Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 34 ראשוןראשון ... 223031323334 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 510
  1. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    יש לי כמה שאלות עליכם, בתגובה הבאה שלכם אני רוצה שתענו עליהם:

-רוצים רומן במשחק?
    -רוצים יותר אקשן במשחק?
    -רוצים אתגרים(שיכול להיות מאוד שתתעלפו בהם)?
    -יש עוד דברים שאתם רוצים שאוסיף? אשפר? רעיונות מה לעשות במשחק(כמו למשל שהוספתי רשימת מקומות, דברים אירגוניים)?
    אשמח אם תגידו לי~~~~~~~~

בולט- זה למור, לא ראית מדגסקר?יש שם את הלמור הקטן והמציק הזה, זה אותו חיה.
    וכן, רומן תצטרך להוסיף פוקימונית נאה לחבורה בשביל זה Xd, תסתכל על התגובות של נירו.
    ותענה על השאלות.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי התלבטות קשה האם להמשיך קדימה או לחזור אחורה בריקוד הורה, החלטת להמשיך קדימה.
    אתה ופאניק עולים למעלה, ומגיעים לפסגה. אירודקטיל מעופפים מעליכם, כשהם יורקים אש מפיהם, ויוצרים טבעות אש אל תוך העשן של הר הגעש.
    "צריך להביא מפה ליצ'י... זה נמצא בתוך הלוע!" אומר פאניק, ומצביע על שיחים קטנים שנמצאים במעמקי הר הגעש. מובילה אליהם דרך צרה שמתפתלת סביב הר הגעש כמו בורג.

גלעד- "אני!" אומר סלאגמה ומנסה להדביק אותך במאמצים רבים, אך מה לעשות שהוא חשופית.
    אתה וצ'ארמנדר מתקדמים במהירות, ולפתע רואים חבורה עצומה של סלאגמה, שקוראים "אסור לכם לעבור, הליצ'י למעלה הם שלנו!". הם מטפסים באיטיות אחד על השני, ויוצרים חומה. הסלאגמה שעקפת קודם מגיע באיטיות כשהוא מתנשף וקורא "הגעתי... היית... איטי מדי... בשבילי!". הוא מטפס על חומת הסלאגמה, וקורא "אתם לא עומדים לעבור!".

גל- סבבה, רק תענה על השאלות ששאלתי למעלה.
    ~~~~~~~~~
    אתה מזנק אל עבר מאשין ועומד מלפניו. האש מתקרבת אליך במהירות, ואתה מרגיש עצמה. יותר מדי עצמה. אתה לא יכול לסבול את זה, ונופל ארצה. אתה רואה את האש מתקרבת למאשין. הוא קורא בקול "לא... לא! אני לא אתן לכדור אש קטן להרוס את מה שעברנו עד עכשיו!!! אין מצב!!!!!". בזעם רב, הוא מפעיל את יכולותיו העל חושיות על האש, שנכבית מיד. "שחכתי שזאת אנרגיה טהורה" הוא אומר בטון מתבייש, ומגרד את ערפו בעצבנות. "בוא נחסל אותו" הוא קורא ומקים אותך במהירות בעזרת יכולותיו.

דילן- תענה על השאלות למעלה
    ~~~~~~~~~
    גאלפין לוקח את הכרטיס, מעביר אותו על מכשיר מוזר שנמצא ליד לוח המודעות, ואומר "נוספו לך 5 נקודות אהדה! מכיוון שאנחנו לא משתמשים כאן בכסף, ככל שתצבור יותר נקודות תוכל לרכוש יותר דברים, כמו פירות, חפצים שירשימו פוקימונים אחרים ויגרמו להם לרצות להצטרף אליך, ואפילו בגדים!"
    "בוא נלך לקנות לנו משהו!" קורא צ'ימצ'אר, "בננה לא תזיק!".

נירו- אתה מחפש פירות כחולים ומוצא אחד מיד, נראה שווידל קטן תקע אותו על החוד שלו.
    הווידל נראה מאושר, הוא נראה כאילו הוא משחק עם הפרי.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

2. היכל התהילה
    בולט- זה למור, לא ראית מדגסקר?יש שם את הלמור הקטן והמציק הזה, זה אותו חיה.
    וכן, רומן תצטרך להוסיף פוקימונית נאה לחבורה בשביל זה Xd, תסתכל על התגובות של נירו.
    ותענה על השאלות.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי התלבטות קשה האם להמשיך קדימה או לחזור אחורה בריקוד הורה, החלטת להמשיך קדימה.
    אתה ופאניק עולים למעלה, ומגיעים לפסגה. אירודקטיל מעופפים מעליכם, כשהם יורקים אש מפיהם, ויוצרים טבעות אש אל תוך העשן של הר הגעש.
    "צריך להביא מפה ליצ'י... זה נמצא בתוך הלוע!" אומר פאניק, ומצביע על שיחים קטנים שנמצאים במעמקי הר הגעש. מובילה אליהם דרך צרה שמתפתלת סביב הר הגעש כמו בורג.
    ''יאי! בוא נחליק ונתגלגל לתוך הלוע!'' אסתער פנימה בריקוד הורה סוער עם פאניק ואקטוף 3 פירות ליצ'י

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה

-רוצים רומן במשחק?סבבה
    -רוצים יותר אקשן במשחק?כן!!
    -רוצים אתגרים(שיכול להיות מאוד שתתעלפו בהם)?ברור
    -יש עוד דברים שאתם רוצים שאוסיף? אשפר? רעיונות מה לעשות במשחק(כמו למשל שהוספתי רשימת מקומות, דברים אירגוניים)?לא, המשחק מושלם ככה
    אשמח אם תגידו לי~~~~~~~~

גל- סבבה, רק תענה על השאלות ששאלתי למעלה.
    ~~~~~~~~~
    אתה מזנק אל עבר מאשין ועומד מלפניו. האש מתקרבת אליך במהירות, ואתה מרגיש עצמה. יותר מדי עצמה. אתה לא יכול לסבול את זה, ונופל ארצה. אתה רואה את האש מתקרבת למאשין. הוא קורא בקול "לא... לא! אני לא אתן לכדור אש קטן להרוס את מה שעברנו עד עכשיו!!! אין מצב!!!!!". בזעם רב, הוא מפעיל את יכולותיו העל חושיות על האש, שנכבית מיד. "שחכתי שזאת אנרגיה טהורה" הוא אומר בטון מתבייש, ומגרד את ערפו בעצבנות. "בוא נחסל אותו" הוא קורא ומקים אותך במהירות בעזרת יכולותיו.
    כתבתי בתוך הציטוט.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "מאשין, הצלת אותי" אומר לו בתדהמה ממה שהוא עשה בשבלי ואז ארה עוד עלים מגבי.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    [B][U][SIZE="4"]
    נירו- אתה מחפש פירות כחולים ומוצא אחד מיד, נראה שווידל קטן תקע אותו על החוד שלו.
    הווידל נראה מאושר, הוא נראה כאילו הוא משחק עם הפרי.
    'אני לא רוצה להפריע לו אבל... או או או! יש לי רעיון טוב!' אני חושב. "היי ווידל, אתה יכול לתת לי את הפרי הכחול?" אם הוא עונה בחיוב, אני לקח לידי את הפרי ומביא לארמדיל. אם לא, אני אומר: "מה אתה אומר, נשחק מסירות? מי שמנצח זוכה בפרי. אם תרצה, אולי נעזור לך לחפש פרי חדש אחרי שנחזור מהמשימה שלנו!"

5. משתמש מנוסה
    שם: דור

-רוצים רומן במשחק?
    -רוצים יותר אקשן במשחק?
    -יש עוד דברים שאתם רוצים שאוסיף? אשפר? רעיונות מה לעשות במשחק(כמו למשל שהוספתי רשימת מקומות, דברים אירגוניים)?
    אשמח אם תגידו לי
    ~~~~~~~~

דור- "גם לנו נמאס ממך!" אומר המאנקי שכיוונת את הגפנים שלך אליו. הוא קופץ ומתחמק מהגפנים, ולפתע, קורע אותם עם שיניו. אתה מרגיש כאב עז שמפלח את ליבך. ראשך מסתחרר, ואתה עומד להתעלף. לפתע, אתה מרגיש נגיעה מאחורי הגב. הראייה שלך מתשטשת. אתה נופל ארצה, אבל עדיין בהכרה. אתה שם לב למגאבי, שקופץ בזעם על שני המאנקי, ושורט אותם בחזקה המון פעמים.
    אתה מתעלף.
    ~~~
    אתה פוקח את עיניך, אתה נמצא עדיין בבסיס העץ, אך המאנקי לא שם. מגאבי נוגע בך ואומר "אתה ער? הלו? יופי, אתה ער!". לידו נמצא גאלפין. הוא שופך עליך מים, ואתה מרגיש רענן ומלא חיים. אתה יכול עכשיו להתנהג כרגיל, חוץ מזה שגפניך התקווצו מאוד ונבלו, ותצטרך לחכות עוד קצת זמן לפני שיצמחו מחדש.
    "הברחנו את המאנקי" אומר מגאבי, "והפירות אצלי."
    1. אני אשמח (בבקשה עם פוקימון מסוג מים)
    2. כן!
    3. אין שום בעיה!
    4. אני אוהב את המשחק ככה... אין לי ממש רעיון למשהו שכדאי להכניס אליו.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    "מה... מה קרה?" אשאל בעודי קצת מטושטש. "אה כן, המאנקי! הברחתם אותם אה? כל הכבוד!" אומר למגאבי ואקרוץ לו. לאחר מכן אעמוד על הרגליים ואומר לגאלפין: "הינה הפירות. אתה יכול לראות שעבדנו קשה בשביל להשיג אותם." אומר לו ואפנה אליו את גבי שיראה את הגפנים הקטנים. "אני מקווה שהם יצמחו בחזרה מהר... הם היו דבר שכל כך עזר לי!" אומר ואמשיך: "טוב, מה אנחנו צריכים לעשות עכשיו?"

6. משתמש מנוסה
    חברים, אני מאוד ממליץ לכם לקרוא את הסיפור שמבוסס על המשחק, ולהבין את המשחק ואת עולם הפוקימונים אפילו טוב יותר!
    http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=46014
    אל תשכחו להגיב, ותדרגו את המ"ת הזה 5 כוכבים!
    ~~~~~~~~~~

דור- "ראיתי מה הלך פה" אור גאלפין, "ואין לי ספקות כשאני אומר שאתם ראויים לחמשת נקודות האהדה האלה".
    הוא מעביר מעביר את הכרטיס על מכשיר מוזר שנמצא ליד לוח המודעות, ואומר "נוספו לך 5 נקודות אהדה! מכיוון שאנחנו לא משתמשים כאן בכסף, ככל שתצבור יותר נקודות תוכל לרכוש יותר דברים, כמו פירות, חפצים שירשימו פוקימונים אחרים ויגרמו להם לרצות להצטרף אליך, ואפילו בגדים!".
    "אז בוא נקנה כמה דברים!" אומר לך מגאבי.

נירו- "בשמחה!" אומר ווידל וזורק אליך את הפרי, "אני רק מחכה שאמא שלי תבוא לקחת אותי מהגן!". הוא נראה שמח על המעשה הטוב שהוא עשה, והוא אומר "אני אגיד לגננת שעשיתי את המעשה הטוב היומי שלי! אני אקבל מדבקה! ישש!!!". הוא זוחל אל תוך גזע העץ.
    "אפשר את הפרי הזה?" שואל אותך דיגלט.

גל- אתה יורה עלים מגבך, ומאשין מפעיל עליהם את יכולותיו העל חושיות, מה שגורם להם לפגוע בכח באירודקטיל.
    "הצלחנו!" קורא מאשין, "ניצחנו את האירודקטיל! עכשיו צריך להביא ליצ'י!".

בולט- מה שאתה כותב, זה מה שאני עושה.
    ~~~~~~~~
    אתה מועד על רגליך, ומחליק אל תוך הר הגעש. למזלך, נפלת על אירודקטיל שבמקרה עבר במקום. "מה אתה עושה, אידיוט?!" קורא פאניק ותופס אותך. הוא מביא אותך אל פתח ההר. "אל תעשה את זה שוב!!" הוא קורא.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    [B][U][SIZE="4"]גלעד- "אני!" אומר סלאגמה ומנסה להדביק אותך במאמצים רבים, אך מה לעשות שהוא חשופית.
    אתה וצ'ארמנדר מתקדמים במהירות, ולפתע רואים חבורה עצומה של סלאגמה, שקוראים "אסור לכם לעבור, הליצ'י למעלה הם שלנו!". הם מטפסים באיטיות אחד על השני, ויוצרים חומה. הסלאגמה שעקפת קודם מגיע באיטיות כשהוא מתנשף וקורא "הגעתי... היית... איטי מדי... בשבילי!". הוא מטפס על חומת הסלאגמה, וקורא "אתם לא עומדים לעבור!".
    "נכון, אי אפשר לעבור בעמידה" אני אומר לו בשיקול "נראה לי שאנחנו הולכים לעבור, לא עומדים לעבור. אהה.. אהה. צ'ארמנדר? מה אתה אומר? לא.. לא משהו... טוב לא נורא."
    אני עוצם את העיינים ברוגע, אני מתמקד ומתרכז חזק. אני חושב על היד שלי, על העוצמות שהיא יכולה להביא. אני חושב על איסוף של אנרגית קרב כחולה את תוך היד.
    ברגע אחד אני רץ אל עבר החומה ומכניס את האגרוף שלי במכה חזקה אל תוך חומת הסלאגמות.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    גלעד- אתה מכווץ את אגרופך ונותן מכה לעבר הסלאגמה, אך הם פותחים עיגול גדול במקום בו נתת את האגרוף ואומרים "חה! פספסת! בחיים לא תעבור את זה!".
    "החור שהם עשו די גדול" לוחש לך צ'ארמנדר שנמצא מאחוריך.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

9. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

גל- אתה יורה עלים מגבך, ומאשין מפעיל עליהם את יכולותיו העל חושיות, מה שגורם להם לפגוע בכח באירודקטיל.
    "הצלחנו!" קורא מאשין, "ניצחנו את האירודקטיל! עכשיו צריך להביא ליצ'י!".
    "יופי מאשין בוא נלך" אומר ואתחיל לרוץ כדי למצוא את הליצ'י.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

10. היכל התהילה
    אתה מועד על רגליך, ומחליק אל תוך הר הגעש. למזלך, נפלת על אירודקטיל שבמקרה עבר במקום. "מה אתה עושה, אידיוט?!" קורא פאניק ותופס אותך. הוא מביא אותך אל פתח ההר. "אל תעשה את זה שוב!!" הוא קורא.
    ״קדימה פאניק״אגיד לו ברצינות ואלך לקטוף ליצ׳י ״הליצ׳י מחכה לנו״

11. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    גלעד- "אתה תמיד ציני בזמנים הכי לא נכונים..." אומר צ'ארמנדר. הוא נראה ממש פוחד, אך מצד שני מתרגש. "אני לא בטוח אם לקפוץ אל תוך הלבה באמת יעזור לי או יזיק לי..." הוא אומר, ומתחיל לטפס יחד איתך.

דור- "בהחלט נחסל אותם" אומר מגאבי ומתחיל להפגיז אותם במטח גיצים. אתה מצליף בהם עם גפניך, והם נסוגים מהמקום. "יופי!" אומר מגאבי, "סוף סוף נפטרנ--ואהה!" קוראים שניכם. המאנקי דוחפים אתכם ואתם נופלים אל תוך גזע העץ. אתם נוחתים בבסיס העץ, וכך גם המאנקי. הם מתחילים לזרו הרס במקום.

דילן- אתה קורא בקול, אבל אף אחד לא עונה. הדבר היחיד בבסיס חוץ מכם ומלוח המודעות זה גש נזלת ירוק.
    אתה קופץ על אחד המאנקים, אך הוא מסתובב ומתקיל אותך. אתה נופל, והוא שורט אותך בפניך.

בולט- "צודק!" אומר פאניק. הוא מסתכל על חבורת הסלאגמה בריכוז, וקורא אליך בקול מאומץ "שים לב... לסיוט הראשון... שתראה בחיים!!". כולו מזיע. לפתע, הוא נרגע. אגלי הזיעה נעלמים ממנו, והוא בוהה בסלאגמה. לפתע, כולם מתחילים להתחרפן, ובורחים מהמקום.
    "רוצה שאני יראה לך מה הראיתי להם?" שואל פאניק בחיוך, ובוהה בך. לפתע, אתה רואה את זה:
    http://www.youtube.com/watch?v=JTMf40ORFE8

יאיר- אתה טועם את המרק, ולפתע מבין למה טאפיג חושב כל הזמן רק על אוכל. אתה מסתכל מסביב, ורואה שאתה בחורשה. יש לידך אגם, והכל רגוע ושליו. לפתע, אתה חוזר לפסגת הר הגעש, ורואה את טאפיג מסתכל עליך ועל ספוינק. "איך המרק עכשיו?" הוא שואל.
    זה הטעם הכי טוב שטעמת. ספוינק צועק משמחה, "זה מושלם!!! אני מצטרף אליכם, בטוח!!! ווהווו!!!!".
    ~~~~~~~~
    הם באמת חזירים במקור חח
    "טטטטטעעעעעעעייייייייםםם!!!" אני יצעק בהתרגשות "זה פיצוי טוב על המנהה הקודמת!" אני יגידויקרוץ לטאפיג ולספוינק אני יגיד "טוב מאוד,אתה רואה אמרתי לך שיש לנו שף מעולה בצוות" אני יגיד ויטפח לטאפיג על הכתף...
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

12. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד- אתה מכווץ את אגרופך ונותן מכה לעבר הסלאגמה, אך הם פותחים עיגול גדול במקום בו נתת את האגרוף ואומרים "חה! פספסת! בחיים לא תעבור את זה!".
    "החור שהם עשו די גדול" לוחש לך צ'ארמנדר שנמצא מאחוריך.
    "בי קשי תפיסה" אני אומר להם ועובר בפתח "אולי פעם הבאה תצליחו יותר". וגיחוך קל אני ממשיך ללכת אחרי שבדקתי שגם צ'ארמנדר עבר.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: דור
    דור- "ראיתי מה הלך פה" אור גאלפין, "ואין לי ספקות כשאני אומר שאתם ראויים לחמשת נקודות האהדה האלה".
    הוא מעביר מעביר את הכרטיס על מכשיר מוזר שנמצא ליד לוח המודעות, ואומר "נוספו לך 5 נקודות אהדה! מכיוון שאנחנו לא משתמשים כאן בכסף, ככל שתצבור יותר נקודות תוכל לרכוש יותר דברים, כמו פירות, חפצים שירשימו פוקימונים אחרים ויגרמו להם לרצות להצטרף אליך, ואפילו בגדים!".
    "אז בוא נקנה כמה דברים!" אומר לך מגאבי.
    "אין שום בעיה! קדימה!" אומר למגאבי ואתחיל לרוץ. לאחר ריצה של שתי שניות, אעצור. "מאיפה אנחנו יכולים לקנות דברים?" אשאל את מגאבי ואגרד את ראשי.

14. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    חברים, אני מאוד ממליץ לכם לקרוא את הסיפור שמבוסס על המשחק, ולהבין את המשחק ואת עולם הפוקימונים אפילו טוב יותר!
    http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=46014
    אל תשכחו להגיב, ותדרגו את המ"ת הזה 5 כוכבים!
    ~~~~~~~~~~
    נירו- "בשמחה!" אומר ווידל וזורק אליך את הפרי, "אני רק מחכה שאמא שלי תבוא לקחת אותי מהגן!". הוא נראה שמח על המעשה הטוב שהוא עשה, והוא אומר "אני אגיד לגננת שעשיתי את המעשה הטוב היומי שלי! אני אקבל מדבקה! ישש!!!". הוא זוחל אל תוך גזע העץ.
    "אפשר את הפרי הזה?" שואל אותך דיגלט.
    חשבתי שאמרת שפוקימון בצורת ארמדיל יצתא וביקש פרי כחול. לא משנה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בטח!" אני אומר ומושיט לו את הפרי. "עכשיו, אתה יכול להראות לנו את הדרך בבקשה? עשינו את מה שביקשת" אני אומר, קצת דואג שהוא ייתחרט פתאום.

15. משתמש מנוסה
    שם: אלון

-רוצים רומן במשחק?
    -רוצים יותר אקשן במשחק?
    אשמח אם תגידו לי~~~~~~~~

דילן- תענה על השאלות למעלה
    ~~~~~~~~~
    גאלפין לוקח את הכרטיס, מעביר אותו על מכשיר מוזר שנמצא ליד לוח המודעות, ואומר "נוספו לך 5 נקודות אהדה! מכיוון שאנחנו לא משתמשים כאן בכסף, ככל שתצבור יותר נקודות תוכל לרכוש יותר דברים, כמו פירות, חפצים שירשימו פוקימונים אחרים ויגרמו להם לרצות להצטרף אליך, ואפילו בגדים!"
    "בוא נלך לקנות לנו משהו!" קורא צ'ימצ'אר, "בננה לא תזיק!".
    אני אשמח לרומן, כל השאר בסדר, אבל אני אשמח למפגשים עם בני אדם, זה יכול ליהיות מגניב... אולי אפילו קטע שמנסים לתפוס אותי !!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לי אין בעיה עם קצת קניות, אבל אני לא ממש מת על בננות... אולי תיקח לעצמך. אני רוצה לראות מה יש שם בחנויות קודם..."

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

עמוד 32 מתוך 34 ראשוןראשון ... 223031323334 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •