Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 33 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 486
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    ניק-
    "מצטערת" היא אומרת לך ומושיטה את ידה אל כתפך ומלטפת אותה "סיפור קצת מוזר אבל אם תצטרך עזרה אני מוכנה לעזור" היא אומרת בחיוך נבוך ומטה את ראשו הצידה בחיוך.
    מה תעשה?
    "הכרת ילדה ששמה היה קים ארמונד?" אשאל אותה, הרי כשהייתה בת ארבע הייתה באי טרוקו וגרה שם "דרך אגב בת כמה את?"

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל-
    רוב הסיכויים הייתי מת אם הייתי פוקימון שלך XD
    רגילה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מושיב את הפוקימונים שלך על ספה קטנה ומתיישב מולם ומכין אותם לאימון רציני ושלושתם מהנהנים את ראשם בהסכמה. או יותר נכון סניזל וצ'ארמליון מהנהנים בהסכמה בעוד שסלופוק מתחיל לצחקוק מהאוויר בתגובה לזאת צ'ארמליון מחטיפה לו מכה בראש.
    מה תעשה?

]
    "אוקי סלופוק לצערך הרב אינני חושב שתחרות זאת מתאימה לך אז סניזל וצארמיליון אתם הנבחרים"אומר במבט רציני ואחזיר את סלופוק לפוכדור,"אוקי שלב א' קניות!"אומר אקח את שני הפוקימונים אצא מהחדר והלך לחנות הפוקימונים שראיתי מקודם.
    -----------
    (YOU ARE THE CHOSEN ONE(two
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. the bitch is back
    ניק-
    "לא שאני זוכרת. ואני בת 15" היא אומרת ומתחילה לשחק שערה ולגלגל את עינייה כחושבת. "יש לך אולי תמונה שלה?" היא שואלת לאחר כמה שניות "אולי נוכל לחפש בעזרת התמונה!"
    מה תעשה?

אינג'ל-
    אתה מחזיר את סלופוק לפוקדור ורץ לחנות הפוקימונים עם סניזל וצ'ארמליון. שם בחנות אתה רואה מדפים על מדפים של אביזרים במיוחד לפוקימונים. אתה מבחין גם בבחור בערך בן 20 יושב ליד דלפק ומשחק ב- PSP שחור כשהוא שם לב אליך הוא לוחץ על כפתור ועוצר את המשחק "צריך משהו?" הוא שואל ומרים גבה.
    מה תעשה?

4. היכל התהילה
    ניק-
    "לא שאני זוכרת. ואני בת 15" היא אומרת ומתחילה לשחק שערה ולגלגל את עינייה כחושבת. "יש לך אולי תמונה שלה?" היא שואלת לאחר כמה שניות "אולי נוכל לחפש בעזרת התמונה!"
    מה תעשה?
    אבדוק בתיקי אם יש לי תמונה של קים, מקווה מאוד שכן.

5. אמאש'ך פלאפי ):
    [SIZE="1"][

אינג'ל-
    אתה מחזיר את סלופוק לפוקדור ורץ לחנות הפוקימונים עם סניזל וצ'ארמליון. שם בחנות אתה רואה מדפים על מדפים של אביזרים במיוחד לפוקימונים. אתה מבחין גם בבחור בערך בן 20 יושב ליד דלפק ומשחק ב- PSP שחור כשהוא שם לב אליך הוא לוחץ על כפתור ועוצר את המשחק "צריך משהו?" הוא שואל ומרים גבה.
    מה תעשה?
    מה יש לך מגבות XD?
    -----------
    "מין הסתם"אומר והרים גבה.
    "אני צריך בגדים בשביל שני אלה לתחרות מחר"הוסיף ואסתכל על האביזרים.

6. the bitch is back
    ניק-
    אתה נובר בתיקך ולבסוף מוצא תמונה קטנה וישנה של קים ,כשהייתה בת חמש, ומראה אותה לקים שמולך.
    "היא נראית לי מוכרת." אומרת קצת בחשש קים "אבל זה ממש מעורפל לי" היא מוסיפה ומעקמת פנים.
    לאחר שהיא ממשיכה להתבונן בתמונה כמה דקות היא מושיטה לך אותה בחזרה "טוב אני מקווה שתוכל למצוא אותה" היא אומרת ברוגע ואז מנערת את שערה "טוב אני יורדת לחדר שלי, אבל ניפגש בהמשך?" היא שואלת בחיוך ומסתכלת עליך.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    גבות זה סקסי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב אגף אופנת פוקימונים נמצא במעבר חמש אתה מוזמן להסתכל שם" הוא אומר ואז חוזר למשחק שלו.
    אתה מתחיל ללכת לכיוון שהנחה אותך ובינתיים עובר לי מדליות, דיסקים עם מתקפות, פוקדורים מיוחדים ועוד ערמות על ערמות של דברים במיוחד רק לפוקימונים.
    לבסוף אתה מגיע למעבר חמש ושם אתה רואה עשרות פריטי אופנה מרשימים במיוחד כמו כובעים, וסטים, חצאיות ואפילו חולצות מקושטות.
    אתה גם מבחין בשלט גדול ' 1+1 מתנה!'
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    תומאס-
    "dont you want me?" שואלת אותך האחות ומוצצת לך את האצבע בחושניות XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה לוקח את המפה ויוצא מהמרכז לעבר היער ואכן אחרי חצי שעה אתה מוצא את עצמך במקום מבודד למדי רחוק ושקט הלא קשור בכלל לעיר המוזנחת בצדו השני של המקום. אתה נכנס לאט לאט ליעד וריח חזק של טחב עולה באפך אתה ממשיך ללכת ולפתע נתקל בשירה של פוקימונים דמוי תולעת הזוחלים בקרבת מקום .
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהנחיל הם ווידלים- פוקימון החרק השעיר והם מסוג חרק ורעל.
    מה תעשה?
    "זה לא שאני לא רוצה אותך, פשוט יש לי פיצול אישיות, הוא רוצה אותך אז בואי נעשה את זה עכשיו!"
    נראה אם תבין איפה הוא נכנס :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'מעניין לאן הם הולכים' אני חושב לעצמי, ומתחיל לעקוב אחריהם. אני בדרך אבדוק איזה פוקימונים יש עוד בסביבה.

8. היכל התהילה
    ניק-
    אתה נובר בתיקך ולבסוף מוצא תמונה קטנה וישנה של קים ,כשהייתה בת חמש, ומראה אותה לקים שמולך.
    "היא נראית לי מוכרת." אומרת קצת בחשש קים "אבל זה ממש מעורפל לי" היא מוסיפה ומעקמת פנים.
    לאחר שהיא ממשיכה להתבונן בתמונה כמה דקות היא מושיטה לך אותה בחזרה "טוב אני מקווה שתוכל למצוא אותה" היא אומרת ברוגע ואז מנערת את שערה "טוב אני יורדת לחדר שלי, אבל ניפגש בהמשך?" היא שואלת בחיוך ומסתכלת עליך.
    מה תעשה?
    ״כן״ אענה לה ואחזור לסיפון, למשחק הכדורגל בעודי חושב ׳קים, אני עוד אמצא אותך׳

9. the bitch is back
    תומאס-
    אבוי ><
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה מתחיל להתגנב מאחורי הווידלים ולבסוף אחרי עשר דקות הליכה אתה מוצא את עצמך מול עץ ענקי פשוט.
    אתה רואה איך כל הווידלים עולים על העץ ומתחילים ללפף סביב עצמם סליל משי דק מפיהם והם משנים את צורתם לגולם צהוב בעלי עיניים גדולות ושחורות (). אתה מוציא שוב את הפוקידע שלך ומגלה שהם הפכו לקקונה- פוקימון הגולם וגם הוא מסוג חרק ורעל.
    לפתע הפוקידע שלך מהבהבת באדום "זהירות! זהירות!" היא מתחילה לקרוא "ברגע שקקונה מתפתח הוא הופך לבידריל פוקימון הדבורה הרעילה- עקיצה אחת שלו יכולה לגרום לשיתוק ואילו נחיל יכולים לגרום למוות בטוח!" הפוקידע קוראת בקול צורמני.
    אתה מסתכל סביב ורואה שכמה תזוזות מהשיחים באזור וכמה פוקימונים מתחילים להתרחק מהאזור במהירות.
    אתה מסתכל בהלם ומנסה לעכל את הדברים ששמעת כשלפתע הקקונות מתחילות לזהור בלבן בהיר ונפתחות מאחור ופוקימון דמוי דבורה ענקית יוצאת משם ().
    נחיל של בדרילים התפתח ביחד והם מתחילים לזמזם בקול צורמני.
    מה תעשה?

ניק-
    אתה חוזר בחזרה למקום בו החבורה שיחקה כדורגל אבל כשאתה חוזר, הם כולם התפזרו. לפתע אתה שם לב שאתם כבר באמצע הים. התחלתם לשוט ואפילו לא שמת לב לזה.
    מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אבוי ><
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה מתחיל להתגנב מאחורי הווידלים ולבסוף אחרי עשר דקות הליכה אתה מוצא את עצמך מול עץ ענקי פשוט.
    אתה רואה איך כל הווידלים עולים על העץ ומתחילים ללפף סביב עצמם סליל משי דק מפיהם והם משנים את צורתם לגולם צהוב בעלי עיניים גדולות ושחורות (). אתה מוציא שוב את הפוקידע שלך ומגלה שהם הפכו לקקונה- פוקימון הגולם וגם הוא מסוג חרק ורעל.
    לפתע הפוקידע שלך מהבהבת באדום "זהירות! זהירות!" היא מתחילה לקרוא "ברגע שקקונה מתפתח הוא הופך לבידריל פוקימון הדבורה הרעילה- עקיצה אחת שלו יכולה לגרום לשיתוק ואילו נחיל יכולים לגרום למוות בטוח!" הפוקידע קוראת בקול צורמני.
    אתה מסתכל סביב ורואה שכמה תזוזות מהשיחים באזור וכמה פוקימונים מתחילים להתרחק מהאזור במהירות.
    אתה מסתכל בהלם ומנסה לעכל את הדברים ששמעת כשלפתע הקקונות מתחילות לזהור בלבן בהיר ונפתחות מאחור ופוקימון דמוי דבורה ענקית יוצאת משם ().
    נחיל של בדרילים התפתח ביחד והם מתחילים לזמזם בקול צורמני.
    מה תעשה?
    מצטער פשוט משעמם לי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'או או, כדאי שאצא מפה..' אני חושב לעצמי ומתחיל ללכת במהירות אחורנית. אני מוציא את הפוכדור של קומבאסקין למקרה חירום.

11. the bitch is back
    תומאס-
    אתה מתחיל ללכת אחורנית, אבל מחליק על שורש של גזע בולט ומעיף את הכדור של קאמבוסקין שלך אחורנית.
    אתה מסתכל קדימה וקולט שהבידרלים קלטו אותך והם מתחילים לעוף לכיוונך במהירות אדירה כשעוקצים הגדולים שלהם מושטים קדימה.
    אתה מצליח לקום ומתחיל לרוץ במהירות ענקית ולהרים את הפוקדור של קאמבוסקין בזמן, אבל נופל שוב על הפנים. אתה מסתובב לאחור מתכונן לשניותך האחרונות ועוצם את עינייך חזק כלפתע אתה שומע צעקה חזקה "קדימה חימום יתר!" ולפתע סילון אש ענקי יוצא ממקום לא ידוע מאחוריך ויוצר חומת אש בינך לבין הבידרלים.
    לפתע אתה מרגיש משיכה בגבך ואתה מתחיל לרוץ לצד בחור שאינך מבחין כ"כ טוב בגלל המצב.
    אחרי חמש דקות ריצה אתה מוצא את עצמך שוב בכניסה ליער ואין זכר לבידרלים.
    אתה מתנשם בכבדות ומסתכל על מצילך זה בחור גבוה ובלונדיני "אתה בסדר אחי?" הוא שואל אותך ומלטף פוקימון שועלי וצהוב בעל מה שנראה כמו תשע זנבות ()
    מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    תומאס-
    אתה מתחיל ללכת אחורנית, אבל מחליק על שורש של גזע בולט ומעיף את הכדור של קאמבוסקין שלך אחורנית.
    אתה מסתכל קדימה וקולט שהבידרלים קלטו אותך והם מתחילים לעוף לכיוונך במהירות אדירה כשעוקצים הגדולים שלהם מושטים קדימה.
    אתה מצליח לקום ומתחיל לרוץ במהירות ענקית ולהרים את הפוקדור של קאמבוסקין בזמן, אבל נופל שוב על הפנים. אתה מסתובב לאחור מתכונן לשניותך האחרונות ועוצם את עינייך חזק כלפתע אתה שומע צעקה חזקה "קדימה חימום יתר!" ולפתע סילון אש ענקי יוצא ממקום לא ידוע מאחוריך ויוצר חומת אש בינך לבין הבידרלים.
    לפתע אתה מרגיש משיכה בגבך ואתה מתחיל לרוץ לצד בחור שאינך מבחין כ"כ טוב בגלל המצב.
    אחרי חמש דקות ריצה אתה מוצא את עצמך שוב בכניסה ליער ואין זכר לבידרלים.
    אתה מתנשם בכבדות ומסתכל על מצילך זה בחור גבוה ובלונדיני "אתה בסדר אחי?" הוא שואל אותך ומלטף פוקימון שועלי וצהוב בעל מה שנראה כמו תשע זנבות ()
    מה תעשה?
    "תן לי רגע לבדוק... כן אני בסדר" אני אומר אחרי שאני ממשש את כל גופי "ואו, תודה רבה שהצלת אותי" אני מודה לו "זה הפוקימון שלך? הוא נראה חזק מאוד" אני אומר ומוציא את הפוקדע כדי לבדוק עליו מידע.

13. היכל התהילה
    ניק-
    אתה חוזר בחזרה למקום בו החבורה שיחקה כדורגל אבל כשאתה חוזר, הם כולם התפזרו. לפתע אתה שם לב שאתם כבר באמצע הים. התחלתם לשוט ואפילו לא שמת לב לזה.
    מה תעשה?
    ״יש גם אטרקציות בספינה הזאת?״ אתהה ואחפש עובדים של הספינה ׳וואו, התחלנו להפליג ואפילו לא שמתי לב.. כנראה הייתי ממש שקוע׳

14. אמאש'ך פלאפי ):

אינג'ל-
    גבות זה סקסי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב אגף אופנת פוקימונים נמצא במעבר חמש אתה מוזמן להסתכל שם" הוא אומר ואז חוזר למשחק שלו.
    אתה מתחיל ללכת לכיוון שהנחה אותך ובינתיים עובר לי מדליות, דיסקים עם מתקפות, פוקדורים מיוחדים ועוד ערמות על ערמות של דברים במיוחד רק לפוקימונים.
    לבסוף אתה מגיע למעבר חמש ושם אתה רואה עשרות פריטי אופנה מרשימים במיוחד כמו כובעים, וסטים, חצאיות ואפילו חולצות מקושטות.
    אתה גם מבחין בשלט גדול ' 1+1 מתנה!'
    מה תעשה?
    לא תמיד
    ---------
    'מתקפות חדשות ' אחשוב לעצמי ואדמיין את צארמילין יורה להביור עוצמתי ששורף תשופטים בזמן שסניזל מקפיא את הקהל בסופת שלג.
    אחר כך אחפש דיסקים עם מתקפות אש וקרח.

15. the bitch is back
    תומאס-
    אתה מוציא את הפוקידע שלה ומכוון אותה על הפוקימון של הבחור "ניינטיילס- פוקימון השועל וההתפתחות של ולפיקס. נאמר שלכל אחד מזנבותיו יש כוח מיסטי מיסתורי ושהוא יכול לחיות זמן ממושך עד כאלף שנים"
    "יש לך מזל שהייתי פה כנראה..וכן זאת הניינטיילס שלי" הוא אומר ומלטף את ראשה בגאווה.
    "אני רובי" הוא אומר בחיוך ומושיט לך את ידו.
    מה תעשה?

ניק-
    אתה תוהה לעצמך ונזכר בתוכנייה שקיבלת בדוכן עוד באי לאמין ומתחיל לקרוא בנחישות ומגלה במהרה שיש בריכת פוקימונים אקזוטיים בתחתית הספינה ועל הסיפון העליון מכולם יש כמה מגרשים לקרבות פוקימונים. כמו כן יש באחד מהמפלסים גם חנויות למזכרות ולפוקימונים.
    מה תעשה?

אינג'ל-
    תלוי מתי חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה מניח חצאית ורודה ומנוקדת שחשבת לקנות לצ'ארמליון ורץ בחזרה לאגף הדיסקים שראית מקודם ומחפש דיסקי עם מתקפות ומוצא שכל הדיסקים מסודרים לפי סוגים ועד מהרה אתה מוצא את המדף של הדיסקים של סוג האש.
    אתה מסתכל בכולם ורואה מבחר יחסית מצומצם הכולל בתוכו 'יום שמש, אש רפאים, אגרוף אש, פיצוץ אש, שריפה (Incinerate)' ודיסק אחרון של להביור.
    ואילו במדף הקרח אתה מוצא מבחר גדול יותר הכולל ' ברד, סופת קרח, רוח קרה, אגרוף קרח, מפולת שלגים, רסיס קרח, ערפל, חניתות קרח, וניב קרח'.
    פה אתה מבחין בשלט גדול של 2+1 מתנה!
    מה תעשה?

עמוד 7 מתוך 33 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •