אינג'ל-
"מיסי נראה לי שיש לו פיגור" אומרת הבחורה עם הבגד ים הירוק "נראה לי גם" אומרת עם הבג ים הכחול.
"טוב סיסי, כריסטי בואו נלך מפה" אומרת הבחורה ששמה מיסי והיא עוזבת את ראשך ואתה שוקע שוב לתחתית הבריכה.
מה תעשה?
"בוקר טוב "אומר לעצמי ואמתח את ידי לאחר השינה הארוכה.
'טוב דבר ראשון לשחרר את הפוקימונים' אחשוב ואשחרר את ארבעת פוקימוני מפוכדריהם.
"דבר שני אוכל" אומר להם והחלק לארבעתם אוכל,
"דבר שלישי לצחצח שיניים ולאכול" אומר בזמן שאני הולך לשירותים לצחצח שיניים, ולבסוף אוכל קצת.
"טוב עכשיו למצוא מקום שקט ומרוחק לאימונים סודיים לפניי התחרות"אומר במבט ממזרי, אכניס את סניזל סלופוק וטנטקול לפוכדורים וביחד עם צארמיליון אחפש אזור שקט שלא עוברים בו הרבה אנשים על מנת להתאמן.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
תומאס-
ראלטס שוב משכפל את עצמו ואז העשרות כפילים משתגרים ומחליפים מקום בעוד ראלטס מנסה להשתמש בבילבול כדי להזיז את הדברים, אבל הפעם גולבלט מזהה אותו ישר ומשתמש במציצת חיים עליו ושואב ממנו כוחות.
"אדי שלי כזה מושלם עכשיו מהר נשיכה!" קוראת השמנה
מה תעשה?
אינג'ל-
אתה מתארגן באיטיות של בוקר ולבסוף יוצא מהחדר נקי ומצחצח ועולה במעלה המדרגות עד שאתה מוצא זירה קטנה ומבודדת בסיפון האחורי של האנייה ומוציא את ארבעת הפוקימונים שלך.
מה תעשה?
"אוקי עכשיו הגיע הזמן למתקפות החדשות שאני רוצה לנסות, ראשונה כמו תמיד צארמליון תנסי להגדיל את האש שעל זנבך ולכסות אותו, שנית סניזל אני רוצה שתתאמן על שילוב מתקפת המהירות עם אגרוף הקרח זה עובד וזה חזק, סלופוק אהממ פשוט תעשה את מה שאתה הכי טוב בו תישן, טנטקול תנסה להכניס את הרעל שיש בגופך לתוך מתקפת הבועות שלך"אומר ואחכה לביצועי הפוקימונים.
אינג'ל-
ארבעת הפוקימונים שלך מהנהנים ותופסים פינה משלהם ברחבה אתה מסתכל סביב ורואה שצ'ארמליון ללא בעיות מגדילה את הלהבה שעל זנבה לגודל עצום ועד מהרה נראה שישבנה עולה באש.
סניזל מתחיל לרוץ עם מתקפה מהירה ותוך כדי עובר לאגרוף קרח ופוגע ברצפה ויוצר גושי קרח עליה.
סלופוק יושב עדיין בפינה ומסתכל עליך במבטו המטופש ולא עושה דבר כפי שביקשת. וטנטקול עומד בצד שלו ומשלב את זרעותיו ושולח בועות לאוויר ואז יורה בהן עוקצי רעל ומפוצץ אותן כל פעם.
מה תעשה?
תומאס-
תוכניתך עובדת וראלטס משתגר ישרות לפני גולבלט ומשתמש בבילבול עיו ישירות ומעלף אותו על המקום.
"לא אדוארד שלי! הרגת את הערפד המושלם שלי!" צורח השמנה ומנגבת את דמעותיה.
"למזלי יש גם את ג'יקוב שהוא בחירה נהדרת!" היא ממשיכה ומשחררת מהפוקודור שלה מיאטנהגדול במיוחד.
"קדימה ג'יקוב שרירי שלי השתמש בנשיכה! מהר לפני שהם מגיבים!" היא קוראת ומיאטנה שלה יוצא במהירות על פיו פתוח לרווחה והוא נושך את ראלטס ישירות בפרצופו.
מה תעשה?
"אוקי שלב ב', צארמיליון לאחר שאת מעבירה את האש לאורך כל זנבך תשתמשי בזנב על מנת לתקוף,
סניזל תנסה להעביר את הקור שעל ידך לאורך כל הגוף ככה שבכול אזור יוכל להקפיא את האויב,
סלופוק תמשיך לחכות אני עוד מעט יגיע אליך, טנטקול עכשיו במקום לפוצץ את הבועות בעזרת עוקצי הרעל תנסה להכניס את הרעל לתוך הבועות בלי שיתפוצצו."אומר באיטיות על מנת שיבינו את ההסבר.
אינג'ל-
צ'ארמליון ללא בעיה מסתובבת על רגלה ומצליפה באוויר עם זנבה וחוזרת לעמוד על שתי רגליה וזנבה נכבה בפתאומיות.
סניזל מסתכל עליך מעט מוזר ומשתמש שוב מתקפת מהירות והפעם רץ עם שתי אגרופיו מושטות לצדדים ואוויר קר נראה שנושב אחורנית.
סלופוק ממשיך בלא כלום שלא.
טנטקול מנסה שוב והפעם שולח את העוקץ רעל קודם ואז את הבועות אבל גם הן מתפוצצות.
מה תעשה?
תומאס-
תפסיק לפקוד עליו זה נוראי!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ראלטס מתחיל לשכפל את עצמו לכל עבר אבל השמנה צועקת "שאגה!" וג'יקוב שלה שואג בקול מפחיד במיוחד וכל השיכפולים נעלמים וראלטס בורח אל הפוקדור שלו.
מה תעשה?
בסדר... "הוד מלכותך"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"חכם מאוד, השאגה מחזירה אותו לפוכדור שלו ומאלצת אותי לבחור באחד אחר" אני אומר לה בחיוך "אבל אותו לא תנצחי" אני אומר לה בחיוך "קדימה קומבאסקין, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "קדימה, התחל עם הסתערות אש לעברו, ועבור לבעיטה כפולה דרכו!" אני קורא ומצביע לעבר מאייטיאנה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)