Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    שיכור ופוזל נקעים אחד בשני ברחוב, אז אומר השיכור : אולי תסתכל לאן שאתה הולך ?! אומר לו הפוזל : אולי תלך לאן שאתה מסתכל !

גרוזינית מגיע לפסיכולוג, הפסיכולוג שואל אותה במה הוא יכול לעזור לה, והיא מתלוננת בפניו שיש לה בעיה שהיא כל הזמן מסתכלת במראה לראות כמה שהיא יפה, אז הפסיכולוג אמר לה, את לא צריכה רופא נפש, את צריכה רופא עיניים !

בחור בן 25 מדבר עם אבא שלו, מתייעץ בו ומספר לו : תראה אבא אני ודפנה יוצאים כבר 4 שנים ואני חושב להתחתן, רציתי לשאול אותך, מה זה עולה להתחתן, אז האבא עיוות פרצוף, נפלו עיניו השפיל מבטו ואמר : לא יודע בני, עוד לא גמרתי לשלם.
    נערך לאחרונה על ידי liamc1997, 09-29-2011 בשעה 12:19 AM

2. bbuuuii
    שם: עידן
    1 ו3 גרמו לי לגחך... בסך הכל בדיחות טובות..
    אגב, זה שאתה פותח מלא נושאים זה חא נקרא השקעה אלא עבירה על החוק, אסור לפתוח כל עך הרבה נושאים במיוחד לא כשאתה יכול לשים את כל הבדיחות בנושא אחד.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי buizel שולט צפה בהודעה
    1 ו3 גרמו לי לגחך... בסך הכל בדיחות טובות..
    אגב, זה שאתה פותח מלא נושאים זה חא נקרא השקעה אלא עבירה על החוק, אסור לפתוח כל עך הרבה נושאים במיוחד לא כשאתה יכול לשים את כל הבדיחות בנושא אחד.
    חחחח,אהבתי,אם אתה חושב שאני פותח את הנושאים בשביל להשקיע אז ממש לא.
    זה בדיחות זה לא מדריכים.
    וחוץ מזה,רשום בחוקים שצריך מינימום 4 בדיחות בכל אשכול,אז אין פה שום עבירה על החוקים.
    וזה בדיחות מנושאים שונים,אני לא ישים נושאים שונים באותו דף ומהסיבה הזאתי החלטתי לעשות אשכול לכל אחד.

ונשמה,לגחך?
    זה בדיחות שרצות,אני לא ממציא אותם.
    כפרה עלייך,אם זה לא ההומור שלך ויש לך הומור שונה(לא בהכרח אם יש לך הומור..) אתה לא חייב להגיב.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Phanpy צפה בהודעה
    לגחך, הבדיחות האלה לא טובות כלכך האמת, לא צחקתי מאף אחת.
    אבל זו דעתי.
    לכל אחת יש דעה שונה ותכבד אותה, הוא חושב שהן נחמדות לא יותר, אני חושב שהן בסדר אבל לא מצחיקות.
    וזה מוגזם באמת לפתוח הרבה.. מה הבעיה שלך פשוט לעשות באותו אשכול?
    אני לא יודע כמה פתחת, אבל עדיין אני אומר.
    למה אני חייב לחזור על עצמי,אנשים אתם לא שמים לב למה שאתם אומרים.
    אני לא ממציא את הבדיחות,זה בדיחות מהאינטרנט וגם שרצות במציאות,לא אהבתם אותם,וואלה בכיף.
    לא הבנתם אותם ומהסיבה הזאתי החלטתם שהם לא טובות,זה דבר אחר כבר.

5. משתמש מנוסה
    חחח מה קשור?
    אם יהיה לדוגמא קוף בחצאית בלט וירקוד לך טנגו מול העיניים, הולך? יהיה איש שייצחק ואיש שלא.
    לא בהכרח שזה בגלל שהוא לא הבין מזה, אלא בגלל שהוא פשוט לא אוהב את זה, וזה לא מצחיק.
    אתה אומר לי "חחח מה קשור",ואתה רושם לי קוף בחצאית בלט שרוקד טנגו..
    בסדר וזה קשור?
    Give me a break מה אתה נותן 2 נושאים שונים לגמרי,חוץ מזה שאני לא הולך להמשיך את השיחה הזאתי כי היא לא לעניין בכלל ובסוף יתנו לי אזהרה על ספאם,לא כמוך לי אכפת.
    חוץ מזה שאם אתה באמת רוצה להמשיך את זה,בפרטי אין לי את הזמן והכוח לזה אני עוד מעט יוצא למסיבה..

6. משתמש מנוסה
    "קוף בחצאית שרוקד טנגו"..זה קשור בהחלט, אתה אומר לי משו טפשי שיכול להצחיק, וזה בדיוק מה שזה.
    זו סתם דוגמא דבילית..
    וכנראה שלא הבנת את זה.
    ואת יוצא כאן אידיוט גמור מכל הספור האמת..בלי להעליב, אבל אתה מתנהג ככה לגמרי.
    הנה רואה,אתה שוב נותן דעה ממש מגעילה,"משהו טיפשי" זה שלא הצחיק אותך לא אומר שזה טיפשי.
    גם אתה פותח מיליון ואחת אשכולות,לדעתי הם לא מצחיקות אני לא אומר את הדעה שלי כי אני לא רוצה להעליב אותך.

פעילות אחרונה: היום 12:28 Am
    כרגע גולש ב: מגיב לאשכול הבדיחה של חמותו של שלומי

בואנה עד כדי כך אתה במצב גרוע?
    אין לך חיים?
    אני רק מגיב לך בחזרה בשביל לגמור איתך את השיחה לא להמשיך איתך,אני עוד מעט יוצא ואין לי זמן לשטויות גבר.

בוא נסיים את השיחה ככה:
    אל תגיב לי באשכולות שלי אם אין לך משהו טוב להגיד.
    כי לי נמאס לשמוע ממך תגובות שליליות.
    איך אני?
    ואם תמשיך,אני גם לא יענה לך ואני יתעלם מהתגובות שלך,כי אין בזה שום תועלת וזה סתם גורר לשיחה חופרת במיוחד בעיקר בגלל שאתה עקשן ומנסה להוציא אותך צודק וואלה אחי אז לא,אתה לא צודק אני פשוט מוותר כי לי יש חיים סבבה?

עכשיו בוא נסכם ככה,אתה לא תגיב לי מעכשיו ואם כן תרצה להגיב על ההודעה הזאתי בכיף תשלח לי הודעה פרטית,אני לא הולך לדון על זה עוד ואם זה יימשך אני מעדיף לבקש שינעלו את האשכול ממנהלים וזהו.

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מה לעשות שאני בנאדם שרוצה שידעו מה הוא עשה, ולא להיות בסתר כל חייו.
    אני רוצה לתת לך מוסר והשכל, אני לא סתם רב כי אני טיפש, אלא אני רב כי אני חכם ורוצה לתת מוסר השכל לזה שרב איתי..
    תאמין לי שזה לא בא מגישה רעה, אלא בגלל שמי שרב איתי לא מודע לעצמו.
    אני רב איתך עכשיו רק כי אני רוצה ללמד אותך עד כמה אתה יורד ברמה שלך, לא יותר מזה.
    תנעלו את הנושא.
    אהה ורצית לחשוב שזה בגלל מונה? בכיף אני מוחק ת'הודעות.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    טוב אני אפילו לא הולך לקרוא את ההודעה שלך,אני מניח שזה יהיה חפירה חסרת משמעות כמו כל ההודעות שלך שאתה מנסה לגרור.
    איך שאתה רוצה,רציתי לגמור את זה בצורה נחמדה ופשוטה,לא חשבתי שאתה כ"כ עקשן..
    טוב מה לעשות,לא ציפיתי אחרת מילד שיגיד קוף בחצאית שרוקד טנגו.

Tigraro תנעל בבקשה כשאתה רואה את האשכול ;)

9. מורחקים
    חח אהבתי את הבדיחה השלישית וגם השנייה נחמדה,ובאמת שהגזמתם,הבדיחות בסדר גמור,בדיחות לא אמורות לקרוע,הם אמור להעלות חיוך,ולי זה העלה. חוחוחוו.

10. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי zoria10 צפה בהודעה
    חח אהבתי את הבדיחה השלישית וגם השנייה נחמדה,ובאמת שהגזמתם,הבדיחות בסדר גמור,בדיחות לא אמורות לקרוע,הם אמור להעלות חיוך,ולי זה העלה. חוחוחוו.
    להעלות חיוך זאת הכוונה של גיחוך.
    אגב ליאם כתבת בעצמך שצריך מינימום 4 בדיחות ולך פה אם אני לא טועה יש שלוש לא..? וגם תן לי משהו אחד משותף לבדיחות האלה שהאחרות לא יכולות להכנס לכאן.
    אתה רוצה לפתוח הרבה אשכולות כדי ליעלו אותך לניהול, אבל לפני שאתה עולה לניהול אתה חייב לדעת כמה חוקים...
    אלון, פשוט תתעלם הוא לא הצודק כאן והוא מנסה להגן על עצמו ע״י תקיפה.
    בקשר לנושא, אני טעיתי, אני התכוונתי שאהבתי זאת אומרת גיחכתי מבדיחות1 ו2 לא 1 ו3...
    השליזי זאת בדיחה ששמעתי הרבה ולכן כבר לא ממש מצחיקה אותי.

Spoiler ספוילר

11. מורחקים
    אגב ליאם כתבת בעצמך שצריך מינימום 4 בדיחות ולך פה אם אני לא טועה יש שלוש לא..? וגם תן לי משהו אחד משותף לבדיחות האלה שהאחרות לא יכולות להכנס לכאן.
    אתה רוצה לפתוח הרבה אשכולות כדי ליעלו אותך לניהול, אבל לפני שאתה עולה לניהול אתה חייב לדעת כמה חוקים...
    בקשר לנושא, אני טעיתי, אני התכוונתי שאהבתי זאת אומרת גיחכתי מבדיחות1 ו2 לא 1 ו3...
    נראה לי שגיחוך זה לא להעלות חיוך,גיחוך זה יותר כמו "וואו זה מגוחך,לא הבנתי את זה אפילו"
    בכ"מ סולחה לא נורא לא הבנתם אחד את השני,קורה!

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי zoria10 צפה בהודעה
    נראה לי שגיחוך זה לא להעלות חיוך,גיחוך זה יותר כמו "וואו זה מגוחך,לא הבנתי את זה אפילו"
    בכ"מ סולחה לא נורא לא הבנתם אחד את השני,קורה!
    חח יואב תודה על התמיכה,ומסכים זה הכוונה בלעלות גיחוך,או שיש לך לקסיקון שונה מרוב האנשים שאני מכיר .. ם_ם

אני מחקתי בדיחה אחת כי היא הייתה באמת גרוע וחרושה,אני בקרוב יחליף אותה בבדיחה אחרת ;)
    ואני לא רוצה לעלות לניהול,זאת אומרת אני כן אבל לא על פורום פנאי והומור,אני סתם משתף בדיחות =D
    ואני יודע את כל החוקים שחלים על הפורום,אבל לצערי שמישהו רוצה לעשות איתי דיון אני לא פורש עד שיוצא המיץ מהנושא,הבעיה שהוא לא יודע מתי להפסיק והמיץ יצא ממזמן והנושא היה אמור להיסגר מזמן..

לדעתי אני צודק ולא אלון,איך אני איתך?

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ננעל עקב ריבים+עבירה על החוקים.
    מינימום 4 בדיחות!זאת אומרת שצריך יותר מ-4 באשכול!
    NYO HO HO BITCH

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •