Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 33 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 486
  1. the bitch is back
    אינג'ל-
    אתה לוקח את החכה הישנה ומתחיל להסתובב בחנות ולבסוף מוצא מוכר אחד מסדר כמה פוקדורים "אתה צריך עזרה?" הוא שואל ואתה מהנהן בראשך ומושיט את החכה לסימון.
    "אין בעיות בוא לקופה ואני כבר מגיע" הוא אומר. אתה ניגש לקופה ואחרי כמה דקות הוא מגיע ולוקח ממך 120$ על החכה.
    "יום נעים!" הוא אומר לך בחיוך בזמן שהוא עוטף לך את החכה ומגיש לך.
    מה תעשה?

סם-
    אתה מוציא את הפוקימונים שלך ומתחיל ללכת על החוף. אחרי כמה דקות אתה מוצא נקודה מושלמת לשבת מתחת לעץ דקל. ריידון נשכב לידך ואילו פיפלאפ נכנסה למים ומשפריצה בהנאה לכל עבר.
    לפתע אתה מבחין בבועות קטנות מתחילות להתפוצץ על פני המים ומשהו ורוד מתחיל לעלות מהמצולות.
    אתה מכוון את הפוקידע על הפוקימון הורוד ומגלה שזו היא קורסולה ()- פוקימון הקורל והיא מסוג מים ואבן.
    מה תעשה?

תומאס-
    תחנק >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ראלטס יוצא עם צוות כפול אבל כשאתה מסתכל לשמנה אתה רואה שהיא מחייכת "אדי זה נהדר השתמש בהגנה ואז ניב רעל!" היא קוראת וגולבלט שלה זוהר בירוק ומגן על עצמו ממתקפת הבלבול של ראלטס ואז בעוד ראלטס בצוות כפול גולבלט עף בדיוק למקום בו ראלטס מסתתר ופוגע בו עם ניב רעל.
    "נהדר אדי מושלם שלי!" השמנה ממשיכה "שוב על קולי! ואז הגנה!" היא קוראת.
    מה תעשה?

ניק-
    אתה יודע שהגל רעם הוא רק משתק ולא פוגע, כן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פלאפי מתחיל לאגור ניצוצות חשמל כלחל ואז משגר אותו לעבר קלפייבל בתור גל רעם, אבל קלפייבל עדיין מוגנת מהביטחון והמתקפה שלך נכשלת.
    "קלפייבל נשיקה מתוקה ואז מטרונום!" קוראת קים וקלפייבל מצמידה את אחת מידייה על פיה ושולחת נשיקה לעברו של פלאפי.
    מה תעשה?

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    אינג'ל-
    אתה לוקח את החכה הישנה ומתחיל להסתובב בחנות ולבסוף מוצא מוכר אחד מסדר כמה פוקדורים "אתה צריך עזרה?" הוא שואל ואתה מהנהן בראשך ומושיט את החכה לסימון.
    "אין בעיות בוא לקופה ואני כבר מגיע" הוא אומר. אתה ניגש לקופה ואחרי כמה דקות הוא מגיע ולוקח ממך 120$ על החכה.
    "יום נעים!" הוא אומר לך בחיוך בזמן שהוא עוטף לך את החכה ומגיש לך.
    מה תעשה?

עצבנו אותי >:
    --------------
    'עכשיו לדוג!'אחשוב בשימחה וארוץ לעבר בריכת הפוקימונים שראיתי מקודם.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה

סם-
    אתה מוציא את הפוקימונים שלך ומתחיל ללכת על החוף. אחרי כמה דקות אתה מוצא נקודה מושלמת לשבת מתחת לעץ דקל. ריידון נשכב לידך ואילו פיפלאפ נכנסה למים ומשפריצה בהנאה לכל עבר.
    לפתע אתה מבחין בבועות קטנות מתחילות להתפוצץ על פני המים ומשהו ורוד מתחיל לעלות מהמצולות.
    אתה מכוון את הפוקידע על הפוקימון הורוד ומגלה שזו היא קורסולה ()- פוקימון הקורל והיא מסוג מים ואבן.
    מה תעשה?

"היא נראית מאוד חמודה" אמלמל לי ואוריד את נעליי ואלך לפיפלאפ וקורסולה,אביא אוכל מהתיק שלי, "שלום לך,את רוצה קצת אוכל?" אשאל אותה בחיוך בעודי מביא לפיפלאפ אוכל,אסתכל על קורסולה,אנסה גם להביט סביב ולראות אם עוד פוקימונים מגיעים למקום

4. משתמש מנוסה
    תומאס-
    תחנק >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ראלטס יוצא עם צוות כפול אבל כשאתה מסתכל לשמנה אתה רואה שהיא מחייכת "אדי זה נהדר השתמש בהגנה ואז ניב רעל!" היא קוראת וגולבלט שלה זוהר בירוק ומגן על עצמו ממתקפת הבלבול של ראלטס ואז בעוד ראלטס בצוות כפול גולבלט עף בדיוק למקום בו ראלטס מסתתר ופוגע בו עם ניב רעל.
    "נהדר אדי מושלם שלי!" השמנה ממשיכה "שוב על קולי! ואז הגנה!" היא קוראת.
    מה תעשה?
    "אוקיי ראלטס, עוד פעם צוות כפול, ואז השתמש מהר בהתגנבות צללים!" אני פוקד עליו.

5. the bitch is back
    אינג'ל-
    אתה לוקח את החכה ויורד בחזרה לבריכה.
    אתה מוצא לעצמך מקום שקט בצד ומשליך את החכה פנימה ומחכה. כעבור כמה דקות אתה מרגיש משיכה קטנה מהמים.
    אתה מתחיל לאט לאט למשוך בחכה עד שעולה מתוך המים דג אדום ומוזר המסתכל עליך במבט מטופש (). מבלי הפוקידע אתה כבר יודע מי הפוקימון. זה מג'יקארפ.
    מה תעשה?

סם-
    אתה מוריד את נעליך ונכנס למים ומביא לקורסולה אוכל בידיך. קורסולה לוקחת בתאבון ואוכלת בכיף. עד מהרה מתחילות עוד ועוד קורסלות לעלות למעל המים ועד מהרה רצועת החוף כולה מכוסה בקורסולות ורודות המציפות את החוף כולו.
    מה תעשה?

תומאס-
    ראלטס שלך מתחיל לשכפל את עצמו עשרות פעמיים בזמן שאדוארד של השמנה מתחיל ליצור טבעות כחלכלות מפיו לכל עבר ואז שניות לפני שראלטס פוגע בו עם התחמקות צללים ענקית הוא משתמש בהגנה ומעיף את ראלטס על הרצפה.
    "אדי שלי! המשך עם העל קולי ואז מכת כנף!" קוראת השמנה.
    מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    תומאס-
    ראלטס שלך מתחיל לשכפל את עצמו עשרות פעמיים בזמן שאדוארד של השמנה מתחיל ליצור טבעות כחלכלות מפיו לכל עבר ואז שניות לפני שראלטס פוגע בו עם התחמקות צללים ענקית הוא משתמש בהגנה ומעיף את ראלטס על הרצפה.
    "אדי שלי! המשך עם העל קולי ואז מכת כנף!" קוראת השמנה.
    מה תעשה?
    "קדימה ראלטס המתן במקום אחרי שהוא ישלח את העל קולי מיד טלפורט אחריו, ומיד בילבול בגבו! לאחר מכ, אל תיתן לו לחמוק מההתקפה! קדימה!" אני פוקד עליו.

7. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Ritsuka Kun;1239229]אינג'ל-[/COLOR]

סם-
    אתה מוריד את נעליך ונכנס למים ומביא לקורסולה אוכל בידיך. קורסולה לוקחת בתאבון ואוכלת בכיף. עד מהרה מתחילות עוד ועוד קורסלות לעלות למעל המים ועד מהרה רצועת החוף כולה מכוסה בקורסולות ורודות המציפות את החוף כולו.
    מה תעשה?

"פיפלאפ בואי!" אומר לה ואתקרב אליה,אחזיק אותה ואצא איתה מהחוף,אשב איתה ליד ריידון ואנסה להתרחק מהקורסולות,אביט סביב ואנסה להעביר את הזמן
    [SIZE="1"][COLOR="Re

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    אתה לוקח את החכה ויורד בחזרה לבריכה.
    אתה מוצא לעצמך מקום שקט בצד ומשליך את החכה פנימה ומחכה. כעבור כמה דקות אתה מרגיש משיכה קטנה מהמים.
    אתה מתחיל לאט לאט למשוך בחכה עד שעולה מתוך המים דג אדום ומוזר המסתכל עליך במבט מטופש (). מבלי הפוקידע אתה כבר יודע מי הפוקימון. זה מג'יקארפ.
    מה תעשה?

תמות >:
    ---------
    ארים גבה אסתכל על הפוקימון במבט מוזר, אחזיר את המאגיקארפ למים ואמשיך לדוג.

9. the bitch is back
    תומאס-
    תגובה לא מובנת כ"כ... >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    ראלטס עומד במקום ונפגע ישירות מהעל קולי של גולבלט ונהיה מבולבל מהמתקפה. גולבלט מנסה להשתמש עליו במכת כנף אבל ראלטס משתמש בשיגור ומשתגר למקום מרחק בזירה, אבל בגלל הבילבול שלו הוא פוגע בעצמו.
    "אדי הדהמה! ושוב על קולי" קוראת השמנה.
    מה תעשה?

סם-
    אתה מרים במהירות את פיפלאפ מהמים ויוצא איתה מהמים והולך איתה ועם רידון למקום יותר מרוחק מהעדר קורסולות ההולכות ומתרבות בקצב מהיר. לבסוף אתה מוצא את עצמך על דיונת חול הצופה אל הים. אתה מביט לאופק ורואה להקת ווינגול עפים להם מעל המים הכחולים.
    אתה מוריד את עינייך ומבחין בפוקימון קטן וכחול משוטט לו בקרבת הרצועת חוף. אתה שולף את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא סורסקיט ()-פוקימון מסוג מים וחרק.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    אמן ואמן!
    ~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אתה זורק את החכה הישנה למים וכעבור כמה דקות שוב משיכה מהקרקעית. אתה מושך בכוח ושוב אותו פוקימון מוזר נמשה מלמטה.
    מה תעשה?

10. אמאש'ך פלאפי ):

אינג'ל-
    אמן ואמן!
    ~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אתה זורק את החכה הישנה למים וכעבור כמה דקות שוב משיכה מהקרקעית. אתה מושך בכוח ושוב אותו פוקימון מוזר נמשה מלמטה.
    מה תעשה?
    סתמתי
    ---------------
    "עוד פעם !"אומר בעצבים, אחזיר את הפוקימון המעצבן לתוך המים ואמשיך לדוג בעצבים.

11. the bitch is back
    אינג'ל-
    מנוול
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שוב זורק את החכה במחשבה שפעם שלישית גלידה. ואכן תוך כמה דקות שוב משיכה חזקה בחכה.
    אתה מושך בכוח ומצוך המים קופץ מג'יקארפ שמן במיוחד.
    מה תעשה?

12. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    מנוול
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שוב זורק את החכה במחשבה שפעם שלישית גלידה. ואכן תוך כמה דקות שוב משיכה חזקה בחכה.
    אתה מושך בכוח ומצוך המים קופץ מג'יקארפ שמן במיוחד.
    מה תעשה?
    הפסקתי לעצבן אותך XD
    ------------------
    'ארג' אחשוב בעצבים בתוך ראשי ואדמיין את עצמי רוצח מאגיקרפים.
    כשהרגע הזרוק את המגיקארפ למים ואמשיך לדוג.

13. the bitch is back
    אינג'ל-
    אתה עדיין נושם?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק את מג'יקארפ בבעיטה בחזרה לים וממשיך לשבת שם. כעבור רבע שעה שוב משיכה קטנה בחכה. אתה מושך ומשם עולה סוף סוף יצור אחר. כחול עם שני כדורים דמוי קריסטל אדומים על ראשו (). אתה מכוון עליו את הפוקידע ומגלה שזה טנטקול פוקימון המדוזה והוא מסוג מים ורעל.
    מה תעשה?

14. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    אתה עדיין נושם?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק את מג'יקארפ בבעיטה בחזרה לים וממשיך לשבת שם. כעבור רבע שעה שוב משיכה קטנה בחכה. אתה מושך ומשם עולה סוף סוף יצור אחר. כחול עם שני כדורים דמוי קריסטל אדומים על ראשו (). אתה מכוון עליו את הפוקידע ומגלה שזה טנטקול פוקימון המדוזה והוא מסוג מים ורעל.
    מה תעשה?
    בקושי
    -------------------
    אמצמץ, הצבוט את לחיי על מנת לוודא שאיני חולם, התלהב ואזרוק במהירות פוכדור לעבר הפוקימון.

15. the bitch is back
    אינג'ל-
    אז כשתפסיק דבר איתי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה זורק פוקדור לעבר טנטקול אבל הוא מעיף את זה עם אחת מזרועותיו הישר לפרצופך.
    מה תעשה?

עמוד 16 מתוך 33 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •