Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 33 ראשוןראשון ... 182627282930 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 486
  1. the bitch is back
    ניק-
    פלאפי מתחיל שוב את התהליך ואז יוצר אגרוף חשמל בשני אגרופיו ומתחיל להסתובב במהירות ומצליח להפוך את כל הנבגים לזיקוקים קטנים וצהובים המתפוצצים אחד אחרי השני ויוצרים מראה מדהים ביופיו.
    מהצד השני נאמל מנסה שוב את התרגיל ומצליחה בצורה יפה ולא נפגעת אבל זה לא הכי מרשים במיוחד כל התהליך אתה חושב לעצמך ומנסה לחשוב מה חסר.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    בידוף משחרר את זנב המים שלו אבל סניזל מגיח משום מקום עם האגרוף קרח המהיר שלו ומטיח אותו לאחור. פאנפי בינתיים יוצאת עם נגיחת ראש לעבר יאנמה הקפוא ופוגעת בו ישירות. אבל המכה שלה החילה לסדוק את הקרח ויאנמה מצליח להשתחרר והוא שולח על פאנפי סוניקבום.
    מה תעשה?

תומאס-
    ראלטס משגר את עצמו לידך וצופה יחד איתך בקרב של קורפיש נגד קאמבוסקין. קורפיש נעמד מול קאמובסקין במבט רציני ושולח מבין צבתותיו כדור מים גדול במיוחד הנשלח במהירות לעברו של קאמובסקין הקופץ מעליו ויוצא עם אגרופו המושט לאחור ומתחיל להעלות ניצוצות חשמליים והוא מתקרב איתו אל קורפיש- אשר משתמש בצבת שלו ותופס בידו של קאמובסקין ומצליח להעיף אותו הרחק משם.
    מה תעשה?

סם-
    "נראה לי שכן" היא אומרת בחיוך מהוסס ומתחילה ללכת לאחד מהמדפים ומתחילה לסרוק אותו בעיניה עד שאחרי כמה דקות היא היא מתייאשת והולכת לחדר אחורי ויוצאת משם עם חפץ כתום וגדול ומביאה לך אותו. "זה עולה 550$" היא אומרת בחיוך.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]

אינג'ל-
    בידוף משחרר את זנב המים שלו אבל סניזל מגיח משום מקום עם האגרוף קרח המהיר שלו ומטיח אותו לאחור. פאנפי בינתיים יוצאת עם נגיחת ראש לעבר יאנמה הקפוא ופוגעת בו ישירות. אבל המכה שלה החילה לסדוק את הקרח ויאנמה מצליח להשתחרר והוא שולח על פאנפי סוניקבום.
    מה תעשה?

]
    "פאנפי תתחמקי ותשתמשי בגלגול לעברו של יאנמה,סניזל תשתמש בשבר קרח לעברו של בידוף אחר כך תשתמש בשריטה."אומר.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    רודני-
    נעע אין לי כוח יותר XD
    אולי אני אנסה להכין אחת אחרת חח אני ממש אוהב את הקלף של הקומנד נייט זאת שמביאה עוד התקפה לכל הלוחמים ואי אפשר להרוג אותה XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרובייל משגר את עצמו במהירות מעל הכדור בעזרת מתקפה מהירה, בועט פעמיים בכדור ואז צולל לעברו של פוליוואג כשידיו מושטות קדימה ומסתובב במהירות ומפליק לפוליוואג בפרצופו ומעלף אותו אחרי שהוא גם נוחת עליו עם כל גודלו.
    מה תעשה?
    "מצויין גרובייל, כל הכבוד, ביצועים מדהימים!" אומר ואקרוץ אליו בחיוך.
    לאחר מכן אביט בפוליוואג הקטן וחמוד ואהרהר לעצמי "הוא היה לא רע, נלחם איתן.. אולי.."
    אשלוף פוקדור מהכיס באלגנטיות ואשליח אל פוליוואג ואחכה לראות מה יקרה.

.

4. משתמש מנוסה
    [SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]

סם-
    "נראה לי שכן" היא אומרת בחיוך מהוסס ומתחילה ללכת לאחד מהמדפים ומתחילה לסרוק אותו בעיניה עד שאחרי כמה דקות היא היא מתייאשת והולכת לחדר אחורי ויוצאת משם עם חפץ כתום וגדול ומביאה לך אותו. "זה עולה 550$" היא אומרת בחיוך.
    מה תעשה?
    אבל אם הוא ירצה לשכוח?

"אני אקח אותו" אומר לה ואשאל אותה, "כמה זה ייצא לי בלי מתקפת הבולדוז?" אשאל אותה

5. היכל התהילה
    ניק-
    פלאפי מתחיל שוב את התהליך ואז יוצר אגרוף חשמל בשני אגרופיו ומתחיל להסתובב במהירות ומצליח להפוך את כל הנבגים לזיקוקים קטנים וצהובים המתפוצצים אחד אחרי השני ויוצרים מראה מדהים ביופיו.
    מהצד השני נאמל מנסה שוב את התרגיל ומצליחה בצורה יפה ולא נפגעת אבל זה לא הכי מרשים במיוחד כל התהליך אתה חושב לעצמך ומנסה לחשוב מה חסר.
    מה תעשה?
    ''פלאפי מעולה, נאמל אולי תנסי לשלב גחלת עם תזוזת האדמה כדי שהיא תבער?'' אציע ואגיד לה לנסות שוב, אגיד לפלאפי להמשיך להתאמן על שלו.

6. the bitch is back
    אינג'ל-
    פאנפי רצה במהירות אבל אינה מצליחה להתחמק מהמתקפה ונפגעת ישירות בצידה. למרות זאת פאנפי מכדררת את עצמה ככדור ומתחילה להתגלגל במהירות לעברו של יאנמה ופוגעת בו ישירות בבטן- אבל יאנמה לא מראה שום סימני חולשה כ"כ. מהצד השני סניזל פותח את פיו ויוצר שבר קרח מפיו וזורק אותו על ראשו של בידוף המתנפץ עליו. לאחר חצי שנייה סניזל כבר עומד מעד סניזל ושורט לו את כל הפרצוף ומעלף אותו.
    יאנמה שוב משתמש בסוניק בום אבל הפעם לכיוון סניזל.
    מה תעשה?

רודני-
    עם מעט היסוס אתה זורק פוקדור חדש לעברו של פוליוואג- אשר נכלא בתוך הפוקדור. הפוקדור נופל על החול ומתחיל להתגלגל במהירות מצד לצד ולבסוף נעצר.
    פוליוואג נלכד. גרובייל המאושר מהניצחון שלו זורק לך את הפוקדור עם הפוקימונן החדש שלך וחוזר לצדך.
    מה תעשה?

סם-
    למה שירצה לשכוח? זה לא מפריע שיש עוד מתקפות.. ם=
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אממ בלי הבולדוזר זה 300$ ויחד עם המגן יעלה לך הכל ביחד 850$" אומרת המוכרת בחיוך.
    מה תעשה?

ניק-
    פלאפי ממשיך להתאמן על השילוב מתקפות בעודך עומד ומסתכל על נאמל בזמן שהיא מתחפרת באדמה ומתחילה להזיז אותה מצד לצד בעודה בתוך האדמה ויוצרת עשרות סדקים ושם מתוך האדמה משתמשת בגחלת היוצאת מהסדקים והם עולים לאט לאט מלמטה ונופלים בצורת קשת, מה שמשווה לכל הדבר מראה של כיפת אש עדינה ואז היא יוצאת מבין הסדקים עם גילגול אש ונוחתת יחד איתו על האדמה של המגרש.
    'המראה הרבה יותר מרשים' אתה חושב לעצמך.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה

סם-
    למה שירצה לשכוח? זה לא מפריע שיש עוד מתקפות.. ם=
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אממ בלי הבולדוזר זה 300$ ויחד עם המגן יעלה לך הכל ביחד 850$" אומרת המוכרת בחיוך.
    מה תעשה?

אין הגבלה על מתקפות שפוקימון יכול ללמוד נכון?

אני אשלם למוכרת על הכל כולל מתקפת הבולדוז,אצא ואשחרר את הפוקימונים שלי,אתן את קרן הקרח לפיפלאפ,קצה האבן והבולדוז לריידון ואת קרן האיתור לסורסקיט ואשים את המגן במקום בטוח בתיק

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    פאנפי רצה במהירות אבל אינה מצליחה להתחמק מהמתקפה ונפגעת ישירות בצידה. למרות זאת פאנפי מכדררת את עצמה ככדור ומתחילה להתגלגל במהירות לעברו של יאנמה ופוגעת בו ישירות בבטן- אבל יאנמה לא מראה שום סימני חולשה כ"כ. מהצד השני סניזל פותח את פיו ויוצר שבר קרח מפיו וזורק אותו על ראשו של בידוף המתנפץ עליו. לאחר חצי שנייה סניזל כבר עומד מעד סניזל ושורט לו את כל הפרצוף ומעלף אותו.
    יאנמה שוב משתמש בסוניק בום אבל הפעם לכיוון סניזל.
    מה תעשה?

]
    ניצחתי את אלוהים!
    -------------
    "סניזל תתחמק בעזרת מתקפת מהירות ואז תשתמש באגרוף קרח,פאנפי תחכי שסניזל ישתמש באגרוף הקרח ואז תשתמשי בחבטת ראש"אומר בהתלהבות.

9. היכל התהילה
    ניק-
    פלאפי ממשיך להתאמן על השילוב מתקפות בעודך עומד ומסתכל על נאמל בזמן שהיא מתחפרת באדמה ומתחילה להזיז אותה מצד לצד בעודה בתוך האדמה ויוצרת עשרות סדקים ושם מתוך האדמה משתמשת בגחלת היוצאת מהסדקים והם עולים לאט לאט מלמטה ונופלים בצורת קשת, מה שמשווה לכל הדבר מראה של כיפת אש עדינה ואז היא יוצאת מבין הסדקים עם גילגול אש ונוחתת יחד איתו על האדמה של המגרש.
    'המראה הרבה יותר מרשים' אתה חושב לעצמך.
    מה תעשה?
    אנסה להזכר מתי התחרות מתחילה, בעוד הם ממשיכים להתאמן

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    רודני-
    עם מעט היסוס אתה זורק פוקדור חדש לעברו של פוליוואג- אשר נכלא בתוך הפוקדור. הפוקדור נופל על החול ומתחיל להתגלגל במהירות מצד לצד ולבסוף נעצר.
    פוליוואג נלכד. גרובייל המאושר מהניצחון שלו זורק לך את הפוקדור עם הפוקימונן החדש שלך וחוזר לצדך.
    מה תעשה?
    אביט בפוקדור ואחשוב לעצמי 'ברוכה הבאה... מעניין איך נסתדר'
    לאחר מכן אתנתק מכל המחשבות ואומר לגרובייל, בוא נצא מהמקום וניסע לאי נחמד. אפתח את המפה והעיין בה קצת.
    ואז אומר בהחלטיות ואראה לגרובייל את המפה כאשר אני מצביע אל נקודה מסויימת "אל האי שאמוטי!"

.

11. the bitch is back
    סם-
    ממש לא. אתה יכול ללמד אותו את כל המתקפות שהוא יכול ללמוד מכל הדורות. כמובן זה יהיה ארוך וקשה לזכור את הכל XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אין בעיות אז זה יעלה לך בדיוק 1000$!" היא אומרת בחיוך "אבל אני אעשה לך הנחה אז רק 900$" היא אומרת בחיוך וממשיכה לפוצץ בלונים. אתה מגיש לה את הכסף ויוצא משם ואז משחרר את הפוקימונים שלך ומביא לפיפלאפ את הדיסק של הקרן קרח והוא ניספג לתוכנה ונעלם וכך כנ"ל גם לכל הפוקימונים שלך.
    הדיסקים נעלמים כלא היו ברגע שהם נוגעים בפוקימונים שלך.
    אחר כך אתה מכניס את המגן לתיק שלך.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    כל הכבוד! כופר!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    סניזל קופץ לאוויר ומתחמק מהסוניקבום של יאנמה ואז קופץ במהירות לעברו של יאנמה ופוגע בו בחוזקה עם האגרוף קרח ומפיל אותו על האדמה בדיוק בשביל שפאנפי תחסל אותו עם חבטת ראש שלה.
    ניצחת בקרב.
    מה תעשה?

ניק-
    אתה מנסה להזכר ואחרי כמה דקות אתה נזכר שקים אמרה שהתחרות היא אחרי ההופעה בערב. אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה חמש וחצי בערב כבר.
    מה תעשה?

רודני-
    אתה מסתכל במפה ומחליט לשוט לאי שאמוטי. אתה חוזר בחזרה לאזור השוק ונכנס במהירות למנהל הנמל- שם אתה יכול לקנות כרטיסים לשיט לאיים ומתחיל לחפש אחרי דוכן היכול להוביל אותך לשם אבל כולם אומרים לך שאין ספינה השטה לשם והגעה לשם היא רק בדרך פרטית או על פוקימונים היכולים לשוט.
    מה תעשה?
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    סם-
    ממש לא. אתה יכול ללמד אותו את כל המתקפות שהוא יכול ללמוד מכל הדורות. כמובן זה יהיה ארוך וקשה לזכור את הכל XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אין בעיות אז זה יעלה לך בדיוק 1000$!" היא אומרת בחיוך "אבל אני אעשה לך הנחה אז רק 900$" היא אומרת בחיוך וממשיכה לפוצץ בלונים. אתה מגיש לה את הכסף ויוצא משם ואז משחרר את הפוקימונים שלך ומביא לפיפלאפ את הדיסק של הקרן קרח והוא ניספג לתוכנה ונעלם וכך כנ"ל גם לכל הפוקימונים שלך.
    הדיסקים נעלמים כלא היו ברגע שהם נוגעים בפוקימונים שלך.
    אחר כך אתה מכניס את המגן לתיק שלך.
    מה תעשה?

[/COLOR][/SIZE]
    "אוקיי חברים,הרגע למדתם מתקפות חדשות,אבל אני לא רוצה להעמיס באימונים בגלל שאפשר להנות עכשיו,אתם רוצים ללכת להסתובב ולאכול בבתי קפה? לראות סרט? או סתם להסתובב?" אשאל אותם בחיוך

13. היכל התהילה
    ניק-
    אתה מנסה להזכר ואחרי כמה דקות אתה נזכר שקים אמרה שהתחרות היא אחרי ההופעה בערב. אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה חמש וחצי בערב כבר.
    מה תעשה?
    אלך לראות אם המופע התחיל- אם כן, אשאר לראות אותו, אם לא, אמשיך להתאמן

14. אמאש'ך פלאפי ):

אינג'ל-
    כל הכבוד! כופר!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    סניזל קופץ לאוויר ומתחמק מהסוניקבום של יאנמה ואז קופץ במהירות לעברו של יאנמה ופוגע בו בחוזקה עם האגרוף קרח ומפיל אותו על האדמה בדיוק בשביל שפאנפי תחסל אותו עם חבטת ראש שלה.
    ניצחת בקרב.
    מה תעשה?

"בגללך אני כופר !"אומר ואסקול את השמנה באבנים!
    -------------
    "יש!"אומר בתלהבות ' אף פעם לא מתרגלים להרגשה הזאת "אחשוב לעצמי
    "טוב אני יודע שיש היום תחרות אבל אני לא יודע מתי "אמלמל לעצמי,
    "טוב תחזרו שניכם "אומר לפאנפי וסניזל, אחר כך אחפש את אחד מאנשי צוות הסיפון על מנת לשאול אותו לגבי התחרות.

15. משתמש מנוסה

תומאס-
    ראלטס משגר את עצמו לידך וצופה יחד איתך בקרב של קורפיש נגד קאמבוסקין. קורפיש נעמד מול קאמובסקין במבט רציני ושולח מבין צבתותיו כדור מים גדול במיוחד הנשלח במהירות לעברו של קאמובסקין הקופץ מעליו ויוצא עם אגרופו המושט לאחור ומתחיל להעלות ניצוצות חשמליים והוא מתקרב איתו אל קורפיש- אשר משתמש בצבת שלו ותופס בידו של קאמובסקין ומצליח להעיף אותו הרחק משם.
    מה תעשה?
    מסן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי קומבאסקין, בוא נעבוד על המהירות שלך. קורפיש, תקוף אותו במתקפות המים בלי הפסקה, ותוסיף מתקפות משלך לפי בחירתך! אתה קומבאסקין, תנסה לחמוק מהם, ולחסום חלק מהם אם אתה לא מצליח לחמוק! קדימה!" אני קורא.

עמוד 28 מתוך 33 ראשוןראשון ... 182627282930 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •