פורסם במקור על ידי
Sandshrew
אופק- "את האמת?" אומר סקווירטל, "זאת הפעם הראשונה שנתקלנו בדבר כזה! זה... זה אפילו לא פוקימון, זה מפלצת!!". סקווירטל נראה מבוהל.
לפתע, יצור קטן וירקרק, קצת נוזלי, בעל עיניים עצומות ועלה על ראשו מזדחל אליך במהירות וקורא "ראינו איך הצלתם את היער מהמפלצת. אני מבקש מכם לבוא אחרי."
מה תעשה?
גל- "נמשיך לאן?" קורא ראלטס. הוא נראה קצת מבולבל.
לפתע, יצור קטן וירקרק, קצת נוזלי, בעל עיניים עצומות ועלה על ראשו מזדחל אליך במהירות וקורא "ראינו איך הצלתם את היער מהמפלצת. אני מבקש מכם לבוא אחרי."
מה תעשה?
בולט- אתה מתאמץ מאוד, ורואה שניצוצות קטנים יוצאים מגופך. אחד מהם קופץ הישר לפניה של הכבשה הזועמת, והיא נופלת ארצה, משותקת.
מה תעשה?
יאיר- "טוב, אבל רק בעיה אחת... לאן בדיוק נלך?" טאפיג שואל.
מה תעשה?
גלעד- היית חולם שיהיו לך רק ארבע מתקפות... בעיקר בגלל שאין פה מתקפות, אלא יכולות.
~~~~~~~~~~~
"חה!" צוחק צ'ארמנדר בליגלוג, "ואני ראיתי בני אדם שזלזלו בפוקימונים שלהם, צעקו עליהם "תשתמש במכת ברק!!" ועוד זאת כשאותו יצור מסכן תשוש ועומד להתעלף. לא אכפת להם! אולי יש כמה בודדים, אבל הרוב המוחלט של המאמנים משתמשים באסטרטגיות, "שישיות" או איך שלא קוראים לזה. ואני לא מוכן לסבול את העובדה שיש לי רק ארבעה יכולות מסכנות."
צ'ארמנדר מסתכל עליך, ואומר "אולי נעזוב את הנושא הזה בשקט, ממילא אני לא אתן לאף אחד ללכוד אותך, בסד--"