Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 36 מתוך 36
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    סם:
    חחח... חושב ישר על עצמך אה??? מה יקרה עם ביצת הצ'ינגלינג שבתיק? מה יקרה עם גיבל וסקורפי שמוטלים כמעט מעולפים על הדשא? תראה מה יקרה עכשיו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מיד מנזק הצידה, משתדל להציל את עצמך ולא להיפגע מהקרן, היא חולפת על פניך ומבלי שאפילו הספקת להימלט.
    אתה מופתע ומבוהל, ואז מביט לאחור ומבין שלא ראית נכון לאן נשלחה קרן העל הטועה, היא עפה אל סקורפי גיבל והתיק שלך שסרוע בצד!!!
    "לאאא!!! תיזהרו!!!" אתה זועק בחוסר עונים אך לפתע טורקול (שלא החזרת אגב) שישב בצד ונח שולח חימום יתר מכיוון צדדי שמתגש בקרן העל ומפוצץ אותה.
    נוצר פיצוץ אדיר וגיבל וסקורפי עפים לאחור, מתעלפים לגמריי. ואז אתה מביט בתיק שלך שנזרק גבוהה לאוויר ונוחט בלב האגם, כל הציוד שלך ומיכלית הביצה בתוכו.
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    תפעיל את הראש יותר, פעם הבאה אני מפוצץ תת'יק לרסיסים Xd
    אתה חושב שלא חשבתי?! אתה אמרת שגיבל וסקורופי בפינה אחת והתיק בפינה אחרת,אז הם רחוקים מהקרן והיא מופנית רק אליי!

"טורקול אתה הצלת אותנו!" אשבח אותו ואחזיר את סקורופי וגיבל לפוכדור שלהם.
    ארוץ מיד לאגם, "סטאריו!" אקרא ואשחרר את סטאריו מהפוכדור, "אני צריך את עזרתך! תחפש את התיק שלי בתוך האגם! כמה שיותר מהר!" אומר לו ואביט בקרב.

2. משתמש מנוסה
    סתם שאלה ככה לשלותיכם, אתם מרוצים מצורת הכתיבה שלי???
    העדכון קריא ומובן? הכתיבה משמעעת או שמעניינת? הצורה בה אני כותב נראת לכם? שפכו...

תומאס:
    אתה מביט בטורצ'יק הרוגז שנראה להוט ורוטט כבר להילחם, הוא מגיב באומץ מול יריב פראי וגדול ממנו...
    אתה קורץ אליו ואומר "רוצה להילחם, אה טורצ'יק? בסדר גמור. בוא נבחן את זה!" והוא מצייץ בעוז "טורצ'י טורץ' "
    מיאו הסובלני מחכך ציפורניו בדשא הרך ומחכה לתנועה שלכם, אתה מיד פוקד על טורצ'יק "התחל עם שריטה טורצ'יק" וטורצ'יק מיד פוצח בריצה אל מיאו.
    כנפיו הזעירות פתוחות ורגליו הקלות נעות במהירות, הוא מנטר ניטור קטן ושולח אם טפרי רגליו שריטה אך מיאו חוסם זאת גם הוא אם שריטה.
    טורצ'יק נפגע מעט ברגלו ואילו מיאו בידו ומלקק את השריטה מעט ומילל בכעס.
    הוא מתכוון לתקוף אם מתקפה מהירה אך אתה אומר ביהירות "טורצ'יק גחלת מיד!" וטורצ'יק שולח מתח כדוריות אש קטנות ורבות וחמות אל מיאו שנפגע ונהדף לאחור.
    הוא מבצע גלגול הצידה ואז ציפורניו זוהרות מעט והוא נע אל טורצ'יק המופתע עם חבטות זעם.
    מה תעשה?
    הוא ממש מצויין! כתיבה ופירוט מפורט, בדיוק כמו שצריך ^^
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "בסדר טורצ'יק, זה היה ניסיון נחמד. עכשיו, בוא ננסה מהלך חדש" אני אומר לו "השתמש במיקוד אנרגיה, תן למיאו להתקרב אלייך בינתיים! לאחר מכן, שלח גחלת לכיוונו מטווח קצר, שהוא לא יוכל להתחמק! קדימה!" אני קורא ומצביע לעבר מיאו.

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    סם:
    Spoiler ספוילר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "וואוו..." אתה מלמל בשקט פעור פה, "טורקול אתה הצלת אותנו, אתה גדול!" אתה משבח אותו בחיוך והוא משיב בחיוך מלא גאווה.
    בעוד אתה רואה את התיק מתעופף ונוחט באגם, אתה רץ ליכוונו ונעצר על שפתו.
    מיד אתה שולף את הפוקדור של סטריו מן הכיס ומוציא אותו החוצה אל המים הוא מביט אליך ונראה מוכן ומזומן.
    "סטריו גש לחפש אחר התיק שלי, כשתמצא אותו הבא אותו לכאן במהירות האפשרית!"
    "סטר!" אומר בקולו הדק ויוצא לשייט במהירות באגם. לאחר כמה דקות הוא קופץ באוויר ומסתחחר, מסמן שהוא מצא.
    אתה מאושר ואומר "יפה סטאריו, הבא אותו הנה!" סטריו מביא אותו בקלות ואתה בפרעות מרוקן את התיק ותופס במיכלית הביצה.
    הביצה מתחליה להבהב במהירות לפתע, אתה עוצר נשימתך מהתרגשות ולפתע בוקע משם פוקימונים קטן וחמוד דמוי פעמון שקורא בכל רך ונעים "צ'ינג צ'ינג..."
    מה תעשה?

תומאס:
    מצויין, אתה מתחיל במהלכים פשוטים אך יעילים, ככה צריך לאמן פוקימון מתחיל.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "יפה טורצ'יק, זה היה ניסיון נחמד מאוד!" אתה אומר לו והוא מחייך אליך בתמימות. ואז את מוסיף "עכשיו, בוא ננסה מהלך חדש..."
    מלא בטחון אתה פוקד על טורצ'יק "השתמש במיקוד אנרגיה, תן למיאו להתקרב אלייך בינתיים..."
    טורצ'יק מקפץ לאחור ממיאו ומשתמש במיקוד אנרגיה, מגופו מתחיל לעלות הילה קטנה וכתומה. מבטו מרוכז והוא מתמלא אנרגיה!
    ואילו אתה מיד מוסיף "לאחר מכן, שלח גחלת לכיוונו מטווח קצר, כך הוא לא יוכל לחמוק הפעם!" ומצביע לעבר מיאו.
    אתה וטורצ'יק מתואמים, אתה מביט במלכודת שתכננת למיאו ומקווה שהיא תעבוד. מיאו אכן מתקרב בחיוך רחב אל פניו אל טורצ'יק. הוא מזנק עליו אם נשיכה!
    ואז לפתע טורצ'יק פוקח את עיניו, ואתה מיד צועק "עכשיו גחלת בכל הכוח" והוא יורה מתח חזק מאוד של גחלת אל מיאו המבוהל שסופג פגיעה ישירה.
    מיאו עף לאחור ונופל על גבו.. שוכב ונראה שמעולף.
    מה תעשה?

.

4. משתמש מנוסה
    סם:
    Spoiler ספוילר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "וואוו..." אתה מלמל בשקט פעור פה, "טורקול אתה הצלת אותנו, אתה גדול!" אתה משבח אותו בחיוך והוא משיב בחיוך מלא גאווה.
    בעוד אתה רואה את התיק מתעופף ונוחט באגם, אתה רץ ליכוונו ונעצר על שפתו.
    מיד אתה שולף את הפוקדור של סטריו מן הכיס ומוציא אותו החוצה אל המים הוא מביט אליך ונראה מוכן ומזומן.
    "סטריו גש לחפש אחר התיק שלי, כשתמצא אותו הבא אותו לכאן במהירות האפשרית!"
    "סטר!" אומר בקולו הדק ויוצא לשייט במהירות באגם. לאחר כמה דקות הוא קופץ באוויר ומסתחחר, מסמן שהוא מצא.
    אתה מאושר ואומר "יפה סטאריו, הבא אותו הנה!" סטריו מביא אותו בקלות ואתה בפרעות מרוקן את התיק ותופס במיכלית הביצה.
    הביצה מתחליה להבהב במהירות לפתע, אתה עוצר נשימתך מהתרגשות ולפתע בוקע משם פוקימונים קטן וחמוד דמוי פעמון שקורא בכל רך ונעים "צ'ינג צ'ינג..."
    מה תעשה?

[U]
    "אני לא מאמין...הביצה בקעה!" אומר בהתרגשות ואחזיק את צ'ינגלינג הקטן בידיי,אנסה לחמם אותו, "סטאריו הכל בזכותך!" אשבח אותו, "שלום,שמי סם ואני המאמן שלך,ברוך הבא לעולם הפוקימונים" אמלמל לו בחיוך ואחזיק אותו בידיי ואפנה לטורקול, "טורקול תראה! חבר חדש!" אומר לו בתלהבות, תוך כדי אחטט בתיק ואבדוק אם כל הציוד נשאר שם,קופסת האיחסון והכל,לאחר מכן אסתובב ואצפה בקרב של ספייק

5. משתמש מנוסה

תומאס:
    מצויין, אתה מתחיל במהלכים פשוטים אך יעילים, ככה צריך לאמן פוקימון מתחיל.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "יפה טורצ'יק, זה היה ניסיון נחמד מאוד!" אתה אומר לו והוא מחייך אליך בתמימות. ואז את מוסיף "עכשיו, בוא ננסה מהלך חדש..."
    מלא בטחון אתה פוקד על טורצ'יק "השתמש במיקוד אנרגיה, תן למיאו להתקרב אלייך בינתיים..."
    טורצ'יק מקפץ לאחור ממיאו ומשתמש במיקוד אנרגיה, מגופו מתחיל לעלות הילה קטנה וכתומה. מבטו מרוכז והוא מתמלא אנרגיה!
    ואילו אתה מיד מוסיף "לאחר מכן, שלח גחלת לכיוונו מטווח קצר, כך הוא לא יוכל לחמוק הפעם!" ומצביע לעבר מיאו.
    אתה וטורצ'יק מתואמים, אתה מביט במלכודת שתכננת למיאו ומקווה שהיא תעבוד. מיאו אכן מתקרב בחיוך רחב אל פניו אל טורצ'יק. הוא מזנק עליו אם נשיכה!
    ואז לפתע טורצ'יק פוקח את עיניו, ואתה מיד צועק "עכשיו גחלת בכל הכוח" והוא יורה מתח חזק מאוד של גחלת אל מיאו המבוהל שסופג פגיעה ישירה.
    מיאו עף לאחור ונופל על גבו.. שוכב ונראה שמעולף.
    מה תעשה?
    "יש טורצ'יק, עשינו את זה ניצחנו בקרב הראשון שלנו!" אני קורא באושר ומחבק אותו בשמחה. אני מניח את טורצ'יק על הקרקע ומביט בגופו של מיאו על הקרב "המיאו הזה חזק מאוד, הוא יוכל לשמש תוספת טובה לצוות שלנו" אני אומר ומביט בטורצ'יק "אז מה אתה אומר, נתפוס אותו?" אני שואל אותו בחיוך. לאחר שטורצ'יק מביע את דעתו, אני נעמד ושולף פוכדור ריק מכיסי "הנה זה בא... צא פוכדור!" אני קורא ומשליך אותו לעברו של מיאו.

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון:
    אתה מביט על הפוקימונים ומחייך, פיפלאפ שוב מסתגר מעט בתוך עצמו בעקבות הפחד מצ'ארמיליון "אוקיי חברים זה היה יפה, בורמי תשתמש שוב בכוח חבוי ופיפלאפ בועות שוב!" אתה אומר.
    ואתה מיד מוסיף "נסו לשלב את המתקפות, פיפלאפ תעיף את הכוח החבוי עם הבועות שלך עד שכולם יתפוצצו על צ'ארמיליון!"
    בורמי מנסה שוב כוח חבוי אך הפעם זה נכשל רגע ליפני שהוא תוקף, פיפלאפ יוצא לבד במתקפת בועות שלא עוזרת לו במיוחד... צ'ימצ'או שוב מנטרל אותה. ולפתע גילברט מגחח.
    הוא אומר "חי חי חי..." הוא מגחח בכל צייצני ומוזר, "קרן הבועות לא תעזור נגד פוקימון חשמל ומים כמו שלי!"
    ואז לפתע הוא פוקד על פוקימוניו "אוקיי, צ'ארמיליון, צ'ימצ'או תקפו בגחלת ומכת ברק בבקשה."
    צ'ארמיליון יורה גחלת חזקה מהרגיל ואילו צ'ימצ'או מכת ברק. פיפלאפ המבוהל בזריזות מסתתר מאחורי בורמי שמשתמש בהגנה!
    הוא מתאמץ וחוסם היטב את שתי המתקפות גם יחד... אך לפתע אומר גילברט בחיוך זדוני "ממ.. צ'ארמיליון הגבר כוח, אנא ממך עבור ללהביור"
    ולפתע הגחלת ניצטט ופורצת שלהבת אש חזקה שנורת מפיו של צ'ארמיליון, הלהבה על זנבו גודלת והוא נראה מאיים במיוחד.
    בורמי לא יוכל להמשיך במתקפה עוד הרבה. אתה מנסה לתת לפיפלאפ פקודות אבל הם לא מפסיקים לתקוף ופיפלאפ חושש לצאת!
    מה תעשה?
    "פיפלאפ, תשתמש בבועות ותנסה ליצור בועה ענקית במיוחד, תעיף אותה אל בורמי ותנסו להיכנס לתוכה שניכם, ותוציא את המקור שלך ותשתמש בבועות! בבקשה, בועות חזקות על אש, תאמין לי, פיפלאפ, תבטח בי, תשתמש בבועות הכי הרבה שתוכל!" אומר לו.
    גם אם האסטרטגיה לא תעבוד אבקש ממנו לתקוף בבועות ובכוח חבוי, כמו מקודם.

Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •