התחלה:
אתם קמים משינה, לא ביקיצה טבעית. בגלל השעון המעצבן, שולחים עליו ידכם בכבדות ונותנים לו כמה מכות, אחת המכות מסובבת אותו עליך.
וממבט חטוף אתם רואים שהשעה 8:34 ואז נזכרים צריך להיות במעבדת הפrרופסור עד 11:00, זהו היום מתחילים דרך חדשה בחיים!
קמים מן המיטה, מתמתחים היטב ולוקחים את הנשימה הנורמאלית הראשונה של הבוקר.. משם אתם הולכים על חדר השירותים, שוטפים פנים ומצחצחים שאת השיניים היטב היטב!
ואחרי התנקות אחרונה עם המגבת אתם מסתכלים במראה ועולה לכם חיוך, חיוך של התרגשות שכזה ביחד עם הרבה שאלות של "מה יהיה?" , "כמה רחוק אגיע?" , "מה אראה במסע?"
משם את רצים במהירות בחזרה על החדר ואל ארון הבגדים.. פותחים את הארון בכוונה להחליט מה ללבוש ואז אתם רואים שם מארז שקוף ובוא הבגדים חדשים יפים ונקיים, חגורת לנייד את הפוקדורים ותיק לדברים שתצטרכו לקחת עמכם..
לוקחים את זה מחייכים וחושבים לכם בראש "אמא, את הכי בעולם!" לאחר שלבשתם את הבגדים והכנסתם את כל הדברים שאתם צריכים לתיק אתם לוקחים את הכל ויורדים למטה אל המטבח..
שם מחכה לכם אמא שלכם:
עם חיוך גאה שמעולה בעצב, אתם רק באים להגיד לה שאין מה לדאוג והיא פשוט מושכת לכם את היד עליה ואז מחבקת אתכם חזק חזק!
ואז היא מביאה לכם בקבוק מים גדול לדרך וסנדוויץ' עם הממרח שאתם הכי אוהבים ולבסוף מעטפה עם 1000$ למסע החדש.
אתם ממש מודים לה מחבקים אותה עוד חיבוק אחרון ופונים על הדלת, אתם פותחים הדלת ונושמים נשימה ארוכה ואומרים לעצמכם "זהו אני יוצא עכשיו לשנות את חיי!"
לאחר הליכה של 7 דקות את מגיעים למעבדת הפרופסור בחשש קל דופקים על הדלת 3 פעמים,ולפתע הדלת נפתחת תוך שניות!
מהמעבדה יוצא אדם עם שיער אדום לבוש בחולצה שחורה ומבט רצני:
אתם נתקלים בוא בטעות ושניכם נופלים אל הרצפה, לפתע הוא מסתכל עליכם במבט טיפה רוטן ואומר לכם: תגיד אתה משתמש "בעיניים שלך לפעמים?"
אתם מחזירים: "כן ואתה?"
ואז הוא משיב לכם: "יש לך מזל שאני ממהר, אחרת אתה והפוקימון שאתה הולך לבחור הייתם חווים את ההפסד הראשון שלכם!" ומסתובב.. וממשיך ללכת.
אתם צועקים לו: "בפעם הבאה שנפגש נראה מי יהיה המפסיד ומי יהיה המנצח!"
הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של "פקה פקה" ומסתלק מין המקום..
אתם שכולכם עצבניים מההתנהגות של אותו ילד כלפיכם חושבים לעמכם: בפעם הבאה שניפגש הוא עוד יראה...
ואבל לרגע אתם מפסיקים לחשוב על העניין וחוזרים לעניינכם, פותחים את הדלת ולפתע פוגשים באדם בעל שיער אפור חלוק לבן וחיוך סקרן על פניו:
ואז הוא פונה עליכם ואומר: שלום אני פרופסור ראלף, מה שמך בחור צעיר?
ואתם משיבים: שמי הוא XXX (שמכם)
ואז הפרופסור שואל אותך בהתעניינות מרובה: "נו.. אז חשבת באיזה פוקימון תבחר?"
אתם מהנהנים בראשכם בהתלהבות ואומר: "כן, כן, אני אבחר בXXX" (הפוקימון שלכם)
ואז הפרופסור משיב בחיוך: "בחירה מעולה, הוא פוקימון מאוד חברותי, חזק ומעניין" הוא אומר בעודו הולך להביא את הפוקדור.
ואז הוא מושיט את היד ובידו פוקדור: "הנה הוא, ברכותיי" הוא גם מביא לכם 3 פוקדורים ופוקידע.
אתם מודים לו מאוד מברכים אותו לשלום ויוצאים מן המעבדה, משם את פותחים את המפה ופונים לדרך 001!
כשאתם מגיעים לשם את כבר מתחילים ליראות את הפוקימונים מבין השיחים ועצים, מסתכלים עליכם במבט חטוף ומתחבאים מיד.
את האוויר הנקי ואת הטבע שקורא לך לצאת למסע..
אך אתם נעצרים, מוציאים את הפוקדור של XXX (הפוקימון שחברתם) מסתכלים עליו לכמה רגעים לוחצים על הכפתור במרכז הפוקדור והוא יוצא.
מה תעשו?
ניב שומע שמצטטים את התגובה עם ההתחלה הציטוט נמחק, עדיף שתשים את זה בלי ציטוט שם ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"שלום לך טורצ'יק!" אני קורא ומחייך אליו, מלטף גם את ראשו "אני תומאס, המאמן שלך. יחדיו נגיע לליגת הפוקימונים של מחוז מלוטו וננצח את כולם!" אני אומר לו "קדימה, בוא נמשיך" אני מוסיף ומתחיל לצעוד איתו בדרך 'אני אתגעגע למקום הזה' אני חושב לעצמי בעודי מסתכל על הצומח בדרך 001.