אינג'ל-
היא נקבה! יש לה פות! :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ארמליון מושיטה את ידיה קדימה מנסה לעצור את הבומרנג אבל המתקפה עוקפת אותה ופוגעת בדיוק בראשו של סלופוק ופוגעת בו בחוזקה וגורמת לו לאבד את הכרתו.
צארמליון מסתכלת בזעם על קיובון ומתחילה לזהור באדום ויוצרת מפיה כדור אש ירקרק אדום ושולחת אותו במהירות לעברו של קיובון הנפגע קשות.
"קיובון חפירה!" קורא שוב המאמן וקיובון נעלם מתחת לאדמה.
מה תעשה?
תומאס-
"בטח בוא אחרי" אומר רובי ומוביל אותך לבניין לבן, יחסית, ועליו רשום 'מנהל הנמל' בגדול. רובי נכנס ראשון ואתה נכנס אחריו וממשיך ללכת אחריו עד שאתם מגיעים לדוכן קטן שרשום עליו ' האי בוטאוול ' בגדול.
"יש לנו שלושה דילים נהדרים היום! לשיט מפנק ביאכטה יוקרתית ומפנקת ששיט בא יקח יומיים ללא החלפה תעלה רק 650$" אומת לך פקידה היושבת מאחורי הדוכן "כמו כן יש לנו גם בספינה לא פחות מפנקת שהמסע בה יקח שלושה ימים עם עצירה קטנה באחד מהאיים והיא 540$. ויש לנו גם בספינת ציוד קטנה שהמסע בה יקח שבוע והיא תעלה 120$" היא אומרת ומחייכת.
"מה אתה אומר? אני קניתי ליאכטה" אומר לך רובי בחיוך.
מה תעשה?
ניק-
תנסה לעשות יותר מפעולה אחת בתגובה. תפתח איזו אסטרטגיה.. משהו..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את פלאפי והוא יוצא עם אגרוף ברק לעברו של מאוויל הפותח את לסתותיו באיום ופשוט בולע את האגרוף של פלאפי ואז מרים את הלסתות שלו ,בזמן שידו של פלאפי עדיין בפנים, ומעיף את פלאפי לאחור.
"מאוויל ריח מתוק ואז תעבור לניב רעל!" קוראת קים ומאוויל מתחיל לפזז במקום ולפזר ממנו אבקה ורודה עם ריח מתוק ונחמד אפילו גם לך. אתה רואה שפלאפי מתחיל לאבד קצת ריכוז בקרב ומנסה בכאילו לתפוס את הריח בידיו.
מה תעשה?
אינג'ל-
צ'ארמליון מתחפרת במהירות מתחת לאדמה, בעקבות קיובון. בינתיים סלופוק שלך מתחיל להראות סימנים קלושים לחזרה להכרה אבל עדיין לא קם לחלוטין.
"קיובון עכשיו קרן בועות לתוך המחלות!" קורא המאמן וקרב שאינך רואה מתרחש מתחת לפני הזירה בזמן שכמה בועות יחידות עולות מהחורים שנעשו מהחפירה.
מה תעשה?
ניק-
אז פה רצוי להשתמש בראש חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פלאפי מצליח להתאפס ושולח מכת ברק לעברו של מאוויל ועוצר אותו ממתקפת הניב רעל שלו.
לאחר מכן הוא מתחיל לפזר סיבי כותנה קטנים מבין תלתליו ואז ניצוצות חשמל כחול נאגרים סביבו ונדבקים על הנבגי כותנה שלו ועפים במהירות לעברו של מאוויל ועוטפים אותו לחלוטין וגורמים לו לשיתוק.
"מאוויל התנגד לשיתוק ואז תנסה שוב ניב רעל!" קוראת קים.
מאוויל שלה בקושי רב מצליח לעמוד ופותח את לסתותיו באימה, אשר מתחילות לזהור בסגול.
מה תעשה?
תומאס-
"יש עצירה של כמה דקות באי פומלו. אבל אין אישור לצאת מהרציף" אומרת הפקידה.
מה תעשה?
מישהו יודע מה עם עומר? הוא לא מגיב בכלל
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
״אל תיתן לה לתקוף!״ אורה לו לרוץ אליה בחיפזון ״תיתן לה אגרוף רעם בפה!״ אצביע על הפה הענקי שיש לה על הראשניק-
אז פה רצוי להשתמש בראש חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פלאפי מצליח להתאפס ושולח מכת ברק לעברו של מאוויל ועוצר אותו ממתקפת הניב רעל שלו.
לאחר מכן הוא מתחיל לפזר סיבי כותנה קטנים מבין תלתליו ואז ניצוצות חשמל כחול נאגרים סביבו ונדבקים על הנבגי כותנה שלו ועפים במהירות לעברו של מאוויל ועוטפים אותו לחלוטין וגורמים לו לשיתוק.
"מאוויל התנגד לשיתוק ואז תנסה שוב ניב רעל!" קוראת קים.
מאוויל שלה בקושי רב מצליח לעמוד ופותח את לסתותיו באימה, אשר מתחילות לזהור בסגול.
מה תעשה?
אינג'ל-
אוף איתו >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
צ'ארמליון קופצת החוצה מאחד הפתחים הקיימים ומקופפת את ראשה פנימה ובדיוק כשהיא פאה לירוק את הלהביור בועה אחת מתפוצצת לה בפנים ומסנוורת אותה כמה שניות. צ'ארמליון לא מוותרת ושולחת להביור אימתני לתוך הבור ותוך כמה שניות כל החורים בזירה מתחילים להוציא גייזרים של אש מהם. באחד מהם גם מועף קיובון החוצה ונוחט בזירה בכוח אדיר ומתעלף על המקום.
צ'ארמליון מסתכלת עליך מאושרת על ניצחונה אבל לפתע כדור שחור וסגלגל מתנפץ לה על העורף והיא מוטחת על הזירה בכוח.
"עבודה נהדרת ליינון" אומר המאמן. אתה קולט שהפוקימון השני התעורר והוא נראה חזק מתמיד.
מה תעשה?
ניק-
FYI מאוויל זכר..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
פלאפי רץ במהירות לעברו של מאוויל וטוען תוך כדי הריצה, את האגרוף רעם שלו. שני הפוקימונים מתגשים ביחד ובעצמת המתקפות שניהם נהדפים לאחור פצועים.
"מאוויל אל תוותר והשתמש בנשיכה!" קוראת קים ומוואיל מאמץ את כוחותיו ושולח את הלסת הענקית שלו לעברו של פלאפי.
מה תעשה?
תומאס-
"אין בעיות" אומרת בחביבות הפקידה ומתחילה לתקתק במחשב ואחרי כמה שניות מדפיסה לך כרטיס. יחד איו היא מצרפת לך מעטפה ובו הכרטיס גם לחדר ופרטים נוספים על השיט.
אחרי כמה דקות שניכם יוצאים מהבניין ומגיעים בחזרה לנמל. עד מהרה אתם מוצאים את הספינה האמורה לצאת בעוד כחצי שעה.
מה תעשה?
ניק-
מאוויל שולח את הלסת הגדולה שלו לעברו של פלאפי ובדיוק כשהוא פותח את פיו פלאפי שולח אגרוף רעם לתוכו.
מאוויל קופץ באוויר ונופל במכה גדולה.
כשהעשן מתפזר מאוויל עדיין עומד, בקושי רב, על רגליו מוכן להמשיך את הקרב.
"מאוויל קדימה אני יודעת שאתה מסוגל ניב רעל!" קים קוראת מהצד השני ומאוויל שולח את הלסת הענקית שלו קדימה וניצוץ של סגול בוער בור ופוגע ישירות בפלאפי.
מה תעשה?
אינג'ל-
אני אשמח (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ארמליון מתחפרת מתחת לאדמה ונעלמת שם. סלופוק עדיין מפרפר את עיניו לצידך ולא נראה שהוא יצליח לזוז בקרוב.
"ליינון תקפוץ לבור והשתמש שם בטיל סיכות! קדימה זוז!" קורא המאמן וליינון קופץ לבור ונעלם מהעיניים.
מה תעשה?
תומאס-
"סבבה" אומר לך רובי ושניכם מתחילים לטפס ליאכטה הגדולה והמרשימה. "טוב נראה לי אני אלך להתארגן בחדר שלי. נפגש אולי מאוחר יותר" אומר רובי ומשאיר אותך לבד על הסיפון העליון לשוטט לבדך.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)