Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 33 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 486
  1. the bitch is back
    אינג'ל-
    שכחת שזו לא אותה ספינה שאתה שט בא לאי השני. זאת ספינה לאי מנדרינה דרום...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    "אהה אתה בטח הולך למכון" היא אומרת ומחייכת בזמן שאתה מחזיר את סניזל לפוקדור בדיוק בזמן לפני שצ'ארמליון באה לנפץ לו את הראש עם היד הקפואה שלה. "מכון קל מאוד" היא מוסיפה בחיוך "רק קצת פסיכופטים באי הזה" היא מצחקקת ומסובבת את אצבעה לי רקתה "טוב אז אני מניחה שניפגש שוב. בקרב הבא אני לא אוותר בכזו קלות. היה נחמד להכיר" היא אומרת ומתחילה ללכת ואז נעצרת ומסתובבת "איך קוראים לך שוב?" היא שואלת.
    מה תעשה?

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    אינג'ל-
    שכחת שזו לא אותה ספינה שאתה שט בא לאי השני. זאת ספינה לאי מנדרינה דרום...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    "אהה אתה בטח הולך למכון" היא אומרת ומחייכת בזמן שאתה מחזיר את סניזל לפוקדור בדיוק בזמן לפני שצ'ארמליון באה לנפץ לו את הראש עם היד הקפואה שלה. "מכון קל מאוד" היא מוסיפה בחיוך "רק קצת פסיכופטים באי הזה" היא מצחקקת ומסובבת את אצבעה לי רקתה "טוב אז אני מניחה שניפגש שוב. בקרב הבא אני לא אוותר בכזו קלות. היה נחמד להכיר" היא אומרת ומתחילה ללכת ואז נעצרת ומסתובבת "איך קוראים לך שוב?" היא שואלת.
    מה תעשה?
    "אנג'ל, קאנון אנג'ל"אומר אנסה לחייך ולהסמיק כמה שפחות.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. היכל התהילה
    ניק-
    אתה נותן לפלאפי את המתקפות אגרוף חשמל והטענה והן נספגות לתוכו ונעלמות כלא היו. אתה משחרר את נאמל מהפוקדור שלה ומביא לה את הדיסקים של הסתערות אש ואת החפירה וגם הן נספגים לתוכה. לבסוף אתה מביא לרטטה הקטן את החיקוי ואת הניב היפר והם נספגים אליו והוא מחייך אליך באושר ובאופן מוזר מקשקש בזנבו.
    "עכשיו לקרבות!" אתה מכריז באושר והפוקימונים שלך צוהלים בקול.
    אתה עולה למעלה בחזרה לזירות קרבות ומוצא שם את קים מסתובבת. היא קולטת אותך ומחייכת "נו רוצה קרב?" היא שואלת בשובבות.
    מה תעשה?
    ״כן״ אענה לה ״עם כמה פוקימונים כל אחד ישתמש?״

4. משתמש מנוסה

תומאס-
    אתה משחרר את קמובסקין והוא מתחיל לזהור באדום בהיר ויוצא לעברה של ניינטיילס עם ידיו מושטות לצדדים.
    "ניינטילס היפנוזה ואז פעימת אופל" קורא ברוגע רובי וניינטיילס מתחילה לזהור בכחול בהיר וזנבותיה מתחילים לזוז בעדינות ובפראות בבת אחד ועוצרות את קאמבוסקין שלך במקום מבלי יכולת לזוז. נייניטיילס במהירות שולחת מפיה עשרות טבעות שחורות- סגולות הקשורות אחת בשנייה לעברו של קאמבוסקין ומטיחות אותו בעוצמה לאחור.
    "עכשיו עברי לכדור אנרגיה יחד עם להביור" הוא קורא שוב וניינטילס יוצרת בפיה כדור אנרגיה ירוקה כחלכלה ושולחת אותו לאוויר ומיד אח"כ זנבותיה שולחים סלילים דקים של אש העוטפים את כל הכדור שעף במהירות לעברו של קאמבוסקין הישן.
    מה תעשה?
    "קדימה קומבאסקין, תתעורר! השתמש בחיתוך זעם יחד עם הסתערות אש, קדימה!" אני צועק לעברו ומעודד אותו להתעורר.

5. the bitch is back
    אינג'ל-
    "נעים להכיר אינג'ל קאנון" אומרת רוז ואז מדלגת מהמדרגות למטה ונעלמת בסיפון התחתון ומשאירה אותך שם.
    מה תעשה?

ניק-
    "שלוש יהיו בסדר?" היא שואלת ומרימה שלושה פוקדורים ומחכה לתשובתך.
    מה תעשה?

תומאס-
    קאמובסקין לא מתעורר והמתקפה הקטלנית של נייניטלייס פוגעת בו ישירות ומעלפת אותו על המקום.
    אתה מסתכל בהלם על רובי שבשני מהלכים בלבד ניצח אותך "אמרתי לך שאימנתי אותה המון זמן" הוא אומר ומרים את ידו מעל ראשו וצוחק בנבוכות. "לא נורא. זה היה אבל אמממ קרב נחמד" הוא אומר בעידוד לראות את פניך המבואסות.
    מה תעשה?

6. היכל התהילה
    ניק-
    "שלוש יהיו בסדר?" היא שואלת ומרימה שלושה פוקדורים ומחכה לתשובתך.
    מה תעשה?
    "אנ מוכן כשאת מוכנה" אגיד לה ואזרוק את הפוקדור של רטטה "רטטה, היה מוכן לקרב!"

7. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    "נעים להכיר אינג'ל קאנון" אומרת רוז ואז מדלגת מהמדרגות למטה ונעלמת בסיפון התחתון ומשאירה אותך שם.
    מה תעשה?

"צארמיליון אני חושב שירדו לי חמש שנים מהחיים"אומר ואנשום עמוק.
    "הא כן איך הידיים שלך?"אשאל ואתקרב לבדוק מה עם צארמיליון.

8. the bitch is back
    ניק-
    אתה זורק את הפוקדור של רטטה לאוויר והוא יוצא מאושר למגרש קים זורקת פוקדור למגרש ומתוכו יוצאת ציפור קטנה וכחולה וכנפיה דמוי עננים לבנים וכחולים ( ) אתה מגלה בעזרת הפוקידע שהפוקימון היא סואבלו והיא מסוג נורמאל ומעופף. "טוב סואבלו התחלי עם מתקפת ניקור!" קוראת קים וסאבלו שלה מתחילה לעופף במהירות לכיוונו של רטטה.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    אתה מוצא את צ'ארמליון מחממת את כף ידה מעל זנבה ומסתכלת עליך במבט זועף ואז מגלגלת את עיניה.
    מה תעשה?

9. אמאש'ך פלאפי ):

אינג'ל-
    אתה מוצא את צ'ארמליון מחממת את כף ידה מעל זנבה ומסתכלת עליך במבט זועף ואז מגלגלת את עיניה.
    מה תעשה?
    "ארג מה עשיתי עכשיו? "אומר ואתרחק טיפה מחשש לחיי.

10. היכל התהילה
    ניק-
    אתה זורק את הפוקדור של רטטה לאוויר והוא יוצא מאושר למגרש קים זורקת פוקדור למגרש ומתוכו יוצאת ציפור קטנה וכחולה וכנפיה דמוי עננים לבנים וכחולים ( ) אתה מגלה בעזרת הפוקידע שהפוקימון היא סואבלו והיא מסוג נורמאל ומעופף. "טוב סואבלו התחלי עם מתקפת ניקור!" קוראת קים וסאבלו שלה מתחילה לעופף במהירות לכיוונו של רטטה.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    מה תעשה?
    ״חמוק באמצעות מתקפה מהירה!״ אורה לו ״תתקוף בניב היפר!״

11. משתמש מנוסה

תומאס-
    קאמובסקין לא מתעורר והמתקפה הקטלנית של נייניטלייס פוגעת בו ישירות ומעלפת אותו על המקום.
    אתה מסתכל בהלם על רובי שבשני מהלכים בלבד ניצח אותך "אמרתי לך שאימנתי אותה המון זמן" הוא אומר ומרים את ידו מעל ראשו וצוחק בנבוכות. "לא נורא. זה היה אבל אמממ קרב נחמד" הוא אומר בעידוד לראות את פניך המבואסות.
    מה תעשה?
    "אתה חייב ללמד אותי כיצד לאמן את קומאבסקין כמו שאימנת את ניינטיילס" אני אומר לו בהלם ומחזיר את קומבאסקין לפוכדור שלו "אז רגע, מה מעשייך כאן?" אני שואל אותו

12. the bitch is back
    אינג'ל-
    צ'ארמליון מסיימת להפשיר את ידה ומתחילה להצביע עליך ואז אל המקום אליו הלכה רוז ואז מתחילה לחקות אותך מדבר לעצמך כמו טיפש ואז מרימה את ידייה באוויר לסימן להאם הבנת.
    מה תעשה?

ניק-
    רטטה מנתר הצידה בדיוק בזמן הנכון ובמהירות מדהימה וגורם לסואבלו לפספס אותו. רטטה לא מוותר לרגע ומגדיל את ניביו ונותן נשיכה ענקית באחת מכנפיה של סוואבלו ופוצע אותה.
    "סואבלו השתמשי בטוויסטר!" קוראת קים וסואבלו מתחילה לנפנף בכנפיה בפראות ויוצרת מערבולות אוויר הפוגעת ברטטה בחוזקה.
    מה תעשה?

תומאס-
    "אממ אני מניח שפשוט נלחמתי איתה הרבה." אומר רובי "האמת חזרתי לפה בשביל לעלות על ספינה והיא מתעכבת בכמה שעות אז החלטתי לבוא לפה לראות אותי יש משהו חדש ביער" הוא מוסיף. "ואם תלחם איתו הרבה הוא בטוח גם יתחזק. חוץ מזה לא נראה שהוא גם התאמן מי יודע מה רציני. כל המתקפות שראיתי עכשיו הן שיטת לימוד שלימדתי בעצמי את ניינטיילס והשתמשתי ביכולות שלה ללמד אותן." הוא מוסיף.
    מה תעשה?

13. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    צ'ארמליון מסיימת להפשיר את ידה ומתחילה להצביע עליך ואז אל המקום אליו הלכה רוז ואז מתחילה לחקות אותך מדבר לעצמך כמו טיפש ואז מרימה את ידייה באוויר לסימן להאם הבנת.
    מה תעשה?

]
    "זה הכל?חשבתי שקרה משהו רציני"אומר באנחה.
    "טוב עכשיו תורו של סלופוק להתאמן, צארמיליון את מסוגלת לעוד קרב ? "אשאל את צארמיליון.

14. the bitch is back
    אינג'ל-
    צ'ארמליון מכה בראשה ונערת את ראשה ביאוש ואז מהנהנת בראשה בהסכמה ושואגת בקלות.
    מה תעשה?

15. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    צ'ארמליון מכה בראשה ונערת את ראשה ביאוש ואז מהנהנת בראשה בהסכמה ושואגת בקלות.
    מה תעשה?
    "טוב אז עכשיו למצוא מתמודד"אומר ואחפש אנשים במתחם הקרבות.

עמוד 11 מתוך 33 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •