טוב.... אני רואה שיפור (לדעתי..)
האחרונה שפרסמתי פה הייתה זאת:
והנה החדשה:
מה דעתכם? יש שיפור?
החתימה הראשונה לא משהו בכלל,אני לא יגיב עלייה.
החתימה השנייה לעומת זאת משופרת אבל גם לא משהו,תשמע גודל החתימה השנייה גדול מדי(בתור אמריקאית) לדעתי תקטין קצת ויכול לצאת גם יותר יפה!
עשיתה צבעוני מדי את החתימה,לניק יש יותר מדי אפקטים של סטרוקים וכל זה,לדעתי זה סתם הורס את הניק.
רקע צבעוני מדי ומואר מדי,שחתכת את אמינם מתמונות אני מניח(כי זה נראה ככה,זה לא נראה כמו רנדרים) לא יצא לך משהו,ממליץ לך לקחת רנדרים מוכנים של אמינם מהאינטרנט ולשים אותם בחתימה אם אתה לא יודע לחתוך,כי לא יצא משהו.
ובדרך כלל שעושים את אמינם פעמיים בתמונות לא לוקחים מ2 תמונות שונות את אמינם ועושים אחת מובהקת ואחת כיאלו הצל שלו כי זה נראה לא קשור,לוקחים אותה תמונות פעמיים(כיאלו אותו דבר פעמיים ואחרי זה עושים אחת מובהקת שנראית יותר בולטת,ואחת שפחות בולטת שהיא כמו הצל שלו ואותה עושים יותר חשוכה קצת,את זה תלמד לשנות דרך אפקטים בעתיד אני מניח
בהצלחה בתיקון!
אוקיי אז ככה:
החתימה הזאתי נחמדה,דמות גדולה מדי,תקצר את הדמות(תחתוך) ותעשה מהאמצע של החליפה עד ראש למרות שזה ישראלית זה ענקי יחסית,ניק תוריד גודל של הסטרוק,תוריד אפקטים בניק כי זה עושה את הניק מכוער,פונט לא משהו לניק,תוריד קצת את הגודל של הקווים של המסגרת,רקע ריקני מדי ובכלל הצבעים בחתימה אולי זה לא צבעני אבל זה גם ריקני מדי,תוסיף משהו ברקע כי זה חתימה די פשוטה.
בתאכלס הנה דוגמא לישראלית:
והנה דוגמא לאמריקאית:
במה אתה רוצה להתחמאות במאריקאיות או בישראליות?
לדעתי אמריקאיות הרבה יותר יפות.. אבל אתה תבחר ;)
נערך לאחרונה על ידי liamc1997, 10-01-2011 בשעה 03:03 PM
הראשונה אני אל אתייחס,אני אתייסח לשנייה-
קיבלתי התקף אפילפסיה רק מלהסתכל! תנסה לעשות אותה קצת יותר כהה...
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)