Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 33 ראשוןראשון ... 162425262728 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 486
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    ניק-
    אתה מתחיל לתחקר על התחרות כמה אנשים עד שבחור נמוך אומר לך שזה שני פוקימונים בלבד.
    אתה מודה לו ומוצא לעצמך פינה שקטה בפאתי הספינה בצד האחורי. מקום יחסית מבודד שמעט מאוד אנשים נמצאים שם.
    מה תעשה?
    "אז מי מכם רוצה להשתתף בתחרות?" אשאל את הפוקימונים ואסתכל לראות מי יותר מתלהב בעודי חושב 'אולי פלאפי ונאמל? אני לא אתפלא לראות עוד רטטות, הוא פוקימון נפוץ, חוץ מזה הוא מסוג נורמאל, שיגביל אותי מעט... מצד שני אני לא בטוח שפלאפי ייתלהב כל כך להשתתף, או שנאמל'.

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל-
    האגרוף מגה נספג לתוך צ'ארמליון והיא מחייכת העצמתה החדשה. אתה פותח את תיקך ושומר שם את הדיסק של הקצה אבן.
    מה תעשה?

"עכשיו לקרב"אומר בחיוך, ואחזור למתחם המגרשים שבו הייתי אתמול.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    רודני-
    אתה וגרובייל בורחים מהשוק לרצועת חוף שקטה ומבודדת ומחפשים בשבילו קרב מעניין ואחרי רבע שעה של הליכה- אתה מתייאש ומתיישב על החול החם של החוף ומסתכל אל האופק. לפתעע אתה מבחין ביצור קטן וכחול עולה מהמים אתה מאמץ את עינייך ומזהה מבלי הפוקידע שלזה פוליוואג () פוקימון הראשן.
    סוג מים טהור.
    מה תעשה?
    חחח... איזה קטע, התלבטתי אם לקחת בפוקימון השני אותו או את סקורפי XDD
    נראה לך שזה סימן לתפוס אותו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי גרובייל, יש לנו כאן יתרון! אני דיי בטוח שזה לא יהיה קשה" אומר לו בטוח בעצמי.
    ואז אוסיף לפקוד עליו "השתמש במתקפה מהירה בכדי להגיח אליו במהירות ואז תפוס אותו והשתמש בשאיבת מגה!"

.

4. the bitch is back
    סם-
    "בטח בוא אחרי" אומרת לך בחיוך אשלי ומובילה אותך למתחת לסיפון ומובילה אותך למכונה אדומה ועליה מגש עם מתקן להחזקת פוקדורים. אתה מכניס את הפוקדורים למתקן והמכונה מתחילה להבהב קלות ואחרי כמה שניות יוצרת צלצול קטן והיא נפתחת ואתה לוקח את הפוקדורים ומכניס אותך בחזרה לכיסך.
    "עכשיו החדר שלך.." אומרת אשלי ולוקחת לך את הכרטיס לשיט שבצבץ לך מהכיס ומתחילה לקרוא אותו ואחרי שנייה קוראת מפליאה "אתה חדר לידי!" היא אומרת בהתלהבות ומתחילה ללכת, כשאתה מאחוריה, ומובילה אותך דרך שדרת חנויות ובתי קפה ולבסוף יורדת שלוש קומות במדרגות ואחרי כמה דקות היא מובילה אותך לדלת הרשום עליה 303. "אני מניחה שנתראה" היא אומרת בחיוך ונכנסת לחדר שלה 302
    מה תעשה?

תומאס-
    אתה מתחיל לסרוק את הספינה ולבסוף מוצא על לוח מודעות טופס הרשמה לתחרות ורושם את עצמך בשורה ריקה. אתה מסתכל ורואה שדיי הרבה מאמנים נרשמו ומבחין גם שרובי נרשם מבין הראשונים. אחרי ההרשמה הקצרה אתה חוזר לסיפון העליון ומוצא לעצמך זירה שקטה שבה תוכל להתאמן עם עצמך.
    מה תעשה?

ניק-
    שלושת הפוקימונים שלך נראים נלהבים להשתתף בתחרות.
    מה תעשה.

אינג'ל-
    אתהחוזר במהירות לאזור המגרשים ועד מהרה מסדר לעצמך קרב מול בחורה גבוהה ומכוערת מאוד, ככה שתוכל לדבר, ורואה שהיא זורקת למגרש שני פוקימונים אחד מהם הוא בידוף () והשני הוא יאנמה ().
    מה תעשה?

רודני-
    יו איזה צירף מקרים XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרובייל משתמש במתקפת מהירות ומפתיע את פוליואג הקטן ופוגע בו חזיתית עם המתקפה ובעודו, פוליוואג, מועף באוויר גרובייל משתמש בעלה שעל ראש ויוצר קרניים אדומות וקושר את פוליוואג בהן וסופג ממנו המון אנרגיה.
    לאחר המתקפה פוליוואג הקטן נופל על החול, ונראה עצבני ויוצר בפיו כדור קרח קטן ושולח אותו על גרובייל המתפוצץ עליו ופוגע בו קל.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    רודני-
    יו איזה צירף מקרים XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרובייל משתמש במתקפת מהירות ומפתיע את פוליואג הקטן ופוגע בו חזיתית עם המתקפה ובעודו, פוליוואג, מועף באוויר גרובייל משתמש בעלה שעל ראש ויוצר קרניים אדומות וקושר את פוליוואג בהן וסופג ממנו המון אנרגיה.
    לאחר המתקפה פוליוואג הקטן נופל על החול, ונראה עצבני ויוצר בפיו כדור קרח קטן ושולח אותו על גרובייל המתפוצץ עליו ופוגע בו קל.
    מה תעשה?
    זה פוליווירל, הערתי לך על זה גם בפעם הקודמת ששיחקתי בזה! XDD
    ~~~~~~~~~
    "כמה חמוד הוא!" אומר בקול מעט צייצני ואביט בפוליווריל הקטן שמשיב מלחמה.
    ואז אפסיק אם המלמולים האלה לעצמי והרחמנות אל הפוליווירל הקטן ואדריך את גרובייל"השתמש בחבטה, חבוט בוא אם זנבך אל האוויר וחכה בסבלנות שמלמעלה ירד אלינו..."
    "כאשר יתחיל לרדת מטה הכן את העלים שעל ידך למתקפת חיתוך זעם ותקוף!" אוסיף בכדי להכין אותו.

.

6. the bitch is back
    רודני-
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wi..._(Pok%C3%A9mon) V_V
    ועדיין לא שלחת לי את השיפורים לחבילה שלי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרובייל מתאפס במהירות ויוצא לעברו של פוליוואג עם חבטה ואז מסתובב ומכה בו עם זנבו ומעיף אותו לאוויר אבל פוקימון הקטן ממשיך עם הכדור קרח שלו ויוצר גוש קרח יותר גדול מפיו ופוגע בפרצופו של גרובייל המתקרב אליו עם החיתוך זעם ומעיף אותו לאחור.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

7. היכל התהילה
    ניק-
    שלושת הפוקימונים שלך נראים נלהבים להשתתף בתחרות.
    מה תעשה.
    ''רטטה, זה יהיה בסדר מצדך לא להשתתף הפעם? אני מבטיח שבפעם הבאה אתה תשתתף'' אני שואל את רטטה

8. אמאש'ך פלאפי ):
    [

אינג'ל-
    אתהחוזר במהירות לאזור המגרשים ועד מהרה מסדר לעצמך קרב מול בחורה גבוהה ומכוערת מאוד, ככה שתוכל לדבר, ורואה שהיא זורקת למגרש שני פוקימונים אחד מהם הוא בידוף () והשני הוא יאנמה ().
    מה תעשה?

OMG בידוף
    -----------------------------
    "סניזל פאנפי צאו, פאנפי תשתמש בחבטת ראש על בידוף סניזל אגרוף קרח על יאנמה!"אומר בהתלהבות.

9. משתמש מנוסה
    סם-
    "בטח בוא אחרי" אומרת לך בחיוך אשלי ומובילה אותך למתחת לסיפון ומובילה אותך למכונה אדומה ועליה מגש עם מתקן להחזקת פוקדורים. אתה מכניס את הפוקדורים למתקן והמכונה מתחילה להבהב קלות ואחרי כמה שניות יוצרת צלצול קטן והיא נפתחת ואתה לוקח את הפוקדורים ומכניס אותך בחזרה לכיסך.
    "עכשיו החדר שלך.." אומרת אשלי ולוקחת לך את הכרטיס לשיט שבצבץ לך מהכיס ומתחילה לקרוא אותו ואחרי שנייה קוראת מפליאה "אתה חדר לידי!" היא אומרת בהתלהבות ומתחילה ללכת, כשאתה מאחוריה, ומובילה אותך דרך שדרת חנויות ובתי קפה ולבסוף יורדת שלוש קומות במדרגות ואחרי כמה דקות היא מובילה אותך לדלת הרשום עליה 303. "אני מניחה שנתראה" היא אומרת בחיוך ונכנסת לחדר שלה 302
    מה תעשה?

[/SIZE][/COLOR]
    "אנחנו נתראה.." אמלמל ואכנס לחדר,אתמקם מעט ואנעל אותו ביציאתי ואשים את המפתח במקום בטוח בתיק.
    "טוב..נלחמנו,עכשיו נהנה קצת מהספינה" אומר ואלך בין החנויות,אחפש חנויות מעניינות,של מתקפות וכל דבר.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    רודני-
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Poliwag_(Pok%C3%A9mon) V_V
    ועדיין לא שלחת לי את השיפורים לחבילה שלי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרובייל מתאפס במהירות ויוצא לעברו של פוליוואג עם חבטה ואז מסתובב ומכה בו עם זנבו ומעיף אותו לאוויר אבל פוקימון הקטן ממשיך עם הכדור קרח שלו ויוצר גוש קרח יותר גדול מפיו ופוגע בפרצופו של גרובייל המתקרב אליו עם החיתוך זעם ומעיף אותו לאחור.
    מה תעשה?
    צודק, אני ישלח!
    ~~~~~~~~
    אביט מעט מופתע על המתרחש, אך לא האבד קור רוח ואומר "אוקיי גרובייל זה מתקפה מתגברת... אז שים לב!"
    ואז אוסיף "תזכור להיות מוכן, אם הוא שוב ישתמש בזה, תקוף בחבטה ותחזיר אליו את הכדור בעצמה!"
    "ובנתיים... נסה להשתמש בספיגה!"

.

11. the bitch is back
    ניק-
    רטטה מהנהן בחוסר רצון מובהק אבל מקבל את ההחלטה שלך בטוב ומחייך לפלאפי ואל נאמל בתור 'בהצלחה'.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    בקרוב אצלך ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את סניזל ואת פאנפי ומבחין לחצי שנייה את החיוך הזומם של סניזל כשפאנפי קופצת לפניו ויוצאת עם חבטת ראש לעברו של בידוף, המגיב גם הוא עם חבטת ראש ושניהם נהדפים לאחור. סניזל מתאפס על עצמו בקרב ויוצא עם האגרוף קרח לעברו של יאנמה אבל יאנמה מתחמק בקלות ומתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר סוניקבום אש מתפוצץ על פרצופו של סניזל.
    מה תעשה?

סם-
    אתה נכנס לחדר ומגלה שזה חדר יחסית ממש גדול עם סלון, חדר שינה, מטבחון קטן וחדר אמבטיה גדול ומרווח. אתה לוקח את המפתח ויוצא מהחדר, נועל אותו בבטחה בצאתך ומתחיל להסתובב באזור שראית מקודם עם אשלי ומוצא את עצמך הולך בשדרה, שנראית ממש כמו רחוב אמיתי, מלאה בחנויות ובתי קפה ולכמה שניות אתה מבחין גם בכניסה לבית קולנוע המציג 'סיוט ברחוב טלם 5!' לבסוף אתה מבחין בכמה חנויות לפוקימונים.
    מה תעשה?

רודני-
    סבבה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרובייל מהנהן בראשו ומתכונן לכדור קרח השלישי של פוליוואג המגיע במהירות והפעם הוא יותר גדול והוא מצליח, בקושי רב, להעיף ממנו את הגוש קרח הגדול בחזרה לפוליוואג הקופץ ומתחמק אבל גרובייל כבר יוצר אנרגיה כתומה סביבו אשר נשלחת לעברו של פוליוואג וקושרת אותו וגורבייל מתרפא קצת.
    פוליוואג, הנראה תשוש יותר ויותר שולח שוב גוש קרח הפעם ממש ענקי לעברו של גובייל.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

12. אמאש'ך פלאפי ):

אינג'ל-
    בקרוב אצלך ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את סניזל ואת פאנפי ומבחין לחצי שנייה את החיוך הזומם של סניזל כשפאנפי קופצת לפניו ויוצאת עם חבטת ראש לעברו של בידוף, המגיב גם הוא עם חבטת ראש ושניהם נהדפים לאחור. סניזל מתאפס על עצמו בקרב ויוצא עם האגרוף קרח לעברו של יאנמה אבל יאנמה מתחמק בקלות ומתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר סוניקבום אש מתפוצץ על פרצופו של סניזל.
    מה תעשה?

]
    הקרב אבוד מראש ='(
    --------------
    "סניזל תתאושש במהירות ותשתמש במתקפת מהירות משולבת עם אגרוף קרח, פאנפי תשתמשי בגלגול הגנה ואז בחבטת ראש עוד פעם אחת!"אומר.

13. משתמש מנוסה

סם-
    אתה נכנס לחדר ומגלה שזה חדר יחסית ממש גדול עם סלון, חדר שינה, מטבחון קטן וחדר אמבטיה גדול ומרווח. אתה לוקח את המפתח ויוצא מהחדר, נועל אותו בבטחה בצאתך ומתחיל להסתובב באזור שראית מקודם עם אשלי ומוצא את עצמך הולך בשדרה, שנראית ממש כמו רחוב אמיתי, מלאה בחנויות ובתי קפה ולכמה שניות אתה מבחין גם בכניסה לבית קולנוע המציג 'סיוט ברחוב טלם 5!' לבסוף אתה מבחין בכמה חנויות לפוקימונים.
    מה תעשה?

אלך בין החנויות,אחפש חנות למתקפות לפוקימונים

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    רודני-
    סבבה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרובייל מהנהן בראשו ומתכונן לכדור קרח השלישי של פוליוואג המגיע במהירות והפעם הוא יותר גדול והוא מצליח, בקושי רב, להעיף ממנו את הגוש קרח הגדול בחזרה לפוליוואג הקופץ ומתחמק אבל גרובייל כבר יוצר אנרגיה כתומה סביבו אשר נשלחת לעברו של פוליוואג וקושרת אותו וגורבייל מתרפא קצת.
    פוליוואג, הנראה תשוש יותר ויותר שולח שוב גוש קרח הפעם ממש ענקי לעברו של גובייל.
    מה תעשה?
    שמע אני יכול להביא לך חפיסת אמוזונות שהכנתי, לא בטוח שהיא טובה אבל. לדעתי פרסם עזרה בפורום יוגי-הו. יש שם כמה תותחים שבטוח יעזרו לך!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הולי מולי!!!" אצעק מופתע ואפילו מעט מבוהל מן כדור הקרח הגדול.
    אנסה לחשוב בזריזות ואצעק מיד "גרובייל מהר, השתמש במתקפה מהירה כדי לקפוץ גבוהה במהירות!"
    "עבור את כדור הקרח הגדול, ואז צלול בסחרור אל פוליוואג אם מתקפת חבטה!"

.

15. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה מתחיל לסרוק את הספינה ולבסוף מוצא על לוח מודעות טופס הרשמה לתחרות ורושם את עצמך בשורה ריקה. אתה מסתכל ורואה שדיי הרבה מאמנים נרשמו ומבחין גם שרובי נרשם מבין הראשונים. אחרי ההרשמה הקצרה אתה חוזר לסיפון העליון ומוצא לעצמך זירה שקטה שבה תוכל להתאמן עם עצמך.
    מה תעשה?
    "בסדר כולם, צאו!" אני קורא ומוציא את כולם החוצה "בואו נבחן קצת את המתקפות החדשות שלכם" אני אומר להם ומסדר מטרות בזירה "בסדר קורפיש, פעימת מים על אחת המטרות! ראלטס השתמש בכדור צל! ואתה קומבאסקין אגרוף דינמיט!" אני קורא ובוחן את עוצמת ההתקפות.

עמוד 26 מתוך 33 ראשוןראשון ... 162425262728 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •