Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 33 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 486
  1. the bitch is back
    סם-
    פיפלאפ וריידון רצים לעברו של הרייאמה ומצליחים להתחמק מרוב האבנים, אבל כן כמה מהן פוגעות בהם, אבל זה לא עוצר אותם והם ממשיכים לרוץ לעברו בזמן שפיפלאפ משמשת בבועות כדי לבלבל אותו ריידון דופק ספרינט ופוגע בהרייאמה בארבע חבטות זעם חזקות במיוחד ואז בעזרת הזנב שלו מפיל את הרייאמה על הרצפה ופיפלאפ מחסלת אותו עם ניקור קטלני.
    המאמנת מחזירה את הפוקימונים המעולפים שלה ומסתלקת משם.
    מה תעשה?

ניק-
    סבבה D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן זה ברור" היא אומרת בשקט ובקול מעט מצוברח "אני באמת מקווה שתמצא אותה" היא אומרת ומניחה על כתפך יד לניחום "אל תדאג בטוח נמצא אותה! אל תשכח שאני פה בשביל לעזור!" היא אומרת בחיוך ואז מטיחה את עצמה במים ומשפריצה עליך על הפנים.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    ניק-
    סבבה D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן זה ברור" היא אומרת בשקט ובקול מעט מצוברח "אני באמת מקווה שתמצא אותה" היא אומרת ומניחה על כתפך יד לניחום "אל תדאג בטוח נמצא אותה! אל תשכח שאני פה בשביל לעזור!" היא אומרת בחיוך ואז מטיחה את עצמה במים ומשפריצה עליך על הפנים.
    מה תעשה?
    "חחח" אשנה את מצב רוחי לטוב יותר ואשפריץ עליה בחזרה.
    אפנה לפוקימונים שהוצאתי "אתם נכנסים או לא?"

3. the bitch is back
    ניק-
    אתה משפריץ בחזרה על קים גל ענקי של מים והיא צורחת בהפתעה אתה מסתכל על הפוקימונים שלך אבל פלאפי מצביע לך על שלט של איסור פוקימונים בבריכה.
    ואז הולך להתיישב ליד שאר הפוקימונים שלך ומתחיל בכאילו להשתזף בשמש.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

4. היכל התהילה
    ניק-
    אתה משפריץ בחזרה על קים גל ענקי של מים והיא צורחת בהפתעה אתה מסתכל על הפוקימונים שלך אבל פלאפי מצביע לך על שלט של איסור פוקימונים בבריכה.
    ואז הולך להתיישב ליד שאר הפוקימונים שלך ומתחיל בכאילו להשתזף בשמש.
    מה תעשה?
    "אהה.. באסה" אגיד לו ואשאל את קים "תגידי מתי הספינה מגיעה לטרוקו?"

5. משתמש מנוסה
    סם-
    פיפלאפ וריידון רצים לעברו של הרייאמה ומצליחים להתחמק מרוב האבנים, אבל כן כמה מהן פוגעות בהם, אבל זה לא עוצר אותם והם ממשיכים לרוץ לעברו בזמן שפיפלאפ משמשת בבועות כדי לבלבל אותו ריידון דופק ספרינט ופוגע בהרייאמה בארבע חבטות זעם חזקות במיוחד ואז בעזרת הזנב שלו מפיל את הרייאמה על הרצפה ופיפלאפ מחסלת אותו עם ניקור קטלני.
    המאמנת מחזירה את הפוקימונים המעולפים שלה ומסתלקת משם.
    מה תעשה?
    [/COLOR][/SIZE]
    "כל הכבוד לשניכם!" אקרא בחיוך וארוץ לחבק אותם, 'היא יודעת להפסיד בכבוד' אחשוב לעצמי ואחזיר א שני הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם ואחפש קרב קל בשביל סורסקיט

6. the bitch is back
    ניק-
    "היא מתוכננת להגיע מחר בערב" אומרת קים "תגיד אני מנסה להשתתף היום בתחרות שיש על הסיפון העליון? יש ניסיון לעשות תחרות תיאום" היא אומרת בחיוך.
    מה תעשה?

סם-
    אתה מתחיל להסתובב באיזור הזירות ונתקל בעוד מאמנת. גבוהה ובלונדינית המסיכמה לקרב "שמי אשלי" היא אומרת בחיוך "נעים מאוד" היא אומרת כשאתה אומר לה את שמך ושניכם ניגשים לזירה פנוייה ואתה משחרר את סורסקיט והיא משחררת קלפה ()
    "חבטה!" קוראת אשלי.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

7. היכל התהילה
    ניק-
    "היא מתוכננת להגיע מחר בערב" אומרת קים "תגיד אני מנסה להשתתף היום בתחרות שיש על הסיפון העליון? יש ניסיון לעשות תחרות תיאום" היא אומרת בחיוך.
    מה תעשה?
    "אני יכול לנסות" אקרוץ לה "מתי היא מתחילה?"

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsu[/COLOR
    [/SIZE]

סם-
    אתה מתחיל להסתובב באיזור הזירות ונתקל בעוד מאמנת. גבוהה ובלונדינית המסיכמה לקרב "שמי אשלי" היא אומרת בחיוך "נעים מאוד" היא אומרת כשאתה אומר לה את שמך ושניכם ניגשים לזירה פנוייה ואתה משחרר את סורסקיט והיא משחררת קלפה ()
    "חבטה!" קוראת אשלי.
    מה תעשה?
    "אוקיי סורסקיט השתמש במתקפה מהירה כדי לחמוק! ואז מיד ניחוח מתוק כדי לבלבל את קלפה!" אומר בחיוך ואסתכל על אשלי

9. the bitch is back
    ניק-
    "היום בערב אחרי ההופעה יש את התחרות. מה שמזכיר לי שאני צריכה להתאמן על התיאום שלי" אומרת קים בחיוך ויוצאת מהברכה, לא לפני שהיא משפריצה עליך מים עם רגליה. "כדאי לך גם קצת לנסות לשלב מתקפות וכאלה..." היא אומרת וקורצת לך ואז נעלמת מהאיזור.
    מה תעשה?

סם-
    קלפה רצה לעברו של סורסקיט בכבדות כשידה מושטת לאחור אבל סורסקיט מתחמק בקלות מהמתקפה וקלפה מחליקה על בטנה ואז מתחילה לבכות ביללות גדולות מה שגורם לסורסקיט להתקרב עליה במבט מרחם וקצת אבהי אבל קלפה השמשה בדמעות מזויפות ואז משתמשת בחבטה על בטנו של סורסקיט ומעיפה אותו.
    "עבודה נהדרת עם הדמעות קלפה!" קוראת אשלי בחיוך "עכשיו הקסמה ואז דגדוג!" קוראת אשלי וקלפה מתחילה לייצר סביבה עשרות לבבות כתומים בזמן שהיא מחייכת בחמידות.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

10. היכל התהילה
    ניק-
    "היום בערב אחרי ההופעה יש את התחרות. מה שמזכיר לי שאני צריכה להתאמן על התיאום שלי" אומרת קים בחיוך ויוצאת מהברכה, לא לפני שהיא משפריצה עליך מים עם רגליה. "כדאי לך גם קצת לנסות לשלב מתקפות וכאלה..." היא אומרת וקורצת לך ואז נעלמת מהאיזור.
    מה תעשה?
    "טוב, אז הגיע הזמן לעבוד קצת" אחפש פינה שקטה ופנוייה בספינה, בדרך אשאל אנשים כמה פוקימונים משתתפים בתחרות- בכמה פוקימונים מותר.

11. משתמש מנוסה
    [SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]

סם-
    קלפה רצה לעברו של סורסקיט בכבדות כשידה מושטת לאחור אבל סורסקיט מתחמק בקלות מהמתקפה וקלפה מחליקה על בטנה ואז מתחילה לבכות ביללות גדולות מה שגורם לסורסקיט להתקרב עליה במבט מרחם וקצת אבהי אבל קלפה השמשה בדמעות מזויפות ואז משתמשת בחבטה על בטנו של סורסקיט ומעיפה אותו.
    "עבודה נהדרת עם הדמעות קלפה!" קוראת אשלי בחיוך "עכשיו הקסמה ואז דגדוג!" קוראת אשלי וקלפה מתחילה לייצר סביבה עשרות לבבות כתומים בזמן שהיא מחייכת בחמידות.
    מה תעשה?
    'אסור היה לי לפקפק בקלפה' אחשוב לעצמי, "אוקיי קדימה סורסקיט! אתה מהיר! תנוע מצד לצד במהירות ותגיע למאחורי קלפה ותשתמש בנשיכת חרק! מיד לאחר מכן בועות! תשתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק מכל מתקפת נגד של קלפה!" אומר לו

12. the bitch is back
    ניק-
    אתה מתחיל לתחקר על התחרות כמה אנשים עד שבחור נמוך אומר לך שזה שני פוקימונים בלבד.
    אתה מודה לו ומוצא לעצמך פינה שקטה בפאתי הספינה בצד האחורי. מקום יחסית מבודד שמעט מאוד אנשים נמצאים שם.
    מה תעשה?

סם-
    סורסקיט מתחיל לזוז במהירות מצד לצד אבל לפתע קלפה יוצרת באוויר קרנות ורודות ותופסת איתם את סורסקיט ומדגדגת אותו. סורסקיט לא יכול לשלוט בעצמו והוא נופל ונקרע מצחוק מהדגדוגים שלה אבל לאחר כמה שניות מצליח להלחם בזה וקופץ לאוויר ונופל מאחוריה ופותח את פיו הקטן ונושך אותה בזנבה. קלפה מסתובבת ומשתמשת עליו בחבטה ומעיפה אותו ממנה רק בשביל שהוא יוכל לצבור מרחק כדי להשתמש עליה בבועות המתנפצות עליה.
    "קלפה שוב חבטה ואז תעברי לשירה!" קוראת אשלי.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun;124277

[SIZE="1"
    סם-
    סורסקיט מתחיל לזוז במהירות מצד לצד אבל לפתע קלפה יוצרת באוויר קרנות ורודות ותופסת איתם את סורסקיט ומדגדגת אותו. סורסקיט לא יכול לשלוט בעצמו והוא נופל ונקרע מצחוק מהדגדוגים שלה אבל לאחר כמה שניות מצליח להלחם בזה וקופץ לאוויר ונופל מאחוריה ופותח את פיו הקטן ונושך אותה בזנבה. קלפה מסתובבת ומשתמשת עליו בחבטה ומעיפה אותו ממנה רק בשביל שהוא יוכל לצבור מרחק כדי להשתמש עליה בבועות המתנפצות עליה.
    "קלפה שוב חבטה ואז תעברי לשירה!" קוראת אשלי.
    מה תעשה?
    [/SIZE]
    "סורסקיט תקפוץ ותשתמש בריקוד גשם! כשקלפה מתחילה לשיר תשתמש במתקפה מהירה כדי לפגוע בה ולהפריע לה!" אומר לו

14. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "זה באמת חשוב מאוד" אומר רובי ומשאין את סנטרו על ידו וחושב לעצמו כמה רגעים. "היית כבר בחנות פוקימונים פה בספינה?" הוא שואל לפתע. "שם בטוח יש מתקפות שתוכל ללמד אותם!" הוא מכריז בהתלהבות ואז קם על רגליו, תופס את ידך ומוליך אותך ישירות לחנות כמה מפלסים מתחת לסיפון הראשי ולוקח אותך ישירות לאגף של הדיסקים.
    "פה בטוח נמצא לך כמה מתקפות. בוא תחפש מה אתה רוצה" הוא אומר בחיוך.
    מה תעשה?
    אני מתחיל לחפש אחר מתקפות אופל לראלטס, ומתקפות אש ולוחמה לקומבסקין.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

התחלה:
    אחרי קבלת הפוקימון מהפרופסור ואחרי השיט הזוועתי ממחוז הקודם שלכם אתם יורדים מהספינה באי לאמין במחוז האיים.
    הירידה מהס]ינה עושה לכם טוב, שהייה מרובה בים לא עושה לאף אחד הכי טוב.
    עד עכשיו כבר הספקתם להכיר את הפוקימון שלכם והתחברתם איתו ממש טוב בשיט שארך שלושה ימים.
    כשאתם יוצאים מהנמל אתם מגיעים לשוק דייגים, המסריח מריחות הים והדגים.
    אתם מסתכלים סביב ורואים בעיקר בתים ומספר חנויות של מזון. מרחוק אתם רואים גם חוף ים עם מים צלולים.
    לפני שאתם מחליטים ללכת לאן שהו אתם נזכרים שבשביל לצאת מהאי אתם צריכים ספינה אחרת.
    מה תעשה?
    "פפפפ... הריח הזה הופך ללא נסבל משניה לשניה!" אומר בקול אטום תוך כדי שאני מכסה את הפה והאף. אביט סביב בתקווה לחפש מקום מעט פחות מסריח.
    מיד אבחין בחוף הים השקט והצחיח ואומר "קדימה גרובייל, בוא נתחפף מכאן. נלך אל הים ונחפש לנו אימון טוב!"

.

עמוד 24 מתוך 33 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •