Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 33 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 486
  1. the bitch is back
    אינג'ל-
    אתה מחפש בכרטיס שהמוכרת הביאה לך ומגלה שזה גם עם מעטפה לבנה קטנה. אתה פותח אותה ומגלה שם כרטיס ,שנראה כמו כרטיס אשראי, ועליו רשום חדר 535. אתה שואל בחור עם חליפת מלחים איפה נמצא החדר והוא מכוון אותך בנחמדות יתרה לחדר שלך.
    אתה מכניס את הכרטיס לחריץ בדלת והיא נפתחת.
    אתה מגלה חדר מינמלי עם מיטה זוגית, חדר אמבטיה וסלון קטן. על אחד מהשולחנות אתה רואה לו"ז ארוחות בספינה.
    ' בוקר..........................7:00-10:00
    צהריים......................... 13:00- 16:00
    ערב............................ 18:00- 21:00'

ועוד רשימה של חנויות, כגון חנות מזכרות, ציוד היקפי לתייר, חנות פוקימונים. וארועים שיהיו בספינה במהלך השיט כמו הופעה של ליידי קוואק, הופעה של להקת ברונו ונוס. וכמו כן גם תחרות רישמית של הספינה שהזוכה יקבל פרס יוקרתי.
    מה תעשה?

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    אינג'ל-
    אתה מחפש בכרטיס שהמוכרת הביאה לך ומגלה שזה גם עם מעטפה לבנה קטנה. אתה פותח אותה ומגלה שם כרטיס ,שנראה כמו כרטיס אשראי, ועליו רשום חדר 535. אתה שואל בחור עם חליפת מלחים איפה נמצא החדר והוא מכוון אותך בנחמדות יתרה לחדר שלך.
    אתה מכניס את הכרטיס לחריץ בדלת והיא נפתחת.
    אתה מגלה חדר מינמלי עם מיטה זוגית, חדר אמבטיה וסלון קטן. על אחד מהשולחנות אתה רואה לו"ז ארוחות בספינה.
    ' בוקר..........................7:00-10:00
    צהריים......................... 13:00- 16:00
    ערב............................ 18:00- 21:00'

ועוד רשימה של חנויות, כגון חנות מזכרות, ציוד היקפי לתייר, חנות פוקימונים. וארועים שיהיו בספינה במהלך השיט כמו הופעה של ליידי קוואק, הופעה של להקת ברונו ונוס. וכמו כן גם תחרות רישמית של הספינה שהזוכה יקבל פרס יוקרתי.
    מה תעשה?
    "אני כל כך הולך לזכות בתחרות הזאת"אומר לעצמי.
    'טוב כדאי להוציא את סניזל וסלופוק מהפוכדורים ' אומר ואלחץ על הכפתור הגדול של הפוכדורים.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. the bitch is back
    אינג'ל-
    אתה משחרר גם את סלופוק ואת סניזל מהפוקדורים שלהם ומסתכל על שלושת הפוקימונים שלך בחיבה.
    סלופוק מסתכל עליך במבטו המטופש ואילו סניזל קופץ לך על הרגל ומתחיל לפמפם אותה במהירות אדירה ותוך כדי מלקק את תחתית ישבנך.
    אתה דוחף אותו ממך אבל הוא נצמד אליך בחוזקה יותר וממשיך לפמפם. למרות כלה נסיונות שלך להוריד אותו אתה נכשל עד שצ'ארמיליון מביאה אגרוף ישירות את ראשו של סניזל וגוררת אותו ממך.
    מה תעשה?

4. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    אתה משחרר גם את סלופוק ואת סניזל מהפוקדורים שלהם ומסתכל על שלושת הפוקימונים שלך בחיבה.
    סלופוק מסתכל עליך במבטו המטופש ואילו סניזל קופץ לך על הרגל ומתחיל לפמפם אותה במהירות אדירה ותוך כדי מלקק את תחתית ישבנך.
    אתה דוחף אותו ממך אבל הוא נצמד אליך בחוזקה יותר וממשיך לפמפם. למרות כלה נסיונות שלך להוריד אותו אתה נכשל עד שצ'ארמיליון מביאה אגרוף ישירות את ראשו של סניזל וגוררת אותו ממך.
    מה תעשה?
    "סניזל אתה חייב להיפתר מהרגל הזה (תרתה משמעה)"אומר בבושה.
    "טוב אני הולך בדוק משהו אתם תשארו פה בתוך החדר ואל תעשו צרות"אומר,אצא מהחדר אנעל ואחפש מישהו שיודע על התחרות.

5. the bitch is back
    אינג'ל-
    אתה נועל את הפוקימונים שלך בחדר ויוצא החוצה וחוזר לסיפון העליון בעקבות מישהו שיוכל לענות לך על השאלה שלך.
    אתה סורק את הסיפון ולפתע בזווית עיניך אתה שומע רעש מהמפלס העליון יותר.
    אתה עולה למעלה ושם אתה רואה נערה בערך בת גילך עומדת ולידה עוד שני פוקימונים שטרם ראית. אחד מהם כחול ומטופש למראה () שבעזרת הפוקידע אתה מגלה שזה מארשטמפ- פוקימון דג הבוץ והוא מסוג מים ואדמה. והפוקימון השני מזכיר לך חתלתול קטן וורוד () ומגלה שזה סקיטי- פוקימון החתלתול.
    ""אתה צריך משהו?" שואלת אותך הנערה ומרימה גבה.
    מה תעשה?

6. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    אתה נועל את הפוקימונים שלך בחדר ויוצא החוצה וחוזר לסיפון העליון בעקבות מישהו שיוכל לענות לך על השאלה שלך.
    אתה סורק את הסיפון ולפתע בזווית עיניך אתה שומע רעש מהמפלס העליון יותר.
    אתה עולה למעלה ושם אתה רואה נערה בערך בת גילך עומדת ולידה עוד שני פוקימונים שטרם ראית. אחד מהם כחול ומטופש למראה () שבעזרת הפוקידע אתה מגלה שזה מארשטמפ- פוקימון דג הבוץ והוא מסוג מים ואדמה. והפוקימון השני מזכיר לך חתלתול קטן וורוד () ומגלה שזה סקיטי- פוקימון החתלתול.
    ""אתה צריך משהו?" שואלת אותך הנערה ומרימה גבה.
    מה תעשה?
    "ש-שלום יש ל-לך מושג על הת-התחרות שיש כאן"אומר בבושה.

7. משתמש מנוסה
    תומאס-
    ועדיין.. שיאמה? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רלאטס מתחיל לרטוט באוויר ועשרות כפילים שלו נוצרים מהכלום אבל מתקפת הבועות אינו הייתה מכוונת לראלטס ישירות אלה על האדמה והופכת את החול הים לבוץ סמיך במיוחד.
    אתה פולט קול תדהמה כשראלטס המקורי מתחיל לשקוע לתוך הבוץ. אתה מסתכל לעבר קורפיש והוא יוצא עם מתקפת דחיפה לעברו של ראלטס הנלחץ מהבוץ ואינו מצליח להגיב.
    מה תעשה?
    אה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוי לא ראלטס, אתה חייב לחמוק!" אני קורא בבהלה "השתמש בטלפורט, קדימה! ואז נסה בילבול אחרון!" אני קורא בלחץ, ממתין לראות מה קורה.

8. the bitch is back
    אינג'ל-
    "סליחה?" היא שואלת ומרימה גבה "הכל בסדר איתך בחור?" אתה מסתכל למטה ומבין שכל מה שיצא לך מהפה זה "גחךיעלךגיםגיודי לךחיעךךהגבדניא" אתה מסתכל עוד יותר נבוך ומושיט את ידך עם המכתב של התחרות לעברה.
    הבחורה לוקחת את המכתב וקוראת "אם התכוונת לתחרות היא מחר בערב" היא אומרת ומחייכת חיוך נבוך.
    מה תעשה?

תומאס-
    בשנייה של צלילות דעת ראלטס מתאפס ומשתגר מתוך הבוץ ונעמד לי קורפיש ושולח לעברו מתקפת בילבול בצורה של כוח בלתי נראה הפוגע בו חזיתית ומעלף אותו על חול הים.
    מה תעשה?

9. היכל התהילה
    ניק-
    "לצערי לי אין מרפא כלשהו. אבל יש לך במרכז העיר מרכז" היא אומרת לך בחיוך עצוב ומלטפת את ראשו של רטטה "ואם תרצה ללכת לאי טורקו תיגש לדוכן שלהם בצד השני" היא מוסיפה ומכוונת אותך לדוכן המתאים.
    שם אתה מגלה בחור גבוה ושזוף מאוד יושב בדוכן ומדבר בעוד פחות התלהבות מהבחורה הקודמת "יש לנו שיט יוקרה שעולה 850$, שיט בספינה המהירה שהיא 230$ ובספינה המסע שהיא עולה 50$ אבל אין בה חדרים והיא עוצרת בעוד חמישה מקומות לפני שהיא מגיעה לטורקו" הוא אומר לך בעודו משחק באייפון שלו.
    מה תעשה?
    "אני אקח את המהיר" אגיד לו ואז ארים פוקדור לכיוון רטטה "תכנס לפוקדור ותבוא איתי, אני אמצא דרך לטפל בך ולאחר הטיפול אשחרר אותך".

10. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    "סליחה?" היא שואלת ומרימה גבה "הכל בסדר איתך בחור?" אתה מסתכל למטה ומבין שכל מה שיצא לך מהפה זה "גחךיעלךגיםגיודי לךחיעךךהגבדניא" אתה מסתכל עוד יותר נבוך ומושיט את ידך עם המכתב של התחרות לעברה.
    הבחורה לוקחת את המכתב וקוראת "אם התכוונת לתחרות היא מחר בערב" היא אומרת ומחייכת חיוך נבוך.
    מה תעשה?

אקח נשימה ארוכה ואז אומר "תודה קוראים לי אנג'ל " ובלי לחכות לתשובה אחזור לחדר במהירות.

11. the bitch is back
    ניק-
    אתה מביא כסף למוכר והוא מביא לך כרטיס לספינה עם תוכנייה של כל הדברים שיהיו בתוכנית הבידורית במהלך השיט לספינה. אתה מדפף בתוכנייה ומגלה שהשיט ייקח יומיים שלמים ובין הברים שיהיו בשיט הם הופעה של זמרת מפורסמת ממחוז ג'וטו ותחרות תיאום ניסיונית שבסופה יהיה פרס מובטח.
    אתה מסתכל על רטטה הקטן ומגיש לו פוקדור ריק והוא בעזרת כפתו הקטנה כולא את עצמו בפנים.
    "הספינה שלך יוצאת עו רבע שעה אז כדי לך להזדרז" אומר לך המוכר בחיוך ומתפנה ללקוח אחר.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    אתה מודה לבחורה ורץ משם בטיל ולא מפסיק לרוץ עד שאתה נמצא בחדר שלך ומגלה שלחרדתך החדר הפוך כולו וצ'ארמיליון שלך מכה בראשו של סניזל שוב ושוב בזמן שסלופוק מסתכל עליהם מבטו המטופש.
    מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    תומאס-
    בשנייה של צלילות דעת ראלטס מתאפס ומשתגר מתוך הבוץ ונעמד לי קורפיש ושולח לעברו מתקפת בילבול בצורה של כוח בלתי נראה הפוגע בו חזיתית ומעלף אותו על חול הים.
    מה תעשה?
    "יש! כל הכבוד!" אני אומר לראלטס "עכשיו, צא פוכדור!" אני קורא ומשליך אותו לעבר קורפיש 'קדימה...' אני חושב לעצמי.

13. אמאש'ך פלאפי ):
    [
    אינג'ל-
    אתה מודה לבחורה ורץ משם בטיל ולא מפסיק לרוץ עד שאתה נמצא בחדר שלך ומגלה שלחרדתך החדר הפוך כולו וצ'ארמיליון שלך מכה בראשו של סניזל שוב ושוב בזמן שסלופוק מסתכל עליהם מבטו המטופש.
    מה תעשה?
    "לאאאאאאאאאאאא"אצעק שאני מתאפס אסגור תדלק ואנעל אותה.
    אחר כך ארים את סניזל אלך איתו לפינה ואומר לו "אם תהיה רגוע במשך השיט אני אקנה לך מגזין מסויים"
    ----------
    כן הרגע שיחדתי פוקימון בפורנו

14. היכל התהילה
    ניק-
    אתה מביא כסף למוכר והוא מביא לך כרטיס לספינה עם תוכנייה של כל הדברים שיהיו בתוכנית הבידורית במהלך השיט לספינה. אתה מדפף בתוכנייה ומגלה שהשיט ייקח יומיים שלמים ובין הברים שיהיו בשיט הם הופעה של זמרת מפורסמת ממחוז ג'וטו ותחרות תיאום ניסיונית שבסופה יהיה פרס מובטח.
    אתה מסתכל על רטטה הקטן ומגיש לו פוקדור ריק והוא בעזרת כפתו הקטנה כולא את עצמו בפנים.
    "הספינה שלך יוצאת עו רבע שעה אז כדי לך להזדרז" אומר לך המוכר בחיוך ומתפנה ללקוח אחר.
    "איפה היא תעגון?" אשאל אותו וארוץ למקום שהוא יגיד לי

15. the bitch is back
    תומאס-
    אתה זורק פוקדור ריק על קורפיש המעולף והוא נכלא בפנים ונופל על אדמת החוף ומתחיל להתנדנד מצד לצד כמה שניות טובות עד שנעצר.
    קורפיש נלכד!
    מה תעשה?

אינג'ל-
    אני מתחיל לרחם על הפוקימונים שלך XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מרים את סניזל המסובב ומושיב אותו בצד ומתחיל לבר איתו. סניזל מחייך באושר וכתגובה הוא קופץ לך על הרגל ומפמפם אותה גם!
    משום מקום מתקפת גחלת פוגעת בדיוק בראשו של סניזל ומעיפה אותו ממך. אתה מסתכל ורואה את צ'ארמליון משלבת את ידייה ומסתכלת עליו בזעם.
    מה תעשה?

ניק-
    "הספינה יוצאת מרציף מספר שלוש!" אומר לך המוכר בדוכן ומנופף לך לשלום בזמן שאתה רץ לעבר המזח.
    כעבור כמה שניות אתה מוצא את הספינה המוברת וביוק בחור שמן עם פעמון מתחיל לצלצל בו "לאי טורקו כולם לעלות! לאי טורקו כולם לעלות!" הוא צועק מבין צלצול לצילצול.
    אתה רץ אליו ומגיש לו את הכרטיס שלך "שיט נעים" הוא אומר לך וקורע את החלק שלו וממשיך לצעוק.
    אתה עולה בגשר עץ גדול לספינה בעלת שני מפלסים עליוניים ועוד מה שנראה כמו 3 קומות מתחת לסיפון המרכזי ששם נמצאים החדרים.
    מה תעשה?

עמוד 5 מתוך 33 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •