Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 33 ראשוןראשון ... 172526272829 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 486
  1. the bitch is back
    אינג'ל-
    בהחלט.
    אני בעד תאמר לפוקימונים שלך להתאבד ולקפוץ מהספינה חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סניזל מנער את ראשו וקופץ לאוויר עם מתקפת מהירות ושולח את עצמו קדימה לעברו של יאנמה עם אגרוף קרח מושט קדימה ופוגע בדיוק בראשו של יאנמה ויוצר ניצוצות קרח עליו וראשו של יאנמה קופט והוא מחוסר ברירה נופל על אדמת המגרש קפוא.
    מהצד השני פאנפי מתגלגלת בעצמה בחוזקה ואז קופצת כמו קפיץ עם ראשה צובר תאוצה ופוגעת בבטנו של בידוף ומעיפה אותו לאחור.
    בידוף קם עצבני מהרצפה וקופץ לאוויר ומתגלגל בתוך עצמו ויוצא בגלגול.
    בינתיים יאנמה מנסה לשבור את הקרח שעל פרצופו כנפיו וזנבו.
    מה תעשה?

סם-
    אתה נכנס לאחת מהחנויות של הפוקימונים ומוצא את עצמך ליד מוכרת בעלת שיער ורוד אסוף בשתי קוקיות גבוהות ונראית בערך בגילך מנפחת בלונים ממסטיק.
    "מה אתה צריך?" היא שואלת בעודה מפוצצת בלון וכשאתה אומר לה דיסקים עם מתקפות היא מכוונת אותך עם ידה לעבר שורת מדפים בקצה של החנות.
    אתה הולך למקום ורואה כוננית ענקית מהרצפה עד התקרה הגבוהה מלאה בדיסקים עם מתקפות מכמעט כל הסוגים.
    מה תעשה?

רודני-
    נעע אין לי כוח יותר XD
    אולי אני אנסה להכין אחת אחרת חח אני ממש אוהב את הקלף של הקומנד נייט זאת שמביאה עוד התקפה לכל הלוחמים ואי אפשר להרוג אותה XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרובייל משגר את עצמו במהירות מעל הכדור בעזרת מתקפה מהירה, בועט פעמיים בכדור ואז צולל לעברו של פוליוואג כשידיו מושטות קדימה ומסתובב במהירות ומפליק לפוליוואג בפרצופו ומעלף אותו אחרי שהוא גם נוחת עליו עם כל גודלו.
    מה תעשה?

תומאס-
    אתה משחרר את הפוקימונים שלך מהפוקדורים שלהם ומסביר להם מה לעשות.
    קורפיש פותח את צבטותיו ויוצר מהן כדור מים כחור וגדול ושולח אותו במהירות לעברה של מטרה נייחת ופוגע בה בחוזקה.
    ראלטס קופץ אחריו ומרים את ידיו לראשו וכדור של אנרגיה שחורה- סגלגלה נצרת כיש מאין ונשלחת לעבר אותה מטרה ופוגעת גם היא בחוזקה.
    תורו של קאמובסקין והוא מניף את ידו לאחור ומתחיל לרוץ במהירות לעבר המטרה ופוגע בה ישירות עם אגרופו הטעון ומפוצץ את המטרה.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    אינג'ל-
    בהחלט.
    אני בעד תאמר לפוקימונים שלך להתאבד ולקפוץ מהספינה חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סניזל מנער את ראשו וקופץ לאוויר עם מתקפת מהירות ושולח את עצמו קדימה לעברו של יאנמה עם אגרוף קרח מושט קדימה ופוגע בדיוק בראשו של יאנמה ויוצר ניצוצות קרח עליו וראשו של יאנמה קופט והוא מחוסר ברירה נופל על אדמת המגרש קפוא.
    מהצד השני פאנפי מתגלגלת בעצמה בחוזקה ואז קופצת כמו קפיץ עם ראשה צובר תאוצה ופוגעת בבטנו של בידוף ומעיפה אותו לאחור.
    בידוף קם עצבני מהרצפה וקופץ לאוויר ומתגלגל בתוך עצמו ויוצא בגלגול.
    בינתיים יאנמה מנסה לשבור את הקרח שעל פרצופו כנפיו וזנבו.
    מה תעשה?

]
    "סניזל תשחרר את יאנמה והתשתחווה לכיוון בידוף אתה! פאנפי אני מצטער אבל פגעת באלוהים תתאבדי!" אומר והשתחווה לכיוונו של הבידוף המהולל
    ------------------------
    "סניזל תסיים את יאנמה בשבר קרח לכיוון בטנו! פאנפי תשתמשי בגלגול הגנה פעם נוספת ואז תשתמשי בדחיפה"אומר .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. היכל התהילה
    ניק-
    רטטה מהנהן בחוסר רצון מובהק אבל מקבל את ההחלטה שלך בטוב ומחייך לפלאפי ואל נאמל בתור 'בהצלחה'.
    מה תעשה?
    "טוב, בואו ננסה לשלב כמה מתקפות" אגיד ואורה:
    "פלאפי! תשלב הטענה ונבגי כותנה כדי ליצור עיגול של כותנה זוהרת סביבך! תפוצץ אותו עם אגרוף רעם!"
    "נאמל! תתחפרי ותשתמשי בתזוזת אדמה כדי ליצור סדקים סביב הבור! תזנקי החוצה בגילגול משולב עם הסתערות אש כדי ליצור להבות סביבך!"

4. משתמש מנוסה

סם-
    אתה נכנס לאחת מהחנויות של הפוקימונים ומוצא את עצמך ליד מוכרת בעלת שיער ורוד אסוף בשתי קוקיות גבוהות ונראית בערך בגילך מנפחת בלונים ממסטיק.
    "מה אתה צריך?" היא שואלת בעודה מפוצצת בלון וכשאתה אומר לה דיסקים עם מתקפות היא מכוונת אותך עם ידה לעבר שורת מדפים בקצה של החנות.
    אתה הולך למקום ורואה כוננית ענקית מהרצפה עד התקרה הגבוהה מלאה בדיסקים עם מתקפות מכמעט כל הסוגים.
    מה תעשה?

"כאן יש הרבה מתקפות.." אמלמל ואחפש מתקפות,אבן,אדמה,מים וקרח

5. the bitch is back
    אינג'ל-
    XDDD
    אבוי! XD
    איך אני לא חשבתי על מהלך גאוני כזה?!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סניזל יוצר מפיו גוש קרח ענקי במיוחד ושולח את זה ליאנמה המנסה עדיין להשתחרר מהקרח ובעודו באטרף להשתחרר הוא פוגע עם זנבו בגוש קרח ומעיף אותו הצידה.
    פאנפי משמשת שוב בגלגול הגנה ומכדררת את עצמה לכדור ושולחת את עצמה לעבר הגלגול של בידוף, בעזרת מתקפת דחיפה, ושניהם נהדפים לאחור. בידוף מנער את ראשו ויוצא שוב עם גלגול.
    מהצד השני יאנמה ממש מתפרע עכשיו עם הניסיונות שלו להשתחרר אבל הקרח הולך ומתפשט לאט לאט.
    מה תעשה?

ניק-
    פלאפי מנצנץ בניצוצות חשמליים ואז שולח נבגי כותנה שהם זוהרים בצבע ירקרק- צהבהב מההטענה ומרחפים סביב פלאפי. מיד לאחר מכן פלאפי שולח אגרוף רעם לאוויר ומצליח להפוך שניים- שלושה מהנבגים לזיקוקים קטנים בעוד רוב הנבגים עדיין מרחפים מסביב.
    מהצד השני נאמל מתחפרת באדמה במהירות ומשתמשת בתזוזת אדמה עדינה ויוצרת סדקים סביב הבור ואז היא קופצת לאוויר בגלגול ומוסיפה לזה הסתערות אש ומתגלגלת באוויר ויוצרת שובל של אש מאחוריה ואז נוחתת על הרצפה בצורה מגושמת למדי.
    מה תעשה?

סם-
    אתה מתחיל להסתובב בין המדפים ומוצא קודם מדף ארוך של מתקפות מים ומתחיל להתבונן מה יש שם.
    אתה מוצא במהירות דיסקים של- קרן בועות, ריקוד גשם, מי מלח(Brine), מי חומצה (Scald), צלילה, וזנב אקווה.
    אחרי זה אתה מוצא ממש במצוד אליו דיסקים של קרח ושם יש מבחר גם גדול ובינהם- אגרוף קרח, ברז, מפולת שלגים (Avalanche), נשמת קרח (Frost Breath), קרן קרח, ורוח קרה (Icy Wind).
    באיזור האדמה אתה מוצא רק שני דיסקים והם חפירה ובולדוזר (Bulldoze) ולידם שלט קטן הרשום עליו 'בגלל המערבולות המספקות סחורה מקנטו מלאי המתקפות אדמה נגמר. מצטערים מראש'.
    כשאתה ממשיך ורואה את האבן אתה מוצא שם -קצה אבן, סופת חול, קבר אבן, גלגול, אבנים חדות (Stealth Rock) והחלקת אבן (Rock Polish).
    ואתה ממשיך ורואה שלט גדול הרשום עליו ' מבצע 2+1 מתנה'
    מה תעשה?
    גיל! 3>

6. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    XDDD
    אבוי! XD
    איך אני לא חשבתי על מהלך גאוני כזה?!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סניזל יוצר מפיו גוש קרח ענקי במיוחד ושולח את זה ליאנמה המנסה עדיין להשתחרר מהקרח ובעודו באטרף להשתחרר הוא פוגע עם זנבו בגוש קרח ומעיף אותו הצידה.
    פאנפי משמשת שוב בגלגול הגנה ומכדררת את עצמה לכדור ושולחת את עצמה לעבר הגלגול של בידוף, בעזרת מתקפת דחיפה, ושניהם נהדפים לאחור. בידוף מנער את ראשו ויוצא שוב עם גלגול.
    מהצד השני יאנמה ממש מתפרע עכשיו עם הניסיונות שלו להשתחרר אבל הקרח הולך ומתפשט לאט לאט.
    מה תעשה?

]
    "מטומטמת !"אומר לפאנפי וארוץ עם אגרופי מוכן להכות את אויבו של הבידוף
    ---------------------
    "סניזל תשתמש שריטה ואז תקפיא את כנפיו עוד פעם אחת בעזרת אגרוף קרח!"אומר לסניזל ואז אומר לפאנפי "פאנפי תשתמש בגלגול הגנה עוד פעם אחת ואז תשתמשי בחבטת ראש!"

7. היכל התהילה
    ניק-
    פלאפי מנצנץ בניצוצות חשמליים ואז שולח נבגי כותנה שהם זוהרים בצבע ירקרק- צהבהב מההטענה ומרחפים סביב פלאפי. מיד לאחר מכן פלאפי שולח אגרוף רעם לאוויר ומצליח להפוך שניים- שלושה מהנבגים לזיקוקים קטנים בעוד רוב הנבגים עדיין מרחפים מסביב.
    מהצד השני נאמל מתחפרת באדמה במהירות ומשתמשת בתזוזת אדמה עדינה ויוצרת סדקים סביב הבור ואז היא קופצת לאוויר בגלגול ומוסיפה לזה הסתערות אש ומתגלגלת באוויר ויוצרת שובל של אש מאחוריה ואז נוחתת על הרצפה בצורה מגושמת למדי.
    מה תעשה?
    "פלאפי אתה צריך להגיע למצב שכל הנבגים הופכים לזיקוקים, נסה שוב" אגיד "נאמל את צריכה לעבוד על הנחיתה, תנסי להתגלגל על האדמה בסוף כדי לרכך את הנחיתה".

8. משתמש מנוסה
    [SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]

סם-
    אתה מתחיל להסתובב בין המדפים ומוצא קודם מדף ארוך של מתקפות מים ומתחיל להתבונן מה יש שם.
    אתה מוצא במהירות דיסקים של- קרן בועות, ריקוד גשם, מי מלח(Brine), מי חומצה (Scald), צלילה, וזנב אקווה.
    אחרי זה אתה מוצא ממש במצוד אליו דיסקים של קרח ושם יש מבחר גם גדול ובינהם- אגרוף קרח, ברז, מפולת שלגים (Avalanche), נשמת קרח (Frost Breath), קרן קרח, ורוח קרה (Icy Wind).
    באיזור האדמה אתה מוצא רק שני דיסקים והם חפירה ובולדוזר (Bulldoze) ולידם שלט קטן הרשום עליו 'בגלל המערבולות המספקות סחורה מקנטו מלאי המתקפות אדמה נגמר. מצטערים מראש'.
    כשאתה ממשיך ורואה את האבן אתה מוצא שם -קצה אבן, סופת חול, קבר אבן, גלגול, אבנים חדות (Stealth Rock) והחלקת אבן (Rock Polish).
    ואתה ממשיך ורואה שלט גדול הרשום עליו ' מבצע 2+1 מתנה'
    מה תעשה?
    אם אני לוקח שניים אני מקבל אחד מתנה?

אני אקח את הדיסק של קרן קרח וקצה אבן, "נו באמת,פיפלאפ וסורסקיט יוכלו ללמוד בקלות קרן בועות,פשוט צריך להתאמן על מתקפת הבועות שלהם" אמלמל ואחפש במתקפות המים מתקפות כמו משאבת הידרו ואחפש גם מתקפות חרק

9. the bitch is back
    אינג'ל-
    תהרוג אותה כבר! החוצפה שיש לה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    סניזל יוצא במהירות ושורט את את גופו של יאנמה ואז משתמש באגרוף קרח עם כנפיו המפרפרות של יאנמה ופוגע בדיוק בנקודת היציאה שלהן מהגוף ומגדיל את ההקפאה וכנפיו מפסיקות לזוז ויאנמה קופא. פאנפי שוב מתגלגלת בעצמה ואז יוצאת עם חבטת ראש ומתנגחת שוב בבידוף המתחיל להסתחרר מהמכות בראש.
    "יאנמה תנסה עדיין להפוצץ את הקרח! בידוף זנב אקווה!" קוראת המכוערת.
    מה תעשה?

ניק-
    פלאפי מנסה שוב ומחזק את האגרוף רעם שלו אבל המתקפה הזו מכוונת רק למכום ספציפי אחד והיא פוגעת הפעם רק בחמישה נבגים ההופכים לזיקוקים קטנים. מהצד השני נאמל עושה את אותו תרגיל שוב ומסתובבת מהאוויר בחזרה על האדמה ונעצרת מעט פגועה ממכת הנחיתה.
    מה תעשה?

סם-
    יאפ
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה לוקח מהמדפים את הקרן קרח והקצה אבן ומתחיל לחפש משאבת הידרו בין המדפים, אבל לא מוצא שום דבר כזה. אתה ממשיך ללכת לכיוון המתקפות חרק ועד מהרה מוצא כמה מתקפות מהסוג וביניהן- קרן איתור, רוח כסופה, יו-טורן, מספרי X, ומאבק חרק.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    [SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]

סם-
    יאפ
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה לוקח מהמדפים את הקרן קרח והקצה אבן ומתחיל לחפש משאבת הידרו בין המדפים, אבל לא מוצא שום דבר כזה. אתה ממשיך ללכת לכיוון המתקפות חרק ועד מהרה מוצא כמה מתקפות מהסוג וביניהן- קרן איתור, רוח כסופה, יו-טורן, מספרי X, ומאבק חרק.
    מה תעשה?
    ואם נגיד אני אלמד את ריידון את הבולדוז ובשלב מסוים הוא ילמד מתקפת אדמה חזקה יותר כמו רעידת אדמה אז הבולדוז ייעלם?

אקח את מתקפת קרן האיתור ואקח גם את מתקפת הבולדוז שראיתי,אגש למוכרת ואגיש לה את ארבעת הדיסקים, "מה יש עוד בחנות הזאת? וכמה כל זה ביחד?" אשאל אותה

11. the bitch is back
    יאללה אנשים! פותח עמוד 30 יקבל את הדיסק של גלישה!
    אז יאללה בואו נריץ את זה!

סם-
    לא. כל המתקפות נשארות.
    אתה מגיש לה את ארבע הדיסקים והיא מריצה אותם בקופה ולבסוף מחשבת ואומרת לך על ארבעתם 450$.
    אתה שואל אותה גם מה עוד יש בחנות "יש לנו גם מבחר ציוד מקיף למאמנים ולפוקימונים. אבני התפתחות, חפצי חיזוק ויש לנו גם ויטמינים." היא עונה בחיוך
    מה תעשה?
    גיל! 3>

12. היכל התהילה
    ניק-
    פלאפי מנסה שוב ומחזק את האגרוף רעם שלו אבל המתקפה הזו מכוונת רק למכום ספציפי אחד והיא פוגעת הפעם רק בחמישה נבגים ההופכים לזיקוקים קטנים. מהצד השני נאמל עושה את אותו תרגיל שוב ומסתובבת מהאוויר בחזרה על האדמה ונעצרת מעט פגועה ממכת הנחיתה.
    מה תעשה?
    ''פלאפי תסתחרר עם אגרוף הרעם ותשתמש באגרוף רעם בשתי הידיים, נאמל תנסי שוב, אני בטוח שתצליחי בסוף!''

13. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    תהרוג אותה כבר! החוצפה שיש לה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    סניזל יוצא במהירות ושורט את את גופו של יאנמה ואז משתמש באגרוף קרח עם כנפיו המפרפרות של יאנמה ופוגע בדיוק בנקודת היציאה שלהן מהגוף ומגדיל את ההקפאה וכנפיו מפסיקות לזוז ויאנמה קופא. פאנפי שוב מתגלגלת בעצמה ואז יוצאת עם חבטת ראש ומתנגחת שוב בבידוף המתחיל להסתחרר מהמכות בראש.
    "יאנמה תנסה עדיין להפוצץ את הקרח! בידוף זנב אקווה!" קוראת המכוערת.
    מה תעשה?

"סניזל תעזור לפאנפי בעזרת מתקפת מהירות משולבת באגרוף קרח, פאנפי תשתמשי בחבטת ראש לכיוונו של יאנמה על מנת לחסלו!"אומר עם חיוך קטן.

14. משתמש מנוסה

תומאס-
    אתה משחרר את הפוקימונים שלך מהפוקדורים שלהם ומסביר להם מה לעשות.
    קורפיש פותח את צבטותיו ויוצר מהן כדור מים כחור וגדול ושולח אותו במהירות לעברה של מטרה נייחת ופוגע בה בחוזקה.
    ראלטס קופץ אחריו ומרים את ידיו לראשו וכדור של אנרגיה שחורה- סגלגלה נצרת כיש מאין ונשלחת לעבר אותה מטרה ופוגעת גם היא בחוזקה.
    תורו של קאמובסקין והוא מניף את ידו לאחור ומתחיל לרוץ במהירות לעבר המטרה ופוגע בה ישירות עם אגרופו הטעון ומפוצץ את המטרה.
    מה תעשה?
    "יפה יפה" אני אומר להם "עכשיו נעשה משהו אחר. ראלטס, אתה תישב בינתיים לצידי. קורפיש וקומאבסקין, אני רוצה שתילחמו אחד בשני. קורפיש, אתה תשתמש בפגימת מים לעבר קומבאסקין, שינסה לחמוק ולתקוף עם אגרוף רעם. בואו נראה אז מה יקרה" אני אומר להם וצופה במה שקורה.

15. משתמש מנוסה
    [SIZE="3"][B][COLOR="Magenta"]

סם-
    לא. כל המתקפות נשארות.
    אתה מגיש לה את ארבע הדיסקים והיא מריצה אותם בקופה ולבסוף מחשבת ואומרת לך על ארבעתם 450$.
    אתה שואל אותה גם מה עוד יש בחנות "יש לנו גם מבחר ציוד מקיף למאמנים ולפוקימונים. אבני התפתחות, חפצי חיזוק ויש לנו גם ויטמינים." היא עונה בחיוך
    מה תעשה?
    "יש לך את חפץ הפיתוח שנקרא מגן? שמפתח את ריידון לריפריהור?" אשאל אותה

עמוד 27 מתוך 33 ראשוןראשון ... 172526272829 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •