Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 34 ראשוןראשון ... 2331323334 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 510
  1. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    דילן- מפגשים עם בני אדם יקרו לך בשלב מאוחר יותר, ותסמוך עליי שיהיו מרדפים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב," אומר גאלפין לפני שאתם יוצאים, "בינתיים כל מה שתוכלו לקנות זה... שום דבר. אבל לכו לטאפיג, השף של המקום, הוא יביא לכם משימה שבסופה תזכו לטעום מהאוכל שלו!".
    "איפה הטאפיג הזה נמצא בכלל?" שואל צ'ימצ'אר.
    "ביער, תשאלו עליו את המקומיים, הם בטוח ידעו" אומר גאלפין.

נירו- כן פוקימון בצורת ארמדיל, בטעות רשמתי דיגלט
    ~~~~~~~~~~
    אתה מושיט לו את הפרי, והוא אומר "אני אשמח להראות לכם את הדרך, בתנאי ש... אממ..." הוא חושב קצת. לבסוף עולה במוחו רעיון, והוא קורא "בתנאי שתלטפו אותי!".
    הוא מרכין את ראשו כלפי מטה ומחכה לליטוף.

דור- "אין לי מושג" אומר מגאבי. "אה, נכון!" הוא אומר, "שמעתי שיש כאן ביער שף מיוחד כזה בשם 'טאפיג', שנותן משימה לפני שהוא נותן לאכול מהאוכל שלו! חייבים ללכת לשם!".
    הוא נראה נרגש במיוחד.

גלעד- אתה עובר דרך החור, והם קוראים "היי! זה לא יפה!". תוך כדי שהם קוראים את זה, גם צ'ארמנדר מספיק לעבור, ומפגין להם מה הוא חושב עליהם בהוצאת לשונו ויריקה עליהם(פפפפ, לא וואחח טוו).
    אתם עומדים להגיע לפסגה ממש בקרוב.
    אתם רואים כבר בבירור את האירודקטיל שחגים סביב הר הגעש.

יאיר- "מצוין!" אומר טאפיג.
    לפתע ההתרגשות עוד יותר גוברת. אירודקטיל שעף במקום הפיל חפץ מוזר, סוג של כרטיס כחול. טאפיג הרים אותו וקרא מה רשום, ורשום עליו '10 נקודות אהדה'.
    "ווהוו!" הוא קורא בהתרגשות, "מצאנו כרטיס עם 10 נקודות אהדה!! היום הזה רק נעשה יותר ויותר טוב!".
    "מה זה נקודות אהדה?" שואל ספוינק.

בולט- אתם נכנסים דרך ההר, ועוברים לאט ובזהירות.
    אתם מתקרבים למטה. אתה יכול להרגיש את חום הלבה שורף לך את העצמות(באופן מטאפורי). אתה מתקדם לאט, וכמעט יכול להגיע לפירות הליצ'י, אך לפתע מהלבה שבקרקעית ההר יוצאת בועה גדולה, שמתפוצצת לידך. אך במקום להתפזר לכל עבר(ולהרוג אותך), כל הלבה שהתפזרה מתנקזת ביחד לגוש גדול. הגוש נוחת לידכם, ומקבל צורה של חשופית מוזרה.
    "אז ככה נוצרים סלאגמה..." אומר פאניק.
    "אל תגעו בליצ'י" אומר סלאגמה ומגן בגופו על הליצ'י.

גל- אתה ומאשין רצים לעבר פתח ההר, ורואים אותו. בתוכו יש לבה רותחת, ושביל העשוי מאדמה, שממוקם בתוך לוע ההר בצורת בורג. למטה, יש פירות זהובים ויפים.
    "הליצ'י!" קורא מאשין ומוחא כפיים.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    בולט- אתם נכנסים דרך ההר, ועוברים לאט ובזהירות.
    אתם מתקרבים למטה. אתה יכול להרגיש את חום הלבה שורף לך את העצמות(באופן מטאפורי). אתה מתקדם לאט, וכמעט יכול להגיע לפירות הליצ'י, אך לפתע מהלבה שבקרקעית ההר יוצאת בועה גדולה, שמתפוצצת לידך. אך במקום להתפזר לכל עבר(ולהרוג אותך), כל הלבה שהתפזרה מתנקזת ביחד לגוש גדול. הגוש נוחת לידכם, ומקבל צורה של חשופית מוזרה.
    "אז ככה נוצרים סלאגמה..." אומר פאניק.
    "אל תגעו בליצ'י" אומר סלאגמה ומגן בגופו על הליצ'י.
    "חשבתי שציפורים עתיקות יישמרו על הליצ'י, ולא גושי נזלת אדומים" אגחך אל פאניק ואחשמל את הסלאגמה

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

גל- אתה ומאשין רצים לעבר פתח ההר, ורואים אותו. בתוכו יש לבה רותחת, ושביל העשוי מאדמה, שממוקם בתוך לוע ההר בצורת בורג. למטה, יש פירות זהובים ויפים.
    "הליצ'י!" קורא מאשין ומוחא כפיים.
    "אוקיי מאשין נתקרב לפירות ואז תשתמש ביכולות העל חושיות שלך כדי להביא את הפירות" אומר למאשין.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד- אתה עובר דרך החור, והם קוראים "היי! זה לא יפה!". תוך כדי שהם קוראים את זה, גם צ'ארמנדר מספיק לעבור, ומפגין להם מה הוא חושב עליהם בהוצאת לשונו ויריקה עליהם(פפפפ, לא וואחח טוו).
    אתם עומדים להגיע לפסגה ממש בקרוב.
    אתם רואים כבר בבירור את האירודקטיל שחגים סביב הר הגעש.
    "צ'ארמנדר, תזכור: דיסקרטיות" אני אומר לו בשקט ומתחיל ללכת לא כמתגנב, אלה כלא מישהו חשוב שמתאים בדיוק לאיפה שהוא נמצא ושיש לו את כל הזכויות להיות שם, מה שכנראה נכון אבל לא אותו דבר לגבי הליצ'י...
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: דור
    דור- "אין לי מושג" אומר מגאבי. "אה, נכון!" הוא אומר, "שמעתי שיש כאן ביער שף מיוחד כזה בשם 'טאפיג', שנותן משימה לפני שהוא נותן לאכול מהאוכל שלו! חייבים ללכת לשם!".
    הוא נראה נרגש במיוחד.
    "מממ..." אחשוב קצת ולאחר מכן אניח את ידי על הבטן שלי ואומר למגאבי: "אני באמת די רעב... ולא תפריע לי עוד משימה אחת קטנה. קדימה!" ואלך איתו אל הטאפיג שף.

6. משתמש מנוסה
    עמית- "אין לי מושג לאן נלך" אומר ארון.
    לפתע, יצור ירוק ונוזלי בעל עלה על ראשו מגיע ואומר "שלוםן, אני גאלפין. אני רוצה להזמין אתכם לבסיס היער, ראיתי אתכם נלחמים בכבשה. בואו אחרי בבקשה".
    הוא מתחיל ללכת.

דור- אתם יוצאים מהבסיס, ומתכוננים ללכת לבית של טאפיג השף, אך מגאבי שואל "אתה יודע איפה זה בכלל? זה לא הגיוני שנלך לטאפיג השף, בלי לדעת איפה הוא!". הוא מקלל בשקט.
    לאחר כדקה של מחשבה, עולה במוחו של מגאבי רעיון, "בוא נשאל את המקומיים, בטח הם ידעו!".

גלעד- אתה הולך בגאוותנות אל לוע ההר,ומראה שאתה לא מפחד מאף אחד. לפתע, אתה מרגיש דחיפה עצמתית מאחורי גבך, מועד ונופל אל לוע הר הגעש.
    "לא" אתה שומע מלמעלה, ומרגיש תפיסה ברגלך. צ'ארמנדר תפס אותך. "אני לא מוכן שאתה תקפוץ לתוך ההר, זה הייעוד שלי! ושום אירודקטיל לא ישנה את זה!".
    צ'ארמנדר מושך אותך למעלה, ואומר "בוא נרד למטה, משם אני עומד לקפוץ".

גל- אתם מתקדמים בתוך הר הגעש לתחתית. האירודקטיל לא מוצאים בכם עניין. אתם כבר ממש קרובים לליצ'י, ומאשין מכוון את יכולותיו העל חושיות לכיוון הליצ'י, אך פעולתו נכשלת. "נראה שהר הגעש משבש את היכולת שלי" אומר מאשין, "כנראה שהפעם נצטרך לפעול באופן ידני".

בולט- "רוצה ציפורים עתיקות, תקב----" אומר סלאגמה, אך אתה קוטע אותו בחשמול עצמתי. הסלאגמה נמס, כשמילתו האחרונה היא "וואאאאווואאאאאוווואאאאוווווואאאאוווווווו!!". הנוזל שנשאר ממנו נשפך אל תוך הר הגעש.
    לפתע, אירודקטיל גדול וחזק מסתכל עליכם, וצולל לעברכם. הוא נעמד ממש לידכם, ושואג עליכם בקול.
    "כל כך היה דחוף לך לבקש ציפורים עתיקות?!" שואל פאניק בפאניקה(כמה אירוני).
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

7. היכל התהילה
    בולט- "רוצה ציפורים עתיקות, תקב----" אומר סלאגמה, אך אתה קוטע אותו בחשמול עצמתי. הסלאגמה נמס, כשמילתו האחרונה היא "וואאאאווואאאאאוווואאאאוווווואאאאוווווווו!!". הנוזל שנשאר ממנו נשפך אל תוך הר הגעש.
    לפתע, אירודקטיל גדול וחזק מסתכל עליכם, וצולל לעברכם. הוא נעמד ממש לידכם, ושואג עליכם בקול.
    "כל כך היה דחוף לך לבקש ציפורים עתיקות?!" שואל פאניק בפאניקה(כמה אירוני).
    ״אתה-כזה-פחדן!״ אגיד לפאניק ״תתן לו סיוט כבר!״ ואנגח בארודקטיל ללבה

8. משתמש מנוסה
    בולט- אתה מתכונן לנגוח באירודקטיל, אך הוא זז בקלילות ואתה מועד ונופל אל תוך הר הגעש.
    סוף המשחק
    סתם, לא. אתה עומד ליפול, אך בשניה האחרונה פאניק תופס אותך וקורא "אל תקרא לי פחדן יותר, או שאני אפיל אותך לבפנים!!". הוא מחזיר אותך למקום בו עמדתם. הוא מסתכל על אירודקטיל, ולפתע אירודקטיל מתחיל לצווח ולברוח מהמקום.
    "זה היה אחד הסיוטים היותר מוצלחים שלי" אומר פאניק ומחייך חיוך שובב, "בוא ניקח את הפירות!".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה
    בולט- אתה מתכונן לנגוח באירודקטיל, אך הוא זז בקלילות ואתה מועד ונופל אל תוך הר הגעש.
    סוף המשחק
    סתם, לא. אתה עומד ליפול, אך בשניה האחרונה פאניק תופס אותך וקורא "אל תקרא לי פחדן יותר, או שאני אפיל אותך לבפנים!!". הוא מחזיר אותך למקום בו עמדתם. הוא מסתכל על אירודקטיל, ולפתע אירודקטיל מתחיל לצווח ולברוח מהמקום.
    "זה היה אחד הסיוטים היותר מוצלחים שלי" אומר פאניק ומחייך חיוך שובב, "בוא ניקח את הפירות!".
    ״אין יותר מוצלח מהמרמיטה!״ אקטוף 5 פירות ליצ'י, 2 ליתר ביטחון

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית- "אין לי מושג לאן נלך" אומר ארון.
    לפתע, יצור ירוק ונוזלי בעל עלה על ראשו מגיע ואומר "שלוםן, אני גאלפין. אני רוצה להזמין אתכם לבסיס היער, ראיתי אתכם נלחמים בכבשה. בואו אחרי בבקשה".
    הוא מתחיל ללכת.
    *שמע אחי עוד פעם אחת אתה לא מגיב לי ואני פורש כי זה נראה כאילו זה בכוונה כבר..
    "קדימה ארון-בוא נלך!" אומר לארון ואלך איתו לעבר גאלפי ולעבר בסיס היער הזה שהוא דיבר עליו.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    עמית- זה לא בכוונה, באמת זה מוזר שלא הגבתי לך הרבה פעמים
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה וארון הולכים אחרי גאלפין. הוא מוביל אתכם לעץ גדול וחלול מבפנים. הוא נכנס אל תוך החדר.
    ארון מציץ בחור דרכו גאלפין נכנס, וקורא "הוא לא שם!!".

בולט- "אתה האמת," אומר מאשין, "נתתי לו משהו הרבה יותר טוב מזה... הראיתי לו תמונה... של... סופי צדקה!!!". הוא מתפקע מצחוק. "הוא נבהל כוברח כמו משוגע, ראית את זה?".
    אתה לוקח 5 פירות, ופאניק אומר "בוא נעלה, לפני שסופי צדקה עוד תגיע לכאן!".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

12. היכל התהילה
    בולט- "אתה האמת," אומר מאשין, "נתתי לו משהו הרבה יותר טוב מזה... הראיתי לו תמונה... של... סופי צדקה!!!". הוא מתפקע מצחוק. "הוא נבהל כוברח כמו משוגע, ראית את זה?".
    אתה לוקח 5 פירות, ופאניק אומר "בוא נעלה, לפני שסופי צדקה עוד תגיע לכאן!".
    ״למה ריחמת עליו? אפילו אני הייתי חושב על משהו מפחיד יותר״ אגיד בתמימות ואדהר למעלה

13. משתמש מנוסה
    בולט- "אין מפחיד יותר מסופי צדקה" אומר פאניק, ומסתכל עליך.
    לפתע, אתה רואה את זה:
    Spoiler ספוילר

"אני הייתי מתאבד אם הייתי רואה את זה ונשאר חי" אומר פאניק וצוחק.
    אתם עולים למעלה, ומגיעים לפסגת ההר. "הדרך למטה עוד ארוכה" אומר פאניק, "חייבים לרדת במהירות, לפני שהלילה ירד".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

14. היכל התהילה
    בולט- "אין מפחיד יותר מסופי צדקה" אומר פאניק, ומסתכל עליך.
    לפתע, אתה רואה את זה:
    Spoiler ספוילר

"אני הייתי מתאבד אם הייתי רואה את זה ונשאר חי" אומר פאניק וצוחק.
    אתם עולים למעלה, ומגיעים לפסגת ההר. "הדרך למטה עוד ארוכה" אומר פאניק, "חייבים לרדת במהירות, לפני שהלילה ירד".
    ״לאאאא אנחנו נשאר כאן ונחכה שמישהו יילעס אותנו בעוד אנחנו מעבירים את הזמן בלעיסת מסטיק כמו מילטאנק וריקודי בטן סוערים״ אגיד בציניות ואתחיל לרדת מההר בחיפזון

15. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

גל- אתם מתקדמים בתוך הר הגעש לתחתית. האירודקטיל לא מוצאים בכם עניין. אתם כבר ממש קרובים לליצ'י, ומאשין מכוון את יכולותיו העל חושיות לכיוון הליצ'י, אך פעולתו נכשלת. "נראה שהר הגעש משבש את היכולת שלי" אומר מאשין, "כנראה שהפעם נצטרך לפעול באופן ידני".
    "לעזאזל" אומר ואז אומר למאשין "קדימה מאשין רק לך יש ידיים אז אתה תיקח את הליצ'י".

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

עמוד 33 מתוך 34 ראשוןראשון ... 2331323334 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •