Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 33 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 486
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    אינג'ל-
    צ'ארמליון ללא בעיה מסתובבת על רגלה ומצליפה באוויר עם זנבה וחוזרת לעמוד על שתי רגליה וזנבה נכבה בפתאומיות.
    סניזל מסתכל עליך מעט מוזר ומשתמש שוב מתקפת מהירות והפעם רץ עם שתי אגרופיו מושטות לצדדים ואוויר קר נראה שנושב אחורנית.
    סלופוק ממשיך בלא כלום שלא.
    טנטקול מנסה שוב והפעם שולח את העוקץ רעל קודם ואז את הבועות אבל גם הן מתפוצצות.
    מה תעשה?

"אהממ צארמיליון תמשיכי להזרים אש לאורך הזנב גם במשך המכה,
    סלופוק תשתמש באקדח מים לעברו של סניזל, סניזל תגן על עצמך מאקדח המים בעזרת המתקפה שהשתמשת בה קודם אם זה יעבוד אקדח המים אמור לקפוא,
    טנטקול תנסה להחדיר את הרעל לתוך הבועות לפניי שאתה שולח אותם החוצה."אומר.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    [SIZE="1"][COLOR="Red"]

סם-
    פיפלאפ פותחת את פיה ומעיפה את סורסקיט עם מטח של בועות המתנפצות על גופו הקטן ואז עפה במהירות עם מקורה שלוח קדימה ומנקרת אותו ישירות בפרצופו וגורמת לו להתרסק ,ומעולף, על החול.
    מה תעשה?
    "מצוין פיפלאפ!" אשבח אותה ואזרוק פוכדור ריק על סורסקיט, לאחר מכן אבדוק עוד כמה זמן אני צריך לחזור לרציף

3. היכל התהילה
    אינג'ל-
    שעות.. שעות... צ'ארמליון ממורמרת D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה צולל למתחת למים אבל הבחורה מושכת אותך מהשיער למעלה "מה הבעיה שלך?" היא שואלת ומרימה גבה ומנפחת את חזה ומסתכלת עליך בזעם.
    מה תעשה?

ניק-
    אני לא יודע על מה אתה מדבר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פלאפי מנסה להתחמק אבל מקבל את הפיצוץ פוקוס ישירות על ראשו והוא נחבט לאחור ונופל מעולף על אדמת הזירה.
    מה תעשה?
    חחח תבדוק במתקפות XD
    ---
    ''חזור פלאפי'' אחזיר את הכבשה הצמרירית לפוקדור ( D= ) ואוציא את נאמל ''צאי נאמל במתקפת גחלת!''

4. the bitch is back
    תומאס-
    בתור מלך אני דורש שתשתחווה לי ותתחיל לספק לי ס.ס.א!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
    קאמוסקין יוצא במהירות מהפוקדור ומדליק עצמו באש ורץ במהירות לעברו של מייטאנה ומתנגש בו בעצמה אדירה. לאחר מכן קאמובסקין יוצא עם רגלו מושטת בבעיטה, אבל מייטאנה תופס את הרגל בפיו ומסובב את קאמבוסקין באוויר ומעיף אותו בחזרה לצד שלך.
    "ג'ייקוב מתקפת חול!" קוראת השמנה ומייטאנה מסתובב ומתחיל,בעזרת כפותיו האחוריות, להעיף חול על קאמובסקין לעיניים וגורם לו להתעוור מהחול.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    צ'ארמליון עושה שוב את המהלך וזנבה בוער באש עצומה ואז היא מסתובבת במקום ומטיחה את זנבה באויב דמיוני ואז נעמדת בחזרה על רגליה ומסיימת את דלקת הזנב.
    מהצד השני סלופוק פותח את פיו ויורה אקדח מים קטן לכיוונו של סניזל המגיב עם האגרוף קרח המהיר והוא מקפיא את האקדח מים בעודו יוצא מפיו של סלופוק. אתה מתלהב מהמלך אבל אתה מבין שסניזל כלא את עצמו במנהרת קרח הקפא בגלל האקדח מים.
    טנטקול מנסה שוב ליצור בועות רעילות ובמקום זו יוצר גוש רפש קטן ונוזלי המתפרש לכל עבר.
    מה תעשה?

סם-
    אתה שולח? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחמיא לפיפלא על ניצחונה וזורק על סורסקיט המעולף פוקדור חדש וריק.
    הפוקדור כולא בתוכו את סורסקיט ונופל על החול ומתחיל להתגלגל ולבסוף נעצר.
    סורסקיט נלכד!
    מה תעשה?

ניק-
    נראה לי כדאי שאתה תבדוק
    הכבשה שלך חוזר לפוקדור ובמקומו יוצאת נאמל נושפת אש מדבשתה ונראית מוכנה לקרב ושולחת גחלת ענקית לעברה של קלפייבל הנשרפת קשות מהמלך שלה.
    "קלפייבל משאלה ואז אגרוף דינאמיט!" מכריזה שוב קים וקלפייבל שלה זוהרת בעשרות כוכבים בוהקים ואז יוצאת שוב עם האגרוף הדינמאיט המוכר שלה.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. היכל התהילה
    תומאס-
    קאמוסקין יוצא במהירות מהפוקדור ומדליק עצמו באש ורץ במהירות לעברו של מייטאנה ומתנגש בו בעצמה אדירה. לאחר מכן קאמובסקין יוצא עם רגלו מושטת בבעיטה, אבל מייטאנה תופס את הרגל בפיו ומסובב את קאמבוסקין באוויר ומעיף אותו בחזרה לצד שלך.
    "ג'ייקוב מתקפת חול!" קוראת השמנה ומייטאנה מסתובב ומתחיל,בעזרת כפותיו האחוריות, להעיף חול על קאמובסקין לעיניים וגורם לו להתעוור מהחול.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    צ'ארמליון עושה שוב את המהלך וזנבה בוער באש עצומה ואז היא מסתובבת במקום ומטיחה את זנבה באויב דמיוני ואז נעמדת בחזרה על רגליה ומסיימת את דלקת הזנב.
    מהצד השני סלופוק פותח את פיו ויורה אקדח מים קטן לכיוונו של סניזל המגיב עם האגרוף קרח המהיר והוא מקפיא את האקדח מים בעודו יוצא מפיו של סלופוק. אתה מתלהב מהמלך אבל אתה מבין שסניזל כלא את עצמו במנהרת קרח הקפא בגלל האקדח מים.
    טנטקול מנסה שוב ליצור בועות רעילות ובמקום זו יוצר גוש רפש קטן ונוזלי המתפרש לכל עבר.
    מה תעשה?

סם-
    אתה שולח? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחמיא לפיפלא על ניצחונה וזורק על סורסקיט המעולף פוקדור חדש וריק.
    הפוקדור כולא בתוכו את סורסקיט ונופל על החול ומתחיל להתגלגל ולבסוף נעצר.
    סורסקיט נלכד!
    מה תעשה?

ניק-
    נראה לי כדאי שאתה תבדוק
    הכבשה שלך חוזר לפוקדור ובמקומו יוצאת נאמל נושפת אש מדבשתה ונראית מוכנה לקרב ושולחת גחלת ענקית לעברה של קלפייבל הנשרפת קשות מהמלך שלה.
    "קלפייבל משאלה ואז אגרוף דינאמיט!" מכריזה שוב קים וקלפייבל שלה זוהרת בעשרות כוכבים בוהקים ואז יוצאת שוב עם האגרוף הדינמאיט המוכר שלה.
    מה תעשה?
    ''רעידת אדמה!'' אורה לה ואז להתחפר באמצעות חפירה ולהעלם לקלפייבל, לצאת מתחתייה

6. אמאש'ך פלאפי ):

אינג'ל-
    מה תעשה?

"צארמיליון מעולה, נקרא למתקפה הזאת זנב אש, תנסי אם אפשר תנסי לשחרר את סניזל בעזרת זנב אש, סניזל זה היה טוב מאוד נקרא לזה שיריון קרח, עכשיו רק צריך למצוא דרך להשתמש בזה בלי לכלוא את עצמך,
    עכשיו אחרון חביב טנטקול תעשה את אותו הדבר שעשית קודם רק תנסה להגדיל את כמות הרפש ולכוון את זה למקום מסויים ובבקשה כמה שיותר רחוק מאיתנו"אומר.

7. the bitch is back
    ניק-
    זה תזוזת אדמה רעידת אדמה זה בעתיד יותר חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נאמל מתחילה לקפוץ על הדירה ומטלטלת אותה בעצמה גדולה מאוד וגורמת לה להיסדק ולהיקרע בכמה מקומות ואז מנצלת את ההזמנות שקלפייבל מאבדת את שיווי המשקל שלה ומתחפרת בתוך אדמת הזירה ונעלמת מהעין. כעבור כמה שניות קלפייבל מועפת מהאדמה בכוח אדיר של נאמל ומתרסקת על רצפת המגרש.
    קלפייבל קמה בשארית כוחותיה האחרונים ונעמדת עיקשת להמשיך את הקרב. אבל לפתע היא שוב מתחילה לזהור ועשרות כוכבים קטנים עוטפים את גופה. המשאלה שהביעה מקודם התגשמה והיא רפאה אותה וחזקה אותה.
    "אנחנו ממשיכים" אומרת לך קים בחיוך "מטרונום!" היא אומרת לקלפייבל ומושיטה את ידיה קדימה.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    אתה יודע שזה עשה את השריון הזה רק בגלל האקדח מים שקפא כן? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'ארמליון מהנהנת ומנפצת בעזרת זנבה את הכלא קרח שסניזל כלא את עצמו בתוכו ומפילה אותו על הרצפה מעט זועף.
    בינתיים טנטקול מסתובב הצידה ויוצר שוב בועת רפש קטנה מפיו ושולח אותה לעבר האוקיינוס והיא מרחפת לכמה שניות אבל מתפוצצת ויוצרת גוש רפש גדול על פני שטח האקויינוס.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

8. אמאש'ך פלאפי ):

אינג'ל-
    אתה יודע שזה עשה את השריון הזה רק בגלל האקדח מים שקפא כן? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'ארמליון מהנהנת ומנפצת בעזרת זנבה את הכלא קרח שסניזל כלא את עצמו בתוכו ומפילה אותו על הרצפה מעט זועף.
    בינתיים טנטקול מסתובב הצידה ויוצר שוב בועת רפש קטנה מפיו ושולח אותה לעבר האוקיינוס והיא מרחפת לכמה שניות אבל מתפוצצת ויוצרת גוש רפש גדול על פני שטח האקויינוס.
    מה תעשה?
    לא התכוונתי לכלא התכוונתי לזה שהוא גרם לאגרוף קרח להתפשט לאורך כל הגוף עכשיו מי שיתקוף אותו יקפא 3:
    ---------------------
    אלטף את ראשו של סניזל על מנת שירגע ואז אומר :
    "טוב סיימנו את המתקפות שהיו לי בראש עכשיו יש עוד דבר אחד שאני רוצה להספיק לפניי שעוברים לקרבות"אומר לפוקימונים בזמן שאני מחזיר אותם אחד אחד לתוך הפוכדרים.
    'טוב נקווה שיש פה אזור להחליף פוקימונים 'אחשוב לעצמי ואחפש אזור כזה.

9. the bitch is back
    אינג'ל-
    ושוב.. לא V_V
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך ולפוקדורים ומתחיל לתור באיזור בעקבות דוכן החלפות או מאמנים המעוניינים להחליף. ואכן אתה מוצא איזור קטן במפלס החנויות שבו אפשר להחליף פוקימונים.
    "שלום לך נער צעיר" אומר לך איש מבוגר היושב שם בחיוך "להחליף?" הוא שואל ורואה את ארבעת הפוקדורים שלך.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    תומאס-
    מה תעשה?
    ס.ס.א?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קומבאסקין, אתה בסדר???" אני קורא לעברו בדאגה "קדימה, השתמש בציפורניים שלך, חפור בקרקע ונעים חול לעבר מאייטיאנה, ואז מהר השתמש בלהביור ישר על החול, גרום לו לעוף שורף לעברו! קדימה!" אני קורא.

11. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    ושוב.. לא V_V
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך ולפוקדורים ומתחיל לתור באיזור בעקבות דוכן החלפות או מאמנים המעוניינים להחליף. ואכן אתה מוצא איזור קטן במפלס החנויות שבו אפשר להחליף פוקימונים.
    "שלום לך נער צעיר" אומר לך איש מבוגר היושב שם בחיוך "להחליף?" הוא שואל ורואה את ארבעת הפוקדורים שלך.
    מה תעשה?
    "כן אני רוצה לדעת איזה פוקימונים אפשר לקבל בעד סלופוק וטנטקול אם אפשר מסוג מים או אדמה"אומר ואחזיר לו חיוך.

12. the bitch is back
    תומאס-
    סקס סמים ואוכל/אלכוהול D:
    ואני מניח שזה תעיף חול על מייטנה טצגרום לו לעוף לוהט לעברו ובגחלת כי אין לך עדיין להביור...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    קאמובוסקין מהנהן בעודו משפשף את עיניו ומתחיל לחפור עם ציפורניו בחול המגרש ומפזר חול לכל עבר, כולל עליך, ואז שולח גחלת לכיוון בו לדעתו נראה מייטנה והרסיסי חול באותו אזור הופכים לזכוכיות העפות למקום, אבל הכיוון לא ממש מדוייק והוא שלח את הזכוכיות על חבית העמדה בקרבת מקם.
    "קדימה ג'ייקוב נשיכה שוב!" קוראת השמנה.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    "טוב בוא נכניס אותם למכונה" אומר הזקן ומכניס קודם את הפוקדור של סלופוק פנימה ומתחיל להקיש על כמה כפתורים ומיד מופיעים שלושה תמונות של פוקימונים (, , )
    "אלה הפוקימונים שנמצאו המתאימים ע"פ אותה רמה, יכולות והסוג של סלופוק שלך. רצה לשנות משהו בקריטריון להחליף לפריסה רחבה יותר? מצומצמת יותר?" שואל הזקן.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

13. אמאש'ך פלאפי ):

אינג'ל-
    "טוב בוא נכניס אותם למכונה" אומר הזקן ומכניס קודם את הפוקדור של סלופוק פנימה ומתחיל להקיש על כמה כפתורים ומיד מופיעים שלושה תמונות של פוקימונים (, , )
    "אלה הפוקימונים שנמצאו המתאימים ע"פ אותה רמה, יכולות והסוג של סלופוק שלך. רצה לשנות משהו בקריטריון להחליף לפריסה רחבה יותר? מצומצמת יותר?" שואל הזקן.
    מה תעשה?
    "אהממ בינתיים עדיין לא מצאתי פוקימון מתאים, אפשר לדעת איזה פוקימונים אני יכול לקבל תמורת הטנטקול שלי ?"אשאל.

14. משתמש מנוסה
    תומאס-
    סקס סמים ואוכל/אלכוהול D:
    ואני מניח שזה תעיף חול על מייטנה טצגרום לו לעוף לוהט לעברו ובגחלת כי אין לך עדיין להביור...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    קאמובוסקין מהנהן בעודו משפשף את עיניו ומתחיל לחפור עם ציפורניו בחול המגרש ומפזר חול לכל עבר, כולל עליך, ואז שולח גחלת לכיוון בו לדעתו נראה מייטנה והרסיסי חול באותו אזור הופכים לזכוכיות העפות למקום, אבל הכיוון לא ממש מדוייק והוא שלח את הזכוכיות על חבית העמדה בקרבת מקם.
    "קדימה ג'ייקוב נשיכה שוב!" קוראת השמנה.
    מה תעשה?
    "מקד אנרגיה ואז הסתערות אש כשהוא מתקרב אלייך, קדימה! אתה יכול לנצח אותו!" אני מעודד אותו.

15. היכל התהילה
    נאמל מתחילה לקפוץ על הדירה ומטלטלת אותה בעצמה גדולה מאוד וגורמת לה להיסדק ולהיקרע בכמה מקומות ואז מנצלת את ההזמנות שקלפייבל מאבדת את שיווי המשקל שלה ומתחפרת בתוך אדמת הזירה ונעלמת מהעין. כעבור כמה שניות קלפייבל מועפת מהאדמה בכוח אדיר של נאמל ומתרסקת על רצפת המגרש.
    קלפייבל קמה בשארית כוחותיה האחרונים ונעמדת עיקשת להמשיך את הקרב. אבל לפתע היא שוב מתחילה לזהור ועשרות כוכבים קטנים עוטפים את גופה. המשאלה שהביעה מקודם התגשמה והיא רפאה אותה וחזקה אותה.
    "אנחנו ממשיכים" אומרת לך קים בחיוך "מטרונום!" היא אומרת לקלפייבל ומושיטה את ידיה קדימה.
    ''יש לנו כאן עסק עם יריבה קשוחה'' אמלמל לעצמי ואורה לנאמל לתקוף בגחלת כדי לגרום לכוויות ולמחלת הסטאטוס בארן (Burn)

עמוד 20 מתוך 33 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •