Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 33 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 486
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה

אינג'ל-
    אני מתחיל לרחם על הפוקימונים שלך XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מרים את סניזל המסובב ומושיב אותו בצד ומתחיל לבר איתו. סניזל מחייך באושר וכתגובה הוא קופץ לך על הרגל ומפמפם אותה גם!
    משום מקום מתקפת גחלת פוגעת בדיוק בראשו של סניזל ומעיפה אותו ממך. אתה מסתכל ורואה את צ'ארמליון משלבת את ידייה ומסתכלת עליו בזעם.
    מה תעשה?

]
    היית מת להיות הפוקימון שלי
    ותחרות זה תחרות פוקימונים נכון היופי וכל החרא הזה כה ם:?
    -------------------------
    אושיב את סניזל בצד אחד של המיטה את צארמיליון בצד השני ואת סלופוק באמצע ואז אומר בגאווה:
    "טוב אז מחר יש תחרות שהמנצח מקבל פרס ואנחנו הולכים לנצח בזה"
    ובשביל זה צריך להתאמן "הוסיף עם חיוך רשע .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. היכל התהילה
    ניק-
    "הספינה יוצאת מרציף מספר שלוש!" אומר לך המוכר בדוכן ומנופף לך לשלום בזמן שאתה רץ לעבר המזח.
    כעבור כמה שניות אתה מוצא את הספינה המוברת וביוק בחור שמן עם פעמון מתחיל לצלצל בו "לאי טורקו כולם לעלות! לאי טורקו כולם לעלות!" הוא צועק מבין צלצול לצילצול.
    אתה רץ אליו ומגיש לו את הכרטיס שלך "שיט נעים" הוא אומר לך וקורע את החלק שלו וממשיך לצעוק.
    אתה עולה בגשר עץ גדול לספינה בעלת שני מפלסים עליוניים ועוד מה שנראה כמו 3 קומות מתחת לסיפון המרכזי ששם נמצאים החדרים.
    מה תעשה?
    אעלה למפלסים העליונים בסקרנות, בעודי חושב על השירות המזעזע שהיה במכירת הכרטיסים.

3. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה זורק פוקדור ריק על קורפיש המעולף והוא נכלא בפנים ונופל על אדמת החוף ומתחיל להתנדנד מצד לצד כמה שניות טובות עד שנעצר.
    קורפיש נלכד!
    מה תעשה?
    "כל הכבוד ראלטס, תפסנו אותו!" אני קורא בשמחה ומרים את הפוכדור שלו מהרצפה "חזור ראלטס" אני אומר, משיב אותו וחוזר חזרה לתוך העיר, בודק היכן יש מרכז פוקימונים קרוב.

4. the bitch is back
    אינג'ל-
    רוב הסיכויים הייתי מת אם הייתי פוקימון שלך XD
    רגילה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מושיב את הפוקימונים שלך על ספה קטנה ומתיישב מולם ומכין אותם לאימון רציני ושלושתם מהנהנים את ראשם בהסכמה. או יותר נכון סניזל וצ'ארמליון מהנהנים בהסכמה בעוד שסלופוק מתחיל לצחקוק מהאוויר בתגובה לזאת צ'ארמליון מחטיפה לו מכה בראש.
    מה תעשה?

ניק-
    אתה עולה למפלס העליון ביותר ומגלה שם ברכה מפנקת וענקית במיוחד ובה כבר שוחים ומשחקים מספר אנשים.
    לצד הבריכה אתה מבחין בכמה בחורות משתזפות בשם ועוד כמה בחורים משחקים כדורגל על הסיפון.
    מה תעשה?

תומאס-
    אתה מרים את הפוקדור של קורפיש ומחזיר את ראלטס וחוזר לעיר המיושנת בעקבות מרכז פוקימונים. ולבסוף אחרי כמה דקות חיפוש אתה מוצא מרכז קטן מאחורי השוק ושם עומדת לה אחות ג'וי צעירה המחייכת אליך ומציעה לרפא את הפוקימונים שלך. אתה כמובן מסכים ואחרי כמה דקות אתה מקבל את שלושתם בריאים ושלמים. "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
    מה תעשה?

5. משתמש מנוסה

תומאס-
    אתה מרים את הפוקדור של קורפיש ומחזיר את ראלטס וחוזר לעיר המיושנת בעקבות מרכז פוקימונים. ולבסוף אחרי כמה דקות חיפוש אתה מוצא מרכז קטן מאחורי השוק ושם עומדת לה אחות ג'וי צעירה המחייכת אליך ומציעה לרפא את הפוקימונים שלך. אתה כמובן מסכים ואחרי כמה דקות אתה מקבל את שלושתם בריאים ושלמים. "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
    מה תעשה?
    "תעשי לי ילד" :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני מניח שאת מכירה את המקומות הטובים באי. יש מקום שאת ממליצה לי לבקר בוא?" אני שואל אותה.

6. the bitch is back
    תומאס-
    "עכשיו פה על הרצפה" היא אומרת ופותחת את שמלתה וחושפת את שדייה "עשה אותי כאן ועכשיו. חדור אליי~!" היא צועקת ומתחילה לגנוח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב ישנן כמה מערות הנמצאים דרומית לכאן וכמובן גם את כל החוף המערבי. ויש יער קטן ממש במרחק של חצי שעה הליכה מפה" היא אומרת בחיוך ומביאה לך מפה קטנה של האי.
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "עכשיו פה על הרצפה" היא אומרת ופותחת את שמלתה וחושפת את שדייה "עשה אותי כאן ועכשיו. חדור אליי~!" היא צועקת ומתחילה לגנוח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב ישנן כמה מערות הנמצאים דרומית לכאן וכמובן גם את כל החוף המערבי. ויש יער קטן ממש במרחק של חצי שעה הליכה מפה" היא אומרת בחיוך ומביאה לך מפה קטנה של האי.
    מה תעשה?
    XDDD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תודה רבה" אני אומר לה ולוקח את המפה, לוקח את הפוכדורים ויוצא מהמרכז 'בסדר... היער נשמע מקום מצויין' אני מהרהר לעצמי ומתחיל לצעוד לשם.

8. היכל התהילה
    ניק-
    אתה עולה למפלס העליון ביותר ומגלה שם ברכה מפנקת וענקית במיוחד ובה כבר שוחים ומשחקים מספר אנשים.
    לצד הבריכה אתה מבחין בכמה בחורות משתזפות בשם ועוד כמה בחורים משחקים כדורגל על הסיפון.
    מה תעשה?
    אלך לסיפון ואשאל "אפשר להצטרף אליכם?"

9. the bitch is back
    תומאס-
    "dont you want me?" שואלת אותך האחות ומוצצת לך את האצבע בחושניות XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה לוקח את המפה ויוצא מהמרכז לעבר היער ואכן אחרי חצי שעה אתה מוצא את עצמך במקום מבודד למדי רחוק ושקט הלא קשור בכלל לעיר המוזנחת בצדו השני של המקום. אתה נכנס לאט לאט ליעד וריח חזק של טחב עולה באפך אתה ממשיך ללכת ולפתע נתקל בשירה של פוקימונים דמוי תולעת הזוחלים בקרבת מקום .
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהנחיל הם ווידלים- פוקימון החרק השעיר והם מסוג חרק ורעל.
    מה תעשה?

ניק-
    "בטח!" בוא כנס אומר לך אחד מהבחורים שהוא גבוהה במיוחד בעל שיער בלונדיני ומבט קצת שחצני. אתם מתחלקים לשתי קבוצות חדשות ומתחילים לשחק.
    אתה מבחין בזווית עיניך שכמה מהאנשים באים מסביב ומתחילים להריע לכם וכמה מהבחורות שהשתזפו מתחילות לעודד אתכם. לפתע אתה מבחין בניצן של שיער חום בהיר רץ מאחורי האנשים ואתה מאבד את ריכוזך לשנייה ונותן לכמה מהשחקנים מהקבוצה השנייה לעקוף אותך ולהבקיע גול לקבוצה שלכם.
    "מה עובר אליך?" שואל הבחור שהסכים לך לשחק איתם "מוזר אחד" הוא מלמל בזמן שאתה נשבר למחשבה שזאת אולי קים. "אתה רוצה לשחק או לחלום?" הוא שואל אותך בקול עצבני.
    מה תעשה?

10. היכל התהילה
    ניק-
    "בטח!" בוא כנס אומר לך אחד מהבחורים שהוא גבוהה במיוחד בעל שיער בלונדיני ומבט קצת שחצני. אתם מתחלקים לשתי קבוצות חדשות ומתחילים לשחק.
    אתה מבחין בזווית עיניך שכמה מהאנשים באים מסביב ומתחילים להריע לכם וכמה מהבחורות שהשתזפו מתחילות לעודד אתכם. לפתע אתה מבחין בניצן של שיער חום בהיר רץ מאחורי האנשים ואתה מאבד את ריכוזך לשנייה ונותן לכמה מהשחקנים מהקבוצה השנייה לעקוף אותך ולהבקיע גול לקבוצה שלכם.
    "מה עובר אליך?" שואל הבחור שהסכים לך לשחק איתם "מוזר אחד" הוא מלמל בזמן שאתה נשבר למחשבה שזאת אולי קים. "אתה רוצה לשחק או לחלום?" הוא שואל אותך בקול עצבני.
    מה תעשה?
    אפרוץ בריצה אל עבר אותו שיער ואחשוב 'קים! זאת את?'
    "אני כבר חוזר!" אצעק אל עבר האנשים.

11. the bitch is back
    ניק-
    אתה עוזב את הכל ורץ אחרי השיער החום ומתחיל לקרוא בשמה של אחותך ולבסוף מצליח לתפוס את הבחורה בעלת השיער חום "עזוב אותי! מי אתה בכלל ומאיפה אתה יודע את השם שלי?!" צורחת עליך הבחורה ששמה הוא קים.
    אתה עוזב את ידה ומסתכל עליה בהלם מהדמיון המעורפל לאחותך הקטנה.
    "הלו יש שם מישהו?" היא שואלת אותך במבט רציני.
    מה תעשה?

12. היכל התהילה
    ניק-
    אתה עוזב את הכל ורץ אחרי השיער החום ומתחיל לקרוא בשמה של אחותך ולבסוף מצליח לתפוס את הבחורה בעלת השיער חום "עזוב אותי! מי אתה בכלל ומאיפה אתה יודע את השם שלי?!" צורחת עליך הבחורה ששמה הוא קים.
    אתה עוזב את ידה ומסתכל עליה בהלם מהדמיון המעורפל לאחותך הקטנה.
    "הלו יש שם מישהו?" היא שואלת אותך במבט רציני.
    מה תעשה?
    "גרת פעם באי טרוקו?" אשאל אותה בישירות "קבוצת שודדים חטפה אותך?"

13. the bitch is back
    ניק-
    "אהמ כשהייתי ממש קטנה בערך בת ארבע ואז אני ואבא שלי עברנו משם לקנטו" היא אומרת ברצינות "ולא ענית לי מי אתה ומאיפה אתה יודע את השם שלי?" היא דורשת לדעת ומשלבת את ידייה.
    מה תעשה?

14. היכל התהילה
    ניק-
    "אהמ כשהייתי ממש קטנה בערך בת ארבע ואז אני ואבא שלי עברנו משם לקנטו" היא אומרת ברצינות "ולא ענית לי מי אתה ומאיפה אתה יודע את השם שלי?" היא דורשת לדעת ומשלבת את ידייה.
    מה תעשה?
    "קוראים לי ניק ארמונד" אענה לה "חשבתי שאת אחותי הקטנה שנחטפה כאשר הייתה בגיל תשע, היא אמורה להיות בת חמש עשרה".
    "תודה בכל מקרה" אגיד באכזבה.

15. the bitch is back
    ניק-
    "מצטערת" היא אומרת לך ומושיטה את ידה אל כתפך ומלטפת אותה "סיפור קצת מוזר אבל אם תצטרך עזרה אני מוכנה לעזור" היא אומרת בחיוך נבוך ומטה את ראשו הצידה בחיוך.
    מה תעשה?

עמוד 6 מתוך 33 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •