אני חדש בפורום אז אני לא יודע אם היה כזה דיון כבר
אם כן אז אפשר לנעול
אני חדש בפורום אז אני לא יודע אם היה כזה דיון כבר
אם כן אז אפשר לנעול
עם הסדרה הייתה הגיונית זה היה פיקאצ'ו אבל בגלל שכל פעם פיקאצ'ו מתאפס אני אומר שהפוקימון הכי חזק שלו זה צ'אריזרד, קינגלר או ספטייל.
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
צאריזרד זה בכלל שאלה :s?
הוא נלחם נגד פאקינג אריטיקנו אנטיי ועוד כמה פחות חשובים
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
האמת זה קצת תלוי, הסדרה טיפה מטומטמת אז כנראה שפיקאצ'ו לא
צ'אריזרד נלחם איתו בהרבה סרטים, וביניהם נגד מיוטו 3 הציפורים אנטיי ולא זוכר אם עוד וגם צ'אריזרד איתו הרבה זמן
אבל בנוסף הסקפטייל שלו עבר אימונים מאוד קשים בתוך טריקו אפילו, והיחידי אצלו שניצח את דארקראי
אני יודע שיש לו עוד פוקימונים חזקים כמו סנורלקס מגניום גליילי וינוזאור סאנדסלאש ועוד המון אבל מביניהם הם נראלי החזקים ביותר
פיקאצ'ו לא מתאפס, מה לא מובן בזה שכל פעם שהוא מגיע למקום חדש, קשה להתעקלם, זה נורמאלי.
הכי חזק בסדרה? אני חושב שצ'אריזרד, פיקאצ'ו הוא מקום שני. לא בגלל הטיעונים שלכם, אלא בגלל שאם נשווה את הסטטוס הכללי של צ'אריזרד אל של פיקאצ'ו, נקבל התנגשות גדולה:
-אסטרטגיה: פיקאצ'ו.
-כוח פיזי: צ'אריזרד.
-כוח סיבולת: תיקו.
-טקטיקות: פיקאצ'ו.
-ניסיון מעצורים: צ'אריזרד.
-התקפות: צ'אריזרד.
קחו בחשבון שיש לו את סקפטייל שפאקינג ניצח את דארקראי לבד(!)
וכן השלוש הקודמים לא באמת הזיזו לו את הביצה
מצד שני יש גם את צאריזרד ופיקאצו שהם מבין הפוקימונים הראשונים שליוו אותו בהרבה סרטים
לדעתי, הקטע עם סקפטייל היה ממש סתמי שפתאום סקפטייל מתעורר בגלל המונולוג בינו לבין עצמו.
למרות שחוץ מזה, הדרקראי שהיה בליגה היה חיה רעה, אז אפשר להכניס את סקפטייל לטופ 5.
זה לא היה לבד, דרקראי נלחם נגד 3 פוקימונים קודם לכן
והרקרוס וגיבל פגעו בו במתקפות סופר אפקטיביות
לדעתי השאלה הזו מוזרה, כי צריזרד אולי הראה הרבה כוח אבל מצד שני פיקאצ'ו ינצח אותו בקרב (גם בגלל סופר אפקטיביות).
אל תשכחו שפיקאצ'ו ניצח את רג'יאייס וסיים בתקו עם לטיאוס, שמתקפות החשמל שלו לא משפיעות טוב על פוקימוני דרקון ולטיאוס השתמש גם במתקפה שמחלישה מתקפות מיוחדות של היריב בחצי.
dvirbs-ממתי לאש יש מגניום ו-וינזור?
יש לו בייליף ובלבאזור, אבל הם לא התפתחו לצורות האחרונות שלהם.
בנוסף, "סאנדסלאש"? לא היה לא אף פעם אף צורה שלו.
צ'קוריטה!!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
צ'אריזרד הוא הפוקימון הכי חזק של אש זה לא שאלה בכלל
הוא ניצח ארטיקונו
כנגד כל הסיכויים גם את בלסטויס
הייתי אומר ככה:
1)צ'אריזרד
2)סקפטייל
3)פיקצ'ו
פיקצ'ו תמיד מסתובב איתו ומתאמן אבל פיקצ'ו במקור זה פוקימון דיי חלש.
וד"א אש אימן את סקפטייל בצורה מטורפת כל הזמן (כמעט) אז הוא ממש חזק.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)