעים רחש. הרחש מגיע מתוך האדמה. לפתע, יצור חמוד בצבע חול, שדומה לארמדיל, יוצא מהאדמה ואומר "אני יכול! אם תתנו לי פרי כחול, אשמח לעזור לכם!".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    "אין בעדמה !" אני צועק לפיצ'ו. "מזה הכרטיסים האלה ? ומזה נקודות אהדה ?" אני מתסכל במבט שואל אל גאלפין.

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

12. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

גל- "אני לא חושב שהוא מעוניין דווקא בביצה..." אומר מאשין תוך שהוא רועד, "הוא מעוניין בנו!"
    היצור הגדול שואג בקול, ומנסה לנשוך את ראלטס, אך הוא קופץ למעלה ומצליח להתחמק מהנשיכה.
    "גל!" צועק מאשין, "אתה חייב לירות עליו עלים מגבך! מהר!"
    אתה יורה עלים מגבך, והם פוגעים באירודקטיל בחזקה. אירודקטיל מנענע את ראשו לצדדים, ועולה למעלה, לשמיים.
    לפתע, הוא צולל למעלה, כשמפיו פורץ גל של אש.
    "אמא!!" קורא מאשין בפחד.
    'אני פוקימון עם עלה על הראש למען השם' אחשוב לעצמי ואנסה להגן על מאשין בגופי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מצטער שלא הגבתי פשוט הייתי באילת וכנראה שחכתי להתנתק.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

13. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)

-רוצים רומן במשחק? לא כל כך קריטי.
    -רוצים יותר אקשן במשחק? רק התחלנו, אני מצפה שיהיה יותר אקשן בהמשך כשזה יתבסס.
    -רוצים אתגרים(שיכול להיות מאוד שתתעלפו בהם)? מה שווה משחק של פוקימון אם אתה לא יכול להפסיד בו אם אתה לא מספיק חזק או שאתה לא מספיק טוב.
    -יש עוד דברים שאתם רוצים שאוסיף? אשפר? רעיונות מה לעשות במשחק(כמו למשל שהוספתי רשימת מקומות, דברים אירגוניים)? לא יודע...
    אשמח אם תגידו לי
    ~~~~~~~~

~~~~~~~~~~
    לפתע, אתה שם לב ליצור בצבע לבה, נוזלי ודומה לחשופית, שאומר לך "שלום, אני סלאגמה, ואני לא מרשה לכם לעלות להר הגעש.". נראה שהוא אומר את זה בצורה תמימה ובלי להתלהב, כאילו לומר את זה זה דבר רגיל אצלו.
    הייתי עושה את זה גם אם הייתי מגיע באותו קטע אל הר הגעש, (כאילו דה) אין לי מושג למה שמתי שם את הפרצוף הזה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "באמת?" אני שואל אותו בתמיהה ולפתע כבר לא נמצא מולו, אלה מאחוריו עוקף אותו "מי נתן לך את הסמכוך לא להרשות לנו?"
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

14. היכל התהילה
    -יש עוד דברים שאתם רוצים שאוסיף? אשפר? רעיונות מה לעשות במשחק(כמו למשל שהוספתי רשימת מקומות, דברים אירגוניים)?
    אשמח אם תגידו לי~~~~~~~~

~~~~~~~~~~

בולט- זה למור, לא מרמיטה
    ~~~~~~~
    אתה מחשמל את הסלאגמה בחזקה, והוא לפתע... מתאדה.
    "ווהו!!!" קורא פאניק, "זה היה גדול! ממש אידית אותו!!". הוא נותן כיף לפרסתך.
    "עכשיו כדאי שנמשיך לעלות מהר, שלא ניתקל בעוד סלאגמות כאלו" אומר פאניק, ומתחיל לרחף לכיוון פסגת ההר. נראה שעכשיו היא קרובה מתמיד.

דור- "גם לנו נמאס ממך!" אומר המאנקי שכיוונת את הגפנים שלך אליו. הוא קופץ ומתחמק מהגפנים, ולפתע, קורע אותם עם שיניו. אתה מרגיש כאב עז שמפלח את ליבך. ראשך מסתחרר, ואתה עומד להתעלף. לפתע, אתה מרגיש נגיעה מאחורי הגב. הראייה שלך מתשטשת. אתה נופל ארצה, אבל עדיין בהכרה. אתה שם לב למגאבי, שקופץ בזעם על שני המאנקי, ושורט אותם בחזקה המון פעמים.
    Wtf רומן?
    ---
    ארוץ בעקבותיו, מה עוד יש לי לעשות? לחזור אחורה בריקוד הורה? Xd
    ---
    וזה לא מרמיטה אבל ממש לא למור.

15. הסבתא של הרגשות

-רוצים רומן במשחק? כן!
    -רוצים יותר אקשן במשחק? כן!
    -רוצים אתגרים(שיכול להיות מאוד שתתעלפו בהם)? לפעמים!
    -יש עוד דברים שאתם רוצים שאוסיף? אשפר? רעיונות מה לעשות במשחק(כמו למשל שהוספתי רשימת מקומות, דברים אירגוניים)? לא צריך להוסיף כלום, המשחק מושלם לדעתי!
    אשמח אם תגידו לי
    ~~~~~~~~

נירו- אתה וליירה קוראים בקול אם מישהו יודע איך מגיעים, ולפתע שומעים רחש. הרחש מגיע מתוך האדמה. לפתע, יצור חמוד בצבע חול, שדומה לארמדיל, יוצא מהאדמה ואומר "אני יכול! אם תתנו לי פרי כחול, אשמח לעזור לכם!".
    כתבתי את התשובות בתוך הציטוט
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב ניצחנו אותם פעם אחת, ננצח אותם שוב, אני צודק ליירה?" אני אומר. "כשאני אומר אותם אני מתכוון למאנקי" אני מסביר את עצמי. אני מחפש פרי כחול על אחד העצים מסביב.

עמוד 31 מתוך 34 ראשוןראשון ... 212930313233 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •