לא הבנתי את השאלה האמת,באנגלית אני אולי א' אבל רק בגלל שאני יודע את החוקים,אני לא מבין מילה באנגלית בשיט,אתה רוצה לשנות חפיסה או משהו כזה?
לא הבנתי את השאלה האמת,באנגלית אני אולי א' אבל רק בגלל שאני יודע את החוקים,אני לא מבין מילה באנגלית בשיט,אתה רוצה לשנות חפיסה או משהו כזה?
כן בגלל שהיא יותר מדי עלובה, אני אשתמש בדיסטיני ברייר אבל בבילד הראשוני(הפחות חזק) ולא הסופי שלי בשביל שיהיה פייר =]
אתה רוצה להחליף דק אבל שהדק יהיה אותו ביסוס רק לא אותה טקטיקה?
זה פחות או יותר מה שאני עשיתי,לקחתי את חפיסת הדרגוניטי שלי והתאמתי אותה לפי דקי המטה שחשבתי שיהיו בתחרות,פחות או יותר זה עזר לי.
לא... אני רוצה להחליף דק לגמרי
זה כבר אסור תחשוב שכולם ירצו להחליף דק?
רוצה את הסיבוב השני?
מתי אמרתי דבר כזה בדיוק? אתה בטוח שרשמת "darktiger"?
מ16:32 בשעון הפורום לא הייתי מחובר למחשב עד עכשיו.
דניס בא לך להילחם מולי?
על אמת אבל
אין לי זמן על אמת..
זה שעה כזאת שההורים יכולים להחליט להעיף אותי מהמחשב..
תודה, מקווה שאתה מבין אותי כי אני פשוט לא יכול להילחם עם דק כזאת ואני מקווה שהאחרים יהיו מספיק בוגרים בכדי להבין עכשיו בוא דואל
עריכה:יפה מאוד עומר =]
אבל אני מתקשה להאמין שיצאתי כל כך מטומטם ועשית כזאת טעות רק כדי לגרום לך 500 נזק(הייתי יכול להביא טרישולה באותו הרגע וכעיקרון סטארדאסט לא מנגד תאפקט שלה P: )
בכל מקרה עדיין יש לי סיכוי =]
אחרי קומבואים רבים משני הצדדים שוב פעם הצלחתי להביס את מור,וזה גורם לזה שלי יהיו 2 ניצחונות ו-0 הפסדים,לדניס 0 ניצחונות ו-0 הפסדים,למור 0 ניצחונות 2 הפסדים ולדוד יש 0 ניצחונות ו-0 הפסדים וזה אומר שכדאי שתתחילו לזוז עם הקרבות כי הטורניר זה לא אני מול העולם זה כולם מול כולם.
במקרב שמישהו ירצה לפרוש מחוסר פעילות/רצון
שם משתמש- ~BarMaster~
שם במשחק- barfon2
הדק בו אשתמש- Watt
הערות- שוב במקרה שמישהו יפרוש
אוקיי זה רק אם מישהו יפרוש
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)