Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 33 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 486
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    [SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]

סם-
    דרך אגב יש לך מסן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    פיפלאפ קופצת ממך לעברו של סורסקיט ונוחתת ממש בקירוב אליו והוא מסתכל עליה בפחד ואז היא פותחת את פיה בנשיקה ועשרות לבבות קטנות נדבקות לו על הגוף ועיניו נהפכות ללב גדול וורוד.
    ואז פיפלאפ ממשיכה ויוצרת מפיה עשרות בועות המתפוצצות על סורסקיט וגורמות לו להפצע קלות. סורסקיט בעודו מאוהב מפריש מעצמו ריח מתוק ונפלא המתפזר באוויר ואז נדבק לפיפלאפ ומתחכך בבטנה בחיבה עזה.
    מה תעשה?
    כן

"פיפלאפ תרחיקי אותו ממך בעזרת חבטה! אחר כך השתמשי בניקור! אם והוא מצליח לתקוף,התחמקי!" אומר לה

2. משתמש מנוסה

תומאס-
    אתה לא מפעיל את הראש!! תחשוב קצת >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רלאטס יוצא עם צוות כפות ומצליח להתחמק מהמתקפה של גולבלט אבל בשנייה שהוא מנסה להשתמש בהתחמקות צללים גולבלט משתמש בעל קולי ושניות לפני הפגיעה מצליח להתחמק במהירות רבה.
    "אדי הדהמה שוב ותמשיך עם העל קולי!" קוראת השמנה.
    מה תעשה?
    "בסדר ראלטס, בוא ננסה שילוב חדש. שלב את מתקפת הצוות הכפול יחד עם התגנבות צללים! קדימה!" אני פוקד עליו.

3. the bitch is back
    אינג'ל-
    אתה מחזיר את הפוקימונים לפוקדורים שלהם וזורק אותם על הספה ויוצא מהחדר בשקט ועולה לסיפון העליון. שם אתה מוצא רחבה גדולה מלאה באנשים הרוקדים למוזיקה מתקליטן המתקלט על במה מאותרת מעץ גבוהה ומספר מלצריות מגישות לאנשים משקאות בכוסות צבעוניות מעוטרות במטריות קטנות או בפרי אקזוטי.
    למטה אתה מסתכל ורואה מספר אנשים משחקים בבריכה ענקית ועוד כמה שוחים.
    מה תעשה?

סם-
    תשלח לי אני צריך לשאול אותך משהו..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיפלאפ דוחפת ממנה את סורסקיט ,המאוהב, בחבטה אדירה ומעיפה אותו הרחק. סורסקיט המאוהב לא מוותר ורץ בחזרה אליה וקופץ על ראשה ומתחיל לעשות לה עם רגליו הקטנות עיסוי חושני (XP) וגורם לה להתחיל לצחקק ואז משתמשת בניקור ומעיפה אותו באוויר ולנחות על החול בדיוק כשגל ענקי מתנפץ על החול ושוטף את סורסקיט בנוסף למתקפה.
    סורסקיט נעמד שוב ומפזר שוב ריח מתוק וגורם לפיפלאפ לרחרח אותו בחולמניות.
    מה תעשה?

תומאס-
    רלאטס מתחיל לשכפל את עצמו ועשרות הכפילים קופצים לתוך הצללים ונעלמים מהעין ומצליחים להתחמק מהמתקפה של גולבלט. עשרות הכפילים והראלטס המקורי קופצים מהצללים על גולבלט אבל בעזרת העל קולי הוא מאתר את המקורי ומתחמק בשנייה שהאחרונה.
    מה תעשה?

4. משתמש מנוסה

תומאס-
    רלאטס מתחיל לשכפל את עצמו ועשרות הכפילים קופצים לתוך הצללים ונעלמים מהעין ומצליחים להתחמק מהמתקפה של גולבלט. עשרות הכפילים והראלטס המקורי קופצים מהצללים על גולבלט אבל בעזרת העל קולי הוא מאתר את המקורי ומתחמק בשנייה שהאחרונה.
    מה תעשה?
    'הוא כל הזמן מאתר אותו בעזרת העל קולי, חייבת להיטות דרך לעצור אותו' אני חושב לעצמי "בסדר ראלטס, אל תפסיק את השילוב האחרון! אני רוצה שתוך כדי, תשתמש בבילבול מכל מיני מקומות בזירה, אחד אחרי השני, תוך כדי סיבוב! בלבל אותו, עד שלא יוכל להמשיך להשתמש בעל קולי, ואז זו תהיה ההזדמנות שלך להתקרב אליו במהירות ולפגוע בו מקרוב! קדימה!" אני קורא וממתין לראות מה יקרה.

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל-
    אתה מחזיר את הפוקימונים לפוקדורים שלהם וזורק אותם על הספה ויוצא מהחדר בשקט ועולה לסיפון העליון. שם אתה מוצא רחבה גדולה מלאה באנשים הרוקדים למוזיקה מתקליטן המתקלט על במה מאותרת מעץ גבוהה ומספר מלצריות מגישות לאנשים משקאות בכוסות צבעוניות מעוטרות במטריות קטנות או בפרי אקזוטי.
    למטה אתה מסתכל ורואה מספר אנשים משחקים בבריכה ענקית ועוד כמה שוחים.
    מה תעשה?

]
    'חייב להיות כאן הימורים איפשהו 'אחשוב לעצמי ואחפש באזור הימורים חוקיים
    ------
    D:
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. היכל התהילה
    אינג'ל-
    אתה לוקח את החכה הישנה ומתחיל להסתובב בחנות ולבסוף מוצא מוכר אחד מסדר כמה פוקדורים "אתה צריך עזרה?" הוא שואל ואתה מהנהן בראשך ומושיט את החכה לסימון.
    "אין בעיות בוא לקופה ואני כבר מגיע" הוא אומר. אתה ניגש לקופה ואחרי כמה דקות הוא מגיע ולוקח ממך 120$ על החכה.
    "יום נעים!" הוא אומר לך בחיוך בזמן שהוא עוטף לך את החכה ומגיש לך.
    מה תעשה?

סם-
    אתה מוציא את הפוקימונים שלך ומתחיל ללכת על החוף. אחרי כמה דקות אתה מוצא נקודה מושלמת לשבת מתחת לעץ דקל. ריידון נשכב לידך ואילו פיפלאפ נכנסה למים ומשפריצה בהנאה לכל עבר.
    לפתע אתה מבחין בבועות קטנות מתחילות להתפוצץ על פני המים ומשהו ורוד מתחיל לעלות מהמצולות.
    אתה מכוון את הפוקידע על הפוקימון הורוד ומגלה שזו היא קורסולה ()- פוקימון הקורל והיא מסוג מים ואבן.
    מה תעשה?

תומאס-
    תחנק >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ראלטס יוצא עם צוות כפול אבל כשאתה מסתכל לשמנה אתה רואה שהיא מחייכת "אדי זה נהדר השתמש בהגנה ואז ניב רעל!" היא קוראת וגולבלט שלה זוהר בירוק ומגן על עצמו ממתקפת הבלבול של ראלטס ואז בעוד ראלטס בצוות כפול גולבלט עף בדיוק למקום בו ראלטס מסתתר ופוגע בו עם ניב רעל.
    "נהדר אדי מושלם שלי!" השמנה ממשיכה "שוב על קולי! ואז הגנה!" היא קוראת.
    מה תעשה?

ניק-
    אתה יודע שהגל רעם הוא רק משתק ולא פוגע, כן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פלאפי מתחיל לאגור ניצוצות חשמל כלחל ואז משגר אותו לעבר קלפייבל בתור גל רעם, אבל קלפייבל עדיין מוגנת מהביטחון והמתקפה שלך נכשלת.
    "קלפייבל נשיקה מתוקה ואז מטרונום!" קוראת קים וקלפייבל מצמידה את אחת מידייה על פיה ושולחת נשיקה לעברו של פלאפי.
    מה תעשה?
    "תשלח מכת ברק לעצירת הירייה!" אורה לו "תתקוף באגרוף רעם!"

7. משתמש מנוסה
    [SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]

סם-
    תשלח לי אני צריך לשאול אותך משהו..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיפלאפ דוחפת ממנה את סורסקיט ,המאוהב, בחבטה אדירה ומעיפה אותו הרחק. סורסקיט המאוהב לא מוותר ורץ בחזרה אליה וקופץ על ראשה ומתחיל לעשות לה עם רגליו הקטנות עיסוי חושני (XP) וגורם לה להתחיל לצחקק ואז משתמשת בניקור ומעיפה אותו באוויר ולנחות על החול בדיוק כשגל ענקי מתנפץ על החול ושוטף את סורסקיט בנוסף למתקפה.
    סורסקיט נעמד שוב ומפזר שוב ריח מתוק וגורם לפיפלאפ לרחרח אותו בחולמניות.
    מה תעשה?

טוב

"נו באמת.." אמלמל ואביט בקרב, "פיפלאפ תשתמשי בבועות! ותגמרי אותו בניקור!" אומר לה בנחישות

8. the bitch is back
    תומאס-
    סוף סוף! XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ראלטס משכפל את עצמו ומתחבא בין הצללים ומיד אח"כ מספר חביות מתחילות לזוז ולרחף באוויר ולעשות רעשים ומיד אח"כ כמה קופסאות מתחילות לזוז במקום גולבלט מתבלבל מהרעש ונפגש מהתחמקות הצללים של ראלס ומועף על האדמה.
    "לא אדוארדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!" קוראת השמנה ומתחילה ליילל "אדוארד קדימה השתמש במציצת חיים ואז שוב על קולי!" קוראת השמנה בעודה מנגבת את דמעותיה.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    אתה מתחיל לתור בסיפונים בעקבות הימורים אבל לא מוצא דבר המסגיר על הימצאות ההימורים בספינה.
    מה תעשה?

ניק-
    כבר חשבתי שקרה משהו חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פלאפי שולח מכת ברק לעבר הנשיקה היוצאת מקלפייבל ומפוצץ אותה במקום. פלאפי יוצא עם אגרוף רעם לעברה של קלפייבל המשתמשת במטרונו ויוצרת אגרוף מגה ועפה במהירות לעברו ושני הפוקימונים נהדפים לאחור.
    "קלפייבל בואי נמשיך עם מטרונום!" קוראת קים.
    מה תעשה?

סם-
    פיפלאפ פותחת את פיה ומעיפה את סורסקיט עם מטח של בועות המתנפצות על גופו הקטן ואז עפה במהירות עם מקורה שלוח קדימה ומנקרת אותו ישירות בפרצופו וגורמת לו להתרסק ,ומעולף, על החול.
    מה תעשה?

9. היכל התהילה
    ניק-
    כבר חשבתי שקרה משהו חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פלאפי שולח מכת ברק לעבר הנשיקה היוצאת מקלפייבל ומפוצץ אותה במקום. פלאפי יוצא עם אגרוף רעם לעברה של קלפייבל המשתמשת במטרונו ויוצרת אגרוף מגה ועפה במהירות לעברו ושני הפוקימונים נהדפים לאחור.
    "קלפייבל בואי נמשיך עם מטרונום!" קוראת קים.
    מה תעשה?
    אני בצפון, מחר אני אחזור ואחזור להגיב יותר תגובות..
    ---
    "יש זמן למטרונום לפעול" אחייך "תשתק אותה עם גל רעם ביחד עם אגרוף ברק!"

10. אמאש'ך פלאפי ):

אינג'ל-
    אתה מתחיל לתור בסיפונים בעקבות הימורים אבל לא מוצא דבר המסגיר על הימצאות ההימורים בספינה.
    מה תעשה?

]
    >:
    ------------
    'שיט עדיין אסור לי לשתות וגם אין כאן הימורים' אחשוב לעצמי בזמן שאני מתבאס ואז אזכר בבריכה שראיתי מקודם, במהירות אחזור לחדר אחליף לבגד ים וארוץ לבריכה.

11. the bitch is back
    ניק-
    תהנה (:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    עוד לפני שקלפייבל מספיקה להרים את ידיה היא נפגעת עם אגרוף הברק של פלאפי ומשתתקת מהגל רעם שהוא העביר בה תוך כדי האגרוף שלו והיא מוטחת אחורנית בחוזק רב.
    "קלפייבל את מסוגלת קומי והמשיכי עם המטרונום!" קוראת קים וקלפייבל בקושי רב נעמדת ומתחילה להזיז את ידייה מצד לצד ויוצרת כדור אור לבן הנשלח ממנו פיצוץ פוקוס לעברו של פלאפי.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    אתה רץ לחדר ותוך כמה דקות אתה עולה על בגד הים האהוב שלך- ספידו אדום ולוהט. ורץ בחזרה לבריכה.
    שם אתה קופץ למים ושוב בפחות מכמה שעות בלבד כדור מים נופל על ראשך. אתה זורק אותו בחזרה ומסתכל ושוב שלוש הבחורות (, , ) שראית בבוקר מגיעות לקחת את הכדור שלהן בחזרה.
    "היי זה אתה מהבוקר!" הן צורחות עליך ונראות זועפות במיוחד "שלוש שעות לקח למסך העשן המסריח שלך להתפזר!" צועקת הבחורה בעלת הבקיני האדום
    מה תעשה?

12. אמאש'ך פלאפי ):

אינג'ל-
    אתה רץ לחדר ותוך כמה דקות אתה עולה על בגד הים האהוב שלך- ספידו אדום ולוהט. ורץ בחזרה לבריכה.
    שם אתה קופץ למים ושוב בפחות מכמה שעות בלבד כדור מים נופל על ראשך. אתה זורק אותו בחזרה ומסתכל ושוב שלוש הבחורות (, , ) שראית בבוקר מגיעות לקחת את הכדור שלהן בחזרה.
    "היי זה אתה מהבוקר!" הן צורחות עליך ונראות זועפות במיוחד "שלוש שעות לקח למסך העשן המסריח שלך להתפזר!" צועקת הבחורה בעלת הבקיני האדום
    מה תעשה?
    שעות או שניות ><?
    -------------
    "הא סליחה!" אומר ואצלול מבושה.
    "מכול האנשים בעולם דווקא שלושתן נמצאות פה?"אחשוב לעצמי בעודי בתוך המים.

13. היכל התהילה
    ניק-
    תהנה (:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    עוד לפני שקלפייבל מספיקה להרים את ידיה היא נפגעת עם אגרוף הברק של פלאפי ומשתתקת מהגל רעם שהוא העביר בה תוך כדי האגרוף שלו והיא מוטחת אחורנית בחוזק רב.
    "קלפייבל את מסוגלת קומי והמשיכי עם המטרונום!" קוראת קים וקלפייבל בקושי רב נעמדת ומתחילה להזיז את ידייה מצד לצד ויוצרת כדור אור לבן הנשלח ממנו פיצוץ פוקוס לעברו של פלאפי.
    מה תעשה?
    תודה ויש לפלאפי איכשהו 2 מתקפות טעינה XD
    ---
    "תנסה לחמוק!" אור לו בלחץ מהמתקפה האימתנית "נסה לנפץ אותה עם מכת ברק!"
    "תתקוף בדחיפה!"

14. the bitch is back
    אינג'ל-
    שעות.. שעות... צ'ארמליון ממורמרת D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה צולל למתחת למים אבל הבחורה מושכת אותך מהשיער למעלה "מה הבעיה שלך?" היא שואלת ומרימה גבה ומנפחת את חזה ומסתכלת עליך בזעם.
    מה תעשה?

ניק-
    אני לא יודע על מה אתה מדבר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פלאפי מנסה להתחמק אבל מקבל את הפיצוץ פוקוס ישירות על ראשו והוא נחבט לאחור ונופל מעולף על אדמת הזירה.
    מה תעשה?

15. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    שעות.. שעות... צ'ארמליון ממורמרת D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה צולל למתחת למים אבל הבחורה מושכת אותך מהשיער למעלה "מה הבעיה שלך?" היא שואלת ומרימה גבה ומנפחת את חזה ומסתכלת עליך בזעם.
    מה תעשה?

"אהממ אני לא דיבר עיברית ?"אומר ואנסה לחייך קלות.
    ------
    מנפחת תחזה הא DD:?

עמוד 18 מתוך 33 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •