Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36
  1. משתמש מנוסה
    התחלה:
    אתם קמים משינה, לא ביקיצה טבעית. בגלל השעון המעצבן, שולחים עליו ידכם בכבדות ונותנים לו כמה מכות, אחת המכות מסובבת אותו עליך.
    וממבט חטוף אתם רואים שהשעה 8:34 ואז נזכרים צריך להיות במעבדת הפrרופסור עד 11:00, זהו היום מתחילים דרך חדשה בחיים!
    קמים מן המיטה, מתמתחים היטב ולוקחים את הנשימה הנורמאלית הראשונה של הבוקר.. משם אתם הולכים על חדר השירותים, שוטפים פנים ומצחצחים שאת השיניים היטב היטב!
    ואחרי התנקות אחרונה עם המגבת אתם מסתכלים במראה ועולה לכם חיוך, חיוך של התרגשות שכזה ביחד עם הרבה שאלות של "מה יהיה?" , "כמה רחוק אגיע?" , "מה אראה במסע?"
    משם את רצים במהירות בחזרה על החדר ואל ארון הבגדים.. פותחים את הארון בכוונה להחליט מה ללבוש ואז אתם רואים שם מארז שקוף ובוא הבגדים חדשים יפים ונקיים, חגורת לנייד את הפוקדורים ותיק לדברים שתצטרכו לקחת עמכם..
    לוקחים את זה מחייכים וחושבים לכם בראש "אמא, את הכי בעולם!" לאחר שלבשתם את הבגדים והכנסתם את כל הדברים שאתם צריכים לתיק אתם לוקחים את הכל ויורדים למטה אל המטבח..
    שם מחכה לכם אמא שלכם:
    עם חיוך גאה שמעולה בעצב, אתם רק באים להגיד לה שאין מה לדאוג והיא פשוט מושכת לכם את היד עליה ואז מחבקת אתכם חזק חזק!
    ואז היא מביאה לכם בקבוק מים גדול לדרך וסנדוויץ' עם הממרח שאתם הכי אוהבים ולבסוף מעטפה עם 1000$ למסע החדש.
    אתם ממש מודים לה מחבקים אותה עוד חיבוק אחרון ופונים על הדלת, אתם פותחים הדלת ונושמים נשימה ארוכה ואומרים לעצמכם "זהו אני יוצא עכשיו לשנות את חיי!"
    לאחר הליכה של 7 דקות את מגיעים למעבדת הפרופסור בחשש קל דופקים על הדלת 3 פעמים,ולפתע הדלת נפתחת תוך שניות!
    מהמעבדה יוצא אדם עם שיער אדום לבוש בחולצה שחורה ומבט רצני:
    אתם נתקלים בוא בטעות ושניכם נופלים אל הרצפה, לפתע הוא מסתכל עליכם במבט טיפה רוטן ואומר לכם: תגיד אתה משתמש "בעיניים שלך לפעמים?"
    אתם מחזירים: "כן ואתה?"
    ואז הוא משיב לכם: "יש לך מזל שאני ממהר, אחרת אתה והפוקימון שאתה הולך לבחור הייתם חווים את ההפסד הראשון שלכם!" ומסתובב.. וממשיך ללכת.
    אתם צועקים לו: "בפעם הבאה שנפגש נראה מי יהיה המפסיד ומי יהיה המנצח!"
    הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של "פקה פקה" ומסתלק מין המקום..
    אתם שכולכם עצבניים מההתנהגות של אותו ילד כלפיכם חושבים לעמכם: בפעם הבאה שניפגש הוא עוד יראה...
    ואבל לרגע אתם מפסיקים לחשוב על העניין וחוזרים לעניינכם, פותחים את הדלת ולפתע פוגשים באדם בעל שיער אפור חלוק לבן וחיוך סקרן על פניו:
    ואז הוא פונה עליכם ואומר: שלום אני פרופסור ראלף, מה שמך בחור צעיר?
    ואתם משיבים: שמי הוא XXX (שמכם)
    ואז הפרופסור שואל אותך בהתעניינות מרובה: "נו.. אז חשבת באיזה פוקימון תבחר?"
    אתם מהנהנים בראשכם בהתלהבות ואומר: "כן, כן, אני אבחר בXXX" (הפוקימון שלכם)
    ואז הפרופסור משיב בחיוך: "בחירה מעולה, הוא פוקימון מאוד חברותי, חזק ומעניין" הוא אומר בעודו הולך להביא את הפוקדור.
    ואז הוא מושיט את היד ובידו פוקדור: "הנה הוא, ברכותיי" הוא גם מביא לכם 3 פוקדורים ופוקידע.
    אתם מודים לו מאוד מברכים אותו לשלום ויוצאים מן המעבדה, משם את פותחים את המפה ופונים לדרך 001!
    כשאתם מגיעים לשם את כבר מתחילים ליראות את הפוקימונים מבין השיחים ועצים, מסתכלים עליכם במבט חטוף ומתחבאים מיד.
    את האוויר הנקי ואת הטבע שקורא לך לצאת למסע..
    אך אתם נעצרים, מוציאים את הפוקדור של XXX (הפוקימון שחברתם) מסתכלים עליו לכמה רגעים לוחצים על הכפתור במרכז הפוקדור והוא יוצא.
    מה תעשו?

ניב שומע שמצטטים את התגובה עם ההתחלה הציטוט נמחק, עדיף שתשים את זה בלי ציטוט שם ^^
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "שלום לך טורצ'יק!" אני קורא ומחייך אליו, מלטף גם את ראשו "אני תומאס, המאמן שלך. יחדיו נגיע לליגת הפוקימונים של מחוז מלוטו וננצח את כולם!" אני אומר לו "קדימה, בוא נמשיך" אני מוסיף ומתחיל לצעוד איתו בדרך 'אני אתגעגע למקום הזה' אני חושב לעצמי בעודי מסתכל על הצומח בדרך 001.

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    סם:
    אתה מביט במתרחש ובעבודה שנותנים סקורפי וגיבל וניהיה למאוד מרוצה, "נהדר שניכם!" אתה מוסיף.
    אתה ממלמל "בואו נמשיך..." ומחלק הוראות לשניים, סקרופי כבר נראה מוכן ומזומן אך גיבל עוד כעוס ומושפל משסקורפי הטיל אותו על הרצפה!
    לפתע גיבל יוצא במהירות שיא אל מתחת לאדמה, אך הוא אינו יורד לגמריי, הוא עושה זאת וזנק מצד לצד כמו דולפין ששוחה במים.
    ואז לפתע מסתער החוצה על סקורפי ומכה בוא בחזקה עם שריטה, סקורפי נהדף לאחור וגיבל מחייך חיוך זדוני... "גגגייייבבבללל!!!" הוא צועק בקולו הצווחני וממשיך לשרוט את סקורפי במלא הכוח. סקורפי מעיף אותו בעוקץ רעל לאחור.
    אך גיבל מתפרע ומנסה לנשוך את סקורפי בלעיסה.
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~~~
    זה קרה בגלל הטבע של גיבל, זה חלק מלהקשות עליכם במשחק מעט.. שהוא מרגיש מושפל ופגוע הוא משתגע ועושה כרצונו!

תומאס:
    אתה מביט בטורצ'יק מרוצה במיוחד, הוא מתנער ומתמתח בעקבות השהות הממושכת בפוקדור. "שלום לך טורצ'יק!" אתה קורא אליו בחיוך.
    טורצ'יק מטה את ראשו מעט הצידה ומביט בך תחילה במבט תמוהה... אתה מתוכף מעט ושולח יד ללטף את ראשו הזעיר. הוא מדלג מעט לאחור אך אתה מצליח לגעת בוא.
    אתה מסביר לו בסובלנות וחיוך "היי חבר קטן, אני תומאס, המאמן שלך, יחדיו נצא למסע, נעבור ונחווה את העולם ונגיע אל ליגת מחוז מלוטו הגדולה וגם נזכה בה!"
    כשטורצ'יק שומע את זה רעמתו הצהובה סביב צברו מתנפחת והוא רוטט מהתלהבות. הוא מתחיל לקפץ מצד לצד ויורה גחלת אל תוך היער!
    בעוד אתה מביט לאחור אל העיר ואל תחילת הדרך נשמעת שאגה ומזנק מן השיחים פוקימון דמוי חתול, עם זנב שרוף, עצבני ושלוף ציפורניים.
    שכנראה טורצ'יק פגע בוא בטעות אם הגחלת ששלח...
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~
    תשתמש בפוקדע.

.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    סם:
    אתה מביט במתרחש ובעבודה שנותנים סקורפי וגיבל וניהיה למאוד מרוצה, "נהדר שניכם!" אתה מוסיף.
    אתה ממלמל "בואו נמשיך..." ומחלק הוראות לשניים, סקרופי כבר נראה מוכן ומזומן אך גיבל עוד כעוס ומושפל משסקורפי הטיל אותו על הרצפה!
    לפתע גיבל יוצא במהירות שיא אל מתחת לאדמה, אך הוא אינו יורד לגמריי, הוא עושה זאת וזנק מצד לצד כמו דולפין ששוחה במים.
    ואז לפתע מסתער החוצה על סקורפי ומכה בוא בחזקה עם שריטה, סקורפי נהדף לאחור וגיבל מחייך חיוך זדוני... "גגגייייבבבללל!!!" הוא צועק בקולו הצווחני וממשיך לשרוט את סקורפי במלא הכוח. סקורפי מעיף אותו בעוקץ רעל לאחור.
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~~~
    זה קרה בגלל הטבע של גיבל, זה חלק מלהקשות עליכם במשחק מעט.. שהוא מרגיש מושפל ופגוע הוא משתגע ועושה כרצונו!

תומאס:
    אתה מביט בטורצ'יק מרוצה במיוחד, הוא מתנער ומתמתח בעקבות השהות הממושכת בפוקדור. "שלום לך טורצ'יק!" אתה קורא אליו בחיוך.
    טורצ'יק מטה את ראשו מעט הצידה ומביט בך תחילה במבט תמוהה... אתה מתוכף מעט ושולח יד ללטף את ראשו הזעיר. הוא מדלג מעט לאחור אך אתה מצליח לגעת בוא.
    אתה מסביר לו בסובלנות וחיוך "היי חבר קטן, אני תומאס, המאמן שלך, יחדיו נצא למסע, נעבור ונחווה את העולם ונגיע אל ליגת מחוז מלוטו הגדולה וגם נזכה בה!"
    כשטורצ'יק שומע את זה רעמתו הצהובה סביב צברו מתנפחת והוא רוטט מהתלהבות. הוא מתחיל לקפץ מצד לצד ויורה גחלת אל תוך היער!
    בעוד אתה מביט לאחור אל העיר ואל תחילת הדרך נשמעת שאגה ומזנק מן השיחים פוקימון דמוי חתול, עם זנב שרוף, עצבני ושלוף ציפורניים.
    שכנראה טורצ'יק פגע בוא בטעות אם הגחלת ששלח...
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~
    תשתמש בפוקדע.
    "או או..." אני אומר ונסוג מעט אחורנית 'מעניין מיזה' אני חושב לעצמי ובודק עליו מידע בפוקדע "אני ממש מצטער, טורצ'יק רק הביע התלהבות" אני אומר לפוקימון החתול. "טורצ'יק, תתנצל" אני אומר לו.

4. משתמש מנוסה
    סם:
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~~~
    [/COLOR]
    "גיבל! הירגע!" אקרא ואסתכל על סקורופי, "סקורופי תעדוף את גיבל אחורה בעזרת זנב רעל!" אוסיף, "תנסה אחר כך לנשוך את גיבל בנשיכת חרק! סקורופי אל תירתע מגיבל אתה יכול להתגבר על זה! גיבל תמשיך ככה!" אומר לשניהם,אחייך ואמשיך לצפות בהם

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון:
    "מה לעזז.." אתה מלמל כמעט חסר מילים, מופתע ומבוהל. אתה מביט בפוקימון האדום בהתלהבות ושואל את עצמך "וואוו, מי זה???"
    מיד שולף את הפוקדע מהכיס והוא מספק לך מידע.
    צ'ארמיליון, פוקימון הדינוזאור הבוגר. הוא בעל ידיים ורגליים שריריות ויציבות וציפורניים משוייפות וחזקות מאוד איתם הוא מכניע את יריביו בקטלניות.
    כשהוא מתרגז הוא פראי נורא!
    לפתע מן השיחים מהם זינק צ'רמיליון, יוצא נער בעל שיער ארוך, כפוף ונראה מהוסס. קורה בגמגום "כ..כל הכבוד צ'ארמיליון!"
    לאחר מכן אתה מתקרב אל צ'רמיליון להודות לו והוא נוהם ברגזנות, אתה מיד נרתע ושולח את ידך לאחור. "זה בסדר צ'ארמיליון, הוא בסה"כ רצה להודות לך!"
    ואז אותו ילד מסדר את משקפיו ואומר "היי, אני גילברט. מה שמך? ויכול להיות שראיתי פיפלאפ לצידך?"
    מה תעשה?
    "כן! לא סתם פיפלאפ! הפיפלאפ שלי! הפיפלאפ החזק בעולם!" אומר לו בשמחה ואדחף מעט את פיפאפ קדימה שלא יפחד.
    "בוא, תתיידד איתו" אומר לפיפלאפ.
    "אז, גילברט מי הפוקימונים שלך? תרצה לעשות קרב כפול?" אשאל אותו.

Spoiler ספוילר

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    תומאס:
    "או או..." אתה ממלמל לעצמך ונסוג לאחור בצעדים איטיים, הפוקימון מתקרב אליכם ונוהם בשקט, הולך סביבכם במעגלים ובוחן כל תנועה שלכם.
    'מעניין מיזה' אתה מהרהר ושולף בזריזות את הפוקדע מן הכיס האחורי, לאחר סריקה קצרה בוקע מן הפוקדע-
    מיאו, פוקימון החתול התחמן, מיאו ידוע ביכולתו לפתות את הסובבים אותו לשם טריפה בעזרת המדליון הנוצץ של מצחו. הוא זריז ותוחכם מאוד.
    בעל ציפורניים חדות וארוכות לתקוף ואף להימלט מאויבים.

לאחר מכן אתה מרקין את ראשך מעט וקורא בכל עדין "אני ממש מצטער מיאו, זה קרה בשוגג, טורצ'יק רק הביע התלהבות!".
    אתה מבקש מטורצ'יק להתנצל ואז אתה שם לב ששוב רעמת הנוצות סביב צווארו מתנפחת, הוא מנפח את לחיו החמודות באוויר ונראה זועף. הוא לא מוכן להתנצל ונראה שלא מפחד כלל ממיאו!
    הוא מצייץ וקורה על מיאו תיגר. מיאו מוציא את לשונו ומלקק את שפתיו, חושב על טורצ'יק בתור חטיף ושולף ציפורניים.
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~
    טורצ'יק מתנהג כך בגלל הטבע שהוא קיבל, טבע במשחק אצלי נחשב לאופי של הפוקימון. הפוקימון שלך אמיץ ולכן הוא לא יפחד כמעט אף פעם!

סם:
    ביקשת מגיבל שירגע בהתחלה, ושימשיך כמו שהוא בסוף.. מה?!
    ~~~~~~~~~~
    "גיבל! הירגע מיד!" אתה מבציר בוא, הוא מוריד מעט מתוקפנותו אך בעיקרון הוא מתעלם.
    אתה מביט אל סקורפי ומדריך אותו "סקורופי תעדוף את גיבל לאחור, עשה זאת אם זנב רעל!" ומוסיף, "אחר-כך נסה לנשוך את גיבל בנשיכת חרק!"
    סקורפי משתמש זנב רעל, מיד זנבו זוהר בצבע סגול חזק והוא מכה את גיבל ושולח אותו אחורה, גיבל ניזוק היטב מן המכה.
    סקורפי מתנשם ואתה מעודד "סקורופי אל תרתע מגיבל אתה יכול להתגבר על זה!" "גיבל אתה ממש חזק!"
    גיבל שוב מתרגז מזה שהוא לא מצליח לסיים את הקרב ולנצח הוא מחכך את רגלו פעמיים באדמה (כמו שור) ואז מנפח את בטנו ולחייו וקורא "גגגגבבב..." ואז פוצח במתקפת זעם דרקון ולהבה שחורה וחזקה נורת מפיו.
    סקורפי מתחמק בגמישות ומנסה נשיכת חרק אך גיבל מקדים אותו ופוגע בוא לבסוף. הוא אף לאחור ומעט שרידי להבה שחורה עולות מסקורפי הפגוע.
    מה תעשה?

אלון:
    "אכן כן!" את משיב לשאלתו של גילברט, ואז מוסיף בחיוך בגאוותני "לא סתם פיפלאפ, הפיפלאפ שלי! הפיפלאפ החזק בעולם!" ואז אתה דוחף בעדינות אם רגילך את פיפלאפ הקטן קדימה.
    הוא מביט בך ומעט מבולבל ומתחיל לצייץ מלחץ, לפתע גילברט נדהם בחיוך ענק ואומר "ווווואאוווו..."
    הוא שולף דפדפת, מחוגה, עט וסרט מדידה ומיד בוכן את פיפלאפ בהתלהבות, תוך כדי שמלמל מילים כמו "מרתק... מסכרן ביותר.. מפליא, נהדר!"
    אתה ופיפלאפ מביטים זה בזה בתמיהה על גילברט, פיפלאפ לא יודע מה לעשות והוא מסמיק ומרקין מעט את ראשו.
    "היי פיפלאפ אל תילחץ, אני חבר!" קורה קולינס ומנסה לחייך אליו. קולינס אומר "יש לך שם פיפלאפ מסקרן במיוחד. בריא, פרוותו הנוצתית נראת בוהקת ויפה. בהחלט לתפארת!" ומסדר את משקפיו.
    "אז, גילברט מי הפוקימונים שלך?" והוא מחייך ואומר "יש את הצ'ארמיליון החזק שלי, וגם צ'ימצ'או!"
    אתה מציע לו קרב ואומר "זה יהיה מרגש בשמחה!" בעיניים בורקות.
    הוא מיד מוציא גם את צ'ימצ'או החוצה ואתה את בורמי, "התחל נא!" אומר הוא בהתרגשות.
    מה תעשה?

.

7. משתמש מנוסה
    [COLOR=Red][U][B]

סם:
    ביקשת מגיבל שירגע בהתחלה, ושימשיך כמו שהוא בסוף.. מה?!
    ~~~~~~~~~~
    "גיבל! הירגע מיד!" אתה מבציר בוא, הוא מוריד מעט מתוקפנותו אך בעיקרון הוא מתעלם.
    אתה מביט אל סקורפי ומדריך אותו "סקורופי תעדוף את גיבל לאחור, עשה זאת אם זנב רעל!" ומוסיף, "אחר-כך נסה לנשוך את גיבל בנשיכת חרק!"
    סקורפי משתמש זנב רעל, מיד זנבו זוהר בצבע סגול חזק והוא מכה את גיבל ושולח אותו אחורה, גיבל ניזוק היטב מן המכה.
    סקורפי מתנשם ואתה מעודד "סקורופי אל תרתע מגיבל אתה יכול להתגבר על זה!" "גיבל אתה ממש חזק!"
    גיבל שוב מתרגז מזה שהוא לא מצליח לסיים את הקרב ולנצח הוא מחכך את רגלו פעמיים באדמה (כמו שור) ואז מנפח את בטנו ולחייו וקורא "גגגגבבב..." ואז פוצח במתקפת זעם דרקון ולהבה שחורה וחזקה נורת מפיו.
    סקורפי מתחמק בגמישות ומנסה נשיכת חרק אך גיבל מקדים אותו ופוגע בוא לבסוף. הוא אף לאחור ומעט שרידי להבה שחורה עולות מסקורפי הפגוע.
    מה תעשה?

[U]
    רציתי לראות איך סקורופי יתמודד עם זה

"אתם מצויינים! גיבל אני מתרשם ממך!" אומר לו בהתלהבות ואחשוב, 'חשבתי שזעם דרקון הוא בצע ירקרק,אולי זה יהיה יותר חזק'.
    "סקורופי אל תוותר! הראה לו את כוחך!" אעודד את סקורופי, "תשתמשו שניכם בחפירה!" אומר להם,אחרי המהלך אוסיף, "גיבל לעיסה! בינתיים סקורופי תשתמש במבט מפחיד! לאחר מכן חניקה!" אומר להם בחיוך

8. משתמש מנוסה
    תומאס:
    "או או..." אתה ממלמל לעצמך ונסוג לאחור בצעדים איטיים, הפוקימון מתקרב אליכם ונוהם בשקט, הולך סביבכם במעגלים ובוחן כל תנועה שלכם.
    'מעניין מיזה' אתה מהרהר ושולף בזריזות את הפוקדע מן הכיס האחורי, לאחר סריקה קצרה בוקע מן הפוקדע-
    מיאו, פוקימון החתול התחמן, מיאו ידוע ביכולתו לפתות את הסובבים אותו לשם טריפה בעזרת המדליון הנוצץ של מצחו. הוא זריז ותוחכם מאוד.
    בעל ציפורניים חדות וארוכות לתקוף ואף להימלט מאויבים.

לאחר מכן אתה מרקין את ראשך מעט וקורא בכל עדין "אני ממש מצטער מיאו, זה קרה בשוגג, טורצ'יק רק הביע התלהבות!".
    אתה מבקש מטורצ'יק להתנצל ואז אתה שם לב ששוב רעמת הנוצות סביב צווארו מתנפחת, הוא מנפח את לחיו החמודות באוויר ונראה זועף. הוא לא מוכן להתנצל ונראה שלא מפחד כלל ממיאו!
    הוא מצייץ וקורה על מיאו תיגר. מיאו מוציא את לשונו ומלקק את שפתיו, חושב על טורצ'יק בתור חטיף ושולף ציפורניים.
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~
    טורצ'יק מתנהג כך בגלל הטבע שהוא קיבל, טבע במשחק אצלי נחשב לאופי של הפוקימון. הפוקימון שלך אמיץ ולכן הוא לא יפחד כמעט אף פעם!
    "אני רואה שאתה רוצה להילחם, אה טורצ'יק? בסדר, בוא נבחן את הכוחות שלך" אני אומר לו "התחל עם שריטה לכיוון מיאו, ולאחר מכן עבור לגחלת!" אני פוקד על טורצ'יק, ומחכה לראות את תוצאות ההתקפה.

9. לא ברור בכלל
    אלון:
    "אכן כן!" את משיב לשאלתו של גילברט, ואז מוסיף בחיוך בגאוותני "לא סתם פיפלאפ, הפיפלאפ שלי! הפיפלאפ החזק בעולם!" ואז אתה דוחף בעדינות אם רגילך את פיפלאפ הקטן קדימה.
    הוא מביט בך ומעט מבולבל ומתחיל לצייץ מלחץ, לפתע גילברט נדהם בחיוך ענק ואומר "ווווואאוווו..."
    הוא שולף דפדפת, מחוגה, עט וסרט מדידה ומיד בוכן את פיפלאפ בהתלהבות, תוך כדי שמלמל מילים כמו "מרתק... מסכרן ביותר.. מפליא, נהדר!"
    אתה ופיפלאפ מביטים זה בזה בתמיהה על גילברט, פיפלאפ לא יודע מה לעשות והוא מסמיק ומרקין מעט את ראשו.
    "היי פיפלאפ אל תילחץ, אני חבר!" קורה קולינס ומנסה לחייך אליו. קולינס אומר "יש לך שם פיפלאפ מסקרן במיוחד. בריא, פרוותו הנוצתית נראת בוהקת ויפה. בהחלט לתפארת!" ומסדר את משקפיו.
    "אז, גילברט מי הפוקימונים שלך?" והוא מחייך ואומר "יש את הצ'ארמיליון החזק שלי, וגם צ'ימצ'או!"
    אתה מציע לו קרב ואומר "זה יהיה מרגש בשמחה!" בעיניים בורקות.
    הוא מיד מוציא גם את צ'ימצ'או החוצה ואתה את בורמי, "התחל נא!" אומר הוא בהתרגשות.
    מה תעשה?
    גילברט או קולינס? O:

"בשמחה!" אומר בהתלהבות, "פיפלאפ! תשתמש בבועות! בורמי כשהשניים מתקיפים אתכם תשתמש בהגנה, פיפלאפ כשהוא משתמש בהנה תתחבא מאחרויו! לאחר מכן כוח חבוי ובועות שניכם!" אורה להם בהתרגשות מהקרב הראשון שהם פועלים בו יחדיו.
    'ואו צ'ימייקו, אדיר' אחשוב ואבדוק עליו בפוקדקס.

Spoiler ספוילר

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    סתם שאלה ככה לשלותיכם, אתם מרוצים מצורת הכתיבה שלי???
    העדכון קריא ומובן? הכתיבה משמעעת או שמעניינת? הצורה בה אני כותב נראת לכם? שפכו...

סם:
    זעם הדרקון הוא בצבע שחור אצלי כי ראיתי אותו רק במשחקי דור 4 ו-5 הוא שחור וכחול.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מביט בתוצאות ומתרשם לטובה, מחייך אל השניים ואומר "יפה מאוד, אתם מצויינים!" ואף מחמיא לגיבל בפרט "נפלא גיבל אני מתרשם ממך מאוד!"
    הוא אינו מתרגש במיוחד מן המחמאה וממשיך בשלו, מלא תשוקה להביס את סקורפי ולסיים את האימון...
    סקורפי נראה טשוש עד מאוד, אך אתה מעודד אותו "סקורופי לא לוותר, הראה לנו את מלוא הכוח".
    לאחר מכן אתה פוקד על השניים "תשתמשו שניכם בחפירה" ושניהם יוצאים לדרך ובטוח האדמה מתחולל קרב רציני.גומות חול ואדמה רכה מתפרצות החוצה כאשר השניים תוקפים זה את זה למטה!
    אתה ממש נלהב מהמתרחש ואז מוסיף "גיבל לעיסה, סקורופי מבט מפחיד ולאחר מכן חניקה" ועולה בך חיוך.
    הם קופצים החוצה ומתנפלים זה על זה, גיבל ראשון פוער את פיו וחושף שיניים חדות כטער, אך סקורפי מגיב במבט מאיים ומבהיל במיוחד וגביל שמושפע מיד קופא במקומו!
    סקורפי ממהר להתלפף סביר גיבל הקטן ולוחץ אותו בהידוק רב. גיבל מנסה להאבק ואילו סקורפי גם הוא.
    איך תגיב?

תומאס:
    אתה מביט בטורצ'יק הרוגז שנראה להוט ורוטט כבר להילחם, הוא מגיב באומץ מול יריב פראי וגדול ממנו...
    אתה קורץ אליו ואומר "רוצה להילחם, אה טורצ'יק? בסדר גמור. בוא נבחן את זה!" והוא מצייץ בעוז "טורצ'י טורץ' "
    מיאו הסובלני מחכך ציפורניו בדשא הרך ומחכה לתנועה שלכם, אתה מיד פוקד על טורצ'יק "התחל עם שריטה טורצ'יק" וטורצ'יק מיד פוצח בריצה אל מיאו.
    כנפיו הזעירות פתוחות ורגליו הקלות נעות במהירות, הוא מנטר ניטור קטן ושולח אם טפרי רגליו שריטה אך מיאו חוסם זאת גם הוא אם שריטה.
    טורצ'יק נפגע מעט ברגלו ואילו מיאו בידו ומלקק את השריטה מעט ומילל בכעס.
    הוא מתכוון לתקוף אם מתקפה מהירה אך אתה אומר ביהירות "טורצ'יק גחלת מיד!" וטורצ'יק שולח מתח כדוריות אש קטנות ורבות וחמות אל מיאו שנפגע ונהדף לאחור.
    הוא מבצע גלגול הצידה ואז ציפורניו זוהרות מעט והוא נע אל טורצ'יק המופתע עם חבטות זעם.
    מה תעשה?

אלון:

גילברט! סליחה, פשוט חשבתי על לשנות לו את השם תוך כדי כתיבה וזה היה אחד הרעיונות. ויש לו צ'ימצ'או לא צ'יימקו.
    משהו אחרון יותר מידי פקודות במכה, או שתנסה פחות או שתסדר את זה באסטרטגיה. סבבה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "בשמחה!" אתה עונה לגילברט בהתלהבות. "צא פיפלאפ השתמש בבועות!" אתה אומר...
    פיפלאפ יורה את מתח הבועות בחוסר בטחון ומכוון אל שני הפוקימונים של גילברט.
    אך גילברט מגיב בשעננות ואומר "צ'ימצ'או מכת ברק בבקשה" וממחושיו הקטנים של צ'ימצ'או נורות זירמי חשמל התחברים לאחת. הם מנטצים בקלילות את הבועות ופוגעים בפיפלאפ המסוחרר.
    'ואו הצ'ימצ'או הזה חדש לי, אדיר' אתה חושב לעצמך ובודק בפוקדע:
    צ'ימצ'או, פוקימון הנור הימית, צ'ימצ'או מפיק חשמל סטטי על ידי תנועות מהירות. מחושיו מאפשרים לו להעיר בשעות הלילה שאין אור על פני המים. הוא מביט רגשות על ידי איטוטי חשמל וזרמים חשמליים שונים.
    אתה מביט במרחשב ומסביר להם "אוקיי הקשיבו, בורמי כשהשניים מתקיפים אתכם תשתמש בהגנה, פיפלאפ כשהוא משתמש בהגנה תתחבא מאחרויו"
    ואז מוסיף "לאחר מכן כוח חבוי ובועות שניכם!" פיפלאפ שוב יורה קרן בועות, הוא סומך על האסטרטגיה שלך ונראה שבועות ממוקדות יותר הפעם!
    בורמי מנסה להשתמש בכוח חבוי, לפתע סביב מסתחררות במהירות כדרויות אור לבנות ומאירות אך הוא משחרר אך היות והמתקפה עצמתית מיד בשביל בורמי הוא נזרק מעט לאחור!
    צ'ימצ'או של גילברט שוב מגיב בברק כדי לחסום אך לא מצליח להשתלט על שני המתקפות של פיפלאפ ובורמי ונפגע. צ'ארמיליון מגן על עצמו עם ידיו וזנבו נראה שלא ניזוק כמעט בכלל...
    מה תעשה?

.

11. משתמש מנוסה
    העדכון קריא ומובן? הכתיבה משמעעת או שמעניינת? הצורה בה אני כותב נראת לכם? שפכו...

סם:
    זעם הדרקון הוא בצבע שחור אצלי כי ראיתי אותו רק במשחקי דור 4 ו-5 הוא שחור וכחול.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מביט בתוצאות ומתרשם לטובה, מחייך אל השניים ואומר "יפה מאוד, אתם מצויינים!" ואף מחמיא לגיבל בפרט "נפלא גיבל אני מתרשם ממך מאוד!"
    הוא אינו מתרגש במיוחד מן המחמאה וממשיך בשלו, מלא תשוקה להביס את סקורפי ולסיים את האימון...
    סקורפי נראה טשוש עד מאוד, אך אתה מעודד אותו "סקורופי לא לוותר, הראה לנו את מלוא הכוח".
    לאחר מכן אתה פוקד על השניים "תשתמשו שניכם בחפירה" ושניהם יוצאים לדרך ובטוח האדמה מתחולל קרב רציני.גומות חול ואדמה רכה מתפרצות החוצה כאשר השניים תוקפים זה את זה למטה!
    אתה ממש נלהב מהמתרחש ואז מוסיף "גיבל לעיסה, סקורופי מבט מפחיד ולאחר מכן חניקה" ועולה בך חיוך.
    הם קופצים החוצה ומתנפלים זה על זה, גיבל ראשון פוער את פיו וחושף שיניים חדות כטער, אך סקורפי מגיב במבט מאיים ומבהיל במיוחד וגביל שמושפע מיד קופא במקומו!
    סקורפי ממהר להתלפף סביר גיבל הקטן ולוחץ אותו בהידוק רב. גיבל מנסה להאבק ואילו סקורפי גם הוא.
    איך תגיב?
    [/B][/COLOR]
    הכתיבה שלך בסדר גמור,טובה מאוד!

"גיבל נראה אותך מצליח להינצל מהמצב!" אומר לגיבל כדי להלהיב אותו, "סקורופי! תשתמש בזנב רעל תוך כדי החניקה! אחר כך עוקצי רעל!" אוסיף ואצפה בשניהם בהתלהבות

12. לא ברור בכלל

אלון:
    גילברט! סליחה, פשוט חשבתי על לשנות לו את השם תוך כדי כתיבה וזה היה אחד הרעיונות. ויש לו צ'ימצ'או לא צ'יימקו.
    משהו אחרון יותר מידי פקודות במכה, או שתנסה פחות או שתסדר את זה באסטרטגיה. סבבה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "בשמחה!" אתה עונה לגילברט בהתלהבות. "צא פיפלאפ השתמש בבועות!" אתה אומר...
    פיפלאפ יורה את מתח הבועות בחוסר בטחון ומכוון אל שני הפוקימונים של גילברט.
    אך גילברט מגיב בשעננות ואומר "צ'ימצ'או מכת ברק בבקשה" וממחושיו הקטנים של צ'ימצ'או נורות זירמי חשמל התחברים לאחת. הם מנטצים בקלילות את הבועות ופוגעים בפיפלאפ המסוחרר.
    'ואו הצ'ימצ'או הזה חדש לי, אדיר' אתה חושב לעצמך ובודק בפוקדע:
    צ'ימצ'או, פוקימון הנור הימית, צ'ימצ'או מפיק חשמל סטטי על ידי תנועות מהירות. מחושיו מאפשרים לו להעיר בשעות הלילה שאין אור על פני המים. הוא מביט רגשות על ידי איטוטי חשמל וזרמים חשמליים שונים.
    אתה מביט במרחשב ומסביר להם "אוקיי הקשיבו, בורמי כשהשניים מתקיפים אתכם תשתמש בהגנה, פיפלאפ כשהוא משתמש בהגנה תתחבא מאחרויו"
    ואז מוסיף "לאחר מכן כוח חבוי ובועות שניכם!" פיפלאפ שוב יורה קרן בועות, הוא סומך על האסטרטגיה שלך ונראה שבועות ממוקדות יותר הפעם!
    בורמי מנסה להשתמש בכוח חבוי, לפתע סביב מסתחררות במהירות כדרויות אור לבנות ומאירות אך הוא משחרר אך היות והמתקפה עצמתית מיד בשביל בורמי הוא נזרק מעט לאחור!
    צ'ימצ'או של גילברט שוב מגיב בברק כדי לחסום אך לא מצליח להשתלט על שני המתקפות של פיפלאפ ובורמי ונפגע. צ'ארמיליון מגן על עצמו עם ידיו וזנבו נראה שלא ניזוק כמעט בכלל...
    מה תעשה?
    ואו בהתחלה בכלל לא ידעתי מיזה צ'ימצ'או עד שהבאת ת'תמונה.
    בגלל זה התבלבלתי, וזה עונה לשאלה שלך.
    בעדכונים תוסיף גם תמונה, כמו שאתה רואה זה מבלבל מאוד.

"אוקיי! בורמי תשתמש בכוח חבוי, פיפלאפ בועות! נסו לשלב את המתקפות, פיפלאפ תעיף את הכוח החבוי עם הבועות שלך עד שכולם יתפוצצו על צ'אמיליון!" אורה להם.
    "לאחר מכן בורמי תגן על שניכם בגנה" אוסיף.
    כאסטרטגיה קטנה אוסיף לומר להם "אוקיי! פיפלאפ תשתמש בבועות ותעות את ראייתם של השניים, וגם תפגע בהם, בזמן הזה שניכם תתקפו בניקור ובבלימה בו זמנית!" אורה להם.

Spoiler ספוילר

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    סם:
    האימונים לעט לעט דוחקים את גיבל וסקורפי לקצה. אתה מביט בסקורפי שחונק את גיבל ונאבק בהתנגדותו.
    ואילו אתה מוסיף בכדי לחמם את שניהם ואומר "מעולה סקורפי נצח אותו, גיבל קדימה, נראה אותך משתחחר!"
    גיבל מתנועע בכוח ידיים ורגליים, הכל כדי להרפות את האחיזה ואילו סקורפי מפעיל את כל שריריו אל מנת להצליח להכניע סופית את גיבל, "סקורפי הוסף זנב רעל ואז עוקץ רעל" אתה פוקד עליו.
    עט עט מתחיל זנב הרעל להשפיע על גיבל קצת, אך לפתע סקורפי מתעייף ומאבד אחיזה!
    גיבל דוחף לאחור את סקורפי ומשתמש בלעיסה, מנער ומטלטל אותו באוויר מצד לצד ולבסוף מתיח באדמה את סקורפי. גיבל עומד מתנשף עמוקות לא מזיז אף שריר מיותר מרוב עייפות.
    אך לפתע סקורפי, בעין אחת חצי פקוחה מנסה שולח 3 עוקצי רעל בודדים, הם פוגעים בגיבל וננעצים בוא במדוייק, הוא מורעל נופל ארצה ומתעלף!
    בעוד אתה מביט בשניים מאושר מכוחם החזק אתה מביט אל עבר ספייק ואחיו ורואה שזה הקרב האחרון בניהם. כל שאר הפוקדורים מונחים על הרצפה ועומדים שם ליד שפת האגם רק הגרידוס האדיר של ספייק מול הנידוקווין של אחיו!
    גרידוס טוען קרן-על לסיים את הקרב, אך לפתע נחבט בפניו מאגרוף קרח חזק של נידוקווין... וקרן העל הקטלנית משתגרת אליכם!!!
    אתה מביט על התיק שלך הזרוק בפינה אחת ועל גיבל סקורפי באחרת. והיא מתקדמת אליך במהירות שיא...
    מה תעשה? איך תגיב?

אלון:
    אתה מביט על הפוקימונים ומחייך, פיפלאפ שוב מסתגר מעט בתוך עצמו בעקבות הפחד מצ'ארמיליון "אוקיי חברים זה היה יפה, בורמי תשתמש שוב בכוח חבוי ופיפלאפ בועות שוב!" אתה אומר.
    ואתה מיד מוסיף "נסו לשלב את המתקפות, פיפלאפ תעיף את הכוח החבוי עם הבועות שלך עד שכולם יתפוצצו על צ'ארמיליון!"
    בורמי מנסה שוב כוח חבוי אך הפעם זה נכשל רגע ליפני שהוא תוקף, פיפלאפ יוצא לבד במתקפת בועות שלא עוזרת לו במיוחד... צ'ימצ'או שוב מנטרל אותה. ולפתע גילברט מגחח.
    הוא אומר "חי חי חי..." הוא מגחח בכל צייצני ומוזר, "קרן הבועות לא תעזור נגד פוקימון חשמל ומים כמו שלי!"
    ואז לפתע הוא פוקד על פוקימוניו "אוקיי, צ'ארמיליון, צ'ימצ'או תקפו בגחלת ומכת ברק בבקשה."
    צ'ארמיליון יורה גחלת חזקה מהרגיל ואילו צ'ימצ'או מכת ברק. פיפלאפ המבוהל בזריזות מסתתר מאחורי בורמי שמשתמש בהגנה!
    הוא מתאמץ וחוסם היטב את שתי המתקפות גם יחד... אך לפתע אומר גילברט בחיוך זדוני "ממ.. צ'ארמיליון הגבר כוח, אנא ממך עבור ללהביור"
    ולפתע הגחלת ניצטט ופורצת שלהבת אש חזקה שנורת מפיו של צ'ארמיליון, הלהבה על זנבו גודלת והוא נראה מאיים במיוחד.
    בורמי לא יוכל להמשיך במתקפה עוד הרבה. אתה מנסה לתת לפיפלאפ פקודות אבל הם לא מפסיקים לתקוף ופיפלאפ חושש לצאת!
    מה תעשה?

.

14. משתמש מנוסה
    סם:
    האימונים לעט לעט דוחקים את גיבל וסקורפי לקצה. אתה מביט בסקורפי שחונק את גיבל ונאבק בהתנגדותו.
    ואילו אתה מוסיף בכדי לחמם את שניהם ואומר "מעולה סקורפי נצח אותו, גיבל קדימה, נראה אותך משתחחר!"
    גיבל מתנועע בכוח ידיים ורגליים, הכל כדי להרפות את האחיזה ואילו סקורפי מפעיל את כל שריריו אל מנת להצליח להכניע סופית את גיבל, "סקורפי הוסף זנב רעל ואז עוקץ רעל" אתה פוקד עליו.
    עט עט מתחיל זנב הרעל להשפיע על גיבל קצת, אך לפתע סקורפי מתעייף ומאבד אחיזה!
    גיבל דוחף לאחור את סקורפי ומשתמש בלעיסה, מנער ומטלטל אותו באוויר מצד לצד ולבסוף מתיח באדמה את סקורפי. גיבל עומד מתנשף עמוקות לא מזיז אף שריר מיותר מרוב עייפות.
    אך לפתע סקורפי, בעין אחת חצי פקוחה מנסה שולח 3 עוקצי רעל בודדים, הם פוגעים בגיבל וננעצים בוא במדוייק, הוא מורעל נופל ארצה ומתעלף!
    בעוד אתה מביט בשניים מאושר מכוחם החזק אתה מביט אל עבר ספייק ואחיו ורואה שזה הקרב האחרון בניהם. כל שאר הפוקדורים מונחים על הרצפה ועומדים שם ליד שפת האגם רק הגרידוס האדיר של ספייק מול הנידוקווין של אחיו!
    גרידוס טוען קרן-על לסיים את הקרב, אך לפתע נחבט בפניו מאגרוף קרח חזק של נידוקווין... וקרן העל הקטלנית משתגרת אליכם!!!
    אתה מביט על התיק שלך הזרוק בפינה אחת ועל גיבל סקורפי באחרת. והיא מתקדמת אליך במהירות שיא...
    מה תעשה? איך תגיב?

[/B][/COLOR]
    אני צריך לטפל בגיבל כי הוא הורעל?

בלי לחשוב אני קופץ שמאלה ומשתדל שלא להיפגע מקרן העל, "זה היה מפחיד.." אמלמל ואביט בפוקימונים שלי, "כל הכבוד לשניכם,סקורופי נהדר,גם אתה גיבל" אומר לשניהם ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם.
    אביט בקרב של שניהם בהתעניינות

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    סם:
    חחח... חושב ישר על עצמך אה??? מה יקרה עם ביצת הצ'ינגלינג שבתיק? מה יקרה עם גיבל וסקורפי שמוטלים כמעט מעולפים על הדשא? תראה מה יקרה עכשיו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מיד מנזק הצידה, משתדל להציל את עצמך ולא להיפגע מהקרן, היא חולפת על פניך ומבלי שאפילו הספקת להימלט.
    אתה מופתע ומבוהל, ואז מביט לאחור ומבין שלא ראית נכון לאן נשלחה קרן העל הטועה, היא עפה אל סקורפי גיבל והתיק שלך שסרוע בצד!!!
    "לאאא!!! תיזהרו!!!" אתה זועק בחוסר עונים אך לפתע טורקול (שלא החזרת אגב) שישב בצד ונח שולח חימום יתר מכיוון צדדי שמתגש בקרן העל ומפוצץ אותה.
    נוצר פיצוץ אדיר וגיבל וסקורפי עפים לאחור, מתעלפים לגמריי. ואז אתה מביט בתיק שלך שנזרק גבוהה לאוויר ונוחט בלב האגם, כל הציוד שלך ומיכלית הביצה בתוכו.
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    תפעיל את הראש יותר, פעם הבאה אני מפוצץ תת'יק לרסיסים Xd

.

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •