pokemon the spaceship program
פוקימון תוכנית החללית
יש אישור מלורד אביזי:
"אז אתה בטוח בזה, אדוני?" שאל הסגן לואיס את Q.אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל lucario לפתוח את משחק התפקידים Pokemon the Spaceship Program.
"כן, בעוד חמש שנים, נשגר את החללית שבה יהיו כל הפוקימונים האגדיים בשליטתנו, כדי לשלוט גם על ארקאוס ואז ליצור עולם חדש, שיהיה עולם אפל ומלא ברשע, שיהיה בשליטתי!" אמר Q.
אתם מאמנים צעירים שרק קמו בבוקר וראו כתבה בחדשות הפוקימונים, והמנחה אומר:
"עכשיו נשוחח עם אלוף הליגה, ששמו דן, שאימו נהרגה אתמול."
"אז דן, איך זה קרה בעצם?" שאל המנחה.
"אתמול, אמא שלי אמרה לי להשגיח על המילטנק שלנו כדי שלא יברחו, ואז ראיתי איש מוזר עם בגדים שחורים ועוד איש עם מסכה על פניו, שהוציאו שארפידו והאונדום, שהתחילו להתקיף אותה, נבהלתי. אמא אמרה לי בלי קול: 'אל תדאג לי, פשוט תסתתר.', אבל לא יכולתי, הייתי חייב לראות מה יש להם נגדה.
דראגונייט, רייצ'ו ומטאגרוס שלי נחו בבית, אז לא יכולתי להשתמש בהם, וגם לא יכולתי לרוץ הביתה, כי הם... היו יכולים לשמוע אותי.
רציתי" דן הפסיק לרגע, ניגב את דמעותיו והמשיך: "לפגוע בו איכשהו, אבל פחדתי ולא הצלחתי לאזור אומץ להפריע לו. היה לו מבט של רוע ואימה, לא יכולתי, פשוט לא יכולתי." דן אמר ובכה.
"האיש עם ההאונדום... אמר לו להשתמש בפיצוץ אש, והרבה עשן היה, הבנתי שאמי מתה." אמר דן. "סלחו לי לרגע" אמר הלך לצד והמשיך לבכות.
דן חזר ומשיך:
"הם לקחו את הגופה שלה איתם, ונשבעתי שאני אנקום באנשים האלה, שהם בצוות האפל, שחייבים להביס אותו!" אמר הילד והמשיך לבכות עם מבט של צער על פניו.
"אני חייב לנקום בהם ולהביס אותם על כך שהרגו את אימי, כל מי שרוצה להביס אותם איתי, שיצטרף לצוות המואר, ונחסל אותם אחת ולתמיד!" אמר או יותר נכון צעק דן בזעם.
פתאום היה מסך שחור, וקול מרושע ואפלולי ביותר אמר: "אתם? הילדים הקטנים האלו? אתם חושבים שתנצחו אותי? את Q,?! אז אתם טועים! כי אני אהפוך את העולם הזה, בעזרת כל האגדיים, לעולם של רשע, ועולם אפל!"
שמעתם את מה שקרה, ופשוט כעסתם על הצוות האפל, והחלטתם להביס אותם אחת ולתמיד!
אבל לפני זה, תצטרכו להביס את 8 מנהיגי המכון ולהביס את הליגה כדי להתחזק מספיק לקרב מול לואיס וQ!
הצוות האפל:
מראהו לא ידוע , מראהו יהיה ידוע כשתפגשו אותו במשחק.
Q - מנהיג הצוות האפל.
Q הוא רשע טהור, שרוצה להפוך את כדור הארץ לעולם חדש, מלא באופל ורוע.
פוקימונים:
(עוד פוקימונים שלו ייחשפו בהמשך)
הסגן- לואיס
מראהו לא ידוע, מראהו יהיה ידוע כשתפגשו אותו במשחק.
לואיס- הסגן של Q.
ייעשה כל מה שQ יגיד.
נאמן לו מאוד, אבל לא ממש חזק.
פוקימונים:
(פוקימונים נוספים שלו יחשפו בהמשך)
חיילים רגילים:
,
הם לא ממש חזקים, ותוכלו להביס אותם די בקלות.
פוקימונים:
,
,
דמויות חשובות שאתם עשויים להכיר:
דן - אלוף הליגה ומנהיג "הצוות המואר" צוות שעושה דבר הפוך מהצוות האפל- מנסה להציל את כל עולם הפוקימונים מהכחדה (גם אתם נמצאים בצוות הזה).
פוקימונים:
,
,
פרופסור סמואל אוק- ייתן לכם את הפוקימון ההתחלתי שלכם, את הפוקדע ואת חמשת הפוכדורים וישמור לכם את הפוקימונים מחוץ לשישייה שלכם.
רוי- היריב שלכם, תמיד יגיד שלו יש את הפוקימונים הטובים בעולם, הוא גם בצוות המואר.
פוקימונים:
כשתתחילו את המסע, יהיו לו:
,
יהיו לו עוד פוקימונים בהמשך המסע שלכם, תלוי במי בחרתם.
לא להגיב!