אינג'ל-
"בסדר!" אומרת השמנה "וכמו בעלי לעתיד אדוארד אני אבחר בערפד שלי גולבט!" היא אומרת ומשחררת מהפוקדור שלה פוקימון מעופף וכחול שפיו פתוח לרווחה ()
"אדוארד התחל בעל קולי!" קוראת השמנה.
מה תעשה?
סם-
"ברור שהיא תחזיק מעמד" הוא אומר בשיעמום. "היא כבר שטה ארבעים וחמש שנה. אם אתה רוצה להחליף עליך לחזור למנהל הרציף ולהחליף את הכרטיס בדוכן שהיית בו" הוא ממשיך בשיעמום.
מה תעשה?
אינג'ל-
נו אתה רציני?
>>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חוזר לחדר שלך ומגלה ממש בכניסה שעון גדול המראה שהשעה חמש אחרי הצהריים.
מה תעשה?
איך משיגים כסף במשחק? חחחחחחחחח ליידי קוואק קוואק XD
"אני מעדיף להחליף את הכרטיס" אשיב לו ואקח ממנו את הכרטיס, 'הדפוק הזה..' אחשוב לעצמי במעט כעס ואחזור לאותו דוכן שרכשתי ממנו את הכרטיס,אחייך למוכר ואומר, "ספינת המסע הפשוטה לא עשתה עליי רושם,אני רוצה את הספינה שהמחיר שלה הוא 650$" לאחר מכן אוסיף עוד 430$ ואלך לספינה האחרת.
אינג'ל-
אל תתחיל! >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא מהחדר אחרי שאתה נועל אותו ומתחיל לסרוק את המקום אבל לא מוצא שום דבר מעניין במיוחד.
אתה ממשיך להיסתובב ורואה שלט קטן ועליו רשום 'לבריכת פוקימונים' ועם חץ לכיוון השני ממנו באת.
אתה מחליט ללכת ומגיע לחדר גדול בקרקעית הספינה ושם פתח לים ובו אנשים מנסים את מזלם ולדוג פוקימונים.
מה תעשה?
סם-
ניצחונות במכון או בטורנירים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"זה קורה הרבה. גם בשביל למרחק כזה קצר שמונה ימים זה פשוט מיותר" אומר האיש החביב ומחליף לך את הכרטיס בשמחה. "הנה כך גם את זה." אומר לך ומביא לך תוכנייה של הפעילויות במהלך השיט.
אתה מודה לו ויוצא מהבניין שוב. אתה חוזר לנמל ומגלה שהספינה יוצאת רק בעוד שלוש שעות. מה שנותן לך עוד זמן להסתובב באי.
מה תעשה?
סם-
אתה מתחיל ללכת לכיוון הים ועובר ליד חורשה גדולה בדרך. אחרי עשר דקות אתה מוצא את עצמך ברצועת ים שקטה ובה רציף מעץ גדול אבל מעט רעוע .
אתה יורד לחוף עצמו וכבר איך שאתה יורד אתה מופתע לראות יצור קטן מתהלך בקרבתך.
אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא לוטד- פוקימון עשב המים ().
מה תעשה?
אינג'ל-
תמות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
אתה חוזר לשדרת החנויות בסיפונים הגבוהיים ומוצא את עצמך שוב בחזנות של המאמנים. אתה מוצא שם שלושה סוגים של חכות.
חכה מעולה- 760$
חכה טוב- 430$
חכה ישנה 120$.
"נו מה אתה בוחר?" אתה שומע ורואה שרוז עומדת שם ומחייכת אליך.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)