דילן- מפגשים עם בני אדם יקרו לך בשלב מאוחר יותר, ותסמוך עליי שיהיו מרדפים.
~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב," אומר גאלפין לפני שאתם יוצאים, "בינתיים כל מה שתוכלו לקנות זה... שום דבר. אבל לכו לטאפיג, השף של המקום, הוא יביא לכם משימה שבסופה תזכו לטעום מהאוכל שלו!".
"איפה הטאפיג הזה נמצא בכלל?" שואל צ'ימצ'אר.
"ביער, תשאלו עליו את המקומיים, הם בטוח ידעו" אומר גאלפין.
נירו- כן פוקימון בצורת ארמדיל, בטעות רשמתי דיגלט
~~~~~~~~~~
אתה מושיט לו את הפרי, והוא אומר "אני אשמח להראות לכם את הדרך, בתנאי ש... אממ..." הוא חושב קצת. לבסוף עולה במוחו רעיון, והוא קורא "בתנאי שתלטפו אותי!".
הוא מרכין את ראשו כלפי מטה ומחכה לליטוף.
דור- "אין לי מושג" אומר מגאבי. "אה, נכון!" הוא אומר, "שמעתי שיש כאן ביער שף מיוחד כזה בשם 'טאפיג', שנותן משימה לפני שהוא נותן לאכול מהאוכל שלו! חייבים ללכת לשם!".
הוא נראה נרגש במיוחד.
גלעד- אתה עובר דרך החור, והם קוראים "היי! זה לא יפה!". תוך כדי שהם קוראים את זה, גם צ'ארמנדר מספיק לעבור, ומפגין להם מה הוא חושב עליהם בהוצאת לשונו ויריקה עליהם(פפפפ, לא וואחח טוו).
אתם עומדים להגיע לפסגה ממש בקרוב.
אתם רואים כבר בבירור את האירודקטיל שחגים סביב הר הגעש.
יאיר- "מצוין!" אומר טאפיג.
לפתע ההתרגשות עוד יותר גוברת. אירודקטיל שעף במקום הפיל חפץ מוזר, סוג של כרטיס כחול. טאפיג הרים אותו וקרא מה רשום, ורשום עליו '10 נקודות אהדה'.
"ווהוו!" הוא קורא בהתרגשות, "מצאנו כרטיס עם 10 נקודות אהדה!! היום הזה רק נעשה יותר ויותר טוב!".
"מה זה נקודות אהדה?" שואל ספוינק.
בולט- אתם נכנסים דרך ההר, ועוברים לאט ובזהירות.
אתם מתקרבים למטה. אתה יכול להרגיש את חום הלבה שורף לך את העצמות(באופן מטאפורי). אתה מתקדם לאט, וכמעט יכול להגיע לפירות הליצ'י, אך לפתע מהלבה שבקרקעית ההר יוצאת בועה גדולה, שמתפוצצת לידך. אך במקום להתפזר לכל עבר(ולהרוג אותך), כל הלבה שהתפזרה מתנקזת ביחד לגוש גדול. הגוש נוחת לידכם, ומקבל צורה של חשופית מוזרה.
"אז ככה נוצרים סלאגמה..." אומר פאניק.
"אל תגעו בליצ'י" אומר סלאגמה ומגן בגופו על הליצ'י.
גל- אתה ומאשין רצים לעבר פתח ההר, ורואים אותו. בתוכו יש לבה רותחת, ושביל העשוי מאדמה, שממוקם בתוך לוע ההר בצורת בורג. למטה, יש פירות זהובים ויפים.
"הליצ'י!" קורא מאשין ומוחא כפיים.