אינג'ל-
אתה מחזיר את הפוקימונים לפוקדורים שלהם וזורק אותם על הספה ויוצא מהחדר בשקט ועולה לסיפון העליון. שם אתה מוצא רחבה גדולה מלאה באנשים הרוקדים למוזיקה מתקליטן המתקלט על במה מאותרת מעץ גבוהה ומספר מלצריות מגישות לאנשים משקאות בכוסות צבעוניות מעוטרות במטריות קטנות או בפרי אקזוטי.
למטה אתה מסתכל ורואה מספר אנשים משחקים בבריכה ענקית ועוד כמה שוחים.
מה תעשה?
סם-
תשלח לי אני צריך לשאול אותך משהו..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיפלאפ דוחפת ממנה את סורסקיט ,המאוהב, בחבטה אדירה ומעיפה אותו הרחק. סורסקיט המאוהב לא מוותר ורץ בחזרה אליה וקופץ על ראשה ומתחיל לעשות לה עם רגליו הקטנות עיסוי חושני (XP) וגורם לה להתחיל לצחקק ואז משתמשת בניקור ומעיפה אותו באוויר ולנחות על החול בדיוק כשגל ענקי מתנפץ על החול ושוטף את סורסקיט בנוסף למתקפה.
סורסקיט נעמד שוב ומפזר שוב ריח מתוק וגורם לפיפלאפ לרחרח אותו בחולמניות.
מה תעשה?
תומאס-
רלאטס מתחיל לשכפל את עצמו ועשרות הכפילים קופצים לתוך הצללים ונעלמים מהעין ומצליחים להתחמק מהמתקפה של גולבלט. עשרות הכפילים והראלטס המקורי קופצים מהצללים על גולבלט אבל בעזרת העל קולי הוא מאתר את המקורי ומתחמק בשנייה שהאחרונה.
מה תעשה?
'הוא כל הזמן מאתר אותו בעזרת העל קולי, חייבת להיטות דרך לעצור אותו' אני חושב לעצמי "בסדר ראלטס, אל תפסיק את השילוב האחרון! אני רוצה שתוך כדי, תשתמש בבילבול מכל מיני מקומות בזירה, אחד אחרי השני, תוך כדי סיבוב! בלבל אותו, עד שלא יוכל להמשיך להשתמש בעל קולי, ואז זו תהיה ההזדמנות שלך להתקרב אליו במהירות ולפגוע בו מקרוב! קדימה!" אני קורא וממתין לראות מה יקרה.
תומאס-
סוף סוף! XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ראלטס משכפל את עצמו ומתחבא בין הצללים ומיד אח"כ מספר חביות מתחילות לזוז ולרחף באוויר ולעשות רעשים ומיד אח"כ כמה קופסאות מתחילות לזוז במקום גולבלט מתבלבל מהרעש ונפגש מהתחמקות הצללים של ראלס ומועף על האדמה.
"לא אדוארדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!" קוראת השמנה ומתחילה ליילל "אדוארד קדימה השתמש במציצת חיים ואז שוב על קולי!" קוראת השמנה בעודה מנגבת את דמעותיה.
מה תעשה?
אינג'ל-
אתה מתחיל לתור בסיפונים בעקבות הימורים אבל לא מוצא דבר המסגיר על הימצאות ההימורים בספינה.
מה תעשה?
ניק-
כבר חשבתי שקרה משהו חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פלאפי שולח מכת ברק לעבר הנשיקה היוצאת מקלפייבל ומפוצץ אותה במקום. פלאפי יוצא עם אגרוף רעם לעברה של קלפייבל המשתמשת במטרונו ויוצרת אגרוף מגה ועפה במהירות לעברו ושני הפוקימונים נהדפים לאחור.
"קלפייבל בואי נמשיך עם מטרונום!" קוראת קים.
מה תעשה?
סם-
פיפלאפ פותחת את פיה ומעיפה את סורסקיט עם מטח של בועות המתנפצות על גופו הקטן ואז עפה במהירות עם מקורה שלוח קדימה ומנקרת אותו ישירות בפרצופו וגורמת לו להתרסק ,ומעולף, על החול.
מה תעשה?
ניק-
תהנה (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
עוד לפני שקלפייבל מספיקה להרים את ידיה היא נפגעת עם אגרוף הברק של פלאפי ומשתתקת מהגל רעם שהוא העביר בה תוך כדי האגרוף שלו והיא מוטחת אחורנית בחוזק רב.
"קלפייבל את מסוגלת קומי והמשיכי עם המטרונום!" קוראת קים וקלפייבל בקושי רב נעמדת ומתחילה להזיז את ידייה מצד לצד ויוצרת כדור אור לבן הנשלח ממנו פיצוץ פוקוס לעברו של פלאפי.
מה תעשה?
אינג'ל-
אתה רץ לחדר ותוך כמה דקות אתה עולה על בגד הים האהוב שלך- ספידו אדום ולוהט. ורץ בחזרה לבריכה.
שם אתה קופץ למים ושוב בפחות מכמה שעות בלבד כדור מים נופל על ראשך. אתה זורק אותו בחזרה ומסתכל ושוב שלוש הבחורות (,
,
) שראית בבוקר מגיעות לקחת את הכדור שלהן בחזרה.
"היי זה אתה מהבוקר!" הן צורחות עליך ונראות זועפות במיוחד "שלוש שעות לקח למסך העשן המסריח שלך להתפזר!" צועקת הבחורה בעלת הבקיני האדום
מה תעשה?
אינג'ל-
שעות.. שעות... צ'ארמליון ממורמרת D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה צולל למתחת למים אבל הבחורה מושכת אותך מהשיער למעלה "מה הבעיה שלך?" היא שואלת ומרימה גבה ומנפחת את חזה ומסתכלת עליך בזעם.
מה תעשה?
ניק-
אני לא יודע על מה אתה מדבר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פלאפי מנסה להתחמק אבל מקבל את הפיצוץ פוקוס ישירות על ראשו והוא נחבט לאחור ונופל מעולף על אדמת הזירה.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)