Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 33 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 486
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    אינג'ל-
    אז כשתפסיק דבר איתי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה זורק פוקדור לעבר טנטקול אבל הוא מעיף את זה עם אחת מזרועותיו הישר לפרצופך.
    מה תעשה?

--------
    "סניזל צא! השתמש באגרוף קרח על המים על מנת להכין לך שטח לעמוד עליו, אחר כך תשתמש שבר קרח לעבר טנטקול "אומר ואשליך את הפוכדור של סניזל.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. the bitch is back
    אינג'ל-
    סניזל יוצא עם אגרוף קרח ויוצר לעצמו פלטפורמה לעמוד על גבי המים ואז קופץ עליו ופותח את פיו ויוצר גוש קרח גדול ושולח אותו לעברו של טנטקול. טנטקול מושיט את שתי זרועותיו קדימה ותופס את הגוש קרח ומטיח אותו בחזקה על סניזל.
    מה תעשה?

3. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    סניזל יוצא עם אגרוף קרח ויוצר לעצמו פלטפורמה לעמוד על גבי המים ואז קופץ עליו ופותח את פיו ויוצר גוש קרח גדול ושולח אותו לעברו של טנטקול. טנטקול מושיט את שתי זרועותיו קדימה ותופס את הגוש קרח ומטיח אותו בחזקה על סניזל.
    מה תעשה?
    "תשתמש שבר קרח בשביל להרוס את קרח אחר כך תשתמש במתקפה מהירה על מנת לצבור מהירות ואז באגרוף קרח לעבר טנטקול"אומר לסניזל במהירות.

4. משתמש מנוסה
    תומאס-
    תגובה לא מובנת כ"כ... >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    ראלטס עומד במקום ונפגע ישירות מהעל קולי של גולבלט ונהיה מבולבל מהמתקפה. גולבלט מנסה להשתמש עליו במכת כנף אבל ראלטס משתמש בשיגור ומשתגר למקום מרחק בזירה, אבל בגלל הבילבול שלו הוא פוגע בעצמו.
    "אדי הדהמה! ושוב על קולי" קוראת השמנה.
    מה תעשה?
    תמות :<
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צוות כפול, קדימה אתה מסוגל לכך! ולאחר מכן התגנבות צללים!" אני פוקד עליו, מתפלל שהוא יצליח להחזיק מעמד.

5. the bitch is back
    אינג'ל-
    סניזל מגיב שוב עם שבר קרח וגורם לפיצוץ של שני הקרחונים ולרסיסי קרח להתפזר לכל עבר. טנטקול מגן על פניו עם שתי זרועותיו ואינו מבחין בסניזל היוצא עם אגרוף קרח מהיר במיוחד ופוגע בו ישירות בראשו הג'לי. טנטקול נפגע חזק מהמתקפה ומתחיל לשקוע במים.
    מה תעשה?

תומאס-
    אתה לא מפעיל את הראש!! תחשוב קצת >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רלאטס יוצא עם צוות כפות ומצליח להתחמק מהמתקפה של גולבלט אבל בשנייה שהוא מנסה להשתמש בהתחמקות צללים גולבלט משתמש בעל קולי ושניות לפני הפגיעה מצליח להתחמק במהירות רבה.
    "אדי הדהמה שוב ותמשיך עם העל קולי!" קוראת השמנה.
    מה תעשה?

6. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    סניזל מגיב שוב עם שבר קרח וגורם לפיצוץ של שני הקרחונים ולרסיסי קרח להתפזר לכל עבר. טנטקול מגן על פניו עם שתי זרועותיו ואינו מבחין בסניזל היוצא עם אגרוף קרח מהיר במיוחד ופוגע בו ישירות בראשו הג'לי. טנטקול נפגע חזק מהמתקפה ומתחיל לשקוע במים.
    מה תעשה?

"הא לא ! פוכדור מהר"אומר ואזרוק במהירות פוכדור לעברו של טנטקול.

7. the bitch is back
    אינג'ל-
    אתה זורק פוקדור על ראשו של טנטקול שניות לפני שהוא שוקע לגמרי במים והפוקדור בולע אותו בתוכו ונופל על שבר קרח קטן מהרסיסים הנשברו מקודם, ומתחיל להתגלגל במהירות עליו. לבסוף הוא נעצר וטנטקול נלכד.
    מה תעשה?

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    אתה זורק פוקדור על ראשו של טנטקול שניות לפני שהוא שוקע לגמרי במים והפוקדור בולע אותו בתוכו ונופל על שבר קרח קטן מהרסיסים הנשברו מקודם, ומתחיל להתגלגל במהירות עליו. לבסוף הוא נעצר וטנטקול נלכד.
    מה תעשה?
    "הא רגע איך אני אמור לקחת את הפוכדור!" אומר אחשוב לכמה רגעים ואז אסתכל לעברו של סניזל ואומר "התועיל להביא לי את הפוכדור ?"

9. the bitch is back
    אינג'ל-
    סניזל קופץ לו בין רסיסי הקרח ולבסוף מרים את הפוקדור וזורק לך אותו לידיים ואז קופץ במהירות בחזרה לגדה של הבריכה.
    מה תעשה?

10. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    סניזל קופץ לו בין רסיסי הקרח ולבסוף מרים את הפוקדור וזורק לך אותו לידיים ואז קופץ במהירות בחזרה לגדה של הבריכה.
    מה תעשה?
    "עבודה טובה סניזל"אומר, אלטף את ראשו ואז הוסיף עם חיוך ממזרי: "עדיין לא שכחתי את ההבטחה רק תתנהג יפה עד סוף השיט".
    "טוב עכשיו חזרה לחדר "אומר ואתחיל ללכת לכיוון החדר .
    'טוב הגיע הזמן לארוחת הערב שלהם לא 'אחשוב לעצמי ואנסה לחשוב מתי הפעם האחרונה שהאכלתי אותם.

11. the bitch is back
    אינג'ל-
    סניזל מהנהן בראשו ומחייך בשובבות. שניכם מתחילים ללכת לחדר בעודך מנסה לחשוב מתי אכלתם ונזכר שלא אכלת כלום מאז אתמול בערב עוד לפני שירדת לאי לאמין היום בבוקר.
    ונזכר שגם אתה יחסית מורעב ולכן אתה מוציא כמה דברים מהתיק שלך ומכין לך ולפוקימונים שלך ארוחת ערב גדולה בחדר ואתה יושב עם כל הפוקימונים שלך וזולל את האוכל.
    אחרי בליסה עצומה אתה נשאן עם גבך על הספה ומעכל את האוכל וכך כנ"ל גם הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?

12. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    סניזל מהנהן בראשו ומחייך בשובבות. שניכם מתחילים ללכת לחדר בעודך מנסה לחשוב מתי אכלתם ונזכר שלא אכלת כלום מאז אתמול בערב עוד לפני שירדת לאי לאמין היום בבוקר.
    ונזכר שגם אתה יחסית מורעב ולכן אתה מוציא כמה דברים מהתיק שלך ומכין לך ולפוקימונים שלך ארוחת ערב גדולה בחדר ואתה יושב עם כל הפוקימונים שלך וזולל את האוכל.
    אחרי בליסה עצומה אתה נשאן עם גבך על הספה ומעכל את האוכל וכך כנ"ל גם הפוקימונים שלך.
    מה תעשה?
    "אני לא יכול לזוז "אומר ואפהק פיהוק גדול,
    אחר כך אבדוק מה השעה בשעון ממקודם.

13. משתמש מנוסה
    סם-
    אתה מרים במהירות את פיפלאפ מהמים ויוצא איתה מהמים והולך איתה ועם רידון למקום יותר מרוחק מהעדר קורסולות ההולכות ומתרבות בקצב מהיר. לבסוף אתה מוצא את עצמך על דיונת חול הצופה אל הים. אתה מביט לאופק ורואה להקת ווינגול עפים להם מעל המים הכחולים.
    אתה מוריד את עינייך ומבחין בפוקימון קטן וכחול משוטט לו בקרבת הרצועת חוף. אתה שולף את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא סורסקיט ()-פוקימון מסוג מים וחרק.
    מה תעשה?

"פיפלאפ!התיצבי לקרב!" אקרא ואסמן לה להתכונן לקרב, השתמשי על סורסקיט במשיכה,אחר כך בועות!" אומר לה

14. the bitch is back
    אינג'ל-
    אתה מתמתח במקום ומסתכל לעבר השעון ורואה שהשעה כבר שמונה וחצי בערב.
    מה תעשה?

סם-
    דרך אגב יש לך מסן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    פיפלאפ קופצת ממך לעברו של סורסקיט ונוחתת ממש בקירוב אליו והוא מסתכל עליה בפחד ואז היא פותחת את פיה בנשיקה ועשרות לבבות קטנות נדבקות לו על הגוף ועיניו נהפכות ללב גדול וורוד.
    ואז פיפלאפ ממשיכה ויוצרת מפיה עשרות בועות המתפוצצות על סורסקיט וגורמות לו להפצע קלות. סורסקיט בעודו מאוהב מפריש מעצמו ריח מתוק ונפלא המתפזר באוויר ואז נדבק לפיפלאפ ומתחכך בבטנה בחיבה עזה.
    מה תעשה?

15. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    אתה מתמתח במקום ומסתכל לעבר השעון ורואה שהשעה כבר שמונה וחצי בערב.
    מה תעשה?

"איזה יום ארוך ! טוב, מחר אני מתכנן לעשות עוד כמה קרבות לבדוק זוגות אחרים אז תגידו לילה טוב "אומר ואחזיר את כולם.
    "סוף סוף קצת שקט !"אומר בקול, אצא מהחדר ואתחיל להסתובב בספינה.

עמוד 17 מתוך 33 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •