ניק-
אתה מסתכל בפוקידע שלך ומגלה שפלאפי לא הורעל אבל נפצע קשות מהמתקפה של מאוויל. פלאפי משתמש בהטענה וניצוצות חשמליים מתחילים להיווצר סביבו ואז הוא שולח את כל הניצוצות במכת ברק ענקית הפוגעת בלסת של מאוויל ומטיחה אותו לאחור מתעלף מעוצמת המתקפה.
"טוב מאוויל חזור. צאי קלפייבל"! קוראת קים ומשחררת פוקימון ורודה בעלת כנפיים קטנות הנחות על גבה (). בעזרת הפוקידע אתה מגלה שהפוקימון היא קלפייבל- פוקימון הפיה והיא מסוג רגיל.
"טוב קדימה קלפייבל שלחי אגרוף דינאמיט!" קוראת קים וקלפייבל מתחילה לרחף באוויר כשידה מושטת לאחור ומתחילה לזהור בצבע צהבהב בהיר מאוד.
מה תעשה?
אינג'ל-
אני יודע! ^_^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ארמליון מתחת לאדמה שולחת להביור ענקי וגם את ליינון מעיפה מהבור לשמיים והוא נוחת בזעזוע אדיר ומתעלף על המקום.
צ'ארמליון מטפסת בחזרה מאחד החורים ונראית מאושרת מניצחונה על שני הפוקימונים כמעט לבדה.
מה תעשה?
ניק-
פעמון ריפוי מרפא סטאטוסים כמו שיתוק, הרעלה, שריפה וכדומה. הוא לא מעלה חיים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שני הפוקימונים מתרוצצים אחד כלפי השני עם אגרופיהם מושטים לאחור ונפגשים במכה אדירה ונהדפים לאחור.
נראה שאגרוף הדינאמיט של קלפייבל השפיע חזק על פלאפי והוא נהייה מבולבל.
"עכשיו קלפייבל שוב אגרוף דינאמיט!" קוראת קים וקלפייבל רצה שוב לעברו של פלאפי עם אגרופה מושט לאחור ופוגעת בו בבטן ומעיפה אותו לרגליך פצוע קשה.
מה תעשה?
סם-
אתה מתחיל להסתובב באזור הרציף ולבסוף בעזרת אישה מבוגרת וחביבה, מכוון לבניין מחוץ לשוק שבו קונים את הכרטיסים לספינות. אתה מתחיל לצאת מהנמל ועובר דרך שוק מסריח ואפרורי עד שלבסוף מוצא את עצמך עומד מול ביניין לבן ויחסית מרשים לכל שאר העיר שעברת בה. אתה נכנס פנימה לתוך ללובי גדול ומרשים ובו נמצאים דוכנים כמעט לכל האיים במחוז.
אתה אחרי כמה שניות של חיפושים מוצא את הדוכן לאי קומקואט . שם יושב בחור מבוגר וחביב למראה המוציא לך שלושה עלונים צבועוניים ומקושטים ובכל אחד מבצע אחר לשיט מפנק לאי.
"המבצע הראשון הוא בספינת תענוגות מפנקת במיוחד, עם קזינו ואפילו הופעה במהלך השייט! השיט יהיה כיומיים והמחיר הוא 780$. יש לנו גם בספינה לא פחות נהדרת שהשיט בה יקח ארבעה ימים. גם בשיט הזה יהיו הופעות של האחת והיחידה ליידי קוואק קוואק!. השיט בספינה זו עולה כ 650$. ויש לנו הצעה אחורנה בספינת מסע פשוטה. השיט בה יקח שמונה ימים עם עצירת תדלוק בצדו השני של האי לאמין. שיט בוא יקח 220$." אומר האיש.
מה תעשה?
ניק-
תנסה למצוא מתקפה שמעלה חיים חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פלאפי נעמד, בקושי רב בזמן שהוא מחזיק באחת מידיו ונראה שהוא עצבני במיוחד על המכה הנוראית מקלפייבל. והוא שולח ניצוצות כחולים לעברה של קלפייבל, אבל היא מצליחה לשמור על עצמה בעזרת ביטחון (Safeguard). "קלייפבל מטרונום!" קוראת קים וקלפייבל מתחילה להזיז את אצבעותיה הקטנות מצד לצד ויוצאת לפתע עם רוח כסופה אשר עפה במהירות לעברו של פלאפי ופוגעת בו חזק.
מה תעשה?
אינג'ל-
נו תתחיל לעשות יותר מדבר אחד מנוול!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את צ'ארמליון ואת סלופוק לפוקודורים שלהם.
מה תעשה?
תומאס-
מה אתה בוכה? בכית על הצבע החלפתי, אבל הגודל הזה יפה ומושלם והמשחק נראה יפה ככה! בשביל יופי צריך להתאמץ!
מנוול! אין בחורות בשבילך!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להסתובב בספינה למעלה ולמטה ומגלה בסיפונים הגבוהיים כמה בריכות שחייה וזירות לקרבות פוקימונים. בלב הספינה אתה מוצא שדרת חנויות קטנה עם בתי קפה וחנויות מזכרות.
וממש בבטן האונייה אתה מגלה חדר דיג קטן.
מה תעשה?
:נעלב:
אז אין פוקימוני נורמל בשבילך במשחק שלי (ואני אגיב עוד מעט, שכל החמולה של הדודים תיסע הביתה)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'יפה יפה... יהיה מה לעשות בספינה במהלך השיט' אני חושב לעצמי. אני מחליט ללכת אל עבר החדר שלי, להניח שם את הציוד ואח"כ אני יוצא עם חגורת הפוכדורים עליי אל עבר זירות הקרבות, אולי אפגוש מאמן טוב לאיזה קרב קטן.
סם-
"אין בעיות" אומר לך האיש ומגיש לך כרטיס ולוקח לך את הכסף. "שיט נעים" הוא אומר ומנופף לך לשלום בזמן שאתה יוצא מהביניין. והולך לכיוון הנמל. שם אתה מחפש בעקבות הספינה ומוצא את עצמך מול אונייה גדולה וישנה מאוד הנראית כאילו הולכת להתפרק בדרך.
"כרטיס" אומר שומר בכניסה. אתה מראה לו את הכרטיס ועולה על הסיפון.
הסיפון קטן ומעט מלוכלך. ואין עליו כ"כ הרבה אנשים.
מה תעשה?
תומאס-
אתה גם ככה לא מביא לי יפים V_V
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחפש בעקבות החדר שלך ומוצא אותו באחד מהחדרים הנמוכים על היאכטה והחלון שלך בעצם צופה ממש בתוך המים.
אתה זורק את התיק על המיטה ולוקח איתך את הפוקדורים שלך ועולה לזירה. שם אתה מוצא בחורה שמנה המציעה לך קרב של שניים על שניים.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)