אינג'ל-
בהחלט.
אני בעד תאמר לפוקימונים שלך להתאבד ולקפוץ מהספינה חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סניזל מנער את ראשו וקופץ לאוויר עם מתקפת מהירות ושולח את עצמו קדימה לעברו של יאנמה עם אגרוף קרח מושט קדימה ופוגע בדיוק בראשו של יאנמה ויוצר ניצוצות קרח עליו וראשו של יאנמה קופט והוא מחוסר ברירה נופל על אדמת המגרש קפוא.
מהצד השני פאנפי מתגלגלת בעצמה בחוזקה ואז קופצת כמו קפיץ עם ראשה צובר תאוצה ופוגעת בבטנו של בידוף ומעיפה אותו לאחור.
בידוף קם עצבני מהרצפה וקופץ לאוויר ומתגלגל בתוך עצמו ויוצא בגלגול.
בינתיים יאנמה מנסה לשבור את הקרח שעל פרצופו כנפיו וזנבו.
מה תעשה?
סם-
אתה נכנס לאחת מהחנויות של הפוקימונים ומוצא את עצמך ליד מוכרת בעלת שיער ורוד אסוף בשתי קוקיות גבוהות ונראית בערך בגילך מנפחת בלונים ממסטיק.
"מה אתה צריך?" היא שואלת בעודה מפוצצת בלון וכשאתה אומר לה דיסקים עם מתקפות היא מכוונת אותך עם ידה לעבר שורת מדפים בקצה של החנות.
אתה הולך למקום ורואה כוננית ענקית מהרצפה עד התקרה הגבוהה מלאה בדיסקים עם מתקפות מכמעט כל הסוגים.
מה תעשה?
רודני-
נעע אין לי כוח יותר XD
אולי אני אנסה להכין אחת אחרת חח אני ממש אוהב את הקלף של הקומנד נייט זאת שמביאה עוד התקפה לכל הלוחמים ואי אפשר להרוג אותה XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרובייל משגר את עצמו במהירות מעל הכדור בעזרת מתקפה מהירה, בועט פעמיים בכדור ואז צולל לעברו של פוליוואג כשידיו מושטות קדימה ומסתובב במהירות ומפליק לפוליוואג בפרצופו ומעלף אותו אחרי שהוא גם נוחת עליו עם כל גודלו.
מה תעשה?
תומאס-
אתה משחרר את הפוקימונים שלך מהפוקדורים שלהם ומסביר להם מה לעשות.
קורפיש פותח את צבטותיו ויוצר מהן כדור מים כחור וגדול ושולח אותו במהירות לעברה של מטרה נייחת ופוגע בה בחוזקה.
ראלטס קופץ אחריו ומרים את ידיו לראשו וכדור של אנרגיה שחורה- סגלגלה נצרת כיש מאין ונשלחת לעבר אותה מטרה ופוגעת גם היא בחוזקה.
תורו של קאמובסקין והוא מניף את ידו לאחור ומתחיל לרוץ במהירות לעבר המטרה ופוגע בה ישירות עם אגרופו הטעון ומפוצץ את המטרה.
מה תעשה?