Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 34 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 510
  1. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    בולט- "חהחהחה זה בדיוק מה שאני עושה!" צוחק דאסקול.
    הכבשה באה לפגוע בו, אך עוברת דרכו. הוא מנופף לה לשלום וצוחק, אך פתאום היא חשממלת אותו בזעם.
    הוא נופל ארצה, וקורא" אני עוד אסתדר, אני עוד מעט אצטרף אליך! בינתיים אתה חייב להחזיק מעמד איתה! תכסח אותה!"
    דאסקול צוחק ונעלם.
    מה תעשה?
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד- "אתה מדבר על היער, נכון? כי הרגע הצלנו אותו!"
    הוא מראה לך עם ידו עצים רבים, חלק קטן מהם נהרס. אתה רואה חבורת יצורים קטנים וחומים עם גוף חום, שיניים גדולות וזנבות שטוחות, שקוצצים את העצים ההרוסים. חלקם קוצצים עצים שדווקא נראים בסדר, ועושים בהם חורים.
    "אלו בידוף," צ'ארמנדר אומר, "הם אחראים על עבודות הבניה והשיפוץ ביער. עכשיו הם מפנים את ההריסות, ומחוררים את העצים כדי שישמשו כבתים."
    צ'ארמנדר מוליך אותך לעץ חלול וגדול. אתה מסתכל בפנים, ורואה שהוא מאוד מרווח. "וזה הבית שלך!" קורא צ'ארמנדר.
    "אולי נעשה איזה קרב קטן, אתה ואני?" צ'ארמנדר קורא.
    מה תעשה?
    "איך קרב?" אני שואל אותו בפליאה "אני ביינתים יודע רק על זה שאני יודע להתנגש מאוד מהר, ולא שום דבר מעבר. נראה לי שבני אדם קוראים לזה מתקפה מהירה."
    אני מנסה רגע לבדוק האם אני יכול לנוע מהר יותר ממקום למקום בעזרת כוח המחשבה יחד עם השרירים.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    אגיד לטאפיג שלמדתי כנראה מתקפה חדשה ואשאל אותו מי הייתה הכבשה הזאת
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אתה נוגח באושאווט, שצורח מכאב. הוא מתיישר במהירות, ומתנגש בכבשה, אך הוא מיד מתקפל וצועק.
    הכבשה מרימה אותו על ראשה, ופתאום מתחילה להשתגע. אתה שם לב שהדמעות של אושאווט נכנסות לעיניים של הכבשה.
    מה תעשה?
    "אושאווט תמשיך לבכות הדמעות מפריעות לה!"אני אומר ומשתמש בניקור.

5. משתמש מנוסה
    טל- "טייני!! ושלא תעזי לשנות את זה שוב!" טייני קוראת בנימה נעלבת.
    "זהו, נשבר לי, אני מאתגרת אותך לקרב!" קוראת טייני.
    מה תעשי?

נועם- אושאווט מחייך שזה עובד, ולפתע הדמעות מפסיקות לזלוג מעיניו. מרוב תסכול הוא שוב בוכה, והדמעות נכנסות לעיניה האדומות של הכבשה, שנופלת ומתפתלת מכאבים. אתה רץ לעבר הכבשה ומנקר את פניה, והיא סובלת מאוד. היא קמה, ובורחת מהמקום.
    מה תעשה?

יאיר- טאפיג מסתכל עליך ברחמים, ואומר "תגיד, משהו לא בסדר בראש הקטן הזה שלך?" הוא דופק על ראשך בחזקה עם פרסתו.
    "אתה לא מבין שאנחנו נגד בני אדם? אנחנו לא סובלים אותם! הם מגעילים! מנצלים אותנו לכיף שלהם, צועקים עלינו ולא אכפת להם כמה מכות אנחנו סופגים, העיקר "תתחמק" ו"תתקוף"!! ואתה, אדוני, אומר מילים שבני האדם משתמשים בהם?!". הוא מסתכל עליך שוב, ואומר "והכבשה הזאת הייתה כנראה מאריפ שנעלמה לפני כמה ימים. אבל אני לא מצליח להבין מה קרה שהיא נהפכה לגדולה כל כך ולעצבנית כל כך..."
    מה תעשה?

גלעד- "אני עדיין לא מבין, למה אתה משתמש במילים של שפת בני האדם??" קורא צ'ארמנדר, "אנחנו מתעבים בני אדם, בעיקר אלו שהם מאמני פוקימונים! כל שניה לוכדים אותנו בכדורים קטנים ומוציאים אותנו אחת לשבוע רק בשביל הסיפוק העצמי שלהם... ולא רק זה, הם מנוונים אותנו! לחיות רק עם ארבעה יכולות מסכנות... ועוד הם צועקים עלינו הוראות, וממציאים שמות ליכולות שלנו! חושבים שזה כל כך קל! כולנו כאן רוצים להיות חפשיים! ותפסיק להשתמש בשפה הזאת, אתה יצור חפשי! אין דבר כזה מתקפה! יש רק את היכולות והדברים שאתה מסוגל לעשות, ואדוני, אם מה שבני האדם אומרים נכון, להתנגש במהירות בינונית ולהתנגש במהירות גדולה זה לא כזה הבדל!!"
    צ'ארמנדר מסתכל עליך ברחמים, ושואל "אני אגיד את זה שוב, רוצה להילחם איתי?"
    מה תעשה?
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד- "אני עדיין לא מבין, למה אתה משתמש במילים של שפת בני האדם??" קורא צ'ארמנדר, "אנחנו מתעבים בני אדם, בעיקר אלו שהם מאמני פוקימונים! כל שניה לוכדים אותנו בכדורים קטנים ומוציאים אותנו אחת לשבוע רק בשביל הסיפוק העצמי שלהם... ולא רק זה, הם מנוונים אותנו! לחיות רק עם ארבעה יכולות מסכנות... ועוד הם צועקים עלינו הוראות, וממציאים שמות ליכולות שלנו! חושבים שזה כל כך קל! כולנו כאן רוצים להיות חפשיים! ותפסיק להשתמש בשפה הזאת, אתה יצור חפשי! אין דבר כזה מתקפה! יש רק את היכולות והדברים שאתה מסוגל לעשות, ואדוני, אם מה שבני האדם אומרים נכון, להתנגש במהירות בינונית ולהתנגש במהירות גדולה זה לא כזה הבדל!!"
    צ'ארמנדר מסתכל עליך ברחמים, ושואל "אני אגיד את זה שוב, רוצה להילחם איתי?"
    מה תעשה?
    "חכה רגע, אני ראיתי במו עייני פוקימונים שהיה להם כיף עם המאמנים שלהם! שהמאמנים שלהם התנהגו אליהם כמו חברים, כמו שווים. ראיתי גם אנשים כאלה, אתה רוצה להגיד לי שאתה חושב שבני אדם ופוקימונים לא יכולים להיות שותפים?" אני אומר לו ומנסה להישמע אמין ורגוע, וגם מופתע טיפה לקראת הסוף. כמובם שלא זכרתי שום דבר כזה, אבל מאיפה לצ'ארמנדר לדעת את זה?
    וחוץ מזה, בטוח במאה אחוז שראיתי כאלה בני אדם, אז זה לא בדיוק שקר, נכון?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ואתה לא הולך לתת לי אפשרות לארבע מתקפות בלבד, נכון?
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    בנאדם? מה פתאום בנאדם?!? אני יעשה את עצמי כאילו אני לא מבין על מה הוא מדבר בוא נמשיך ללכת
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

8. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    בולט- "חהחהחה זה בדיוק מה שאני עושה!" צוחק דאסקול.
    הכבשה באה לפגוע בו, אך עוברת דרכו. הוא מנופף לה לשלום וצוחק, אך פתאום היא חשממלת אותו בזעם.
    הוא נופל ארצה, וקורא" אני עוד אסתדר, אני עוד מעט אצטרף אליך! בינתיים אתה חייב להחזיק מעמד איתה! תכסח אותה!"
    דאסקול צוחק ונעלם.
    מה תעשה?
    ''מה?! אל תשאיר אות איתה לבד!'' אבהל מהמחשבה ואחשמל אותה

9. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    טיגרארו- מאוד מפתה להכניס אותך למשחק, מכיוון שהשקעת מאוד בטופס ההרשמה, וזה סימן שתהיה רציני, אבל לצערי בלבאזור וסינדקוויל תפוסים כבר, תנסה פוקימונים אחרים.
    כשתערוך תודיע לי.

גלעד- אתה בורח לצד, אך רואה ששותפך, צ'ארמנדר, מסתכל על הכבשה וקורא "אוי לא, זה מארי! היא נעלמה לפני כמה זמן מהיער, אבל מה קרה לה?!" צ'ארמנדר הסתכל על הכבשה, שדהרה לכיוונו, מאיימת למעוך אותו.
    מה תעשה?
    אופק- אתה רץ לעבר סקווירטל, שקוראת לך "תודה רבה, שוב". שניכם דוחפים בחזקה את הכבשה המרוגזת, שמחליטה להסתלק מהמקום בדהרה.
    מה תעשה?

טל- "אני לא תינוקת" קוראת טוגפי, כשהיא מנערת אותך ממנה. היא מסתכלת על הכבשה, ומזיזה את הידיים מצד לצד, ולפתע, הכבשה מתפוצצת.
    כל מה שאת רואה זה אבק. כשהוא מתפזר, כלום לא נמצא שם.
    "טוב זה היה קל" טוגפי קוראת בחיוך.
    מה תעשי?

גל- אתה קופ ודוחף את הכבשה, והיא כתגובה, עפה למרחק עצום.
    "תודה על הדחיפה" קורא לך ראלטס, "זה כל מה שהייתי צריך כדי להעיף אותה לעזאזל. אולי אתה לא כל כך נורא, אחרי הכל".
    מה תעשה?

יאיר- אתה לוקח תנופה, מתכונן להתנגש בכבשה...
    \אתה רץ אליה, ומתנגש בה בעצה. הכבשה שואגת, ומנסה לדרוך עליך.
    טאפיג שלידך יורה עליה אבנים רותחות, והיא מתעצבנת.
    מה תעשה?

נירו- אני רושם אותך, בינתיים תגיב להתחלה
    טוב, תודה, אני מניח שזה היה די קל. אז בוא נמשיך.

10. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    אני ישאל את סקווירטל אם זה קורה הרבה שיש מפלצות ביער

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    אופק- "את האמת?" אומר סקווירטל, "זאת הפעם הראשונה שנתקלנו בדבר כזה! זה... זה אפילו לא פוקימון, זה מפלצת!!". סקווירטל נראה מבוהל.
    לפתע, יצור קטן וירקרק, קצת נוזלי, בעל עיניים עצומות ועלה על ראשו מזדחל אליך במהירות וקורא "ראינו איך הצלתם את היער מהמפלצת. אני מבקש מכם לבוא אחרי."
    מה תעשה?

גל- "נמשיך לאן?" קורא ראלטס. הוא נראה קצת מבולבל.
    לפתע, יצור קטן וירקרק, קצת נוזלי, בעל עיניים עצומות ועלה על ראשו מזדחל אליך במהירות וקורא "ראינו איך הצלתם את היער מהמפלצת. אני מבקש מכם לבוא אחרי."
    מה תעשה?

בולט- אתה מתאמץ מאוד, ורואה שניצוצות קטנים יוצאים מגופך. אחד מהם קופץ הישר לפניה של הכבשה הזועמת, והיא נופלת ארצה, משותקת.
    מה תעשה?

יאיר- "טוב, אבל רק בעיה אחת... לאן בדיוק נלך?" טאפיג שואל.
    מה תעשה?

גלעד- היית חולם שיהיו לך רק ארבע מתקפות... בעיקר בגלל שאין פה מתקפות, אלא יכולות.
    ~~~~~~~~~~~
    "חה!" צוחק צ'ארמנדר בליגלוג, "ואני ראיתי בני אדם שזלזלו בפוקימונים שלהם, צעקו עליהם "תשתמש במכת ברק!!" ועוד זאת כשאותו יצור מסכן תשוש ועומד להתעלף. לא אכפת להם! אולי יש כמה בודדים, אבל הרוב המוחלט של המאמנים משתמשים באסטרטגיות, "שישיות" או איך שלא קוראים לזה. ואני לא מוכן לסבול את העובדה שיש לי רק ארבעה יכולות מסכנות."
    צ'ארמנדר מסתכל עליך, ואומר "אולי נעזוב את הנושא הזה בשקט, ממילא אני לא אתן לאף אחד ללכוד אותך, בסד--"
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

12. היכל התהילה
    בולט- אתה מתאמץ מאוד, ורואה שניצוצות קטנים יוצאים מגופך. אחד מהם קופץ הישר לפניה של הכבשה הזועמת, והיא נופלת ארצה, משותקת.
    מה תעשה?
    ''אהההה!'' אמשיך לרוץ בבהלה ''איפה הדסקול הזה?! פאניק!!!''

13. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    נירו- באלבאזור מראה לך עם ידו עצים רבים, חלק קטן מהם נהרס. אתה רואה חבורת יצורים קטנים וחומים עם גוף חום, שיניים גדולות וזנבות שטוחות, שקוצצים את העצים ההרוסים. חלקם קוצצים עצים שדווקא נראים בסדר, ועושים בהם חורים.
    "אלו בידוף," בלבאזור אומר, "הם אחראים על עבודות הבניה והשיפוץ ביער. עכשיו הם מפנים את ההריסות, ומחוררים את העצים כדי שישמשו כבתים."
    בלבאזור מוליך אותך לעץ חלול וגדול. אתה מסתכל בפנים, ורואה שהוא מאוד מרווח. "וזה הבית שלך!" קורא בלבאזור. "כאן תוכל לישון!". לאחר שאתה שואל אותו את שאלתך, בלבאזור עונה "אתה משוגע?!" קרא בלבאזור, והראה הבעת פנים מכוערת, "אנחנו מתעבים בני אדם, בעיקר אלו שהם מאמני פוקימונים! כל שניה לוכדים אותנו בכדורים קטנים ומוציאית אותנו אחת לשבוע רק בשביל הסיפוק העצמי שלהם... ולא רק זה, הם מנוונים אותנו! לחיות רק עם ארבעה יכולות מסכנות... ועוד הם צועקים עלינו הוראות, וממציאים שמות ליכולות שלנו! חושבים שזה כל כך קל! כולנו כאן רוצים להיות חפשיים!"
    בלבאזור נרגע קצת, מחכה רגע, ואז שואל "מה קרה שאתה שואל את זה?"
    מה תעשה?
    "סתם... אני לא זוכר כלום, חוץ מזה שפגע בי ברק... אז העלתי את האופציה שאני אולי בן אדם בעצם... אבל עכשיו כשאני חושב אל זה, זה מגוחך. תגידי, איפה את גרה?" אני שואל אותה. אחרי שהיא מראה/עונה לי, אני נכנס לבית שלי ומנסה להרדם, כשמחשבות על מה אני יכולתי להיות לפני מכת הברק...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    זה מה שרצית שאני אעשה נכון? או בה"פ? כי שלחתי לך בה"פ

14. משתמש מנוסה
    נירו- "בוא ואני אראה לך!" קוראת בלבאזור
    היא מוליכה אותך אל עץ חלול, שחרוטה עליו צורה של פקעת. "זה הבית שלי!" בלבאזור אומרת ונכנסת לתוך העץ.
    לאחר שהיא יוצאת, היא מראה לך עץ חלול שנמצא ליד העץ הזה. "זה הבית שלך" בלבאזור אומרת.
    אתה מציץ בפנים, ורואה שלושה בידופים שמנסרים את העץ שבפנים. "טוב, הוא עדיין בשיפוצים..." אורת בלבאזור במבוכה.
    מה תעשה?

בולט- "אני כאן!" נשמע קול, ופאניק מתגבש ממול עניך מהריק שהיה שם.
    הוא מסתכל על הכבשה, ולפתע נעלם. לאחר כמה רגעים, אתה רואה אותו מאחורי הראש של הכבשה. לפתע הוא נעשה שקוף, ונכנס אל תוך ראשה של הכבשה.
    הכבשה פתאום מייללת, צועקת ובורחת מהמקום. "איזה כיף להחדיר סיוטים!" נשמע קול מאחוריך. אתה מסתובב, ורואה את פאניק מתגלגל מצחוק על האדמה.
    מה תעשה?
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

15. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    נירו- "בוא ואני אראה לך!" קוראת בלבאזור
    היא מוליכה אותך אל עץ חלול, שחרוטה עליו צורה של פקעת. "זה הבית שלי!" בלבאזור אומרת ונכנסת לתוך העץ.
    לאחר שהיא יוצאת, היא מראה לך עץ חלול שנמצא ליד העץ הזה. "זה הבית שלך" בלבאזור אומרת.
    אתה מציץ בפנים, ורואה שלושה בידופים שמנסרים את העץ שבפנים. "טוב, הוא עדיין בשיפוצים..." אורת בלבאזור במבוכה.
    מה תעשה?
    "אולי אני אלך לישון איתך היום?" אני אומר מהר בלי לחשוב, ואז אני שם לב למה שאמרתי ואני מסמיק. "רק אם את רוצה, כמובן..." אני אומר בקול רועד קצת.

עמוד 5 מתוך 34 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •