גלעד- "אתה תמיד ציני בזמנים הכי לא נכונים..." אומר צ'ארמנדר. הוא נראה ממש פוחד, אך מצד שני מתרגש. "אני לא בטוח אם
לקפוץ אל תוך הלבה באמת יעזור לי או יזיק לי..." הוא אומר, ומתחיל לטפס יחד איתך.
דור- "בהחלט נחסל אותם" אומר מגאבי ומתחיל להפגיז אותם במטח גיצים. אתה מצליף בהם עם גפניך, והם נסוגים מהמקום. "יופי!" אומר מגאבי, "סוף סוף נפטרנ--ואהה!" קוראים שניכם. המאנקי דוחפים אתכם ואתם נופלים אל תוך גזע העץ. אתם נוחתים בבסיס העץ, וכך גם המאנקי. הם מתחילים לזרו הרס במקום.
דילן- אתה קורא בקול, אבל אף אחד לא עונה. הדבר היחיד בבסיס חוץ מכם ומלוח המודעות זה גש נזלת ירוק.
אתה קופץ על אחד המאנקים, אך הוא מסתובב ומתקיל אותך. אתה נופל, והוא שורט אותך בפניך.
בולט- "צודק!" אומר פאניק. הוא מסתכל על חבורת הסלאגמה בריכוז, וקורא אליך בקול מאומץ "שים לב... לסיוט הראשון... שתראה בחיים!!". כולו מזיע. לפתע, הוא נרגע. אגלי הזיעה נעלמים ממנו, והוא בוהה בסלאגמה. לפתע, כולם מתחילים להתחרפן, ובורחים מהמקום.
"רוצה שאני יראה לך מה הראיתי להם?" שואל פאניק בחיוך, ובוהה בך. לפתע, אתה רואה את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=JTMf40ORFE8
יאיר- אתה טועם את המרק, ולפתע מבין למה טאפיג חושב כל הזמן רק על אוכל. אתה מסתכל מסביב, ורואה שאתה בחורשה. יש לידך אגם, והכל רגוע ושליו. לפתע, אתה חוזר לפסגת הר הגעש, ורואה את טאפיג מסתכל עליך ועל ספוינק. "איך המרק עכשיו?" הוא שואל.
זה הטעם הכי טוב שטעמת. ספוינק צועק משמחה, "זה מושלם!!! אני מצטרף אליכם, בטוח!!! ווהווו!!!!".
~~~~~~~~
הם באמת חזירים במקור חח