Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 34 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 510
  1. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    גלעד- אתה לא זוכר, פשוט רצת אליה והתנגשת בה... אז אין הרהור.
    ~~~~~~~~~~
    אתה מכה בחזקה עם הזנב שלך את הכבשה, אך הוא מתנג בה ברכות, ושום דבר לא קורה.
    צ'ארמנדר שורט את הכבשה בחזקה, ולפתע, הציפורניים שלו זוהרות בצבע כסוף. הוא ממשיך לשרוט, כשהוא קורא "וואו, אני לא מאמין שאני יכול לעשות את זה! ראיתי את אבא שלי מכה עם טפרים כסופים, אבל אני?"
    הוא שורט את הכבשה בהתלהבות, והיא מייללת.
    מה תעשה?

יאיר- אתה קופץ על הכבשה ומנסה לנשוך אותה, אך השיניים שלך מאוד רכות וקטנות, ולא קורא כלום לכבשה.
    טאפיג מתנגש בכבשה שוב ושוב, והיא מייללת מכאב.
    מה תעשה?

נירו- אתה מנסה לכבות את האש מגבך, אך היא לא נכבית. "כשיש לך אדרנלין בגוף, הלהבה שלך לא תכבה" אומרת באלבאזור, "אני לא מאמינה, אתה אמור לדעת את זה בתור סינדקוויל..."
    אתה רץ אל הכבשה ומתנגש בה, והיא מחשמלת אותך. אתה מסתחרר, ורואה את באלבאזור שמוציר מהפקעת שעל גבו זרעים, ומעיף אותם על הכבשה. תוך רגע, היא נקשרת בזרעים, ומרגישה כאב חד ועמוק. עם זאת, בלבאזור נראית חזקה יותר ויותר מרגע לרגע.
    מה תעשה?

בולט- תגיב להתחלה
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מה< אקרא בבליבול טוגפי מה עשית? את יודעת מה אני?
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    אני אקפוץ ואנחת על הכיבשה בחוזקה!!!
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

4. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    נירו- אתה מנסה לכבות את האש מגבך, אך היא לא נכבית. "כשיש לך אדרנלין בגוף, הלהבה שלך לא תכבה" אומרת באלבאזור, "אני לא מאמינה, אתה אמור לדעת את זה בתור סינדקוויל..."
    אתה רץ אל הכבשה ומתנגש בה, והיא מחשמלת אותך. אתה מסתחרר, ורואה את באלבאזור שמוציר מהפקעת שעל גבו זרעים, ומעיף אותם על הכבשה. תוך רגע, היא נקשרת בזרעים, ומרגישה כאב חד ועמוק. עם זאת, בלבאזור נראית חזקה יותר ויותר מרגע לרגע.
    מה תעשה?
    'מה שלא הורג, מחשמל ומחשל' אני חושב ורץ אל הכבשה ומנסה להוציא אש מהפה שלי. גם אם אני לא מצליח, אני קופץ על הכבשה ומנסה לנשוך אותה תוך כדי שאני מתחפר בתוך הצמר שלה

5. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד- אתה לא זוכר, פשוט רצת אליה והתנגשת בה... אז אין הרהור.
    ~~~~~~~~~~
    אתה מכה בחזקה עם הזנב שלך את הכבשה, אך הוא מתנג בה ברכות, ושום דבר לא קורה.
    צ'ארמנדר שורט את הכבשה בחזקה, ולפתע, הציפורניים שלו זוהרות בצבע כסוף. הוא ממשיך לשרוט, כשהוא קורא "וואו, אני לא מאמין שאני יכול לעשות את זה! ראיתי את אבא שלי מכה עם טפרים כסופים, אבל אני?"
    הוא שורט את הכבשה בהתלהבות, והיא מייללת.
    מה תעשה?
    זה כי כתבתי שניסיתי להיזכר במידע על טריקו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מנסה שוב במתקפה מהירה (ואם אתה מסכים למה שכתבתי זאת לא עברה על החוקים) ואני מעודד את צ'ארמנדר: "מעולה! אל תפסיק אתה מתקדם נהדר!"
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

6. היכל התהילה
    הבנתי שאני רשום, כע?
    כל מה שאתה זוכר זה מכת ברק שפגעה ישירות בך. חשת כאב עז, שפילח את לבך. יותר מזה, הכל מעורפל.

אתה פוקח את עיניך. אתה מסתכל סביבך ורואה שאתה ביער. אתה קם, ורואה יצור שעומד לידך. הוא מסתכל עליך ואומר "אתה לא מהאיזור הזה, נכון?"
    אתה מסתכל על עצמך, ורואה שאתה בגוף... לא אנושי. אתה נכנס לפאניקה, וצורח "אימא!! מה נהייתי?!", כשהיצור שלידך אומר "אין צורך לפחד! אתה בטוח איתנו. בוא אחרי, נמצא לך מקום לנוח בו. יש לנו מקום שיתאים לפוקימונים כמוך"
    "אני פוקימון?!" אתה קורא, כשהיצור שלידך מסתכל עליך, ונראה כאילו הוא מחשיב אותך למוזר, ואומר "כן, אתה פוקימון... בבקשה, בוא אחרי!"
    אתה הולך אחריו, ומגיע לקרחת היער. המון יצורים שונים ומשונים הלכו, דיברו ושיחקו שם. לפתע, כולם השתתקו. צל ענק כיסה את כל האיזור.
    כבשה גדולה וכחולה, עם צמר צהבהב, קרניים חומות ומחודדות ועיניים אדומות זוהרות שאגה על כולם, והחלה לרמוס את כל מה שבדרכה.
    ''היא נראית...'' אמלמל לעצמי ואביט על הצמר הצהוב שמסביב לגופי ''כמוני!''
    ''אני מאריפ!'' אכנס לסטרס, ואתחיל לרוץ סביב עצמי בבהלה

7. משתמש מנוסה
    בולט- אתה רשום, אך האופי של פאניק לא ייחשב, מכיוון שאני הוא זה שמתאים לך את האישיות שלו.
    ~~~~~~~~~~~
    אתה רץ בבהלה, אך רואה שדאסקול מתחיל לצחוק.
    "כן, היא באמת דומה לך! אני זוכר שכל שבוע באותו יום החדרתי לה סיוטים בחלומות, ואיך שהיא נבהלה! זה היה כזה אדיר!!". דאסקול מתפקע מצחוק, אך לפתע משתתק, ומסתכל על המבט הזועם של הכבשה, שמתחילה לדהור לעברו במהירות.
    מה תעשה?

גלעד- צודק, אבל לא. לא שמתי לב... להבא תתאר את מה שאתה עושה, בעולם הפוקימונים כשאתה חפשי ולא קשור לסדרה\משחק אין דבר כזה התקפה.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רץ לעבר הכבשה, ומתנגש בה בחזקה. צ'ארמנדר שורט אותה שריטה עממוקה, שחודרת דרך הצמר שלה. דם מתחיל לצאת מגופה. הכבשה מתרוממת, ובורחת מהמקום. אתה וצ'ארמנדר נופלים על הגב, מכיוון שהייתם על הכבשה והיא קמה במהירות.
    "וואו, זה היה ממריץ!" קורא צ'ארמנדר.
    מה תעשה?

נירו- אתה מנסה לנשוף אש מהפה, אך לא מצליח. במקום, גיצים חמים יוצאים מהפה שלך במהירות, ופוגעים בכבשה. היא מייללת מכאב. בלבאזור מחייכת מהאנרגיה שהיא קבלת מסבלה של הכבשה, ומצליפה בה עם עלי גפן גדולים וארוכים, שפוגעים בפניה.
    הכבשה לפתע קמה ומתנערת מכל הדברים שמעליה, ובורחת מהמקום.
    מה תעשה?

יאיר- אתה קופץ על הכבשה ומתנגש בה. הכבשה מייללת, אך נראה שזה יותר מחבטותיו של טאפיג. לפתע, אתה מרגיש משהו סמיך שיוצא מפיך, ופתאום כמות אדירה של בוץ יוצאת מפיך במהירות, וכל הבוץ מוטח הישר בשני הכבשה, שמייללת ובורחת מהמקום.
    מה תעשה?

טל- "כן צ'יקוריטה, אני יודעת מה הסוג שלך. אבל אותך עצמך אני לא מכירה... אני טוגפי" ה\טוגפי קוראת וושיטה לך יד.
    מה תעשי?
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    או בבקשה תקראי לי טל. אפשר לקרא לך טייני? דרך אגב איך פוצצת את מרםפ?
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אתה צועק לכבשה, שדוהרת לכיוונך. אושאווט מציית לך, ומזנק לכיוון הכבשה. הוא מנחית את זנבו עליה, ואתה רואה שהזנב שלו זז בקלילות ונוגע בכבשה, שלא שמה לב. אושאווט מתחיל לבכות, והכבשה דוהרת לכיוונך.
    מה תעשה?
    "נו באמת..."אני נאנח."טוב בוא הנה,ולא משנה מה יקרה אל תזוז.זה מה שהולך לקרות.אני אנגח בך כדי שתעוף לכיוון הכבשה,אתה תתיישר ותנגח במריפ.נקווה שזה יעבוד..."אני לוקח תנופה,נוגח באושאווט ומסתכל עליו עף."סליחה!"אני צועק ומקווה שלא כואב לו...

10. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד- צודק, אבל לא. לא שמתי לב... להבא תתאר את מה שאתה עושה, בעולם הפוקימונים כשאתה חפשי ולא קשור לסדרה\משחק אין דבר כזה התקפה.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רץ לעבר הכבשה, ומתנגש בה בחזקה. צ'ארמנדר שורט אותה שריטה עממוקה, שחודרת דרך הצמר שלה. דם מתחיל לצאת מגופה. הכבשה מתרוממת, ובורחת מהמקום. אתה וצ'ארמנדר נופלים על הגב, מכיוון שהייתם על הכבשה והיא קמה במהירות.
    "וואו, זה היה ממריץ!" קורא צ'ארמנדר.
    מה תעשה?
    "אתה צוחק, עלי, נכון?" אגיד לו "ממריץ הוא אומר לי. כמעט נהרגנו, ובשביל שלא נהרג כמעט הרגנו את הכבשה. עכשיו, איפה המקום הזה שדיברת עליו?"
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

11. הסבתא של הרגשות
    נירו- אתה מנסה לנשוף אש מהפה, אך לא מצליח. במקום, גיצים חמים יוצאים מהפה שלך במהירות, ופוגעים בכבשה. היא מייללת מכאב. בלבאזור מחייכת מהאנרגיה שהיא קבלת מסבלה של הכבשה, ומצליפה בה עם עלי גפן גדולים וארוכים, שפוגעים בפניה.
    הכבשה לפתע קמה ומתנערת מכל הדברים שמעליה, ובורחת מהמקום.
    מה תעשה?
    "עבודה יפה בלבאזור!" אני אומר לה. "היי, רוצה לעשות לי סיור?" אני שואל קצת במבוכה. אני מרים עלה יבש ונושף עליו גיצים, כדי לראות שזה לא חד פעמי. 'אני פוקימון' אני חושב, לא יכול לעכל את העובדה. 'איך זה קרה לי?' "היי בלבאזור, קרה פעם שבן-אדם הפך לפוקימון?" אני שואל עוד יותר נבוך

12. משתמש מנוסה
    נירו- באלבאזור מראה לך עם ידו עצים רבים, חלק קטן מהם נהרס. אתה רואה חבורת יצורים קטנים וחומים עם גוף חום, שיניים גדולות וזנבות שטוחות, שקוצצים את העצים ההרוסים. חלקם קוצצים עצים שדווקא נראים בסדר, ועושים בהם חורים.
    "אלו בידוף," בלבאזור אומר, "הם אחראים על עבודות הבניה והשיפוץ ביער. עכשיו הם מפנים את ההריסות, ומחוררים את העצים כדי שישמשו כבתים."
    בלבאזור מוליך אותך לעץ חלול וגדול. אתה מסתכל בפנים, ורואה שהוא מאוד מרווח. "וזה הבית שלך!" קורא בלבאזור. "כאן תוכל לישון!". לאחר שאתה שואל אותו את שאלתך, בלבאזור עונה "אתה משוגע?!" קרא בלבאזור, והראה הבעת פנים מכוערת, "אנחנו מתעבים בני אדם, בעיקר אלו שהם מאמני פוקימונים! כל שניה לוכדים אותנו בכדורים קטנים ומוציאית אותנו אחת לשבוע רק בשביל הסיפוק העצמי שלהם... ולא רק זה, הם מנוונים אותנו! לחיות רק עם ארבעה יכולות מסכנות... ועוד הם צועקים עלינו הוראות, וממציאים שמות ליכולות שלנו! חושבים שזה כל כך קל! כולנו כאן רוצים להיות חפשיים!"
    בלבאזור נרגע קצת, מחכה רגע, ואז שואל "מה קרה שאתה שואל את זה?"
    מה תעשה?

גלעד- "אתה מדבר על היער, נכון? כי הרגע הצלנו אותו!"
    הוא מראה לך עם ידו עצים רבים, חלק קטן מהם נהרס. אתה רואה חבורת יצורים קטנים וחומים עם גוף חום, שיניים גדולות וזנבות שטוחות, שקוצצים את העצים ההרוסים. חלקם קוצצים עצים שדווקא נראים בסדר, ועושים בהם חורים.
    "אלו בידוף," צ'ארמנדר אומר, "הם אחראים על עבודות הבניה והשיפוץ ביער. עכשיו הם מפנים את ההריסות, ומחוררים את העצים כדי שישמשו כבתים."
    צ'ארמנדר מוליך אותך לעץ חלול וגדול. אתה מסתכל בפנים, ורואה שהוא מאוד מרווח. "וזה הבית שלך!" קורא צ'ארמנדר.
    "אולי נעשה איזה קרב קטן, אתה ואני?" צ'ארמנדר קורא.
    מה תעשה?

נועם- אתה נוגח באושאווט, שצורח מכאב. הוא מתיישר במהירות, ומתנגש בכבשה, אך הוא מיד מתקפל וצועק.
    הכבשה מרימה אותו על ראשה, ופתאום מתחילה להשתגע. אתה שם לב שהדמעות של אושאווט נכנסות לעיניים של הכבשה.
    מה תעשה?

טל- "אל תקראי לי בשמות!" קוראת טוגפי בכעס, "השם שלי הוא טייני, ואני לא משנה אותו לשום דבר!"
    היא מפנה את הראש לצד, ואומרת "ואם את רוצה לדעת, פעם לא ידעתי למה כל פעם שאני מזיזה את הידיים קורה משהו אחר, אבל למדתי לשלוט בזה".
    מה תעשי?
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

13. היכל התהילה
    אני מאייפוד ולא הסתדרתי עם הציטוט..
    ---
    ''אתה רוח! תן לה לעבור דרכך או שתתעופף למעלה!'' אקרא אל פאניק בתסכול

14. student of Gakuen Alice
    אמ.. אוקיי אז לקרא לך טוגפי או טייני?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. הסבתא של הרגשות
    נירו- באלבאזור מראה לך עם ידו עצים רבים, חלק קטן מהם נהרס. אתה רואה חבורת יצורים קטנים וחומים עם גוף חום, שיניים גדולות וזנבות שטוחות, שקוצצים את העצים ההרוסים. חלקם קוצצים עצים שדווקא נראים בסדר, ועושים בהם חורים.
    "אלו בידוף," בלבאזור אומר, "הם אחראים על עבודות הבניה והשיפוץ ביער. עכשיו הם מפנים את ההריסות, ומחוררים את העצים כדי שישמשו כבתים."
    בלבאזור מוליך אותך לעץ חלול וגדול. אתה מסתכל בפנים, ורואה שהוא מאוד מרווח. "וזה הבית שלך!" קורא בלבאזור. "כאן תוכל לישון!". לאחר שאתה שואל אותו את שאלתך, בלבאזור עונה "אתה משוגע?!" קרא בלבאזור, והראה הבעת פנים מכוערת, "אנחנו מתעבים בני אדם, בעיקר אלו שהם מאמני פוקימונים! כל שניה לוכדים אותנו בכדורים קטנים ומוציאית אותנו אחת לשבוע רק בשביל הסיפוק העצמי שלהם... ולא רק זה, הם מנוונים אותנו! לחיות רק עם ארבעה יכולות מסכנות... ועוד הם צועקים עלינו הוראות, וממציאים שמות ליכולות שלנו! חושבים שזה כל כך קל! כולנו כאן רוצים להיות חפשיים!"
    בלבאזור נרגע קצת, מחכה רגע, ואז שואל "מה קרה שאתה שואל את זה?"
    מה תעשה?
    "סתם... אני לא זוכר כלום, חוץ מזה שפגע בי ברק... אז העלתי את האופציה שאני אולי בן אדם בעצם... אבל עכשיו כשאני חושב אל זה, זה מגוחך. תגידי, איפה את גרה?" אני שואל אותה. אחרי שהיא מראה/עונה לי, אני נכנס לבית שלי ומנסה להרדם, כשמחשבות על מה אני יכולתי להיות לפני מכת הברק...
    נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 09-27-2011 בשעה 08:18 PM

עמוד 4 מתוך 34 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •