בחור חננה בן חננה כזה עם משקפיים וסנדלים יושב בבית קפה, לפתע בא לידו איזה ערס תופס לו את הקפה ושותה לו אותו, ואומר לו, נו מה אתה מספר ?! אז החננה אומר לו, תשמע, היום פיטרו אותי מהעבודה, לפני שבוע אמא שלי שנשארה לי נפטרה, אתמול תפסתי את אשתי בודת בי עם השכן, ועכשיו כשבאתי להתאבד שתית לי את כל הרעל בקפה.

2. איש עסקים הולך ברחוב ולפתע רואה איזה זקן מנסה לדוג בתוך שלולית, איש העסקים מרחם עליו קורא לו ומזמין אותו לארוחה ולכוס קפה בבית הקפה הסמוך, לאחר הארוחה, שואל אותו איש העסקים ככה בצחוק, נו הצלחת לדוג שם משהו ? אז עונה לו הזקן, כן הצלחתי, אתה כבר ה-3 שלי..

3. פרסי עוצר עם אשתו מונית בתל אביב ושואל את נהג המונית, כמה יעלה לי מפה ועד לטיילת ? עונה לו הנהג : בשבילך 20 שקל, מסתכל עליו הפרסי ושואל וכמה זה יעלה לי ביחד עם אשתי ? עונה לו הנהג, אותו דבר 20 שקל, מסתובב הפרסי לאשתו ואומר לה : רואה ? אמרתי לך שאת לא שווה כלום..

4. איש עסקים רציני יושב בשולחן צדדי ומסתכל על איזה פוליטיקאי שכל הזמן קורא למלצר, פעם מבקש ממנו להנמיך את המזגן ופעם לעשות יותר חזק, ולאחר שעה של ניג'וסים של הפוליטיקאי, קם איש העסקים ניגש למצר ושואל אותו, תגיד הבחור הזה לא משגע אותך ? אז אומר לו המלצר, האמת לא אכפת לי, אין לנו בכלל מזגן.