Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18
  1. משתמש מנוסה
    עוד פעם חזרתם לרעיון הדבילי להפוך את הפורום לכללי, מה אתם מנסים לעשות ,לעשות חיקוי זול לfxp כי זה רעיון עלוב אכושרמוטה, מה שהיה מיוחד בפורום הזה שהוא היה פורום הפוקימון היחיד בארץ שלנו, עכשיו זרקתם את פוקימון לקצה ואני לא התפלא עם עוד כמה חודשים בכלל תמחקו את הקטגוריות של פוקימון, ואני הכי מאוכזב פה מהמשתמשים שפשוט נתנו לזה לקרות ככה, המשתמשים שנרשמו לפורום הזה באו בגלל שזה פורום של פוקימון, אם משהו היה רוצה פורום כללי הוא היה מוצא כאלה כמו זבל, בקיצור חבל מאוד, זה היה מעשה פזיז וטיפשי, בתחום הפורומים הכללים אתם הולכים להיכשל בצורה נוראית, למה כי כולם יודעים מי הפורום הראשי הכללי הכי טוב בארץ הזו, ככה שלנסות להתחרות בו או להיות דומים לו זה ניסיון עלוב.

חבל, אני כבר אפרוש, את הנושא פתחתי כדי להעלות את מודעות המשתמשים לחשיבות של הפורום, אני מקווה שנוכל לנהל פה דיון פתוח על הנושא, ושהמנהלים לא ינסו להשתיק אותי, דבר שכנראה הולך לקרות עוד כמה דקות.
    נערך לאחרונה על ידי E33, 09-30-2011 בשעה 03:04 AM

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    כשחושבים על זה ככה אולי אתה באמת צודק,
    אבל כמעט כולם ראו שהפורום מתדלדל ועומד להתייבש כל רגע,
    היו חיביים לעשות משהו ש"יציל" אותו, אני חושב שלהפוך אותו לכללי זה רעיון שיכול לשנות את המצב הזה, אבל לפי מה שאתה אומר אתה באמת צודק.
    צריך לתת לפוקימון קצת יותר חשיבות, בכל זאת כמעט תמיד חצי+ אנשים בפורום נרשמו רק בגלל פוקימון, לא בגלל משהו אחר.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    אני מביע את דעתי,אם אתה לא מסכימים תביעו את דעתכם ותתקנו אותי

מסכים איתך לגמרי,אם היו מוסיפים משהו מעניין לפורום ולא משאירים אותו באותו מצב כמה חודשים המצב לא היה ככה.
    לפי דעתי אם היו עושים אתגרים עם פרסים יחודיים לפורום וכל מני רעיונות מגוונים אחרים הפורום יכל להצליח(כמובן פרסים מושקעים ולא סתם,למשל אם זה בפורום שבהקשר של פוקימון,אז אולי פוקימונים נדירים למשל,ואם זה בהקשר של תכנות ובניית אתרים,אז איחסון של ___ מקום למשך ___ זמן. וכ'ו וכ'ו,זה רק דוגמאות)
    אם היו נותנים לפורום פוקימון יותר זמן,והיו משקיעים בו כל הזמן ומוסיפים כל יום עוד דבר חדש,הפורום היה רק משתפר והקהילה הייתה גודלת,אבל שאתה מוסיף משהו חדיש פעם-פעמיים ואתה מפסיק לטווח ארוך,מה שקורה זה שגולשים פורשים בגלל שיעמום יתר/אין חידושים באתר/פעילויות..

אבל זאתי רק דעתי אם אתה לא מסכימים תביעו את דעתכם ותתקנו אותי

4. אני בכלל לא אלון
    אולי חצי+ נרשמו לפורום בגלל שהוא של פוקימון אבל כמעט כולם התרגלו לצורה של פוקימון ואני חושב כמו po zon שהמעבר רק הורס את הייחודיות של הפורום ועכשיו אני מוצא את עצמי משוטט בפורומים של המשחקים בגלל שעדיין לא העבירו אותם לצורה הגרועה הזאתי

5. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    אני בדיוק כמו תומר, אני נכנס לדברים שלא מעניינים אותי בכלל בפורומי משחקים כדי להנות מהצורה של הפורום הקודם.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    העיצוב הזה ממש לא נוח ומשגע אותי... המהות של הפורום נהרסה לגמרי!! שהייתי קטנה תמיד ראיתי את אח שלי גולש בפורום הזה לחכיתי כבר שאדע להשתמש במחשב ככדי שאוכל גם. והנה הצטרפתי לפורום אבל עכשיו הוא ממש נהרס...
    בבקשה לכל הנהלים להחזיר את העיצוב הקודם לא אכפט לי שישנו את השם למרות שזה הרוס את הפורום אבל לפחות את העיצוב תשאירו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. bbuuuii
    שם: עידן
    אתה צודק ואני תומך בך.
    אני לא רציתי שיעשו את השינוי הזה. הם טוענים שזה יביא עוד משתמשים למרוש שיש בזה משהו.
    אני חשבתי על, אם אנחנו לא רוצים להשאיר את זה במסגרת פוקימון בלבד אז להפוך את זה למשהו אחר לא לפורום כללי..
    למשל כמו פורום אנימה שלפוקימון יש חלק נכבד שם. ככה כל האוטקואים יבואו לנסות את הפורום ואנחנו נגרום להם לאהוב אותו וכך יהיו לנו עוד משתמשים..
    המילה ״כללי״ בשבילי זה משהו יבש משהו בלי נושא מסויים (זאת הכוונה אבל בכל זאת) אין בזה משהו שמאחד את כולנו ביחד, אין שפה משותפת...
    לדעתי רותם אתה צריך להפוך את הפורום מכללי לאנימה...
    *

Spoiler ספוילר

8. Surgeon of Death
    מסכים איתך בהכל,לא רק שהפורום יהרס,גם כל הקהילה תהרס,במצב שלנו רוב הפעילים מכירים את כולם,אם הפורום יהיה כללי,יפתחו מלא פורומים חדשםי,כל אחד יגלוש באחד שניים וכמו הפורומים הגדולים כל פורום יהיה כמו אחד בפני עצמו,
    מסכים גם עם בוויזל שולט,יהיה טוב לשנות את הפורום לאנימה,זה גם יביא עוד גולשים ופורום פוקימון ישאר,גם יש הרבה בנושא הזה בפורום.

9. משתמש מנוסה
    לפי דעתי הפורום איבד את מהותו ככה Po-zon +1
    אתה צודק ב100% צריך להחזיר את הפורום למהותו הקודמת כי בארץ כולם מסכימים שלא חסר פורומים כללים

10. משתמש מנוסה
    תפסיקו לבכות כבר!

השאירו לך את הפורומים של פוקימון,הפורום הזה הפך לכללי וטוב שכך...

תתבגרו!
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NightWalker צפה בהודעה
    תפסיקו לבכות כבר!

השאירו לך את הפורומים של פוקימון,הפורום הזה הפך לכללי וטוב שכך...

תתבגרו!
    תגיד אתה חושב שזה מתוך קטע של ילדותיות מה שאני אומר? אז אתה ממש טועה, אני יודע שמנהלי הפורום כבר בוגרים בסביבות גיל 16 - 20 ואולי אפילו יותר, אני בן 17, ואני מבין שפתאום הנושא של הפורום הפך בשבילכם ילדותי, ושזה לא משתלם לכם לפרוש כי כבר הגעתם לדרגה של הנהלה. מה שנעשה פה זו שיטה מסריחה לנסות להעלות את הדרגה שלכם ברמת הניהול וגם כדי להשיג מזה רווחים, כי מי לא היה רוצה לנהל פורום כללי מצליח כמו FXP, אבל בשביל זה יש את אותו פורום.
    פה זה פורום פוקימון, הרעיון הוא שאם התבגרתם ואתם לא מרגישים שהנושא של הפורום מתאים לכם אז תפרשו, יש מלא פורומים שיקבלו אתכם בזרועות פתוחות, אבל זה פורום פוקימון, יש הרבה ילדים ובני נוער שבואו ויבואו בגלל פוקימון, בגלל מדריכים, בגלל דיבורים על הנושא, בגלל משחקים, בגלל ציורים, אבל אבן הדרך שתביא אותם לפה תקרא פוקימון, ולא פורום כללי.
    כך לדוגמה את כל הפורומים הכללים האחרים בארץ, הם מפוצצים בספאם, בקללות, בזבל של אנשים, חלקם נסגרים בגלל שאף אחד לא רוצה חיקוי עלוב של פורום כללי, כי כל מי שרוצה פורום כללי גולש לFXP אין לפורום הזה אפילו תחרות בתחום הכללי, וגם בעוד שנה וגם בעוד שנתיים לא תצליחו להגיע לאיזה רמה, כי בתור פורום כללי המקום הזה כישלון, הוא יחשב כעוד חיקוי עלוב, כעוד מטרה לספאם וקללות.
    והדבר שהכי מצער פה, זה ששכחתם בגלל מי הפורום הזה נעשה מצליח ומלא משתמשים, בגלל הנושא פוקימון שאותו דחקתם לפינה, בלי פוקימון הפורום הזה היה נסגר תוך חודש, אבל מצידי תשאירו את הפורום כללי, אבל איך אומר המשפט "חרבנתם על הכבוד שלכם" ותאמין לי אני זבל אם הפורום הזה לא ייסגר תוך שנה מהיום.

אז שתהיה שנה טובה לכולם, חג שמח, וחבל שכך הושפל כבודו של פורום זה

12. משתמש מנוסה
    נו באמת?!!

תפנים כבר,זה כבר לא פורום פוקימון,זה פורום כללי.

לא מוצא חן בעיניך? אף אחד לא מכריח אותך להשאר כאן...תלך מכאן..אל תכניס את האחרים לפרישה שלך הבנת?
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

13. משתמש מנוסה
    דבר ראשון הוא לא ניסה להכניס אף אחד לפרישה שלו, הוא אומר למה הוא פורש ותאמין לי הוא צודק
    יש עוד סיבה אחת שכנראה לא חשבת עליה
    לא מזמן אולי לפני כמה חודשים, היה פה דיון על מי מתבייש בזה שהוא משחק פוקימון ובן כמה הוא
    עכשיו חלק אמרו כן חלק אמרו לא, ברגע שהפורום יהפוך לכללי המון אנשים יגיעו, ואולי חלק מהם מכירים את אלה שאמרו לא, ואולי אלה שאמרו לא סתם לא רוצים שידעו ככה
    וגם כמו שPO ZON אמר, הדבר הכי חשוב בפורום הזה הוא הפוקימון כל הקהילה כאן של הפוקימון (למרות שיש גם כאלה שגם משחקים יוגי-הו)
    ועכשיו סתם הדבר הכי חשוב פה לא יהיה כל כך חשוב ומעניין
    ועוד משהו שיותר מעצבן אותי
    למה כדי "לשפר" ו"לשדרג" את הפורום צריך להפוך אותו לכללי? מה הבעיה לחשוב על משהו? זה הכל על כסף רווחים הצלחה וכו', אם כל הקהילה לא מעניינת אותכם לא היו צריכים לפתוח מההתחלה, אבל כנראה שכן מעניין ובגלל זה פתחו!
    מה הבעיה להעיף פורומים (דרך הלוח בקרה של המנהל הראשי) שלא פעילים ולהתחיל לדאוג לרעיונות חדשים?
    למשל במקום משחקים שונים של פוקימון יהיה גם
    "צינוק מסתורי"
    "משחקי פוקימון בגרסת "האק".."
    "ריינג'ר"
    ויש עוד הרבה
    ואולי להתחיל לפרק ולהפריד במקום - "שחור לבן" יהיה שני תתי פורומים "שחור" "לבן" עזרה ספציפית לאותו הפורום
    למרות שפירוק לא כל כך חשוב זה סתם רעיון קטן
    אבל אם כל הרעיונות האלה היו נעשים בתחילת יציאת המשחקים אז היית רואה פורום מאוד פעיל

בינתיים לדעתי כל דבר שנאמר נגד הרעיון הכללי פה צודק, וNightWalker אם באת לחפש פורום כללי לך לFXP
    ואם פוקימון זה ילדותי בשבילך, אז עדיף שלא תהיה פה בכלל

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

14. משתמש מנוסה
    אמרתי,אם לא מוצא חן בעיניכם שזה פורום כללי,כדאי שתעוף מפה ואל תשלח אותי מפה...אתה לא מאיים פה על אף אחד ותתחיל להרגיע פה את הטון שלך הבנת?

הפורום הוא פורום כללי ולא פוקימון ושום דבר לא נהרס מלבד האגו שלך...אתה לא מאיים פה על אף אחד מובן?
    כל מה שאתה מדבר זה שטויות.
    הוא מנסה לשכנע את כולם שהוא צודק ולגרום להם לפרוש יחד איתו.
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

15. אני בכלל לא אלון
    nightwalker שמת לב שאתה היחיד שאומר דברים טובים על הפורום בצורתו החדשה(והגרועה) אז אולי במקום לומר לאחרים שהם לא בסדר ולומר להם לפרוש תתחיל לבדוק מה לא בסדר אצלך

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •