ניק-
היא נשארת על הספינה חח XD
ותענה לי בה"פ XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
"אממ בטח" היא אומרת בחיוך והולכת איתך לבריכה ושם היא נכנסת לחדר הלבשה ומחליפה לבגד ים ורוד ואז קופצת למים.
"נו?" היא שואל בחיוך ומשפריצה עליך קצת מים.
מה תעשה?
[COLOR="rgb(46, 139, 87)"]אינג'ל-
אכן אידיוט
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מגיש לפאנפי את הדיסקים אבל רק חבטת ראש והאבנים החדות נספגים לתוכה. ואילו הקצה אבן אינו עובד עליה.
מה תעשה?[/COLOR]
סם-
הצלפת זנב..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רידון מתחיל להתפרע תחת משקלו של הייארמה ומצליח להצליף להרייאמה בגבו ולהעיף אותו ממנו. בשנייה שרידון נעמד הוא פותח את פיו ויוצר ארבעה טבעות כחולות סביבו ושולח אותן לעברו של הרייאמה ואז כל אחת בתורה ופגעת בו בחוזקה. מהצד השני פיפלאפ מתחילה לרוץ מסביב לגולדין ושולחת עשרות בועות מפיה לנסות לבלבל אותה אבל בשנייה שהיא יוצאת עם ניקור גולדין משתמשת באקדח מים על הרצפה ועולה לאוויר ומתחמקת מהמתקפה.
"הרייאמה מים מלוחים על ריידון! גולדין ניקור על פיפלאפ!" קוראת המאמנת ושני הפוקימונים יוצאים עם מתקפות משלהם.
מה תעשה?
'יש לי רעיון..' אחשוב, "ריידון השתמש בהחלקה! תקפוץ במהירות לאוויר ותשתמש בפיצוץ אבן במהירות! אם אריהמה מצליח לחמוק מהאבנים והוא משגר אליך את המתקפה שלו,תתרכז ותנסה לשבור את מתקפת המים שלו עם הצלפה מהזנב שלך! כמו שובר גלים!" אדריך את ריידון ואקווה שהרעיון יעבוד.
"פיפלאפ קדימה את יותר חזקה! תשתמשי בניקור גם את! תתקרבי לכיוונה של גולדין במהירות ובשניה האחרונה תחמקי למטה ותפגעי בבטנה! אל תבזבזי רגע והשתמשי בחבטה!" אומר לפיפלאפ
טופס הרשמה:
כינוי בפורום:ttrrtte
שם:סופי
רקע: סופי נולדה במחוז ג'טו לזוג הורים די קלילים ועשירים שהשאירו אותה לבד,כבר מאז שנולדה,להורים של סופי לא היה אכפת ממנה בכלל כבר מגיל שלושה ימים,שחזרה עם אמה מבית החולים השאירו אותה הורייה עם מטפלת,כאשר סופי הייתה בת שנתיים אמרו הורייה שהמטפלת כבר עולה להם יותר מידי כסף,למרות שהמטפלת לקחה רק חמישה שקלים לשעה,ולכן הם השאירו את סופי לבדה,סופי הבינה שהיא חייבת להתחיל להסתדר בעצמה,בגיל שנתיים וחודש היא כבר ידעה לקרא רצוף ושותף,בגיל שנתיים וחצי כבר ידעה לבשל הכל,מפסטה ועד מאפים,כאשר טל הגיעה לגיל שלוש שלחו אותה הורייה לפנימייה צבאית,שם כמובן הרשימה את כל המורים ותמיד קיבלה מאה במבחנים,כאשר סופי הייתה בת שש היא החליטה שנמאס לה מזה שהורייה לא דואגים לה בכלל,היא הלכה וקנתה לעצמה פוקדורים ותפסה צ'יקוריטה קטנה,היא השאירה להורייה מכתב ויצאה לדרכה,מאז כבר הצ'יקוריטה של סופי הפחה לבייליף וסופי עברה את הליגה של מחוז ג'וטו,סופי שמעה על מה שקורה באיי תפוז והחליטה לאת לשם מיד,בתקווה לגרום להורייה להתגאות בא סוף סוף ולשים לב אלייה.
פוקימונים:בייליף
העדפות לסוגים: עשב,על חושי,חושך
תגים: לא לגעת
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה, אבן אש,חליל לבן,חליל כחול
הערות:
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אינג'ל-
וכשאתה אדיוט אז אתה עד הסוף
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
אתה מביא לסניזל את האגרוף מגה אבל הוא לא נקלט אצלו וכך גם לקצה אבן לצ'ארמליון.
מה תעשה?
סם-
איזה אסטרטג חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיפלאפ יוצאת גם היא עם ניקור וכך גם גולדין המקפצת במהירות לעברה של פיפלאפ וממש בשנייה האחרונה פיפלאפ משנה את כיוון הניקור ומצליחה לפגוע לגולדין בבטנה ואז פיפלאפ יוצאת עם חבטה אבל נהדפת לאחור עם זנב אקווה של גולדין והיא מועפת ממנה בחוזקה.
מהצד השני ריידון מנער את עצמו במהירות ועורו שוב נראה חלק ורך והוא קופץ לאוויר ויוצר שלוש טבעות מחוברות סביבו ואז שולח אותן במהירות לעברו של הריאמה ששולח בדיוק את המתקפת מים מלוחים, אבל המתקפה פשוט חודרת דרך הטבעות הממשיכות בדרכן ומתפוצצות על הרייאמה ואילו המים ממשיכים ורובם פוגעים ברידון אבל חלק קטן מהם הוא מצליח להתיז ממנו בעזרת הצלפת הזנב שלו.
"הריימאה קדימה אל תוותר מכת יד! גולדין אקדח מים ואז מתקפת קרן!" קוראת המאמנת
מה תעשה?
סופי-
מצטער אבל הרקע רשום באופן ממש לא מובן והגיוני. מצטער זה רק מעלה בי גיחוך על ילדה בת שנתיים וחודש שקוראת ומבשלת לבדה בזמן שההורים שלה בחוץ.
בכל מקרה לא נראה לי שיעבוד. מצטער.
"כן" אני משיב לו בקצרה ומתיישב לידו "הגעתי למסקנה בעקבות הקרב הזה, שאני רוצה לעזור לראלטס וקומאבסקין ללמוד מתקפות שיכפרו על החולשות שלהם. ראלטס סובל מחולשה של פוקימוני אופל מולו, אבל אני בטוח שישנה מתקפה שהוא יכול ללמוד שטובה נגדם. בנוגע לקומבאסקין, אולי הוא מסוגל ללמוד מתקפות חזקות שיכולות לבלום אותם לפחות. מה אתה אומר?" אני שואל אותו.
חחח
'יש לי עוד רעיון..' אמלמל, "אוקיי הגיע הזמן להחלפה! פיפלאפ השתמשי במשיכה על אריהמה! תגרמי לו לאבד את ריכוזו! בינתיים ריידון תנצל את המצב ותשתמש בזנב שלך כדי לפגוע ברגליו של אריהמה ולהפיל אותו! פיפלאפ תמשיכי עם ניקור!" אומר להם ואחשוב על עוד רעיון ואוסיף, "ריידון בינתיים תנוע במהירות לכיוונה של גולדין בעזרת החלקה! תנוע מצד לצד,אחרי שהיא משגרת את אקדח המים תנצל את עורך החלק ותחליק על הבטן! תנצל את המיקום שלך ותשתמש במתקפת קרן בבטנה של גולדין! אחר כך מתקפת זעם!" אומר ואביט במאמנת ואחר כך אצפה בקרב, "אתם יכולים!" אעודד אותם
אחליף גם אני לבגד ים ואוציא את הפוקימונים שייתרעננו, אקפוץ בקפיצת ראש למים.ניק-
היא נשארת על הספינה חח Xd
ותענה לי בה"פ Xp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
"אממ בטח" היא אומרת בחיוך והולכת איתך לבריכה ושם היא נכנסת לחדר הלבשה ומחליפה לבגד ים ורוד ואז קופצת למים.
"נו?" היא שואל בחיוך ומשפריצה עליך קצת מים.
מה תעשה?
''לאן את מפליגה'' אשאל את קים.
כינוי בפורום: NivX10
שם: רודני ג'ונסון.
רקע: "הקרב המכריע... התוצאה היא 5-5 בין קורט מלדור מן האי קומקורט לבין ג'ונסי שוסט מן העיר בוטוול! קרב הענקים הזה קרוב לסיום, ועכשיו זה רק הקאמרפט של קורט אל מול הליפאון של ג'ונסי בעוד כמה דקות הקר..." וזהו. זה כל מה שהספקתי לשמוע עד הרגע שאחותי כיבתה את הטלוויזיה בפתאומיות!
"מה את עושה?!?!? חסרת שכל!!!" צעקתי עליה, כעוס ומתוח מאוד.. ואילו היא לועסת את המסטיק שלה. מסתכלת עלי במבט הפלצני שלה ואומרת "אולי תפסיקו כבר לצפות בקרבות המטופשים האלה... אמא בטלאפון, היא אומר שהיא צריכה אותך בדחיפות!"
אלך אל טלאפון הקרוב שבמטבח בעודי ממלמל ומקלל את אחותי בשקט. אשלח אנחה מלאת אוויר ואומר "הלו אמא?" והיא משיבה "היי חמודי, תשמע אני יחזור מאוחר, אבא בדרך הביתה, אני צריכה בדחיפות שתלך ותקנה מצרכים לארוחת הצהריים והערב. הרשימה והכסף בפינת השולחן!"
"לא יכולת לבקש את זה מדיאנה? היה חייב להזעיק אותי בסיום הטורניר שאני מחכה כל-כך לראות?" אומר בקול עייף ומיואש. "נו, אל תיהיה קטנוני רודני. ביי, אוהבת!" אומרת בקול ממהר ומנתקת מיד.
אני מחליט לוותר על היאוש ולפעול במהירות בעקבות בציפייה שאולי אספיק לראות משהו ולו קטן מן הקרב הסופי של הליגה. לוקח במהירות את הכסף ורשימה, שם עליי חולצה, מקפץ אל הדלת עם צרור המפתחות בפה, מקפץ על רגל לעבר הדרך תוך כדי שאני נועל את הנעל השניה.
קניתי בזריזות את המצרכים ואני יוצא מהחנות בהליכה מהירה בעודי חושב 'אין זמן אני בטוח יפספס, אני חייב לקצר מפה'
אני עובר דרך שביל עזוב באיזור דיי פראי ללא שביל, לאט לאט נעלמות המחשבות ואני נסחף אל תוך כל הטבע והאוויר הנעים וריחות הפראיים שמקיפים אותי.
ואז לכד את עיניי עץ תפוחים "וואוו איך באלי!" אני ממלמל ומיד מנסה לקתוף לי אחד. לוכד את עייני תפוח מסויים ואני מיד מנסה להביא אותו.
אני מבחין לפתע בעלה מוזר, לא קשור לשאר העלים שנראה גדול וארוך, עיניי ממש מתייחס, מנסה למשוך את התפוח ואז מאבד אחיזה!
מתוך רפלקס משכתי את העלה שהפיל עליי משהוא כבד וצווחני. מביט בי פוקימון דמוי לטעה עם ענף יבש בפיו נוהם ברגזנות וחובט לי בראש בעצמה.
"היי, פוקימון מפגר! תסתלק מפה!" אצעק עליו ואנסה להשליח עליו אבן. הוא מתחמק ובקריאת "גרובייל!" ואז אני נזכר "אהה אתה גרובייל... עכשיו זוז מדרכי!"
אני אומר והוא מתחיל לצחוק עליי, לחכות את תנועותיי ולהקניט אותי. ואני שמתחמם כמו פקעת עצבים קופץ עליו ומחיל לתגושש איתו על הקרקע, בצעקות נהמות ומכות.
כל אלו גרמו לסכנה לשנינו שאני וגם אותו הגרובייל הזה לא צפינו!
כל המהומה העירה נידוקינג גדול ועצבני שרצה נורא לישון. הוא חובט בשנינו ושואג בקול מפחיד "קייינגגג!!!"
נבהלתי מאוד, לא חשבתי באותו רגע, רק על לקחת את שקיות המצרכים שלי ולעוף משם" אני רץ על עבר השקיות. וגרובייל מנסה לתפס למקום גבוהה. נידוקינג שולח שוב את זנבו העבה ועצמתי ומנסה לחבוט בגרובייל שהיה קרוב עליו. אך בעודי מנסה לרוץ על המצרכים חסמתי בגופי בטעות את המכה שגרובייל היה אמור לחטוף!
התחיל לרדת לי מן המותר ומן השפשופים ביד ובמרפקים. גרובייל פירש את זה ככך שהגנתי עליו ופתאום מחליט להילחם ולעזור לי!
הוא חוטף מכות ללא סוף אך קם שוב ומנסה להביא לי את השקיות הוא זורק לי אותם ומסמן בצעקה אלי להסתלק מכאן.
אני מביט בוא ומלמל "אחחח.. אני לא יכול, זה ישב לי על המצפון אז קדימה.." אקפוף על גבו של נידוקינג ואמשוך בעזניו לאחור ואזרוק חול לעיניו.
ואז ואומר לגרובייל "בוא נעוף מפה, עזוב אותך מהעץ שלך עכשיו!!!" אני והוא נסים על נפשנו ואז נעצרים לנוח במקום מסויים.
אשלח יד על השקיות ואראה שבעצם הכל כבר מרוסק. אתרגז נורא ואתחיל שוב לריב אם גרובייל הפעם בצעקות ואז אני והוא מביטים אחד בשני בשקט ומתחילים לצחוק. על מה שקרה קודם.
המקרה המוזר הזה גרם לנו להיות להתחבר ולראות כמה אנחנו דומים.
חזרתי הביתה, לאחר 3 שעות בערך. בלי שום סיכוי לראות את הקרב, ללא מצרכים, אך אם פוקימון ראשון משלי!
פוקימונים:
זכר.
זכר (יש לו שם של בן.. מבעס להגיד דרפיון תיקפי)
העדפות לסוגים: אין.
תגים: לא לגעת.
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה, חכה, חבל, מצית.
תומאס-
"זה באמת חשוב מאוד" אומר רובי ומשאין את סנטרו על ידו וחושב לעצמו כמה רגעים. "היית כבר בחנות פוקימונים פה בספינה?" הוא שואל לפתע. "שם בטוח יש מתקפות שתוכל ללמד אותם!" הוא מכריז בהתלהבות ואז קם על רגליו, תופס את ידך ומוליך אותך ישירות לחנות כמה מפלסים מתחת לסיפון הראשי ולוקח אותך ישירות לאגף של הדיסקים.
"פה בטוח נמצא לך כמה מתקפות. בוא תחפש מה אתה רוצה" הוא אומר בחיוך.
מה תעשה?
סם-
הרייאמה מרים את ידו כדי לתקוף את ריידון אבל משום מקום פוגע בו לב ורוד בפרצופו ולפתע הוא מאבד את הריכוז ומתמקד רק בפיפלאפ ועיניו נהפכות ללבבות גדולים והוא מתחיל לרוץ עם ידיו מושטות לעברה. הרייאמה אינו מבחין אפילו שריידון בעודו רץ לגולגין שם לו זנב וגורם להרייאמה ליפול על בטנו ואז פיפלא רצה אל הרייאמה במהירות ומקורה הקטן גדול ובוהק בלבן והיא מנקרת את הרייאמה ישירות בבטנו ופוגעת בו קשה.
מהצד השני ריידון מחליק שוב את עורו והוא מנצל את המומנטום של האקדח מים ומחליק על בטנו ויוצא עם מתקפת קרן לעברה, אבל גם גולדין משתמשת במתקפת קרן ושניהם נפגשים ביחד אבל גולדין נהדפת לאחור בעצמה ומתעלפת מחמש חבטות זעם של ריידון.
"הרייאמה קדימה מגלשת אבן!" קוראת המאמנת והרייאמה מרים את אחת מידו לאוויר ועשרות אבנים נוצרות מהכלום ומתחילות לנחות על פיפלאפ ועל ריידון.
מה תעשה?
אינג'ל-
האגרוף מגה נספג לתוך צ'ארמליון והיא מחייכת העצמתה החדשה. אתה פותח את תיקך ושומר שם את הדיסק של הקצה אבן.
מה תעשה?
ניק-
אז אתה רוצה להשאר עם קים? XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ במהירות להחליף לבגד ים וקופץ למים ועושה חצי בריכה וחוזר לקים "אני רוצה לאתגר את כל המנהיגי מכון במחוז פה. ואני מתכננת עכשיו לנצח במכון העץ של האי טורקו" היא אומרת בחיוך "מה התכנון שלך?" היא שואלת בחיוך ומשאינה את גבה לאחור וצפה על המים.
מה תעשה?
רודני- רשום
כבר מעדכן אותך ^^
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)