Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 33 ראשוןראשון ... 152324252627 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 486
  1. the bitch is back
    סם-
    סורסקיט קופץ לאוויר ומותח את רגליו ומתחיל להסתובב במהירות אדירה ויוצר ענן גשם ענק מעליו המתחיל להוריד מטר כבד של גשם חורפי. קלפה מנסה להשתמש בחבטה אבל סורסקיט עדיין באוויר והיא איננה מגיעה אליו ולכן מתחילה לפתוח את פיה בשיר. סורסקיט שהיכולת שלו מופעלת נהייה מהיר יותר מאי פעם והוא יוצא עם מתקפה מהירה הפוגעת ישירות בבטנה של קלפה ומעיפה אותה לאחור.
    קלפה קמה ושוב מתחילה לבכות וליילל. סורסקיט בצער רב קונה את זה שוב והוא נפגע ממתקפת החבטה שלה.
    "עבודה נהדרת קלפה עכשיו בואי נעבור לעלים קסומים!" קוראת אשלי.
    מה תעשה?

תומאס-
    אתה מתחיל לחפש מתקפות מסוג אופל בשביל ראלטס ומוצא במהירות מדף קטן עם מתקפות אופל. שם אתה מוצא הטלה (Fling), גניבה, יסורים (Torment ) ומזכרת (Memento).
    באגף הלחימה אתה מוצא הגדלה (Bulk Up), הטלה ססמית (Seismic Toss), פיצוץ פוקוס (Focus Blast), אגרוף ניקוז, ודיסק אחרון של אגרוף דינאמיט.
    באיזור האש אתה מוצא: יום שמש, אגרוף אש, פיצוץ אש (Fire Blast), שריפה (Incinerate), אש רפאים (Will-O-Wisp), להביור.
    "אתה בטוח שאתה רוצה להסתכל רק על אלו?" שואל רובי. "אתה יכול ללמד אותם עוד הרבה סוגי מתקפות." הוא מוסיף ברצינות
    מה תעשה?

רודני-
    אתה וגרובייל בורחים מהשוק לרצועת חוף שקטה ומבודדת ומחפשים בשבילו קרב מעניין ואחרי רבע שעה של הליכה- אתה מתייאש ומתיישב על החול החם של החוף ומסתכל אל האופק. לפתעע אתה מבחין ביצור קטן וכחול עולה מהמים אתה מאמץ את עינייך ומזהה מבלי הפוקידע שלזה פוליוואג () פוקימון הראשן.
    סוג מים טהור.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    תומאס-
    אתה מתחיל לחפש מתקפות מסוג אופל בשביל ראלטס ומוצא במהירות מדף קטן עם מתקפות אופל. שם אתה מוצא הטלה (Fling), גניבה, יסורים (Torment ) ומזכרת (Memento).
    באגף הלחימה אתה מוצא הגדלה (Bulk Up), הטלה ססמית (Seismic Toss), פיצוץ פוקוס (Focus Blast), אגרוף ניקוז, ודיסק אחרון של אגרוף דינאמיט.
    באיזור האש אתה מוצא: יום שמש, אגרוף אש, פיצוץ אש (Fire Blast), שריפה (Incinerate), אש רפאים (Will-O-Wisp), להביור.
    "אתה בטוח שאתה רוצה להסתכל רק על אלו?" שואל רובי. "אתה יכול ללמד אותם עוד הרבה סוגי מתקפות." הוא מוסיף ברצינות
    מה תעשה?
    "אולי אמצא מתקפה מסוג חשמל שקומבאסקין יכול ללמוד, אבל אני בספק" אני אומר לו "נראה לי שהאגרוף דינאמיט והיום שמש יהיו טובים פה" אני אומר ולוקח את הדיסקים שלהם. לאחר מכן אני סורק את שאר המדפים בחיפוש אחר מתקפות נוספות.

3. the bitch is back
    תומאס-
    אתה מעיף מבט בכללי לאורך כל המדפים וכמה מתקפות קורצות לך בעין אגרוף רעם, אגרוף קרח, כדור צל, מחשבה רגועה, גל הלם (Shock Wave) ועוד כמה דיסקים יחסית נדירים.
    "נו ראית משהו?" שואל אותך רובי.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה מעיף מבט בכללי לאורך כל המדפים וכמה מתקפות קורצות לך בעין אגרוף רעם, אגרוף קרח, כדור צל, מחשבה רגועה, גל הלם (Shock Wave) ועוד כמה דיסקים יחסית נדירים.
    "נו ראית משהו?" שואל אותך רובי.
    מה תעשה?
    "אוקיי... החלטתי" אני אומר ולוקח מהמדף גם את כדור הצל, גל הלם, אגרוף הרעם ויסורים. אני מברר מה המחיר שלהם יחד עם המתקפות שכבר לקחתי מקודם. אם יש לי את הכסף אני משלם ויוצא עם רובי החוצה. אם אין מספיק, אני בודק שוב איזה לקחתי כדי להחליט על מה לוותר.

5. the bitch is back
    תומאס-
    אתה ניגש לקופאית עם ששת הדיסקים של המתקפות וניגש למוכרת "יש מבצע של 3+1 מתנה!" היא אומרת בחיוך "אתה יכול לבחור עוד שתי מתקפות מהמדפים אם אתה רוצה. זה יצא לך.." היא אומרת ומחשבת רגע במחשבון "900$ על שמונה דיסקים במקום 1200$" היא אומרת בחיוך.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    סם-
    סורסקיט קופץ לאוויר ומותח את רגליו ומתחיל להסתובב במהירות אדירה ויוצר ענן גשם ענק מעליו המתחיל להוריד מטר כבד של גשם חורפי. קלפה מנסה להשתמש בחבטה אבל סורסקיט עדיין באוויר והיא איננה מגיעה אליו ולכן מתחילה לפתוח את פיה בשיר. סורסקיט שהיכולת שלו מופעלת נהייה מהיר יותר מאי פעם והוא יוצא עם מתקפה מהירה הפוגעת ישירות בבטנה של קלפה ומעיפה אותה לאחור.
    קלפה קמה ושוב מתחילה לבכות וליילל. סורסקיט בצער רב קונה את זה שוב והוא נפגע ממתקפת החבטה שלה.
    "עבודה נהדרת קלפה עכשיו בואי נעבור לעלים קסומים!" קוראת אשלי.
    מה תעשה?

?[/COLOR][/SIZE]
    "סורסקיט אל תאמין לה!" אקרא בקול רם , "תחמוק נעלים הקסומיםהעזרת מתקפה מהירה ותתקוף את קלפה! אחר כך תשתמש בבועות! תנוע מצד לצד ותתחמק ממתקפות הנגד שלה!"אומר לסורסקיט

7. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה ניגש לקופאית עם ששת הדיסקים של המתקפות וניגש למוכרת "יש מבצע של 3+1 מתנה!" היא אומרת בחיוך "אתה יכול לבחור עוד שתי מתקפות מהמדפים אם אתה רוצה. זה יצא לך.." היא אומרת ומחשבת רגע במחשבון "900$ על שמונה דיסקים במקום 1200$" היא אומרת בחיוך.
    מה תעשה?
    "ואו!" אני אומר לה "כן רק רגע" אני אומר ורץ בחזרה למדפים. אני מתחיל לחפש אחר מתקפת מים טובה בשביל קורפיש, גם לו מותר להנות כאן חח. בנוסף, אקח את אגרוף הקרח.

8. the bitch is back
    סם-
    בעוד הגשם ממשיך לרדת סורסקיט מנצל את הגשם ומתחמק במהירות מהעלים הקסומים של קלפה ,העפים להם היישר למי האוקיינוס ונעלמים באופק, תוקף אותה ישירות עם המתקפה המהירה ומעיף אותה על רצפת המגרש. ואז סורסקיט פותח את פיו הקטן ויוצר משם עשרות בועות העפות במהירות לעברה של קלפה ומתפוצצות עליה.
    "קלפה תתאפסי והשתמשי בחבטה!" קוראת אשלי.
    מה תעשה?

תומאס-
    אתה רץ במהירות למדים וחוטף משם את האגרוף קרח ואז מסתכל על המתקפות מים. שם אתה רואה מבחר מאוד גדול ובהם- קרן בועות, ריקוד גשם, מי מלח (Brine), מים צורבים (Scald), פעימת מים, צלילה, זנב אקווה וטבעת אקווה.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה רץ במהירות למדים וחוטף משם את האגרוף קרח ואז מסתכל על המתקפות מים. שם אתה רואה מבחר מאוד גדול ובהם- קרן בועות, ריקוד גשם, מי מלח (Brine), מים צורבים (Scald), פעימת מים, צלילה, זנב אקווה וטבעת אקווה.
    מה תעשה?
    אני מסתכל על מתקפות המים, ואז נעצר מול פעימת המים 'לפי מה שאני זוכר, היא מסוגלת גם לגרום לבילבול...' אני חושב לעצמי. לבסוף, אני מחליט לקחת את פעימת המים איתי. אני חוזר למוכרת ומשלם על הכל. לאחר מכן, יוצא החוצה עם רובי אל המפלס העליון של הספינה, מסתכל לראות אם הגענו כבר.

10. the bitch is back
    תומאס-
    אתה בוחר את הפעימת מים וחוזר למוכרת ומשלם לה 900$ והולך משם עם רובי לעבר הסיפון בחזרה ומסתכל לאופק "הגענו כבר?" אתה שואל אותו והוא מתחיל לצחוק "אנחנו נגיע מחר אחרי הצהריים. אבל אני יש היום את התחרות אז כדאי לך להתכונן" הוא אומר בחיוך "אני בעצמי הולך גם להתכונן עם הפוקימון החדש שלי" הוא אומר בחיוך ועוזב אותך לבדך.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    סם-
    בעוד הגשם ממשיך לרדת סורסקיט מנצל את הגשם ומתחמק במהירות מהעלים הקסומים של קלפה ,העפים להם היישר למי האוקיינוס ונעלמים באופק, תוקף אותה ישירות עם המתקפה המהירה ומעיף אותה על רצפת המגרש. ואז סורסקיט פותח את פיו הקטן ויוצר משם עשרות בועות העפות במהירות לעברה של קלפה ומתפוצצות עליה.
    "קלפה תתאפסי והשתמשי בחבטה!" קוראת אשלי.
    מה תעשה?
    ]תומאס-
    ?[/COLOR]
    "קדימה סורסקיט עוד מעט זה נגמר!" אעודד אותו, "השתמש במתקפה מהרה ותקיף במהירות את קלפה המעגל וברגע הכי לא צפוי תתקוף! תנצל את הגשם ותשתמש בבועות ונשיכת חרק" אומר לו

12. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה בוחר את הפעימת מים וחוזר למוכרת ומשלם לה 900$ והולך משם עם רובי לעבר הסיפון בחזרה ומסתכל לאופק "הגענו כבר?" אתה שואל אותו והוא מתחיל לצחוק "אנחנו נגיע מחר אחרי הצהריים. אבל אני יש היום את התחרות אז כדאי לך להתכונן" הוא אומר בחיוך "אני בעצמי הולך גם להתכונן עם הפוקימון החדש שלי" הוא אומר בחיוך ועוזב אותך לבדך.
    מה תעשה?
    'תחרות? על מה הוא מדבר בכלל?' אני חושב לעצמי. אני יורד בחזרה אל זירת הקרבות כדי לברר איזו תחרות זאת. 'אם יש תחרות, אוכל לבחון את כוחם של הפוקימונים שלי עם המתקפות החדשות' אני חושב לעצמי.
    שאני מגיע לזירה, לפני שאני מברר מהי התחרות, אני מוציא את כל הפוקימונים שלי החוצה.
    לקומבאסקין אני נותן יום שמשי אגרוף חשמל ואגרוף דינמיט
    לקורפיש את פעימת המים
    ולראלטס אני נותן יסורים וכדור צל.

13. the bitch is back
    סם-
    סורסקיט מתחיל להסתובב סביב קלפה במהירות והיא מנסה כל פעם לפגוע בו אבל ממהירות של סורסקיט נראה כאילו הוא ייצר כפילים אשר הטעו את קלפה ואז הוא מנצל את הבילבול של קלפה ושולח עליה מטח של בועות הפוצעות אותה קשה ואז קופץ עליה מהמקום שלו ונושך אותה בגבה ומעלף אותה.
    הגשם נפסק וסורסקיט ניצח ולמד על הדרך צוות כפול.
    "וואו זה היה טו- אוב!" קוראת אשלי ומחזירה את קלפה לפוקדור שלה "קרב נהדר!" היא אומרת בחיוך ולוחצת את ידך ומחייכת "אנחנו צריכים לעשות את זה שוב" היא מוסיפה.
    מה תעשה?

תומאס-
    אתה מוציא את שלושת הפוקימונים שלך ונותן להם את הדיסקים שלהם והם נספגים לתוכם ולא נראים יותר. אתה מתחיל לתחקר את האנשים באזור על התחרות ומגלה שהיום אחרי הצהריים המאוחרות יש תחרות של הספינה. תחרות קרבות והמנצח יקבל סכום גדול של כסף ועוד חפץ מסתורי ושווה במיוחד.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    סם-
    סורסקיט מתחיל להסתובב סביב קלפה במהירות והיא מנסה כל פעם לפגוע בו אבל ממהירות של סורסקיט נראה כאילו הוא ייצר כפילים אשר הטעו את קלפה ואז הוא מנצל את הבילבול של קלפה ושולח עליה מטח של בועות הפוצעות אותה קשה ואז קופץ עליה מהמקום שלו ונושך אותה בגבה ומעלף אותה.
    הגשם נפסק וסורסקיט ניצח ולמד על הדרך צוות כפול.
    "וואו זה היה טו- אוב!" קוראת אשלי ומחזירה את קלפה לפוקדור שלה "קרב נהדר!" היא אומרת בחיוך ולוחצת את ידך ומחייכת "אנחנו צריכים לעשות את זה שוב" היא מוסיפה.
    מה תעשה?

[/COLOR][/SIZE]
    "סורסקיט כל הכבוד!" אשבח אותו על הקרב ואחייך אליו, "ברור שנעשה את זה שוב!" אומר לאשלי בחיוך ואחזיר את סורסקיט לפוכדור שלו, "תוכלי אולי להראות לי איפה מרפאים את הפוקימונים? ובאיזה חדר אני נמצא?כי אני בעצמי לא יודע..." אומר ואחכה לתשובה

15. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה מוציא את שלושת הפוקימונים שלך ונותן להם את הדיסקים שלהם והם נספגים לתוכם ולא נראים יותר. אתה מתחיל לתחקר את האנשים באזור על התחרות ומגלה שהיום אחרי הצהריים המאוחרות יש תחרות של הספינה. תחרות קרבות והמנצח יקבל סכום גדול של כסף ועוד חפץ מסתורי ושווה במיוחד.
    מה תעשה?
    'אני חייב להירשם!' אני חושב לעצמי. אני מחפש אחר עמדת ההרשמה וניגש לשם להירשם.
    לאחר מכן, אני אבדוק בזירה פנויה את היכולת של המתקפות החדשות עם הפוקימונים שלי.

עמוד 25 מתוך 33 ראשוןראשון ... 152324252627 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •